- 17 Ocak 2018
- 1.730
- 3.065
- 83
Normalde izmirdeyim ama şu anda Kuşadasındayım canım burası da inanılmaz sallandı panjurlardan sesler geldi vallahi panik oldum çok..Sağol canım ya vallahi korktum bayağıEmzirmeyi bitirip bebeği anneme vermiştim. Anca bişeyler yiyiyordum. Boğazıma dizildi
Sağol canım. Datça'dayım
Ben de deprem konusunda çok panik oluyorum ya. Sakin olmak lazım ama nedense fırlayıveriyorum yerimden korkudanSen neredesin canım?
Süper bişeye benziyo çok sağol canım
Merkez muğlaymış canım sağolKızlar nerede deprem oldu ya? Her şeyden bi haberim.. Çok geçmiş olsun.
Tarihi de geçmemisti dimi çok ilginc kusma falan olmadı canım dimi baya zamanda gecti ama az bi calpol versen mi acaba bilemedimBugün kıza verdiğim mama bozukmuş sanırım ya şu an çok üzgünüm inşallah bir şey olmazEşim eczaneden yeni paket aldı o balık gibi kokmuyor. Saat 5te vermiştim, bir şey olsa olurdu dimi şimdiye?
Bugün kıza verdiğim mama bozukmuş sanırım ya şu an çok üzgünüm inşallah bir şey olmazEşim eczaneden yeni paket aldı o balık gibi kokmuyor. Saat 5te vermiştim, bir şey olsa olurdu dimi şimdiye?
Yenidoğan içinde vardı canım ama sağlıklı olur mu özellikle erkek bebek için bilemedimLepistesb cnm hoppala buyuk cocuklar icin değilmi.
Bu arada bnm kiz kesin kolik bn boyle birsey görmedim uyumuyor agliyor katılarak 4 gundur noldu bilmiyorum cok üzülüyorum kizlar kucagimda uyuttum yine az once ama birakmiyorumdalutfen dua edin duzelsin
Tarihi de geçmemisti dimi çok ilginc kusma falan olmadı canım dimi baya zamanda gecti ama az bi calpol versen mi acaba bilemedim
Kızlar halinde bir farklılık sezmedim sadece mamadan birkaç saat sonra ağzından sızıntı şeklinde kustu biraz.. Şimdi uykuya daldı, bir sıkıntısı yok gibi.. Dokunsa ishal falan olurdu gibime geliyor.Bir şey olmaz inşallah canım zamanda geçmiş üstünden herhangi bir huzursuzluk var mı?
Evet İzmirde bile hissedilmiş. Ben merkez üssüne 1 saat uzaktayım. Bayağı fenaydı. İnşallah olmaz bir dahaNormalde izmirdeyim ama şu anda Kuşadasındayım canım burası da inanılmaz sallandı panjurlardan sesler geldi vallahi panik oldum çok..
Merkez üssü Marmaris canım. İzmire kadar hissedilmiş.Kızlar nerede deprem oldu ya? Her şeyden bi haberim.. Çok geçmiş olsun.
İnşallah canım sürekli deprem oluyor aylardır aksihar sallanıyor tabi biz de hissediyoruz hepsini. Çok korkuyorum ben depremden yaEvet İzmirde bile hissedilmiş. Ben merkez üssüne 1 saat uzaktayım. Bayağı fenaydı. İnşallah olmaz bir daha
Canım valla bugün yenisini alıp koklayınca evet işte böyle kokuyordu öncekiler de dedim. Eşim netten baktı şikayetler vardı, bazı kişilerin de aldığı paketler balık kokulu çıkmış. Normalde hiç kokmuyordu. Tattım da çünkü kaç defa..Tikkabilla o mamanın yorumlarında okumuştum ben ama balık kokusu açıldıktan sonra olabiliyor diye tarihi geçmediyse bozulmamıştır
Rica ederim canım. Ben yanımda taşıyorum bir yere giderken. Rahat oluyorSüper bişeye benziyo çok sağol canım ❤
Canım kolik zor gerçekten ya. Bizimkine de kolik demişti doktor. Meğer alerji yüzündenmiş. Süt ürünlerini kesince devamlı ağlamaları azaldı. İnşallah düzelir bir an önce yavrunLepistesb cnm hoppala buyuk cocuklar icin değilmi.
Bu arada bnm kiz kesin kolik bn boyle birsey görmedim uyumuyor agliyor katılarak 4 gundur noldu bilmiyorum cok üzülüyorum kizlar kucagimda uyuttum yine az once ama birakmiyorumdalutfen dua edin duzelsin
Benim de en çok korktuğum, çaresiz kaldığım şey depremİnşallah canım sürekli deprem oluyor aylardır aksihar sallanıyor tabi biz de hissediyoruz hepsini. Çok korkuyorum ben depremden ya
Allah seniiii hiç güleceğim yoktuOff çok alakasız ama canım döner çekti mesajı görünce
Her çocuğun gelişimi farklı seyrediyor işteben alti ayi gözden çıkardım.
hayir ablasi dokuz aylik yürüdü. bu aylarda fir fır dönüyordu. büyük çarşaf seriyordum haliya dışarı çıkıyordu. ondan tuhaf geliyor bu ehli keyf.her çocuk kendine özel işte.
deli annesi azcık hareketlensin diye alıştırma bile yapiyor. kolundan hafifce tutuyorum lap sirt üstü atıyor kendiniyüzüstü dönecen oğlum diyorum. anlamıyor ki.
Kuzum onun için çok ufak daha.Kızlar malum benim bebe durmuyor diye annem hoppala alsan nasıl olur acaba sallanmayı seven onuda sever dedi ama uygun sağlıklı olur mu hoppala bilginiz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?