2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Normalde izmirdeyim ama şu anda Kuşadasındayım canım burası da inanılmaz sallandı panjurlardan sesler geldi vallahi panik oldum çok..

Lepistesb cnm hoppala buyuk cocuklar icin değilmi.
Bu arada bnm kiz kesin kolik bn boyle birsey görmedim uyumuyor agliyor katılarak 4 gundur noldu bilmiyorum cok üzülüyorum kizlar kucagimda uyuttum yine az once ama birakmiyorumda lutfen dua edin duzelsin

Tarihi de geçmemisti dimi çok ilginc kusma falan olmadı canım dimi baya zamanda gecti ama az bi calpol versen mi acaba bilemedim

Bir şey olmaz inşallah canım zamanda geçmiş üstünden herhangi bir huzursuzluk var mı?

Yenidoğan içinde vardı canım ama sağlıklı olur mu özellikle erkek bebek için bilemedim
Surekli yapmıyorsa rahatsızdır canım hemen koliğe yorma ah yazık bu kuzucuklara
Bizimki bir aydır sürekli mesela cok zor eşimle kollarımız belimiz kopuyor çarsafta sallamaktan yinede aman ağlamasın kriz gibi de çekeriz diyoruz .
Uykuları beslenmeleri düzelir de öyle ağlamalara girmezler inşallah

Tarihi de geçmemisti dimi çok ilginc kusma falan olmadı canım dimi baya zamanda gecti ama az bi calpol versen mi acaba bilemedim
Bir şey olmaz inşallah canım zamanda geçmiş üstünden herhangi bir huzursuzluk var mı?
Kızlar halinde bir farklılık sezmedim sadece mamadan birkaç saat sonra ağzından sızıntı şeklinde kustu biraz.. Şimdi uykuya daldı, bir sıkıntısı yok gibi.. Dokunsa ishal falan olurdu gibime geliyor.

Normalde izmirdeyim ama şu anda Kuşadasındayım canım burası da inanılmaz sallandı panjurlardan sesler geldi vallahi panik oldum çok..
Evet İzmirde bile hissedilmiş. Ben merkez üssüne 1 saat uzaktayım. Bayağı fenaydı. İnşallah olmaz bir daha

Tikkabilla o mamanın yorumlarında okumuştum ben ama balık kokusu açıldıktan sonra olabiliyor diye tarihi geçmediyse bozulmamıştır
Canım valla bugün yenisini alıp koklayınca evet işte böyle kokuyordu öncekiler de dedim. Eşim netten baktı şikayetler vardı, bazı kişilerin de aldığı paketler balık kokulu çıkmış. Normalde hiç kokmuyordu. Tattım da çünkü kaç defa..

Süper bişeye benziyo çok sağol canım ❤
Rica ederim canım. Ben yanımda taşıyorum bir yere giderken. Rahat oluyor
Canım kolik zor gerçekten ya. Bizimkine de kolik demişti doktor. Meğer alerji yüzündenmiş. Süt ürünlerini kesince devamlı ağlamaları azaldı. İnşallah düzelir bir an önce yavrun
İnşallah canım sürekli deprem oluyor aylardır aksihar sallanıyor tabi biz de hissediyoruz hepsini. Çok korkuyorum ben depremden ya
Benim de en çok korktuğum, çaresiz kaldığım şey deprem Allah korusun hepimizi.

Her çocuğun gelişimi farklı seyrediyor işte

Kızlar malum benim bebe durmuyor diye annem hoppala alsan nasıl olur acaba sallanmayı seven onuda sever dedi ama uygun sağlıklı olur mu hoppala bilginiz var mı
Kuzum onun için çok ufak daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…