2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Amin

Canım valla bu konular sıkıntılı hele ki senin gibi geçmişinde vajinismusu atlatmış birine daha ılımlı yaklaşmak lazım. Anladığım kadarıyla açık açık da konuşmuşsun eşinle demekki huyu böyle. Yani bunu bi iş gibi görmesi hemen çabucak olup bitmesi hoş değil bence sonuçta o da bir duyguyla yapılıyor iki tarafında aynı ölçüde istemesi lazım. Biz doğumdan sonra ilk defa dün yaptık çünkü ben kendimi ancak hazır hissettim eşim de sağolsun üstüme gelmedi hiç bu konuda çok sabırlı. Yani sana nasıl bi tavsiye versem bilemiyorum ki huyu böyleyse ne desen de anlamayacak gibi umarım bir düzen bulursun.
Deprem oldu kızlar 5.6 nasıl korktum ya bebek de uyuyordu ne yapacağımı şaşırdım
Ayy kızlar çok geçmiş olsun ya en korkutugum sey burası da deprem bölgesi bu ara her yer sallanıyor sıra buradaymış tvde öyle söylüyor uzmanlar. Çok korkuyorum ya bi de 10.kattayım deprem olunca çok sallanıyoruz sürekli düşünmeye başladım ne yaparım ne ederim diye. Geçen gün rüyama bile girmişti Allah korktuklarımızdan korusun hepimizi

Tikkabilla Yok canım dokunsa bence çoktan belli ederdi. Bu arada seni etiketlemek ne güzel ya başka tikkali nick yok ama mesela Cherrygum tam bir ekmek kuyruğu mübarek
Hee yaa hep cherryli nick çok var bilsem başka bişey alırdım bi ara değiştiriim dedim de vazgeçmiştim acaba değiştirsem mi ki
Bu arada yolculuk nasıl geçti büyük buluşma yaşandı mı

Hee yaa hep cherryli nick çok var bilsem başka bişey alırdım bi ara değiştiriim dedim de vazgeçmiştim acaba değiştirsem mi ki
Bu arada yolculuk nasıl geçti büyük buluşma yaşandı mı
Oo yaşanmaz mı miniğin gözünün içine baktık uyusun uyanmasın diye yolculuk çok zordu ya hatırlamak istemiyorum

Anladım canım sağol ayrıntılı yazmışsın. Umarım sıkıntı olmaz

Kızlar malum benim bebe durmuyor diye annem hoppala alsan nasıl olur acaba sallanmayı seven onuda sever dedi ama uygun sağlıklı olur mu hoppala bilginiz var mı
canım ben hoppalaya, yürüteçe sıcak bakmıyorum. bence çocukların kas ve kemikleri için zararli. düşünsene aslında hazir olmayan bebeği o hareketi zorla yaptırıyorsun.

farkli düşünenler de vardir illaki ama bu benim fikrim. seni de anliyorum. bebeğin zor, bir çare çözüm arıyorsun . inşallah düzelir kuzucuk.

Hooppala ne ben ilk kez duydum

Üstümden tır geçmiş gibii ya çok yorgunum bide üstüne adet oldum bugün. Yemekten sonra kv demlere uğrayalım dedik. Bizim kız yıktı ortalığı. Başkasının kucağına gittikçe dudağını büktü büktü ağladı. Eve gelince sustu Allah tan . Uykusu mu sıkışmıştı , yabancı mı biliyor artık anlamadım. İnşallah huy edinmez bunu. Yazdıklarınızı sabah okuycam artık , yarın beni yine tempolu bi gün bekliyor. Kızım çok uyanmasa bari bu gece Bol uykulu, huzurlu geceler hepinize

3.ayın sonunda yabancı belliyorlarmış canım

Hooppala ne ben ilk kez duydum

bebeğin ziplamasini saglayan bir düzenek. ben tavana asilanlarini görmüştüm. yürüteç gibileri de varmış.

kaç aylık olunca yapıyorlar hatırlamıyorum da bu biciriklarin kucakta zıpladiklari bir zaman dilimi var. işte o zaman anneler babalar yorulmasin deyu bu aleti yapmışlar.

Bizde dün kurdeleyi kestik bizim adam pammmbık gibi oldu
Yaa çarşamba bnde yola gidicem 7-8 saat korkutma kızz noldu ki
Ayy ne güzel herkes pammik olsun ya savasmayalim sevişelim

Ya çok ağladı. Devamlı kustu

mutlu huzurlu uykuları olsun insallah kuzunun

Kapının kirişine asıyorsun da salıncak gibi hani ama çocuk aşağı yukarı zıplıyor ayaklarıyla itip de..
Şuan aydınlandım kızlar bunun adının o olduğunu bilmiyordum şuan bizim bebeklerimiz için uygun değil sanki bilemedim ilk cocugum gerçi ne zaman ne yapmaya başlayacak bilmiyorum

Anam ben yaşlanmışım hala kiriş diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…