- 17 Ocak 2018
- 1.730
- 3.065
- 83
AminRica ederim canım. Ben yanımda taşıyorum bir yere giderken. Rahat oluyor
Canım kolik zor gerçekten ya. Bizimkine de kolik demişti doktor. Meğer alerji yüzündenmiş. Süt ürünlerini kesince devamlı ağlamaları azaldı. İnşallah düzelir bir an önce yavrun
Benim de en çok korktuğum, çaresiz kaldığım şey depremAllah korusun hepimizi.
Canım valla bu konular sıkıntılı hele ki senin gibi geçmişinde vajinismusu atlatmış birine daha ılımlı yaklaşmak lazım. Anladığım kadarıyla açık açık da konuşmuşsun eşinle demekki huyu böyle. Yani bunu bi iş gibi görmesi hemen çabucak olup bitmesi hoş değil bence sonuçta o da bir duyguyla yapılıyor iki tarafında aynı ölçüde istemesi lazım. Biz doğumdan sonra ilk defa dün yaptık çünkü ben kendimi ancak hazır hissettim eşim de sağolsun üstüme gelmedi hiç bu konuda çok sabırlı. Yani sana nasıl bi tavsiye versem bilemiyorum ki huyu böyleyse ne desen de anlamayacak gibi umarım bir düzen bulursun.Hiç bir zaman benim istememi beklemedi ki, istememe fırsat bile vermedi hiç . Daha kırkım çıkmadan doktor kontrolüne gitmeden beni daraltmaya başladı . Bu konunun yeri belki burası değil ama gerçekten daraldımEvliliğimin ilk bir yılı vajinismusla savaşarak geçti . ONu da bir psikiyatriste giderek atlatmaya çalıştık . Hoş bana kalırsa hala sıkıntımız var . Destek almamız şart ama adam kabullenmiyor . Yaklaşım tarzı bana göre yanlış adamın . Anlatamıyorum derdimi . Evet ona göre libidom biraz düşük ama ben de hayatımı böyle yaşamak istemem . Hiç bir şekilde empati kurmuyor . İki oldu bu , benim gibiler hayattan zevk almayı bilmezmiş , ot gibi yaşarmış , babaanne gibiymişim . Onun için cinsellik sadece o olayın olup bitmesi . Bu da bana itici geliyor. 6 yıllık evliyiz adama derdimi anlatamadım . Çok kırılıyorum ,çok yıpranıyorum .
Deprem oldu kızlar 5.6 nasıl korktum ya bebek de uyuyordu ne yapacağımı şaşırdım
Ayy kızlar çok geçmiş olsun ya en korkutugum seyOff ben de aynı emziriyodum inanılmaz sarsıldık çatır çutur sesler geldi kaptığım gibi odadan çıktım sonra da napıyorım ben dedim kızdım kendimeHiç soğukkanlı değilim hiç felaket planım yok onu anladım
Hee yaa hep cherryli nick çok var bilsem başka bişey alırdımTikkabilla Yok canım dokunsa bence çoktan belli ederdi. Bu arada seni etiketlemek ne güzel ya başka tikkali nick yok ama mesela Cherrygum tam bir ekmek kuyruğu mübarek
Oo yaşanmaz mı miniğin gözünün içine baktık uyusun uyanmasın diyeHee yaa hep cherryli nick çok var bilsem başka bişey alırdımbi ara değiştiriim dedim de vazgeçmiştim acaba değiştirsem mi ki
Bu arada yolculuk nasıl geçti büyük buluşma yaşandı mı
Anladım canım sağol ayrıntılı yazmışsın. Umarım sıkıntı olmazkabizsa rahatlar belki gercekten. sindirim sistemi çok çalışıyordu masallah diyeyim. şimdi fena oldu. huysuzluk şöyle oldu. birden karnina sanci girince mizikliyor. ishal olunca bagirsaklar kivranir gibi olur ya oyle oluyor muhtemelen. kakayi gazi yapinca biraz rahatlıyor sonra yine ayni.
ya kizimda hiç hatırlamıyorum böyle olmamıştı sanki . bir şey diyeyim mi bu erkekler bebeklikten nazli oluyor. hastaliklara dayanıksız. kizlar daha sabırlı oluyor.
insallah sizin rahat geçer. bebek bebege benzemez.
canım ben hoppalaya, yürüteçe sıcak bakmıyorum. bence çocukların kas ve kemikleri için zararli. düşünsene aslında hazir olmayan bebeği o hareketi zorla yaptırıyorsun.Kızlar malum benim bebe durmuyor diye annem hoppala alsan nasıl olur acaba sallanmayı seven onuda sever dedi ama uygun sağlıklı olur mu hoppala bilginiz var mı
Bizde dün kurdeleyi kestik bizim adam pammmbık gibi olduOo yaşanmaz mı miniğin gözünün içine baktık uyusun uyanmasın diyeyolculuk çok zordu ya hatırlamak istemiyorum
Hooppala ne ben ilk kez duydumcanım ben hoppalaya, yürüteçe sıcak bakmıyorum. bence çocukların kas ve kemikleri için zararli. düşünsene aslında hazir olmayan bebeği o hareketi zorla yaptırıyorsun.
farkli düşünenler de vardir illaki ama bu benim fikrim. seni de anliyorum. bebeğin zor, bir çare çözüm arıyorsun . inşallah düzelir kuzucuk.
Allah seni napmayaTikkabilla Yok canım dokunsa bence çoktan belli ederdi. Bu arada seni etiketlemek ne güzel ya başka tikkali nick yok ama mesela Cherrygum tam bir ekmek kuyruğu mübarek
3.ayın sonunda yabancı belliyorlarmış canımÜstümden tır geçmiş gibii ya çok yorgunum bide üstüne adet oldum bugün. Yemekten sonra kv demlere uğrayalım dedik. Bizim kız yıktı ortalığı. Başkasının kucağına gittikçe dudağını büktü büktü ağladı. Eve gelince sustu Allah tan . Uykusu mu sıkışmıştı , yabancı mı biliyor artık anlamadım. İnşallah huy edinmez bunu. Yazdıklarınızı sabah okuycam artık , yarın beni yine tempolu bi gün bekliyor. Kızım çok uyanmasa bari bu gece☹ Bol uykulu, huzurlu geceler hepinize❤
Kapının kirişine asıyorsun da salıncak gibi hani ama çocuk aşağı yukarı zıplıyor ayaklarıyla itip de..Hooppala ne ben ilk kez duydum
Hooppala ne ben ilk kez duydum
Ayy ne güzel herkes pammik olsun ya savasmayalim sevişelimBizde dün kurdeleyi kestik bizim adam pammmbık gibi oldu
Yaa çarşamba bnde yola gidicem 7-8 saat korkutma kızz noldu ki
mutlu huzurlu uykuları olsun insallah kuzununÜstümden tır geçmiş gibii ya çok yorgunum bide üstüne adet oldum bugün. Yemekten sonra kv demlere uğrayalım dedik. Bizim kız yıktı ortalığı. Başkasının kucağına gittikçe dudağını büktü büktü ağladı. Eve gelince sustu Allah tan . Uykusu mu sıkışmıştı , yabancı mı biliyor artık anlamadım. İnşallah huy edinmez bunu. Yazdıklarınızı sabah okuycam artık , yarın beni yine tempolu bi gün bekliyor. Kızım çok uyanmasa bari bu gece☹ Bol uykulu, huzurlu geceler hepinize❤
Kapının kirişine asıyorsun da salıncak gibi hani ama çocuk aşağı yukarı zıplıyor ayaklarıyla itip de..
Şuan aydınlandım kızlarEki Görüntüle 2655617
bebeğin ziplamasini saglayan bir düzenek. ben tavana asilanlarini görmüştüm. yürüteç gibileri de varmış.
kaç aylık olunca yapıyorlar hatırlamıyorum da bu biciriklarin kucakta zıpladiklari bir zaman dilimi var. işte o zaman anneler babalar yorulmasin deyu bu aleti yapmışlar.
Anam ben yaşlanmışım hala kiriş diyorumEki Görüntüle 2655617
bebeğin ziplamasini saglayan bir düzenek. ben tavana asilanlarini görmüştüm. yürüteç gibileri de varmış.
kaç aylık olunca yapıyorlar hatırlamıyorum da bu biciriklarin kucakta zıpladiklari bir zaman dilimi var. işte o zaman anneler babalar yorulmasin deyu bu aleti yapmışlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?