2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ayy ne güzel herkes pammik olsun ya savasmayalim sevişelim

Ya çok ağladı. Devamlı kustu
Bencede kız unutmuşum neydi nasıl yapılıyodu
Ya acaba araba mı tuttu? Geçende bi yazı okumuştum bebeklerin midesi bulanmasın diye puset ters sekilde konuluyormuş. Puseti o şekilde mi koymuştun?

Reactions: Kuf
Aynen işte bende öyle okudum hiç endişelenme bazen oluyor bozulmamıştır

Canım ben çözümü kayısıda buldum hergün 3 kuru kayısı yiyorum 2 günde kendiliğinden yapıyor
Bugün 6.gün bizim de.. Zeytinyağı da asidik olduğu için tehlikeliymiş. En son fitil takacakken yapmıştı uyarılıp.. Şimdi müdahale etmeyeceğim. Gazı çok kötü kokuyor ama..
Gazı çok kötü kokmaya başladıysa yapması yakındır bizde öyle oluyor genelde hatta öyle kokuyor ki kaka yaptı sanıp baktığımız oluyor
Benimkide uyumuyor birde agliyor binayi iletiyor esim disari cikardi geldi kucagimda uyuyuverdi biraksam uyanir uyusunda kucagimda uyusun diyorum artik napcam boyle bilmiyorum.
Bizimkinin de bozuldu düzeni ya kucağımda zorla uyutuyorum yatağa koyunca gözler fal taşı mübarek bugün bırakamadım kucağımdan uyusun bari biraz diye
Deprem oldu kızlar 5.6 nasıl korktum ya bebek de uyuyordu ne yapacağımı şaşırdım
Canım çok geçmiş olsun bizde deprem bölgesindeyiz 99 yılındaki iki büyük depremi de çok şiddetli yaşadık hala atamadım etkisini farkli bir yere gitsem ilk yaptığım deprem olsa nerede durmaliyım diye kendime yer ararım çocuklardan sonra daha beter oldum hep aklımda deprem olursa kucağımda bebekle naparım diye Rabbim korktuklarımıza uğratmasın inş.

Bende senin gibi düşünüyorum canim cok ssglikli gelmedi bana minnakim için

Biter canım biter. Sabır

insAllah

Sabahin 7 sinde uyanan bi cocuktsn daha fenasi nedir bilio musunuz arkadaslar
Ayni anda uyanan 2 cocuktur♥
Bu oglum benim uyymuyor bana garezi var kesin, okul zamani uyanmiordu ama

daha fenasi nedir söliyim 2. civcivin uyumasiyla 1. civcivin uyanmasi ve anne tavugun hic uyuyamamasidir.bugun o kadar halsiz düştüm ki.
oglum ben biraz dinlenicem dedim.bi baktim agliyor annesiz kalicam galiba anneme bisey olmus diye..kiyamam oglum.sadece halsizim aglama diyorum ama elimi kolumu kaldiriyor cekeliyor gel anne oynayalim hadi..muhabbet edelim mesela tavsanlar en cok sever diyor

="eggplantlover, post: 64333704, member: 389101"]
Ay biber dolması da mı gaz yapıyormuş. Ben de dün annemin ısrarlarıyla yedim yaa. Mideme farklı bir şey girdi diye sevindim hatta benimkine de yapacak mı şimdi
[/QUOTE]

canim galiba kabak dokundu bize
gecen acaba kabak alerjik mi yoksa gaz mi yapmisti hatirlayamadim.yedim ve bugun direk kan vardi kakada cok uzuldun..mahfoldum..enerjim sönüyor resmen

2. ay asiniz ne durumda canim.yapildi mi? asi ve alerji iliskisini merak ediyorum.
doktorunuz birsey dedi mi?

insAllah dokunmaz canim doktorun hangi kalsiyum onerdi ve kan ilacin ne canim? ben burda aleerji uzmani bulamadim ondan soruyorum

Allah seni cocuk donmeden emeklemeye baslamis daha ne istiyon

Kızlar iyi geceler. Yorucu bir gün geçirdim. Okuyamadım iyisinizdir inşallah.Benim kuzu sabah sekizden beri toplasanız 1 saat uyumadı. Yarın iş başı yapacağım hissetti herhalde kuzum. Yeni uyuttum zor bela ben de yatıyorum paşam uyanana kadar uyuyyayım. Bebişlere huzurlu uykular dilerim.

Benim de var 20 gün ama şimdiden stresi başladı. Allahtan süt izni var.

Bencede kız unutmuşum neydi nasıl yapılıyodu
Ya acaba araba mı tuttu? Geçende bi yazı okumuştum bebeklerin midesi bulanmasın diye puset ters sekilde konuluyormuş. Puseti o şekilde mi koymuştun?
Evet kuzum tersti. Ya benimki pusetten nefret ediyor essek sipası. Bugün dışarı çıkalım dedik, giderken babasının kucağına dönerken de benim kucağıma geldi. Durmuyo ya pusette

kızlar biliyorsunuz alerji olayınin üstüne biraz düşüyorum...asiri derece toksin yuklemesinde oldugunu da biliyorum..civanin da cok toksik oldugunu biliyorum.birden aklima agzimdaki analgam dolgu geldi.bir arastirdim ki kabus....
daha once discime cocuk dusundugumu ve sokturmek istedigimi söylemiştim (kiii yapilirken bana sorulmadi bile).o da o kadarcik civadam birsey olmaz demisti.ama is oyle değilmiş iste.oglum ben onu anne sutu ile beslerken asla inek sütü icemedi.ben anne sutunden kestim ve tam 15 gun sonra cook pismiş inek sutunu icebilmeye basladi az az...ve civa vucuttan 15 gunde atilirmis...

ayy parcalari toplayinca coook canim sıkıldı..sebep benim dolgumsa Allah o discinin cezasini versin...beni sormadan zehirlemiş resmen.yavrularimi neler cektirmis.ya bi islem yapilirken sorulmasi gerekir.bak kardesim bu bu bu....ama bizim insanimizda nerdeeee....

sokturmek de zormus.civa daha cok aziga cikacak agzimin icinde.daha beter...ustune zaten korona var...

simdi sorum şu BEBEGINDE ALERJISI OLAN ARKADASLAR AGZINIZDA ANALGAM DOLGU YANI GUMUS RENKLI DOLGU VAR MI?
ve bence bebegi kolik olanlar da bir dikkat etsin..bu durum ciddi sorunlara yol aciyormus.

K Kuf Cherrygum bak ben de istemez miyim hem kendim hem de eşimi pambık gibi yapmak . Bugun gündüz yavrum hiç uyumadı . Çoğunluk kucağımda dolandık sabah 8 den akşama kadar . Akşam da 10 da uyudu doğru düzgün beslenmeden . 12 gibi mamasını veririm dedim fırsattan istifade uyudum . 12 de kalktım 1 e kadar uğraştım 30 cc dökerek ancak içti . Bizimki yanımda oyun oynuyor ama biliyorum beni bekliyor kedinin ciğeri beklediği gibi . Sonra demezmi bak seni uyuttum hadi yine iyisin diye . Güya ben uykumu almışım , hadi diyor bana . Uykumu onun sayesinde uyudum sanki sinirlerim tepeme çıktı. Bir buçuk iki saat uykuyu çok gördü . Kendisi sınav görevine gidiyor iki gündür 7 de kalktım uykusuzum diye dolanıyor . İnsaf yahu . 1 de yattım ,3te kalktım 4 e kadar ancak doyurdum bebişi şimdi de süt sağıyorum . Ben gece sürekli uyu uyan yapıp sabah erken kalkıyorum . Ne büyük bencilliktir yahu . Bir de minnet etmemi bekliyor , beni o uyutmuş . Neyse çok uzattımm , velhasıl durumdan da belli olacağı üzere ikimiz de pambıklıktan uzak , taş kesilip uyuduk yine bir sürü de laf yedim . Ne deyim Allah a havale ediyorum

yaaaa araştırdıkça bittim...cocugumun alerji sebebi ben miyim simdi.. moralim cok bozuk..uyuyamiyorum...ya baska zarari da olduysa....vah yavrularım...
sute geciyormus cıva
Benim birsuru dolgum var kuzum ya deme öyle
Canım bir önerim var bu konuda. Gün belirleyin. Atıyorum her hafta salı ve cuma gibi. Hem zamansız tekliflerden korunmuş olursun hem de kendini hazırlarsın ona göre. O gün kendini az yor mesela. Sonra eşinle anlaşma yapo gün sana ev işlerinde ve bebek bakiminda destek olsun.

valla blup moralim bitik....

o kadin var ya o kadin bana yaptigi her dis beni hasta etti..en son baska bir disciye gittigimde adam ona bayagi bi saymisti.o discim cok iyiydi.simdi baska sehirlerdeyiz.ona da gidemem.. ona da sordum degistirelim dedim.gerek yok dedi...keske degistirseymisim.degistirmek de sıkıntıymış.civa aciga çıkarmış...acaba dedim degistirtip 15 20 gun sutumu sagip sagip doksem o zaman diliminde de kizima sadece alerji mamasi versem.acaba olur mu?

bu arada kast ettigim gri dolgu siyah dolgu diye de geciyor.gumus renkli.beyaz dolgularda sıkıntı yokmus.sende siyah var mi? senin yavru da sut ve yumurta alerjisiydi degil mi?

Reactions: Kuf
en sonunda alip yavrularimi yerlesecem bir koye...kendi hayvanimi besliycem kendi bugdayimi yiycem..bu modern dunya dedikleri sistemde haberim olmadan agzima civa koyuyorlar...aslinda cümleyi baska kurardim da..terbiyem musaade etmiyor...

zaten 5g zararli deyip deyip duruyorlar korkuyorum..korona var diyorlar..deprem diyorlar..asiri hassas dönemdeyiz zaten..ekmekdeki bugday gdolu..yedigin pilav gdolu.salca gdolu..ben gdolu sen gdolu...

isin kotusu ben hayvan da bakamam

İnternette baş ağrısı yaz seni nerelere götürüyor o yüzden çok girme bu konulara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…