Bencede kız unutmuşum neydi nasıl yapılıyoduAyy ne güzel herkes pammik olsun ya savasmayalim sevişelim
Ya çok ağladı. Devamlı kustu
Anam ben yaşlanmışım hala kiriş diyorum
Sayende aydınlandık valla, yeni yeni neler çıkmış meğerse..çaktırma ben de öyle sanıyordum
hoppala deyince aklima niyeyse köy geliyor. gözümün önüne bir köy evi ve tahtaya takılmış bir hoppalada zıplayan bir bebe geliyor. meğer ne çeşitleri varmış.
Aynen işte bende öyle okudum hiç endişelenme bazen oluyor bozulmamıştırCanım valla bugün yenisini alıp koklayınca evet işte böyle kokuyordu öncekiler de dedim. Eşim netten baktı şikayetler vardı, bazı kişilerin de aldığı paketler balık kokulu çıkmış. Normalde hiç kokmuyordu. Tattım da çünkü kaç defa..
Canım ben çözümü kayısıda buldum hergün 3 kuru kayısı yiyorum 2 günde kendiliğinden yapıyorKızlar bu oğluş kakasını bekletiyor ya 2-3 haftadır falan napsam olmuyor artık fitil de vermiyorum alışkanlık olacak diye geçen sabah kendi yaptı çok mutlu olduk sonra yok 4. gün. Yaptığı zaman sıvı çok katı değil kakası ama bekletiyorbugün çok derin uyuyamadı karnı ağrıyor gaz çıkarıyor sürekli ve gazı da baya kokulu oluyor. Napsak bilemedik. Bacak ve karın masajı yaptım, zeytinyağı verdik.
Gazı çok kötü kokmaya başladıysa yapması yakındır bizde öyle oluyor genelde hatta öyle kokuyor ki kaka yaptı sanıp baktığımız oluyorBugün 6.gün bizim de.. Zeytinyağı da asidik olduğu için tehlikeliymiş. En son fitil takacakken yapmıştı uyarılıp.. Şimdi müdahale etmeyeceğim. Gazı çok kötü kokuyor ama..
Bizimkinin de bozuldu düzeni ya kucağımda zorla uyutuyorum yatağa koyunca gözler fal taşı mübarek bugün bırakamadım kucağımdan uyusun bari biraz diyeBenimkide uyumuyor birde agliyor binayi iletiyor esim disari cikardi geldi kucagimda uyuyuverdi biraksam uyanir uyusunda kucagimda uyusun diyorum artik napcam boyle bilmiyorum.
Canım çok geçmiş olsun bizde deprem bölgesindeyiz 99 yılındaki iki büyük depremi de çok şiddetli yaşadık hala atamadım etkisini farkli bir yere gitsem ilk yaptığım deprem olsa nerede durmaliyım diye kendime yer ararım çocuklardan sonra daha beter oldum hep aklımda deprem olursa kucağımda bebekle naparım diye Rabbim korktuklarımıza uğratmasın inş.Deprem oldu kızlar 5.6 nasıl korktum ya bebek de uyuyordu ne yapacağımı şaşırdım
Bende senin gibi düşünüyorum canim cok ssglikli gelmedi bana minnakim içincanım ben hoppalaya, yürüteçe sıcak bakmıyorum. bence çocukların kas ve kemikleri için zararli. düşünsene aslında hazir olmayan bebeği o hareketi zorla yaptırıyorsun.
farkli düşünenler de vardir illaki ama bu benim fikrim. seni de anliyorum. bebeğin zor, bir çare çözüm arıyorsun . inşallah düzelir kuzucuk.
Biter canım biter. Sabır
Sabahin 7 sinde uyanan bi cocuktsn daha fenasi nedir bilio musunuz arkadaslar
Ayni anda uyanan 2 cocuktur♥
Bu oglum benim uyymuyor bana garezi var kesin, okul zamani uyanmiordu ama
Canım klima üzerine gelmedikçe sorun olmaz emin ol sıcak daha tehlikeli dedi doktorum. Ben de o zamandan beri çalıştırıyorum. Sadece banyo yaptırırken kapatıyorum.
Şu aşıları da atlatalım annem döner diye düşünüyorum. Yani benim gidebilirsin dememi bekliyor annem.
Kızlar selamlar. Doktorum bana kalsiyum ve d vitamini verdi. Kemiklerim erirmiş mu gidişle. Bir de yumurtayı dene bakalım alerjisi olacak mı bakalım dedi. Fazla ye bir iki gün dedi. Ben de kendime menemen yaptım 2 yumurtadan. Şimdi onu yiyiyorum. İnşallah en azından yumurtaya alerjisi yokturnasıl özlemişim menemeni
Maşşallah ya bi şöyle kendi uyuduğu pozisyon çu bulamadım oğlanınkızkardeşimin ikizleri var o ben alıştırdım öğrettim öyle uyumaya dedi. O uyuttuktan sonra öyle koyuyormuş. Ben de deneyim dedim kafa dikildi gene neyse ya şurda 1 ay inşallah dönmeye başlayınca yana döne uyusun gayri.
Az önce dönme çalışması yaptırayım dedim benim uykucu huysuza döndürdüm ayaklarından güç alıp sürünmeye başladı manyakbaya öyle öyle kanepenin başına kadar gitti. Dönme çalışmasını da ne zaman yapacak gerçi benimki uyanıkken iki gülüyor sonra vızırtıya başlıyor yere koymak ne mümkün sabahları keyfi yerindeyse sadece
Benim de var 20 gün ama şimdiden stresi başladı. Allahtan süt izni var.Kızlar iyi geceler. Yorucu bir gün geçirdim. Okuyamadım iyisinizdir inşallah.Benim kuzu sabah sekizden beri toplasanız 1 saat uyumadı. Yarın iş başı yapacağım hissetti herhalde kuzum. Yeni uyuttum zor bela ben de yatıyorum paşam uyanana kadar uyuyyayım. Bebişlere huzurlu uykular dilerim.
Evet kuzum tersti. Ya benimki pusetten nefret ediyor essek sipası. Bugün dışarı çıkalım dedik, giderken babasının kucağına dönerken de benim kucağıma geldi. Durmuyo ya pusetteBencede kız unutmuşum neydi nasıl yapılıyodu
Ya acaba araba mı tuttu? Geçende bi yazı okumuştum bebeklerin midesi bulanmasın diye puset ters sekilde konuluyormuş. Puseti o şekilde mi koymuştun?
Benim birsuru dolgum var kuzum ya deme öyleyaaaa araştırdıkça bittim...cocugumun alerji sebebi ben miyim simdi..moralim cok bozuk..uyuyamiyorum...ya baska zarari da olduysa....vah yavrularım...
sute geciyormus cıva
Canım bir önerim var bu konuda. Gün belirleyin. Atıyorum her hafta salı ve cuma gibi. Hem zamansız tekliflerden korunmuş olursunK KufCherrygum bak ben de istemez miyim hem kendim hem de eşimi pambık gibi yapmak . Bugun gündüz yavrum hiç uyumadı . Çoğunluk kucağımda dolandık sabah 8 den akşama kadar . Akşam da 10 da uyudu doğru düzgün beslenmeden . 12 gibi mamasını veririm dedim fırsattan istifade uyudum . 12 de kalktım 1 e kadar uğraştım 30 cc dökerek ancak içti . Bizimki yanımda oyun oynuyor ama biliyorum beni bekliyor kedinin ciğeri beklediği gibi . Sonra demezmi bak seni uyuttum hadi yine iyisin diye . Güya ben uykumu almışım , hadi diyor bana . Uykumu onun sayesinde uyudum sanki sinirlerim tepeme çıktı. Bir buçuk iki saat uykuyu çok gördü . Kendisi sınav görevine gidiyor iki gündür 7 de kalktım uykusuzum diye dolanıyor . İnsaf yahu . 1 de yattım ,3te kalktım 4 e kadar ancak doyurdum bebişi şimdi de süt sağıyorum . Ben gece sürekli uyu uyan yapıp sabah erken kalkıyorum . Ne büyük bencilliktir yahu . Bir de minnet etmemi bekliyor , beni o uyutmuş . Neyse çok uzattımm , velhasıl durumdan da belli olacağı üzere ikimiz de pambıklıktan uzak , taş kesilip uyuduk yine bir sürü de laf yedim . Ne deyim Allah a havale ediyorum
Benim birsuru dolgum var kuzum ya deme öyle ☹
Canım bir önerim var bu konuda. Gün belirleyin. Atıyorum her hafta salı ve cuma gibi. Hem zamansız tekliflerden korunmuş olursunhem de kendini hazırlarsın ona göre. O gün kendini az yor mesela. Sonra eşinle anlaşma yapo gün sana ev işlerinde ve bebek bakiminda destek olsun.
Ya gerçekten mi3.ayın sonunda yabancı belliyorlarmış canım
İnternette baş ağrısı yaz seni nerelere götürüyor o yüzden çok girme bu konularaen sonunda alip yavrularimi yerlesecem bir koye...kendi hayvanimi besliycem kendi bugdayimi yiycem..bu modern dunya dedikleri sistemde haberim olmadan agzima civa koyuyorlar...aslinda cümleyi baska kurardim da..terbiyem musaade etmiyor...
zaten 5g zararli deyip deyip duruyorlar korkuyorum..korona var diyorlar..deprem diyorlar..asiri hassas dönemdeyiz zaten..ekmekdeki bugday gdolu..yedigin pilav gdolu.salca gdolu..ben gdolu sen gdolu...
isin kotusu ben hayvan da bakamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?