- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Canım bende beyaz dolgu da var siyah da var ama sıkıntımız yok şükür..valla blup moralim bitik....
o kadin var ya o kadin bana yaptigi her dis beni hasta etti..en son baska bir disciye gittigimde adam ona bayagi bi saymisti.o discim cok iyiydi.simdi baska sehirlerdeyiz.ona da gidemem.. ona da sordum degistirelim dedim.gerek yok dedi...keske degistirseymisim.degistirmek de sıkıntıymış.civa aciga çıkarmış...acaba dedim degistirtip 15 20 gun sutumu sagip sagip doksem o zaman diliminde de kizima sadece alerji mamasi versem.acaba olur mu?
bu arada kast ettigim gri dolgu siyah dolgu diye de geciyor.gumus renkli.beyaz dolgularda sıkıntı yokmus.sende siyah var mi? senin yavru da sut ve yumurta alerjisiydi degil mi?
Canım bende beyaz dolgu da var siyah da var ama sıkıntımız yok şükür..
Bende de 3 tane var canım siyah dolguoh şükür zor bir gecenin sabahinda iyi bişey duydum..
ya oyle ama...arastirmak da onemli..makaleleri yazani da arastircan..is iyice karmasiklasiyor o zaman da...ben biraz okumayi seviyorum.ama tabi guncel tip dergilerini okusam anlamam kiİnternette baş ağrısı yaz seni nerelere götürüyor o yüzden çok girme bu konulara
alerji yoktur insAllah...Bende de 3 tane var canım siyah dolgu
Başlarda var denildi ama yokmuş şüküralerji yoktur insAllah...
benim ağzımda 5 tane amalgam dolgu var. iki kizimda alerjik değil. şimdiye kadar bu bucurukte de bir şey çıkmadı. civanin vücuda girmesi için bayağı yüksek bir sıcaklığa gelmesi gerekiyormus. o da ağız içinde mümkün değilmiş diye duymustum. bilmem ne kadar doğru.kızlar biliyorsunuz alerji olayınin üstüne biraz düşüyorum...asiri derece toksin yuklemesinde oldugunu da biliyorum..civanin da cok toksik oldugunu biliyorum.birden aklima agzimdaki analgam dolgu geldi.bir arastirdim ki kabus....
daha once discime cocuk dusundugumu ve sokturmek istedigimi söylemiştim (kiii yapilirken bana sorulmadi bile).o da o kadarcik civadam birsey olmaz demisti.ama is oyle değilmiş iste.oglum ben onu anne sutu ile beslerken asla inek sütü icemedi.ben anne sutunden kestim ve tam 15 gun sonra cook pismiş inek sutunu icebilmeye basladi az az...ve civa vucuttan 15 gunde atilirmis...
ayy parcalari toplayinca coook canim sıkıldı..sebep benim dolgumsa Allah o discinin cezasini versin...beni sormadan zehirlemiş resmen.yavrularimi neler cektirmis.ya bi islem yapilirken sorulmasi gerekir.bak kardesim bu bu bu....ama bizim insanimizda nerdeeee....
sokturmek de zormus.civa daha cok aziga cikacak agzimin icinde.daha beter...ustune zaten korona var...
simdi sorum şu BEBEGINDE ALERJISI OLAN ARKADASLAR AGZINIZDA ANALGAM DOLGU YANI GUMUS RENKLI DOLGU VAR MI?
ve bence bebegi kolik olanlar da bir dikkat etsin..bu durum ciddi sorunlara yol aciyormus.
Gün belirle evin derin temizliğini o güne koy canım rastlantı gibiK Kufaslında gün belirlemek mantıklıymış ben bu hamilelikten sonra iyice safa döndüm valla . Aynı duyguyu çocuk acıkıp ağlıyor mama soğuyana kadar demiştim de burda sanırım cherry di biraz sıcak biraz soğuk sudan koy çocuğu ağlatma demişti . Nasıl aklıma gelmez diye kendime gülmüştüm şimdi yine aynı duyguyu yaşadım bak neler oluyor bana gün belirlesem adam tüm işi yapar “şey”aşkına
Zaten isteyeceği gün bir yalakalık yapmıyor değil
Öyle böyle derken büyüttük de iş başı zamanlarımız da geldi çalışan annelerinKızlar iyi geceler. Yorucu bir gün geçirdim. Okuyamadım iyisinizdir inşallah.Benim kuzu sabah sekizden beri toplasanız 1 saat uyumadı. Yarın iş başı yapacağım hissetti herhalde kuzum. Yeni uyuttum zor bela ben de yatıyorum paşam uyanana kadar uyuyyayım. Bebişlere huzurlu uykular dilerim.
internet tam bir bilgi çöplüğü. her önüne gelen bir blog açabilir ve sallapati herşeyi yazabilir sen ben bile yapabiliriz yani. bunun içinden gerçekten doğru olan bilgiyi bulup çıkarmak için uzman olmak gerekir. bunun yerine okuyabilirsen güvenilir basılı yayin daha iyidir.ya oyle ama...arastirmak da onemli..makaleleri yazani da arastircan..is iyice karmasiklasiyor o zaman da...ben biraz okumayi seviyorum.ama tabi guncel tip dergilerini okusam anlamam kimecbur internette bakyiom
valla blup moralim bitik....
o kadin var ya o kadin bana yaptigi her dis beni hasta etti..en son baska bir disciye gittigimde adam ona bayagi bi saymisti.o discim cok iyiydi.simdi baska sehirlerdeyiz.ona da gidemem.. ona da sordum degistirelim dedim.gerek yok dedi...keske degistirseymisim.degistirmek de sıkıntıymış.civa aciga çıkarmış...acaba dedim degistirtip 15 20 gun sutumu sagip sagip doksem o zaman diliminde de kizima sadece alerji mamasi versem.acaba olur mu?
bu arada kast ettigim gri dolgu siyah dolgu diye de geciyor.gumus renkli.beyaz dolgularda sıkıntı yokmus.sende siyah var mi? senin yavru da sut ve yumurta alerjisiydi degil mi?
Sakin ol kızen sonunda alip yavrularimi yerlesecem bir koye...kendi hayvanimi besliycem kendi bugdayimi yiycem..bu modern dunya dedikleri sistemde haberim olmadan agzima civa koyuyorlar...aslinda cümleyi baska kurardim da..terbiyem musaade etmiyor...
zaten 5g zararli deyip deyip duruyorlar korkuyorum..korona var diyorlar..deprem diyorlar..asiri hassas dönemdeyiz zaten..ekmekdeki bugday gdolu..yedigin pilav gdolu.salca gdolu..ben gdolu sen gdolu...
isin kotusu ben hayvan da bakamam
Saol kuzum. 7 buçukta kaldırdım emzirdim mamasını verdim . Altını değiştirip babasının yanına yatırdım ilginçtir uyanmadı. 1 saat sonra çıkacağım. Rota aşısı yapılacak bugün sünnet için cerrahla görüşeceğiz bir de. Saat 1 de yine geleceğim daireye. Allah tan daire ile aynı bahçede evim. Acil bir durum olursa da gidebilirim. 11 aydır evdeydim bir garip geldi daire.Öyle böyle derken büyüttük de iş başı zamanlarımız da geldi çalışan annelerin☺ Allah kolaylık versin inşallah canım
Amin canım teşekkür ederimCanım ben çözümü kayısıda buldum hergün 3 kuru kayısı yiyorum 2 günde kendiliğinden yapıyor
Gazı çok kötü kokmaya başladıysa yapması yakındır bizde öyle oluyor genelde hatta öyle kokuyor ki kaka yaptı sanıp baktığımız oluyor
Bizimkinin de bozuldu düzeni ya kucağımda zorla uyutuyorum yatağa koyunca gözler fal taşı mübarek bugün bırakamadım kucağımdan uyusun bari biraz diye
Canım çok geçmiş olsun bizde deprem bölgesindeyiz 99 yılındaki iki büyük depremi de çok şiddetli yaşadık hala atamadım etkisini farkli bir yere gitsem ilk yaptığım deprem olsa nerede durmaliyım diye kendime yer ararım çocuklardan sonra daha beter oldum hep aklımda deprem olursa kucağımda bebekle naparım diye Rabbim korktuklarımıza uğratmasın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?