2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım bende beyaz dolgu da var siyah da var ama sıkıntımız yok şükür..

İnternette baş ağrısı yaz seni nerelere götürüyor o yüzden çok girme bu konulara
ya oyle ama...arastirmak da onemli..makaleleri yazani da arastircan..is iyice karmasiklasiyor o zaman da...ben biraz okumayi seviyorum.ama tabi guncel tip dergilerini okusam anlamam ki mecbur internette bakyiom

Günaydın herkese benim kız kaç günün üstüne bir sıçtı mübarek kokusu odadan çıkmadı daha 1 saat oldu yapana kadar nasıl ağladı, nasıl ıkındı ama şimdi uyuyor meleğim rahatladı inşallah bugünden sonra tüm bebekler yer, içer, sıçar, oynar, güler ama ağlamaz allahım çok amin.

benim ağzımda 5 tane amalgam dolgu var. iki kizimda alerjik değil. şimdiye kadar bu bucurukte de bir şey çıkmadı. civanin vücuda girmesi için bayağı yüksek bir sıcaklığa gelmesi gerekiyormus. o da ağız içinde mümkün değilmiş diye duymustum. bilmem ne kadar doğru.

K Kuf aslında gün belirlemek mantıklıymış ben bu hamilelikten sonra iyice safa döndüm valla . Aynı duyguyu çocuk acıkıp ağlıyor mama soğuyana kadar demiştim de burda sanırım cherry di biraz sıcak biraz soğuk sudan koy çocuğu ağlatma demişti . Nasıl aklıma gelmez diye kendime gülmüştüm şimdi yine aynı duyguyu yaşadım bak neler oluyor bana gün belirlesem adam tüm işi yapar “şey”aşkına
Zaten isteyeceği gün bir yalakalık yapmıyor değil

Kalppare benim de kızlarıma hamiyileyken vardı 2 tane amalgam dolgum hatta kızkardeşim diş hekimi o yapmıştı. Sonra gülerken görünüyor gel söküp değiştirelim dedi değiştirdik. Şuan beyaz dolgularım var. O zaman ben de demiştim zararlı vs diye. Yok abartıyorlar demişti. Kızlarım kolik vs değildi, alerjileri de hiç olmadı. Dolguyla çok alakalı olduğunu sanmam genetik faktörler alerjilerde önemli diye düşünüyorum ben kendimce.

Gün belirle evin derin temizliğini o güne koy canım rastlantı gibi cam, çerçeve girişsin bir temizliğe akşama hali kalmıyormuş bir de senden erken uyuyormuş

Öyle böyle derken büyüttük de iş başı zamanlarımız da geldi çalışan annelerin Allah kolaylık versin inşallah canım

ya oyle ama...arastirmak da onemli..makaleleri yazani da arastircan..is iyice karmasiklasiyor o zaman da...ben biraz okumayi seviyorum.ama tabi guncel tip dergilerini okusam anlamam ki mecbur internette bakyiom
internet tam bir bilgi çöplüğü. her önüne gelen bir blog açabilir ve sallapati herşeyi yazabilir sen ben bile yapabiliriz yani. bunun içinden gerçekten doğru olan bilgiyi bulup çıkarmak için uzman olmak gerekir. bunun yerine okuyabilirsen güvenilir basılı yayin daha iyidir.

ayrıca çoğu hastalığa karşı sağlam bir psikoloji çok önemli. sağlam psikoloji güçlü bağışıklık demek.

en önemli sağlık reçetesi; ayağını sıcak tut, başını serin. gönlünü hoş tut( bir işle ilgilen diyen de var) düşünme derin. w

Sakin ol kız

Öyle böyle derken büyüttük de iş başı zamanlarımız da geldi çalışan annelerin☺ Allah kolaylık versin inşallah canım
Saol kuzum. 7 buçukta kaldırdım emzirdim mamasını verdim . Altını değiştirip babasının yanına yatırdım ilginçtir uyanmadı. 1 saat sonra çıkacağım. Rota aşısı yapılacak bugün sünnet için cerrahla görüşeceğiz bir de. Saat 1 de yine geleceğim daireye. Allah tan daire ile aynı bahçede evim. Acil bir durum olursa da gidebilirim. 11 aydır evdeydim bir garip geldi daire.

Amin canım teşekkür ederim deprem kötü ya Allah yaşatmasın kimseye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…