2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bende de var o dolgudan

canim galiba kabak dokundu bize
gecen acaba kabak alerjik mi yoksa gaz mi yapmisti hatirlayamadim.yedim ve bugun direk kan vardi kakada cok uzuldun..mahfoldum..enerjim sönüyor resmen

2. ay asiniz ne durumda canim.yapildi mi? asi ve alerji iliskisini merak ediyorum.
doktorunuz birsey dedi mi?

insAllah dokunmaz canim doktorun hangi kalsiyum onerdi ve kan ilacin ne canim? ben burda aleerji uzmani bulamadim ondan soruyorum

Allah seni cocuk donmeden emeklemeye baslamis daha ne istiyon
[/QUOTE]
Canım kabak bize de gaz yapmıştı canım ama kanlı kaka yapmadı.
Çarşamba olacağız 2. Ay aşkımızı. Verem ve rota aşısı olacak. Doktora sordum rota bişey yapar mı diye. Yapmaz dedi. İnşallah sıkıntısız geçiririz.
Verdiği kalsiyum şu

Eklentiler

• Screenshot_20200629_090007.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 34
Kizlar gunaydin.
Ya da gun aydi mi size, uyuyabileniniz var mi
Nasilsiniz.
Oglum yine saabah 7 de uyandi, gec yatti uyur sanmistim.
Kizim da emdi o sira, kaka da yapti.
Oglum aciktim diyince mutfaga gectim, ama cok daginikti. O sirada kizim parmagini eme eme uyudu, zorlandi baya..
Simdi uykusunda 10 saniyede 1 emiyor bos bos.
Kaldirayim mi naapayim..
Uzuluorum yetisilmiyor ne evlatlara, ne islere..

Bir de bir sey sorucam, biz doktora 1haziran gitmistik.ama kizim 10nisan dogumlu. Adam 1 temmuz gelin dedi. Aylik kontrol dimi dogum tarihini bekleyeyim mi yoksa.. ozel asilara gec kalir.miyiz??

Kızlar ya benim kız geçen hafta salıdan düne kadar sadece 20 gram almış Evde bebek tartısı var eşim hep tartıyor doğumdan beri, en son salı tartmışız dün de tartalım dedik şaşırdık ikimiz de.. Aslında gözüme zayıf geliyordu birkaç gündür ama bu kadar olacağını düşünmüyordum. Normalde günde 40 gram alıyordu. Günde 6-7 öğün emziriyorum, mama da 2 kere veriyorum. Etti 8-9 öğün.. Sadece geceleri bir kere kaldırıp besliyorum, ondan mı acaba ya?

Benim dolgularımın hepsi beyaz ve bebeğim alerjik. Ben alerjide çevresel faktörlerden çok genetik faktörlerin etkili olduğunu düşünüyorum.

Geceleri bir kez az değil mi. Uyanmıyor mu kendi bizim oğlan 3 kez uyanıyor rahat. Gözlerini hiç açmadan emip geri yatırıyorum kilo alımıda çok iyi. Gece beslemekte iyi kilo aldırıyor sanırım

Geceleri bir kez az değil mi. Uyanmıyor mu kendi bizim oğlan 3 kez uyanıyor rahat. Gözlerini hiç açmadan emip geri yatırıyorum kilo alımıda çok iyi. Gece beslemekte iyi kilo aldırıyor sanırım
Bu gece hiç uyanmadı mesela akşam 9da emmişti ben 7 saat açlık olunca kaldırdım emzirdim. Sonra kendi 8de kalktı emdi. Genelde gece 3 gibi emziriyorum, 6-7gibi kalkıp emiyor sonra.. Uzun zamandır böyle aslında, o zaman kilo alıyordu. Acaba aşılarla mı ilgili ki?

Benimki de 1-2 kere kalkıyor emmeye geçen ay geceleri sadece emzirdim yatırdım sabaha bezinde 2-3 çiş falan oluyordu. 900 gr almıştı. Pazartesiden beri gece de emzirdikten sonra 60cc mama veriyorum içiyor. Sabah bezi baya dolu dolu çiş oluyor. Annem 5 gündür görmüyordu dün geldi baya farketmiş toplanmış dedi. Bence de iyi aldı kiloyu gibi. Bir de SMA ya geçtik biz güzel kilo yapıyor yorumları da o yönde. Hipp günde 3 kere 60 cc veriyorduk. Şimdi hemen hemen her emmesinin arkasına veriyorum. Sinirlenmeden önce emziriyorum hemen sonra mama veriyorum. Memeyi de sağıyorum emdikten hemen sonra

Maşşallah ne güzel uyuyormuş benimki 9 da yatınxa 3 de sonra 5 de kalkıyor. 5 den sonra gazı falan geliyor pek düzgün uyuyamıyor bir uyuyor bir uyanıyor falan. Yada tamamen kalkıyor

Bende böyle emziriyorum gece 3-4 gibi kalkıyor emiyor, sonra bir daha 6-7 gibi. Bana kilo almış gibi geliyor valla kollarım ağrıyor artık uzun süre taşıyınca. Bence emzirme ile ilgili değildir. Yani gece emzirmesi ile ilgili değildir.

Maşşallah ne güzel uyuyormuş benimki 9 da yatınxa 3 de sonra 5 de kalkıyor. 5 den sonra gazı falan geliyor pek düzgün uyuyamıyor bir uyuyor bir uyanıyor falan. Yada tamamen kalkıyor
Her zaman böyle uyumuyor ama az çok bir düzen oluşmaya başladı. Akşam banyo rutinimiz var 8 buçukta, 9da mamasını veriyorum. Mama birince mayışıyor ya direkt emziğini verip yatırıyorum. Önce 10 dk uyuyor sonra mutlaka uyanıyor. Pışş pışş yapıyorum bir süre, yine dalıyor.

Bilemedim ki valla.. Mamayı günde 3e mi çıkarsam acaba.. Önceden nasılsa aynen devam ediyorum beslenmesinde bir değişiklik yapmadım ki.. Mama da aynı meme de aynı..

Beslenmesi iyi aslında canım tartı ile ilgili bir sıkıntı olmasın?

Kızlar bizde 2.ay kontrolünü olduk. Şükür bir sıkıntı yok. Ama 700gr almış sadece bana az geldi baya. Sizce normal mi? Doktor ısrarla normal olduğunu söyledi. Şimdi sağlık ocağına gideceğiz orda da tartılacak orda daha fazla çıkıyor nedense bakalım onlar ne diyecek.

Beslenmesi iyi aslında canım tartı ile ilgili bir sıkıntı olmasın?
Beslenmesi iyi evet, bezleri de epey ağır oluyor kuru yer kalmıyor bezde.. Aç değil ondan eminim. Ama neden almadı kilo bilemedim. Bugün de bir tartalım bakalım akşama..
700 iyi canım bence de

Evet kuzum tersti. Ya benimki pusetten nefret ediyor essek sipası. Bugün dışarı çıkalım dedik, giderken babasının kucağına dönerken de benim kucağıma geldi. Durmuyo ya pusette
Yaa benimki de sevmiyor dışarda sürekli arabasını sürücem durunca hemen mızırıyo Ay ele geçirdiler bizi bit kadar bebeler
Maşallah ne libido var senin adamda yılmadan usanmadan bekliyo seni blupun yazdıpı gün olayı mantıklı geldi bana hem işleri de yaptırırdım hemde keyfine bakarsın
Aminnnnn
Hangi aralıkta besleniyor mesela gece 12de besleyip yatırıp yine 3-4 arası kaldırıp besleyip sabahta 7gibi yiyorsa bence baya iyi. Ama neden almamıs bi de senin kız 120 falan içiyor Allah Allah

Canım köye kaçsan da fayda etmez. Alacağın tohum bile sahte. Ben kendi sebzemi kendim yetiştireyim dedim. Adam gibi mahsül alamıyorsun. İlla ilaç vereceksin. Satan kişi diyor ilaçsız olmaz diye. Her sebzeye bir ilaç tavsiye ediyorlar. Vermedim ilaç. 1er 2şer adet sebze çıktı. Onların tohumunu alayım dedim. Seneye çıkmadı aynı tohumdan fide. Bi iyi olan burada gezen tavuk yumurtası bulmak, otunu toplayabilmek, Kekik, adaçayı, nane bunları topluyorsun taze taze. Gdo her yerde. Tabi ne kadar az o kadar iyi. Onun için güzel buralar

Tikkabilla yazmıssın zaten simdi gördüm bence beslenme aralıkları gayet ideal tartı mı bozuk acaba. Evdde normal tartı varsa kucagına al bi çık bakalım kaç gösterecek

Günaydın teyzeleri burda elini emmeye çalışmaktan uyuyamayan bir minik kız var.resmen emziği atıyor elini emmek için hepsini birden sokmaya çalışıyor baş parmağını bulamıyor homur homur homurdanıyor

Eklentiler

• 20200629_105412.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…