Bende de var o dolgudankızlar biliyorsunuz alerji olayınin üstüne biraz düşüyorum...asiri derece toksin yuklemesinde oldugunu da biliyorum..civanin da cok toksik oldugunu biliyorum.birden aklima agzimdaki analgam dolgu geldi.bir arastirdim ki kabus....
daha once discime cocuk dusundugumu ve sokturmek istedigimi söylemiştim (kiii yapilirken bana sorulmadi bile).o da o kadarcik civadam birsey olmaz demisti.ama is oyle değilmiş iste.oglum ben onu anne sutu ile beslerken asla inek sütü icemedi.ben anne sutunden kestim ve tam 15 gun sonra cook pismiş inek sutunu icebilmeye basladi az az...ve civa vucuttan 15 gunde atilirmis...
ayy parcalari toplayinca coook canim sıkıldı..sebep benim dolgumsa Allah o discinin cezasini versin...beni sormadan zehirlemiş resmen.yavrularimi neler cektirmis.ya bi islem yapilirken sorulmasi gerekir.bak kardesim bu bu bu....ama bizim insanimizda nerdeeee....
sokturmek de zormus.civa daha cok aziga cikacak agzimin icinde.daha beter...ustune zaten korona var...
simdi sorum şu BEBEGINDE ALERJISI OLAN ARKADASLAR AGZINIZDA ANALGAM DOLGU YANI GUMUS RENKLI DOLGU VAR MI?
ve bence bebegi kolik olanlar da bir dikkat etsin..bu durum ciddi sorunlara yol aciyormus.
insAllah
daha fenasi nedir söliyim 2. civcivin uyumasiyla 1. civcivin uyanmasi ve anne tavugun hic uyuyamamasidir.bugun o kadar halsiz düştüm ki.
oglum ben biraz dinlenicem dedim.bi baktim agliyor annesiz kalicam galiba anneme bisey olmus diye..kiyamam oglum.sadece halsizim aglama diyorum ama elimi kolumu kaldiriyor cekeliyor gel anne oynayalim hadi..muhabbet edelim mesela tavsanlar en cok sever diyor
="eggplantlover, post: 64333704, member: 389101"]
Ay biber dolması da mı gaz yapıyormuş. Ben de dün annemin ısrarlarıyla yedim yaa. Mideme farklı bir şey girdi diye sevindim hattabenimkine de yapacak mı şimdi
Yok yok her işi yapar ama onu da yaparGün belirle evin derin temizliğini o güne koy canım rastlantı gibicam, çerçeve girişsin bir temizliğe akşama hali kalmıyormuş bir de senden erken uyuyormuş
kızlar biliyorsunuz alerji olayınin üstüne biraz düşüyorum...asiri derece toksin yuklemesinde oldugunu da biliyorum..civanin da cok toksik oldugunu biliyorum.birden aklima agzimdaki analgam dolgu geldi.bir arastirdim ki kabus....
daha once discime cocuk dusundugumu ve sokturmek istedigimi söylemiştim (kiii yapilirken bana sorulmadi bile).o da o kadarcik civadam birsey olmaz demisti.ama is oyle değilmiş iste.oglum ben onu anne sutu ile beslerken asla inek sütü icemedi.ben anne sutunden kestim ve tam 15 gun sonra cook pismiş inek sutunu icebilmeye basladi az az...ve civa vucuttan 15 gunde atilirmis...
ayy parcalari toplayinca coook canim sıkıldı..sebep benim dolgumsa Allah o discinin cezasini versin...beni sormadan zehirlemiş resmen.yavrularimi neler cektirmis.ya bi islem yapilirken sorulmasi gerekir.bak kardesim bu bu bu....ama bizim insanimizda nerdeeee....
sokturmek de zormus.civa daha cok aziga cikacak agzimin icinde.daha beter...ustune zaten korona var...
simdi sorum şu BEBEGINDE ALERJISI OLAN ARKADASLAR AGZINIZDA ANALGAM DOLGU YANI GUMUS RENKLI DOLGU VAR MI?
ve bence bebegi kolik olanlar da bir dikkat etsin..bu durum ciddi sorunlara yol aciyormus.
Geceleri bir kez az değil mi. Uyanmıyor mu kendi bizim oğlan 3 kez uyanıyor rahat. Gözlerini hiç açmadan emip geri yatırıyorum kilo alımıda çok iyi. Gece beslemekte iyi kilo aldırıyor sanırımKızlar ya benim kız geçen hafta salıdan düne kadar sadece 20 gram almışEvde bebek tartısı var eşim hep tartıyor doğumdan beri, en son salı tartmışız dün de tartalım dedik şaşırdık ikimiz de.. Aslında gözüme zayıf geliyordu birkaç gündür ama bu kadar olacağını düşünmüyordum. Normalde günde 40 gram alıyordu. Günde 6-7 öğün emziriyorum, mama da 2 kere veriyorum. Etti 8-9 öğün.. Sadece geceleri bir kere kaldırıp besliyorum, ondan mı acaba ya?
Bu gece hiç uyanmadı mesela akşam 9da emmişti ben 7 saat açlık olunca kaldırdım emzirdim. Sonra kendi 8de kalktı emdi. Genelde gece 3 gibi emziriyorum, 6-7gibi kalkıp emiyor sonra.. Uzun zamandır böyle aslında, o zaman kilo alıyordu. Acaba aşılarla mı ilgili ki?Geceleri bir kez az değil mi. Uyanmıyor mu kendi bizim oğlan 3 kez uyanıyor rahat. Gözlerini hiç açmadan emip geri yatırıyorum kilo alımıda çok iyi. Gece beslemekte iyi kilo aldırıyor sanırım
Benimki de 1-2 kere kalkıyor emmeye geçen ay geceleri sadece emzirdim yatırdım sabaha bezinde 2-3 çiş falan oluyordu. 900 gr almıştı. Pazartesiden beri gece de emzirdikten sonra 60cc mama veriyorum içiyor. Sabah bezi baya dolu dolu çiş oluyor. Annem 5 gündür görmüyordu dün geldi baya farketmiş toplanmış dedi. Bence de iyi aldı kiloyu gibi. Bir de SMA ya geçtik biz güzel kilo yapıyor yorumları da o yönde. Hipp günde 3 kere 60 cc veriyorduk. Şimdi hemen hemen her emmesinin arkasına veriyorum. Sinirlenmeden önce emziriyorum hemen sonra mama veriyorum. Memeyi de sağıyorum emdikten hemen sonraKızlar ya benim kız geçen hafta salıdan düne kadar sadece 20 gram almışEvde bebek tartısı var eşim hep tartıyor doğumdan beri, en son salı tartmışız dün de tartalım dedik şaşırdık ikimiz de.. Aslında gözüme zayıf geliyordu birkaç gündür ama bu kadar olacağını düşünmüyordum. Normalde günde 40 gram alıyordu. Günde 6-7 öğün emziriyorum, mama da 2 kere veriyorum. Etti 8-9 öğün.. Sadece geceleri bir kere kaldırıp besliyorum, ondan mı acaba ya?
Maşşallah ne güzel uyuyormuşBu gece hiç uyanmadı mesela akşam 9da emmişti ben 7 saat açlık olunca kaldırdım emzirdim. Sonra kendi 8de kalktı emdi. Genelde gece 3 gibi emziriyorum, 6-7gibi kalkıp emiyor sonra.. Uzun zamandır böyle aslında, o zaman kilo alıyordu. Acaba aşılarla mı ilgili ki?
Bende böyle emziriyorum gece 3-4 gibi kalkıyor emiyor, sonra bir daha 6-7 gibi. Bana kilo almış gibi geliyor valla kollarım ağrıyor artık uzun süre taşıyınca. Bence emzirme ile ilgili değildir. Yani gece emzirmesi ile ilgili değildir.Bu gece hiç uyanmadı mesela akşam 9da emmişti ben 7 saat açlık olunca kaldırdım emzirdim. Sonra kendi 8de kalktı emdi. Genelde gece 3 gibi emziriyorum, 6-7gibi kalkıp emiyor sonra.. Uzun zamandır böyle aslında, o zaman kilo alıyordu. Acaba aşılarla mı ilgili ki?
Her zaman böyle uyumuyor ama az çok bir düzen oluşmaya başladı. Akşam banyo rutinimiz var 8 buçukta, 9da mamasını veriyorum. Mama birince mayışıyor ya direkt emziğini verip yatırıyorum. Önce 10 dk uyuyor sonra mutlaka uyanıyor. Pışş pışş yapıyorum bir süre, yine dalıyor.Maşşallah ne güzel uyuyormuşbenimki 9 da yatınxa 3 de sonra 5 de kalkıyor. 5 den sonra gazı falan geliyor pek düzgün uyuyamıyor bir uyuyor bir uyanıyor falan. Yada tamamen kalkıyor
Bilemedim ki valla.. Mamayı günde 3e mi çıkarsam acaba.. Önceden nasılsa aynen devam ediyorum beslenmesinde bir değişiklik yapmadım ki.. Mama da aynı meme de aynı..Bende böyle emziriyorum gece 3-4 gibi kalkıyor emiyor, sonra bir daha 6-7 gibi. Bana kilo almış gibi geliyor valla kollarım ağrıyor artık uzun süre taşıyınca. Bence emzirme ile ilgili değildir. Yani gece emzirmesi ile ilgili değildir.
Kızlar ya benim kız geçen hafta salıdan düne kadar sadece 20 gram almışEvde bebek tartısı var eşim hep tartıyor doğumdan beri, en son salı tartmışız dün de tartalım dedik şaşırdık ikimiz de.. Aslında gözüme zayıf geliyordu birkaç gündür ama bu kadar olacağını düşünmüyordum. Normalde günde 40 gram alıyordu. Günde 6-7 öğün emziriyorum, mama da 2 kere veriyorum. Etti 8-9 öğün.. Sadece geceleri bir kere kaldırıp besliyorum, ondan mı acaba ya?
Bende de varBende de var o dolgudan
Beslenmesi iyi evet, bezleri de epey ağır oluyor kuru yer kalmıyor bezde.. Aç değil ondan eminim. Ama neden almadı kilo bilemedim. Bugün de bir tartalım bakalım akşama..Beslenmesi iyi aslında canım tartı ile ilgili bir sıkıntı olmasın?
700 iyi canım bence deKızlar bizde 2.ay kontrolünü olduk. Şükür bir sıkıntı yok. Ama 700gr almış sadece bana az geldi baya. Sizce normal mi? Doktor ısrarla normal olduğunu söyledi. Şimdi sağlık ocağına gideceğiz orda da tartılacak orda daha fazla çıkıyor nedense bakalım onlar ne diyecek.
Yaa benimki de sevmiyor dışarda sürekli arabasını sürücem durunca hemen mızırıyoEvet kuzum tersti. Ya benimki pusetten nefret ediyor essek sipası. Bugün dışarı çıkalım dedik, giderken babasının kucağına dönerken de benim kucağıma geldi. Durmuyo ya pusette
Maşallah ne libido var senin adamda yılmadan usanmadan bekliyo seni@BlupBlupBlupCherrygum bak ben de istemez miyim hem kendim hem de eşimi pambık gibi yapmak . Bugun gündüz yavrum hiç uyumadı . Çoğunluk kucağımda dolandık sabah 8 den akşama kadar . Akşam da 10 da uyudu doğru düzgün beslenmeden . 12 gibi mamasını veririm dedim fırsattan istifade uyudum . 12 de kalktım 1 e kadar uğraştım 30 cc dökerek ancak içti . Bizimki yanımda oyun oynuyor ama biliyorum beni bekliyor kedinin ciğeri beklediği gibi . Sonra demezmi bak seni uyuttum hadi yine iyisin diye . Güya ben uykumu almışım , hadi diyor bana . Uykumu onun sayesinde uyudum sanki sinirlerim tepeme çıktı. Bir buçuk iki saat uykuyu çok gördü . Kendisi sınav görevine gidiyor iki gündür 7 de kalktım uykusuzum diye dolanıyor . İnsaf yahu . 1 de yattım ,3te kalktım 4 e kadar ancak doyurdum bebişi şimdi de süt sağıyorum . Ben gece sürekli uyu uyan yapıp sabah erken kalkıyorum . Ne büyük bencilliktir yahu . Bir de minnet etmemi bekliyor , beni o uyutmuş . Neyse çok uzattımm , velhasıl durumdan da belli olacağı üzere ikimiz de pambıklıktan uzak , taş kesilip uyuduk yine bir sürü de laf yedim . Ne deyim Allah a havale ediyorum
AminnnnnGünaydın herkesebenim kız kaç günün üstüne bir sıçtı mübarek kokusu odadan çıkmadı daha 1 saat oldu yapana kadar nasıl ağladı, nasıl ıkındı ama şimdi uyuyor meleğim rahatladı inşallah bugünden sonra tüm bebekler yer, içer, sıçar, oynar, güler ama ağlamaz allahım çok amin.
Hangi aralıkta besleniyor mesela gece 12de besleyip yatırıp yine 3-4 arası kaldırıp besleyip sabahta 7gibi yiyorsa bence baya iyi. Ama neden almamıs bi de senin kız 120 falan içiyor Allah AllahKızlar ya benim kız geçen hafta salıdan düne kadar sadece 20 gram almışEvde bebek tartısı var eşim hep tartıyor doğumdan beri, en son salı tartmışız dün de tartalım dedik şaşırdık ikimiz de.. Aslında gözüme zayıf geliyordu birkaç gündür ama bu kadar olacağını düşünmüyordum. Normalde günde 40 gram alıyordu. Günde 6-7 öğün emziriyorum, mama da 2 kere veriyorum. Etti 8-9 öğün.. Sadece geceleri bir kere kaldırıp besliyorum, ondan mı acaba ya?
Canım köye kaçsan da fayda etmez. Alacağın tohum bile sahte. Ben kendi sebzemi kendim yetiştireyim dedim. Adam gibi mahsül alamıyorsun. İlla ilaç vereceksin. Satan kişi diyor ilaçsız olmaz diye. Her sebzeye bir ilaç tavsiye ediyorlar. Vermedim ilaç. 1er 2şer adet sebze çıktı. Onların tohumunu alayım dedim. Seneye çıkmadı aynı tohumdan fide. Bi iyi olan burada gezen tavuk yumurtası bulmak, otunu toplayabilmek, Kekik, adaçayı, nane bunları topluyorsun taze taze. Gdo her yerde. Tabi ne kadar az o kadar iyi. Onun için güzel buralaren sonunda alip yavrularimi yerlesecem bir koye...kendi hayvanimi besliycem kendi bugdayimi yiycem..bu modern dunya dedikleri sistemde haberim olmadan agzima civa koyuyorlar...aslinda cümleyi baska kurardim da..terbiyem musaade etmiyor...
zaten 5g zararli deyip deyip duruyorlar korkuyorum..korona var diyorlar..deprem diyorlar..asiri hassas dönemdeyiz zaten..ekmekdeki bugday gdolu..yedigin pilav gdolu.salca gdolu..ben gdolu sen gdolu...
isin kotusu ben hayvan da bakamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?