- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Normal tartının da pili bitmiş ya.. Bugün banyo sonrası tekrar bir tartalım bakalım sonuç ne olacak merak ediyorum. Çocuk hasta falan da değil, ishal değil, kusması yok çok şükür.. Çok ilginç geldi bize..Tikkabilla yazmıssın zaten simdi gördüm bence beslenme aralıkları gayet ideal tartı mı bozuk acaba. Evdde normal tartı varsa kucagına al bi çık bakalım kaç gösterecek
Çilek kızzzGünaydın teyzeleri burda elini emmeye çalışmaktan uyuyamayan bir minik kız var.resmen emziği atıyor elini emmek için hepsini birden sokmaya çalışıyor baş parmağını bulamıyor homur homur homurdanıyor
Çalışan anne olmak çok zor Allah kolaylık versin bende 1.dönemin sonundan beri evdeyim eylül gelsin istemiyorum nasıl bırakılır çok minnak daha bunlarSaol kuzum. 7 buçukta kaldırdım emzirdim mamasını verdim . Altını değiştirip babasının yanına yatırdım ilginçtir uyanmadı. 1 saat sonra çıkacağım. Rota aşısı yapılacak bugün sünnet için cerrahla görüşeceğiz bir de. Saat 1 de yine geleceğim daireye. Allah tan daire ile aynı bahçede evim. Acil bir durum olursa da gidebilirim. 11 aydır evdeydim bir garip geldi daire.
Beslenme aralıkları gayet iyi ve senin kız miktar olarak baya fazla içiyordu hemen endişelenme belki tartıda vardır bir sıkıntıBu gece hiç uyanmadı mesela akşam 9da emmişti ben 7 saat açlık olunca kaldırdım emzirdim. Sonra kendi 8de kalktı emdi. Genelde gece 3 gibi emziriyorum, 6-7gibi kalkıp emiyor sonra.. Uzun zamandır böyle aslında, o zaman kilo alıyordu. Acaba aşılarla mı ilgili ki?
Bizde 800 gram almıştık normal dedi doktorumuz ama biraz iştahsız bizim ki elini emmeyi daha çok seviyorKızlar bizde 2.ay kontrolünü olduk. Şükür bir sıkıntı yok. Ama 700gr almış sadece bana az geldi baya. Sizce normal mi? Doktor ısrarla normal olduğunu söyledi. Şimdi sağlık ocağına gideceğiz orda da tartılacak orda daha fazla çıkıyor nedense bakalım onlar ne diyecek.
Oyy yerim onun çilek kıyafetiniGünaydın teyzeleri burda elini emmeye çalışmaktan uyuyamayan bir minik kız var.resmen emziği atıyor elini emmek için hepsini birden sokmaya çalışıyor baş parmağını bulamıyor homur homur homurdanıyor
Allah Allah bana da bi tuhaf geldi cidden yemesi içmesi gayet de güzel bence peki çişli bez sayısı nasıl bi farklılık var mı?Normal tartının da pili bitmiş ya.. Bugün banyo sonrası tekrar bir tartalım bakalım sonuç ne olacak merak ediyorum. Çocuk hasta falan da değil, ishal değil, kusması yok çok şükür.. Çok ilginç geldi bize..
Hemen bi tost yap makinaya koy o ıhh ederken tost olur yersin aç aç gezmeYa bu kız beni öldürecek ya.. Tam uyuttum diyorum 10 dk da başında bekliyorum. Mutfağa girdiğim an içeriden ıhh ıhh yapıyor. Tekrar uyut 10 dk bekle, mutfağa git, dolabın kapağını tam açıyorum slow motion, ıhh ıhhhhhhh..3-4 kere aynı şey oluyor. Açım aççççç
700 iyi bence canim 2 defa atak haftasina girdi bu ay cok almasini beklemiyorum bende . Bizimki daha azdir hatta bir kerede biberon bitirdigini gormedim iki icip birakiyor . Saglik ocaginda farkli cikarsa is ilginc olurKızlar bizde 2.ay kontrolünü olduk. Şükür bir sıkıntı yok. Ama 700gr almış sadece bana az geldi baya. Sizce normal mi? Doktor ısrarla normal olduğunu söyledi. Şimdi sağlık ocağına gideceğiz orda da tartılacak orda daha fazla çıkıyor nedense bakalım onlar ne diyecek.
Bizimki de böyle genelde evetMaşşallah ne güzel uyuyormuşbenimki 9 da yatınxa 3 de sonra 5 de kalkıyor. 5 den sonra gazı falan geliyor pek düzgün uyuyamıyor bir uyuyor bir uyanıyor falan. Yada tamamen kalkıyor
Kalppare bende de siyah dolgu var ama alerjimiz yok.
benim ağzımda 5 tane amalgam dolgu var. iki kizimda alerjik değil. şimdiye kadar bu bucurukte de bir şey çıkmadı. civanin vücuda girmesi için bayağı yüksek bir sıcaklığa gelmesi gerekiyormus. o da ağız içinde mümkün değilmiş diye duymustum. bilmem ne kadar doğru.
Kalppare benim de kızlarıma hamiyileyken vardı 2 tane amalgam dolgum hatta kızkardeşim diş hekimi o yapmıştı. Sonra gülerken görünüyor gel söküp değiştirelim dedi değiştirdik. Şuan beyaz dolgularım var. O zaman ben de demiştim zararlı vs diye. Yok abartıyorlar demişti. Kızlarım kolik vs değildi, alerjileri de hiç olmadı. Dolguyla çok alakalı olduğunu sanmam genetik faktörler alerjilerde önemli diye düşünüyorum ben kendimce.
internet tam bir bilgi çöplüğü. her önüne gelen bir blog açabilir ve sallapati herşeyi yazabilir sen ben bile yapabiliriz yani. bunun içinden gerçekten doğru olan bilgiyi bulup çıkarmak için uzman olmak gerekir. bunun yerine okuyabilirsen güvenilir basılı yayin daha iyidir.
ayrıca çoğu hastalığa karşı sağlam bir psikoloji çok önemli. sağlam psikoloji güçlü bağışıklık demek.
en önemli sağlık reçetesi; ayağını sıcak tut, başını serin. gönlünü hoş tut( bir işle ilgilen diyen de var) düşünme derin. w
Bende de var o dolgudan
Kızlar ya benim kız geçen hafta salıdan düne kadar sadece 20 gram almışEvde bebek tartısı var eşim hep tartıyor doğumdan beri, en son salı tartmışız dün de tartalım dedik şaşırdık ikimiz de.. Aslında gözüme zayıf geliyordu birkaç gündür ama bu kadar olacağını düşünmüyordum. Normalde günde 40 gram alıyordu. Günde 6-7 öğün emziriyorum, mama da 2 kere veriyorum. Etti 8-9 öğün.. Sadece geceleri bir kere kaldırıp besliyorum, ondan mı acaba ya?
Benim dolgularımın hepsi beyaz ve bebeğim alerjik. Ben alerjide çevresel faktörlerden çok genetik faktörlerin etkili olduğunu düşünüyorum.
Canım köye kaçsan da fayda etmez. Alacağın tohum bile sahte. Ben kendi sebzemi kendim yetiştireyim dedim. Adam gibi mahsül alamıyorsun. İlla ilaç vereceksin. Satan kişi diyor ilaçsız olmaz diye. Her sebzeye bir ilaç tavsiye ediyorlar. Vermedim ilaç. 1er 2şer adet sebze çıktı. Onların tohumunu alayım dedim. Seneye çıkmadı aynı tohumdan fide. Bi iyi olan burada gezen tavuk yumurtası bulmak, otunu toplayabilmek, Kekik, adaçayı, nane bunları topluyorsun taze taze. Gdo her yerde. Tabi ne kadar az o kadar iyi. Onun için güzel buralar
Günaydın teyzeleri burda elini emmeye çalışmaktan uyuyamayan bir minik kız var.resmen emziği atıyor elini emmek için hepsini birden sokmaya çalışıyor baş parmağını bulamıyor homur homur homurdanıyor
yaa tikkaa ozur dilerim ama cok guldum slow motion demeneYa bu kız beni öldürecek ya.. Tam uyuttum diyorum 10 dk da başında bekliyorum. Mutfağa girdiğim an içeriden ıhh ıhh yapıyor. Tekrar uyut 10 dk bekle, mutfağa git, dolabın kapağını tam açıyorum slow motion, ıhh ıhhhhhhh..3-4 kere aynı şey oluyor. Açım aççççç
Dün akşam da yemek yiyeceğiz eşimle aynen bak aynen slow motion açıyoruz kapakları, tabakları slow motion masaya koyuyoruz. Bir komiğime gitti sinirim bozuldu vallayaa tikkaa ozur dilerim ama cok guldum slow motion demene
kiyamam birak aglasin.sen yemegini ye
ye ki gucun artsin cnm bnm
Ay geçmiş olsun çok2 bebe 2 kedili hayatın üstüne grip oldum üstüne eşimin topuğu kırıldı ayak alçıdaoyyy ben ne edem nerelere gidem kızlar dua edin nolur
2 bebe 2 kedili hayatın üstüne grip oldum üstüne eşimin topuğu kırıldı ayak alçıdaoyyy ben ne edem nerelere gidem kızlar dua edin nolur
Biz yaptıracağız canım, yani doktor önerdi, bilmediğim bir alanda doktor önerisini dinlemeli diye düşünüyorum. Rota da 3.ve 5.ay olacak.Kızlar kimse menenjit yaptırmayacak mırotayı 2. Ay aşısından ne kadar sonra yaptırdınız
Bu kadar fazla kaldıramasa da yapmaya çalışıyor. Ben de takip ediyorum aymenbalıkçıyı, açıklama kısmında kötü bir şey olmadığını, sadece araştırma yapacaklarını yazmış sebebi ne olabilir diye.. Bunun için de ailelere ücretsiz değerlendirme yapacakmış, çekilişi var.Kızlar takip ettiğim bir fizyoterapist paylaşmış benim kız çok yapıyor kötü birşey mi yani anlayamadım sizin bebeklerde yapıyor mu
Günaydın teyzeleri burda elini emmeye çalışmaktan uyuyamayan bir minik kız var.resmen emziği atıyor elini emmek için hepsini birden sokmaya çalışıyor baş parmağını bulamıyor homur homur homurdanıyor
2 bebe 2 kedili hayatın üstüne grip oldum üstüne eşimin topuğu kırıldı ayak alçıdaoyyy ben ne edem nerelere gidem kızlar dua edin nolur
Kızlar kimse menenjit yaptırmayacak mırotayı 2. Ay aşısından ne kadar sonra yaptırdınız
uzmanina büyük saygim var elbette ben hep kurtlu bir bicirik olduklari için böyle yapiyorlar diye düşünüyordum. hatta benim ağır abi yapmiyor diye de bozuluyordum.Kızlar takip ettiğim bir fizyoterapist paylaşmış benim kız çok yapıyor kötü birşey mi yani anlayamadım sizin bebeklerde yapıyor mu
cecencigim gittikçe azalacak kilo almalari. insan hep üst sinirdan alsin istiyor ama biraz yapısal bir şey galiba bu kilo olayi. doktoru da normal diyorsa tadini çıkar. ❤❤Kızlar şimdi ayda 700gr normal mi diyorsunuz?
Gerçekten atak haftasında çok beslenmemişti. Doktor hemşire güzel diyor kilosuna ama.. Zaten mama istemiyor benimki versem bile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?