2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Tikkabilla yazmıssın zaten simdi gördüm bence beslenme aralıkları gayet ideal tartı mı bozuk acaba. Evdde normal tartı varsa kucagına al bi çık bakalım kaç gösterecek
Normal tartının da pili bitmiş ya.. Bugün banyo sonrası tekrar bir tartalım bakalım sonuç ne olacak merak ediyorum. Çocuk hasta falan da değil, ishal değil, kusması yok çok şükür.. Çok ilginç geldi bize..

Ya bu kız beni öldürecek ya.. Tam uyuttum diyorum 10 dk da başında bekliyorum. Mutfağa girdiğim an içeriden ıhh ıhh yapıyor. Tekrar uyut 10 dk bekle, mutfağa git, dolabın kapağını tam açıyorum slow motion, ıhh ıhhhhhhh.. 3-4 kere aynı şey oluyor. Açım aççççç

Çalışan anne olmak çok zor Allah kolaylık versin bende 1.dönemin sonundan beri evdeyim eylül gelsin istemiyorum nasıl bırakılır çok minnak daha bunlar
Beslenme aralıkları gayet iyi ve senin kız miktar olarak baya fazla içiyordu hemen endişelenme belki tartıda vardır bir sıkıntı
Bizde 800 gram almıştık normal dedi doktorumuz ama biraz iştahsız bizim ki elini emmeyi daha çok seviyor

Oyy yerim onun çilek kıyafetini bu tulum sanırım bende bunun elbisesini aldım çok tatlı oluyo giyince
Allah Allah bana da bi tuhaf geldi cidden yemesi içmesi gayet de güzel bence peki çişli bez sayısı nasıl bi farklılık var mı?
Hemen bi tost yap makinaya koy o ıhh ederken tost olur yersin aç aç gezme bizimki de ıhh ediyor ben hemen almıyorum çünkü bazen geri uyuyor.

700 iyi bence canim 2 defa atak haftasina girdi bu ay cok almasini beklemiyorum bende . Bizimki daha azdir hatta bir kerede biberon bitirdigini gormedim iki icip birakiyor . Saglik ocaginda farkli cikarsa is ilginc olur
Asınız var bugun oyy guzel gecsin insallah

Kalppare bende de siyah dolgu var ama alerjimiz yok.

oh çok sükür canım.
ben de kendimi suçladım boş yere

limon sirke sicak yiyecek aciga cikariyormus.En son gittigim doktora guveniyordum o da bisey olmaz deyince dokundurtmamistim.ama hala keske diyorum.
ama alerjiye etki etmemesine sevindim

insanin kiz kardesi kötülüğünü istemeyecegine göre o kadar da kotu birsey degil demek ki
ya alerji olayi canımı sıkıyor ama bir yandan da Allah beterinden saklasin diyorum..ya birseyleri yiyemedigim icin degil canimin sıkılması.ne bileyim mesela bir ilac vericem ya alerji yaparsa diye panikliyorum.bunyesi hassas cunku.ondan yani.arti kalici olursa nasil bas edecek minicik haliyle okulda vs diye.oglumda buyuk olcude gecti.insAllah bu da gecer biter.

ya cok güldürdün beni dilzar Allah da seni güldürsün haklısın ama ben blog bakmam pek.ve genelde bir konuyu epey farkli yerde okumam lazim ikna olmam icin.bir de karsit gorus okurum.ama iste cok hassas bir donemdeyim..ondan herhalde kendimi suçladım...

Bende de var o dolgudan

bak herkeste varmış.demekki onla alakali degil...yani insAllah

bizde bugun tartildik 14 gunde 200 gr tam nornale donduk dedim gene azaldi.bu aralar bir red durumu var ama bakalim ne zaman gececek.ama ben bile tarti mi bozuk dedim acaba.saglik ocagi olmasina ragmen.gozume buyudu gibi geliyor anlamadim üzülme hic.kv bi sozu var.cocuk dedigin gul gibi solar bostan gibi dolar diye yani hemencecik fazlasiyla toparlar inanamazsin.atak haftalari atlattik ondandir herhalde...

Benim dolgularımın hepsi beyaz ve bebeğim alerjik. Ben alerjide çevresel faktörlerden çok genetik faktörlerin etkili olduğunu düşünüyorum.

neden bilmem kendimi suclu hissediyorum..bazi insanlar toksin fazlaliginda olur diyorlar.ben de niye dikkat etmedim diye kendime kiziyorum.ki ben acaip dikkatli bir insanimsir.hatta benle yasanmaz o derece.paketli gida abur cubur yemem.yesillikleri sebzeleri meyveleri sirkeli sulalrla defalarca yikarim.kimyasal gitsin diye.kola vs icmem..boyle duyunca bir sok oldum.ama haklisin bence de genetik olabilir.kendimi suçlamayı birakirsam daha kolay gececek galiba.bir de demir dahil hicbir vitamin almiyorum.herhalde depresyon yapti.

en azindan havasi temiz yahu
ne kadar olsa satin alinan kadar ilacli olamaz canim..atalik tohum bulup eksen olur bence.kv gecen sene salca yaptiktan sonra domates cekirdeklerini toprağa atmis cururler gubre olurlar demis.bi dahaki gidisinde kizim hepsi fide olmus dediydi atalik tohum bulursan verim de artar.bakma ben cok merakliyim tarıma ama beceriksizim de ayni oranda koyde yasarim ama tavuk vs bakamam iste

ayni benim kiz..homur homur homur yerim onu masAllah

yaa tikkaa ozur dilerim ama cok guldum slow motion demene
kiyamam birak aglasin.sen yemegini ye
ye ki gucun artsin cnm bnm

yaa tikkaa ozur dilerim ama cok guldum slow motion demene
kiyamam birak aglasin.sen yemegini ye
ye ki gucun artsin cnm bnm
Dün akşam da yemek yiyeceğiz eşimle aynen bak aynen slow motion açıyoruz kapakları, tabakları slow motion masaya koyuyoruz. Bir komiğime gitti sinirim bozuldu valla Neyse uyudu benimki on defa git gel git gel kahvaltı edebildim şükür
2 bebe 2 kedili hayatın üstüne grip oldum üstüne eşimin topuğu kırıldı ayak alçıda oyyy ben ne edem nerelere gidem kızlar dua edin nolur
Ay geçmiş olsun çok

Kızlar takip ettiğim bir fizyoterapist paylaşmış benim kız çok yapıyor kötü birşey mi yani anlayamadım sizin bebeklerde yapıyor mu

Eklentiler

• Screenshot_20200628-145052.webp
    22 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar takip ettiğim bir fizyoterapist paylaşmış benim kız çok yapıyor kötü birşey mi yani anlayamadım sizin bebeklerde yapıyor mu
Bu kadar fazla kaldıramasa da yapmaya çalışıyor. Ben de takip ediyorum aymenbalıkçıyı, açıklama kısmında kötü bir şey olmadığını, sadece araştırma yapacaklarını yazmış sebebi ne olabilir diye.. Bunun için de ailelere ücretsiz değerlendirme yapacakmış, çekilişi var.

Maşallah fıstıga. Yemin ederim tıpkısnın aynısı. Emziği atıyor sırf elini emmek için benim kızda.

2 bebe 2 kedili hayatın üstüne grip oldum üstüne eşimin topuğu kırıldı ayak alçıda oyyy ben ne edem nerelere gidem kızlar dua edin nolur

Allah yardımcın olsun canım. Geçmiş olsun çok.

Kızlar kimse menenjit yaptırmayacak mı rotayı 2. Ay aşısından ne kadar sonra yaptırdınız

Rotayı 3. Ve 5. Ay yaptıracağız canım.

Kızlar şimdi ayda 700gr normal mi diyorsunuz?
Gerçekten atak haftasında çok beslenmemişti. Doktor hemşire güzel diyor kilosuna ama.. Zaten mama istemiyor benimki versem bile..

uzmanina büyük saygim var elbette ben hep kurtlu bir bicirik olduklari için böyle yapiyorlar diye düşünüyordum. hatta benim ağır abi yapmiyor diye de bozuluyordum.

Kızlar şimdi ayda 700gr normal mi diyorsunuz?
Gerçekten atak haftasında çok beslenmemişti. Doktor hemşire güzel diyor kilosuna ama.. Zaten mama istemiyor benimki versem bile..
cecencigim gittikçe azalacak kilo almalari. insan hep üst sinirdan alsin istiyor ama biraz yapısal bir şey galiba bu kilo olayi. doktoru da normal diyorsa tadini çıkar. ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…