2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Birde gece yatmıyor dedim düzenli bir uykusu yok onada normal diyor. Geceyi gündüzü bilmez sizin için sorun belki ama bebek için değil diyor. Kilo alımı normalse kakasını çişini yapıyorsa sorun yokmuş. Gündüz uyumazsa hiç zorlama diyor uyutmaya kalabildiği kadar kalsın uyumak zorunda değil diyor. Ama bizim kız 1 saat zor dayanıyor ağlıyor öyle olunca da uyutuyorum ben. Bizim doktor ne güzel dimi her şeye normal.

Yasekerpare cok tatĺsin
Cok detay dusundugumuz icin boyle oluyor.

Bence sen de ven de daha sakin olalim.
Alerji senden kaynakli degildir.
Olacagi varsa oluyor iste,genetik de isin icine dahil sanirim..
Uzme kendini.

Biz yaptıracağız canım, yani doktor önerdi, bilmediğim bir alanda doktor önerisini dinlemeli diye düşünüyorum. Rota da 3.ve 5.ay olacak.
Menenjit de mi bu ayda.
Nette 9. Ay yaziyordu. Iyce kafam karisti.
Ozel asilar dedikleri rotavirus ve menenkit mi yani. Ayin 10unda 3 aylik olucaz. Ama 1 temmuzda gitsek olur mu ki doktora sence tikka

Allah allah.
Iyi bir sey diye bilirdik bunu.
Kaldirabilior kendino, basini gogsunu .
Ne guzel degil mi iste.

Kız işte kullan bunu ne güzel benimki ne zaman istese ben dünden razı olduğum için hiç kullanamadim ya
Boyları bacak kadar ama ağrı dağı kadar huyları var
Kızlar kimse menenjit yaptırmayacak mı rotayı 2. Ay aşısından ne kadar sonra yaptırdınız
Ben düşünüyorum canım. Kaçıncı ayda ama onu bilmiyorum.

Kızlar şimdi ayda 700gr normal mi diyorsunuz?
Gerçekten atak haftasında çok beslenmemişti. Doktor hemşire güzel diyor kilosuna ama.. Zaten mama istemiyor benimki versem bile..
Benimki ayda 800 küsür gram alıyor genelde. Doktor anne sütüyle çok iyi diyor hep. Yani normal bence canım.

Gerçekten atak haftasında çok beslenmemişti. Doktor hemşire güzel diyor kilosuna ama.. Zaten mama istemiyor benimki versem bile..
Onlar daha iyisini bilir zaten canim ama guzel tabi.
Doktorlar icin onemli olan 6 ayin sonunda dogum kilosunu iki katina katlamis olmasi.

Belki de tartiyla ilgilidir tikka ya.
Az tabi ama beslenmesi iyi yani senin bebisin, istahli masallah. Bir sorun yoktur bence ya

Benimki de her ay 700 gr alıyor. Bi kiloya ulaşamadık bir türlü. Üzülüyor insan ama zayıf durmuyor demek ki normal diyorum.
Kızlar bebişlerinize ayak masajı yapmayı ihmal etmiyorsunuz dimi? Bilişsel gelişim açısından önemli ayak masajı.
Kız ben hiç yapmadım. Nasıl yapılıyor?

Nasil yani.
Allah allah

Bilissel ile ayak nasil oluor.
Yapalim tabi canim, nasi yapiosun
Canım ayaklarda bulunan bazı noktalar var, vücudumuzdaki sistemleri etkileyen. Sinir, sindirim vs gibi. O noktalara kısa süreli basınçlar uygulayarak, hafif hafif masajlar yaparak hem beyni uyarıyormuşsun hem sistemler üzerinde etkili oluyormuş.

Masallah cilek kiza. Ama cok terletir ya o kiyafet sanki.
Benim kiizim da memeyi istemior parmagini elini emiyor cok cok.
Basparmagiini eme eme uyumustu sabah.

He evet oyle biliorum
Her sey ayagin altindan gecermis zaten
Arastiralim yaapalim.o zaman canim biz de.
Tesekkur ederiz
Jimnastik gibi hareketler de yaptirior musunuz siz acma germe tarzi

çok geçmiş olsun canim. kisa sürede toparlanin insallah
Eyvah.
Cok gecmis olsun canim.
Benim esimin 2 ayaginin da topugu kirilmisti, ameliyatlikti. Hic yuruyemedi kac ay.
Alciysa bir aya kalmaz insallah toparlar.
Saana cok cook kolayliklar diliorum.

Bizimki de oyle

He evet oyle biliorum
Her sey ayagin altindan gecermis zaten
Arastiralim yaapalim.o zaman canim biz de.
Tesekkur ederiz
Jimnastik gibi hareketler de yaptirior musunuz siz acma germe tarzi
Evet yaptırıyorum benim kızın çok hoşuna gidiyor birde bacaklarından tutup titretince çok gülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…