çok geçmiş olsun canim. kisa sürede toparlanin insallah2 bebe 2 kedili hayatın üstüne grip oldum üstüne eşimin topuğu kırıldı ayak alçıdaoyyy ben ne edem nerelere gidem kızlar dua edin nolur
Yasekerpare cok tatĺsinen sonunda alip yavrularimi yerlesecem bir koye...kendi hayvanimi besliycem kendi bugdayimi yiycem..bu modern dunya dedikleri sistemde haberim olmadan agzima civa koyuyorlar...aslinda cümleyi baska kurardim da..terbiyem musaade etmiyor...
zaten 5g zararli deyip deyip duruyorlar korkuyorum..korona var diyorlar..deprem diyorlar..asiri hassas dönemdeyiz zaten..ekmekdeki bugday gdolu..yedigin pilav gdolu.salca gdolu..ben gdolu sen gdolu...
isin kotusu ben hayvan da bakamam
Menenjit de mi bu ayda.Biz yaptıracağız canım, yani doktor önerdi, bilmediğim bir alanda doktor önerisini dinlemeli diye düşünüyorum. Rota da 3.ve 5.ay olacak.
Allah allah.Bu kadar fazla kaldıramasa da yapmaya çalışıyor. Ben de takip ediyorum aymenbalıkçıyı, açıklama kısmında kötü bir şey olmadığını, sadece araştırma yapacaklarını yazmış sebebi ne olabilir diye.. Bunun için de ailelere ücretsiz değerlendirme yapacakmış, çekilişi var.
Nasil yani.Kızlar bebişlerinize ayak masajı yapmayı ihmal etmiyorsunuz dimi?Bilişsel gelişim açısından önemli ayak masajı.
Kız işte kullan bunu ne güzelK Kufaslında gün belirlemek mantıklıymış ben bu hamilelikten sonra iyice safa döndüm valla . Aynı duyguyu çocuk acıkıp ağlıyor mama soğuyana kadar demiştim de burda sanırım cherry di biraz sıcak biraz soğuk sudan koy çocuğu ağlatma demişti . Nasıl aklıma gelmez diye kendime gülmüştüm şimdi yine aynı duyguyu yaşadım bak neler oluyor bana gün belirlesem adam tüm işi yapar “şey”aşkına
Zaten isteyeceği gün bir yalakalık yapmıyor değil
Boyları bacak kadar ama ağrı dağı kadar huyları varYaa benimki de sevmiyor dışarda sürekli arabasını sürücem durunca hemen mızırıyoAy ele geçirdiler bizi bit kadar bebeler
Maşallah ne libido var senin adamda yılmadan usanmadan bekliyo seniblupun yazdıpı gün olayı mantıklı geldi bana hem işleri de yaptırırdım hemde keyfine bakarsın
Aminnnnn
Hangi aralıkta besleniyor mesela gece 12de besleyip yatırıp yine 3-4 arası kaldırıp besleyip sabahta 7gibi yiyorsa bence baya iyi. Ama neden almamıs bi de senin kız 120 falan içiyor Allah Allah
Ben düşünüyorum canım. Kaçıncı ayda ama onu bilmiyorum.Kızlar kimse menenjit yaptırmayacak mırotayı 2. Ay aşısından ne kadar sonra yaptırdınız
Benimki ayda 800 küsür gram alıyor genelde. Doktor anne sütüyle çok iyi diyor hep. Yani normal bence canım.Kızlar şimdi ayda 700gr normal mi diyorsunuz?
Gerçekten atak haftasında çok beslenmemişti. Doktor hemşire güzel diyor kilosuna ama.. Zaten mama istemiyor benimki versem bile..
Onlar daha iyisini bilir zaten canim ama guzel tabi.Kızlar şimdi ayda 700gr normal mi diyorsunuz?
Gerçekten atak haftasında çok beslenmemişti. Doktor hemşire güzel diyor kilosuna ama.. Zaten mama istemiyor benimki versem bile..
Belki de tartiyla ilgilidir tikka ya.Normal tartının da pili bitmiş ya.. Bugün banyo sonrası tekrar bir tartalım bakalım sonuç ne olacak merak ediyorum. Çocuk hasta falan da değil, ishal değil, kusması yok çok şükür.. Çok ilginç geldi bize..
Benimki de her ay 700 gr alıyor. Bi kiloya ulaşamadık bir türlü. Üzülüyor insan ama zayıf durmuyor demek ki normal diyorum.Kızlar şimdi ayda 700gr normal mi diyorsunuz?
Kız ben hiç yapmadım. Nasıl yapılıyor?Kızlar bebişlerinize ayak masajı yapmayı ihmal etmiyorsunuz dimi?Bilişsel gelişim açısından önemli ayak masajı.
Canım ayaklarda bulunan bazı noktalar var, vücudumuzdaki sistemleri etkileyen. Sinir, sindirim vs gibi. O noktalara kısa süreli basınçlar uygulayarak, hafif hafif masajlar yaparak hem beyni uyarıyormuşsun hem sistemler üzerinde etkili oluyormuş.Nasil yani.
Allah allah
Bilissel ile ayak nasil oluor.
Yapalim tabi canim, nasi yapiosun
Masallah cilek kiza. Ama cok terletir ya o kiyafet sanki.Günaydın teyzeleri burda elini emmeye çalışmaktan uyuyamayan bir minik kız var.resmen emziği atıyor elini emmek için hepsini birden sokmaya çalışıyor baş parmağını bulamıyor homur homur homurdanıyor
He evet oyle biliorumCanım ayaklarda bulunan bazı noktalar var, vücudumuzdaki sistemleri etkileyen. Sinir, sindirim vs gibi. O noktalara kısa süreli basınçlar uygulayarak, hafif hafif masajlar yaparak hem beyni uyarıyormuşsun hem sistemler üzerinde etkili oluyormuş.
Benimki de her ay 700 gr alıyor. Bi kiloya ulaşamadık bir türlü. Üzülüyor insan ama zayıf durmuyor demek ki normal diyorum.
Kız ben hiç yapmadım. Nasıl yapılıyor?
Eyvah.çok geçmiş olsun canim. kisa sürede toparlanin insallah
Bizimki de oyleBirde gece yatmıyor dedim düzenli bir uykusu yok onada normal diyor. Geceyi gündüzü bilmez sizin için sorun belki ama bebek için değil diyor. Kilo alımı normalse kakasını çişini yapıyorsa sorun yokmuş. Gündüz uyumazsa hiç zorlama diyor uyutmaya kalabildiği kadar kalsın uyumak zorunda değil diyor. Ama bizim kız 1 saat zor dayanıyor ağlıyor öyle olunca da uyutuyorum ben. Bizim doktor ne güzel dimi her şeye normal.
Sağ ol canım
Ne demek kuzumSağ ol canım
Evet yaptırıyorum benim kızın çok hoşuna gidiyorHe evet oyle biliorum
Her sey ayagin altindan gecermis zaten
Arastiralim yaapalim.o zaman canim biz de.
Tesekkur ederiz
Jimnastik gibi hareketler de yaptirior musunuz siz acma germe tarzi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?