2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
agacsizkoalaa sana bir sey sormak istiyorum.
Kizlar 10 nisan dogumlu ya.
Ben en son ¹ hazirânda gittim doktoŕa, o da 1 temmuzda gel dedi. Acaba 10 temmuz mu gitsem

Fark eder mi asilarin tarihi veya genel takibi acisindan

Etmez ama ne bikeyim illa dogum tarihinden mi olmali.
2 bucuk ayliklar simdi dimi
Bu persembe 2,75 aylık mı

Kuzum ben 11nde götürmüştüm bana önümüzdeki ay rota aşısı var. Ben defterime not düşeyim asistanım seni arasın randevu için 2 3 gün önce olur sonra olur sana göre demişti. 9 gün erkeni bilmiyorum ama erken bence. 10'una yakın götürürdüm ben olsam.

Rota 6 . Haftadan itibarn yapiliyor diyordu bazi dkķtolar.emin olamadim

Haklisin aslinda. Oyle gitmem lazim ama adam iste 1 temmuzda gel dedi.
Bir de buyuk oglanin kontrolu var o gun kan verecek, iikiisini ayni gunde cikartirim diye dusundum.

Baska ozel asi var mi peki rotadan baska.
Reglin bitti mi, sutunu etkiledi mi yine canim.
Ne guzel doktormus o oyle, asistana aratiyor. Hangi doktor bu.
Sagol canim

Menenjit 5 galiba ya emin değilim.
Canım 1 temmuz erken olur gibi..

Erken tapanlarda var veremle aynı gün yapanlarda var ama sanırım bu aşı markasıyla ilgili. 2 farklı marka varmış rota aşısı olarak.
Reglm bitti gibi evet sütüm azalmıştı biraz ama şimdi daha iyi şükür. Doğum kontrol ilacını bıraktım belki o tetikliyordur diye.
Medamerikan tıp merkezine götürüyorum canım ben, kudret bey doktorum.

Yine çok konuşuyorum ama doktor kulağının iç tarafında farklı bir çıkıntı gördü ultrason isteyecekti. Sonra size bi bakayım dedi. Babasına baktı yok bende varmış tamam gerek yok dedi kulağı annesinkine benziyor dedi. Hastanede tanıdıklarımız var onlarda hep bana benzetti. İyi oldu eşime ohh

Kıyamam ya yakında onuda yapacaklar. Benimkide çok söyleniyor dertli dertli. Babama çekip atıyorum. Üzmeyin o kızı diyor.
Hahahha ya ne dertleri var valla bende anlamıyorum. Dedeler hiç kıyamıyor torunlarına ya koskoca adamlar diz çöküyor 5 kiloluk bebişlerin önünde mesela bugün bizimki oyuncaklarıyla koyu bir sohbete girdi, diyorum bizi mi şikayet ediyorsun kızım oyuncaklarına birşeyler söyleyip gülüyor bir de

Kızlar bebişlerinize ayak masajı yapmayı ihmal etmiyorsunuz dimi? Bilişsel gelişim açısından önemli ayak masajı.
Benimki çok gıdıklanıyor ya heryerinden huylanıyor karın masajında da şekilden şekle giriyor sıpacım bir de banyo sonrası klasik ağlama krizimiz var bakıyım keyifliyken yapıyım inşallah sağol canım
C cecenn gayet iyi almış sadece anne sütüyle canım aynen böyle devam et.

Ay ne tatlılar ama ya maşallah. Bu arada ben hiç oyuncak almamıştım benim miniğe. Şimdi oyun halısı, parmak kukla alayım diyorum. Başka önereceğin bir şey var mı bu aylarda hoşuna gidebilecek.

Bebek kartları almayan varsa alsın kızlar baya ilgisini çekiyor benimki ne görüyorsa bakıp bakıp gülüyor kuzu

Ben alıcam bu hafta canım. Oyun halısı, parmak kukla, kartlar vs.
Ay ne güzel bu seviyelere geldik.
Çok şükür canım.oyun halısı ben doğumdan önce kraft almıştım indirimden 100 liraydı. Işıklı müzikli falan. Ama maalesef bozuldu açma kapama düğmesi bakalım servisi su basmış arıycam tekrar parçasını istemeye ama oyuncaklarıyla da ilgileniyor. Çıngıraklar, müzikli oyuncaklar çok dikkatini çekiyor yavaş yavaş

2 bebe 2 kedili hayatın üstüne grip oldum üstüne eşimin topuğu kırıldı ayak alçıda oyyy ben ne edem nerelere gidem kızlar dua edin nolur
Gecmis olsun.
Kızlar kimse menenjit yaptırmayacak mı rotayı 2. Ay aşısından ne kadar sonra yaptırdınız
rotayi bu hafta yaptiracagim. 2. Ay asimizi 2 hafta once yaptirmistik.
Ya gunduz normal diyor benkm doktorda bende dun uyumazsa uyumasın dedim kiz iyice hircinlasti uykusunu alamadiginda hem dalamiyor hemde agliyor. Uyku melegi diye bir kadin var gunduz uykularini almali ki gecede rahat uykuya gecsin diyor birde beyaz gurultu acin diyor ben simdi muzik actim pispis sesi ile zorla uyutuyorum. Umarim duzellne girer.

Tikkabilla
Canim gunluk 20gr mi ?
Bende gece 12 de verdiysem zaten 1 saate zor uyutuyorum sabaha kadar vermiyorum gecen ayin 15nden itibaren yapmaya basladim. Kilosu iyiydi tabi ben mama veriyorum onun etkisi

Aslında bende araştırmalarımda aynı şeyi gördüm. Gündüz uyuması lazım ki gecede iyi uyusun gerçekten uyumazsa çocuk huzursuz oluyor. Esniyor zaten uykusu geldiğini belli ediyor. Uykuda önemli sonuçta gelişim açısından. İnşallah bir düzene girerler bakalım.

Çok zormuş çalışan anne olmak. Saat 10 da eve gittim oğlanı besledim hastaneye götürdük rota aşısı yaptırdık. Eve geldik besledim daireye geldim az sonra çıkacağım. Bakalım ne yapmış benim erkekler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…