- 27 Aralık 2014
- 2.197
- 4.858
- 133
- 35
Kuzum ben 11nde götürmüştüm bana önümüzdeki ay rota aşısı var. Ben defterime not düşeyim asistanım seni arasın randevu için 2 3 gün önce olur sonra olur sana göre demişti. 9 gün erkeni bilmiyorum ama erken bence. 10'una yakın götürürdüm ben olsam.agacsizkoalaa sana bir sey sormak istiyorum.
Kizlar 10 nisan dogumlu ya.
Ben en son ¹ hazirânda gittim doktoŕa, o da 1 temmuzda gel dedi. Acaba 10 temmuz mu gitsem
Fark eder mi asilarin tarihi veya genel takibi acisindan
Etmez ama ne bikeyim illa dogum tarihinden mi olmali.
2 bucuk ayliklar simdi dimi
Bu persembe 2,75 aylık mı
Rota 6 . Haftadan itibarn yapiliyor diyordu bazi dkķtolar.emin olamadimKuzum ben 11nde götürmüştüm bana önümüzdeki ay rota aşısı var. Ben defterime not düşeyim asistanım seni arasın randevu için 2 3 gün önce olur sonra olur sana göre demişti. 9 gün erkeni bilmiyorum ama erken bence. 10'una yakın götürürdüm ben olsam.
Menenjit 5 galiba ya emin değilim.Yasekerpare cok tatĺsin
Cok detay dusundugumuz icin boyle oluyor.
Bence sen de ven de daha sakin olalim.
Alerji senden kaynakli degildir.
Olacagi varsa oluyor iste,genetik de isin icine dahil sanirim..
Uzme kendini.
Menenjit de mi bu ayda.
Nette 9. Ay yaziyordu. Iyce kafam karisti.
Ozel asilar dedikleri rotavirus ve menenkit mi yani. Ayin 10unda 3 aylik olucaz. Ama 1 temmuzda gitsek olur mu ki doktora sence tikka
Evet yaptırıyorum benim kızın çok hoşuna gidiyorbirde bacaklarından tutup titretince çok gülüyor
Erken tapanlarda var veremle aynı gün yapanlarda var ama sanırım bu aşı markasıyla ilgili. 2 farklı marka varmış rota aşısı olarak.Rota 6 . Haftadan itibarn yapiliyor diyordu bazi dkķtolar.emin olamadim
Haklisin aslinda. Oyle gitmem lazim ama adam iste 1 temmuzda gel dedi.
Bir de buyuk oglanin kontrolu var o gun kan verecek, iikiisini ayni gunde cikartirim diye dusundum.
Baska ozel asi var mi peki rotadan baska.
Reglin bitti mi, sutunu etkiledi mi yine canim.
Ne guzel doktormus o oyle, asistana aratiyor. Hangi doktor bu.
Sagol canim
Valla gülerken çığlık atar gibi ses çıkarıyor ama henüz kahkaha modunde değil, devamı gelmiyorSenin cadı İlke sesli gülmeye başladı mı
Valla gülerken çığlık atar gibi ses çıkarıyor ama henüz kahkaha modunde değil, devamı gelmiyor
Hahahha ya ne dertleri var valla bende anlamıyorum. Dedeler hiç kıyamıyor torunlarına yaKıyamam ya yakında onuda yapacaklar. Benimkide çok söyleniyor dertli dertli. Babama çekip atıyorum. Üzmeyin o kızı diyor.
Benimki çok gıdıklanıyor ya heryerinden huylanıyorKızlar bebişlerinize ayak masajı yapmayı ihmal etmiyorsunuz dimi?Bilişsel gelişim açısından önemli ayak masajı.
Hahahha ya ne dertleri var valla bende anlamıyorum. Dedeler hiç kıyamıyor torunlarına yakoskoca adamlar diz çöküyor 5 kiloluk bebişlerin önünde mesela bugün bizimki oyuncaklarıyla koyu bir sohbete girdi, diyorum bizi mi şikayet ediyorsun kızım oyuncaklarına birşeyler söyleyip gülüyor bir de
Bebek kartları almayan varsa alsın kızlar baya ilgisini çekiyor benimki ne görüyorsa bakıp bakıp gülüyor kuzu
Çok şükür canım.oyun halısı ben doğumdan önce kraft almıştım indirimden 100 liraydı. Işıklı müzikli falan. Ama maalesef bozuldu açma kapama düğmesi bakalım servisi su basmış arıycam tekrar parçasını istemeyeBen alıcam bu hafta canım. Oyun halısı, parmak kukla, kartlar vs.
Ay ne güzel bu seviyelere geldik.
Gecmis olsun.2 bebe 2 kedili hayatın üstüne grip oldum üstüne eşimin topuğu kırıldı ayak alçıdaoyyy ben ne edem nerelere gidem kızlar dua edin nolur
rotayi bu hafta yaptiracagim. 2. Ay asimizi 2 hafta once yaptirmistik.Kızlar kimse menenjit yaptırmayacak mırotayı 2. Ay aşısından ne kadar sonra yaptırdınız
Ya gunduz normal diyor benkm doktorda bende dun uyumazsa uyumasın dedim kiz iyice hircinlasti uykusunu alamadiginda hem dalamiyor hemde agliyor. Uyku melegi diye bir kadin var gunduz uykularini almali ki gecede rahat uykuya gecsin diyor birde beyaz gurultu acin diyor ben simdi muzik actim pispis sesi ile zorla uyutuyorum. Umarim duzellne girer.Birde gece yatmıyor dedim düzenli bir uykusu yok onada normal diyor. Geceyi gündüzü bilmez sizin için sorun belki ama bebek için değil diyor. Kilo alımı normalse kakasını çişini yapıyorsa sorun yokmuş. Gündüz uyumazsa hiç zorlama diyor uyutmaya kalabildiği kadar kalsın uyumak zorunda değil diyor. Ama bizim kız 1 saat zor dayanıyor ağlıyor öyle olunca da uyutuyorum ben. Bizim doktor ne güzel dimi her şeye normal.
Hic yapmadimKızlar bebişlerinize ayak masajı yapmayı ihmal etmiyorsunuz dimi?Bilişsel gelişim açısından önemli ayak masajı.
Gecmis olsun.
rotayi bu hafta yaptiracagim. 2. Ay asimizi 2 hafta once yaptirmistik.
Ya gunduz normal diyor benkm doktorda bende dun uyumazsa uyumasın dedim kiz iyice hircinlasti uykusunu alamadiginda hem dalamiyor hemde agliyor. Uyku melegi diye bir kadin var gunduz uykularini almali ki gecede rahat uykuya gecsin diyor birde beyaz gurultu acin diyor ben simdi muzik actim pispis sesi ile zorla uyutuyorum. Umarim duzellne girer.
Çok zormuş çalışan anne olmak. Saat 10 da eve gittim oğlanı besledim hastaneye götürdük rota aşısı yaptırdık. Eve geldik besledim daireye geldim az sonra çıkacağım. Bakalım ne yapmış benim erkeklerÇalışan anne olmak çok zor Allah kolaylık versin bende 1.dönemin sonundan beri evdeyim eylül gelsin istemiyorum nasıl bırakılır çok minnak daha bunlar
Beslenme aralıkları gayet iyi ve senin kız miktar olarak baya fazla içiyordu hemen endişelenme belki tartıda vardır bir sıkıntı
Bizde 800 gram almıştık normal dedi doktorumuz ama biraz iştahsız bizim ki elini emmeyi daha çok seviyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?