2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ne kadara aldınız acaba rotayı

Canım doktor 3. Ay dedi bize ama ağır olır diye düşünüyorum zaten 2. Ay ateşlendi

Kizlar bebeginizle uyurken mi uyanikken mi disari cikiyorsunuz . Diyelim uyuyordu uyandi durmadi
Orda durmayinca napiyorsunuz

Biz hiç çıkmadık daha sadece annemlere gidiyorum
Bizde sadece anneme gittik oda epey zaman önce. Son gittiğimde hic durmadi . Annemede gidemiyorum artik evde pek sıkılmıyorum her an bir sey yapiyor oluyorum ama hergunum birbirinin aynisi robota döndüm artık ben bebe bakma isini sevemedim ne zor

Ay yerim onun huylanmasını benim kızda gıdıklanıyor ayaktan çekmeye çalışıyor ama ben yapıyorum
Ay ne tatlılar ama ya maşallah. Bu arada ben hiç oyuncak almamıştım benim miniğe. Şimdi oyun halısı, parmak kukla alayım diyorum. Başka önereceğin bir şey var mı bu aylarda hoşuna gidebilecek.
Oyun halısı çok iyi oluyor kuzum, ben oto koltuğuna asmalık bir oyuncak aldım böyle aşağı çekince gülerek yukarı çıkıyor tekrar, sonra hışırtılı kanatları olan bir tırtılı var basınca ortasına ötüyor, birde çıngıraklı ele ve ayağa geçirilen patiklerden aldım elini ayağını hareket ettirince ses çıkarıyor. He birde zeka kartları var
Hic yapmadim nasil birsey kuzu ya
Videosunu paylaştım canım bir iki sayfa önce bak istersen.

Kizlar bebeginizle uyurken mi uyanikken mi disari cikiyorsunuz . Diyelim uyuyordu uyandi durmadi

Ben karnını doyurduktan sonra uyanıkken çıkıyorum. Emziği verince ağlamıyor çok uyku zamanıda yaklaştığı için uyuyor dışarıda.

Benimkini 2 kere uyanıkken götürdüm bebek arabasıyla. Birinde yalnızdım yıktı ortalığı en yakın parka gidip uyuttum kucağımda pış pış yapıp sonra yürüyüş yaptım baya uyumuştu. Diğerinde de güneşten gözlerini kapattı uyuyakaldı şapşik. Eşimle yada kızlarla çıkıyoruz bebek durmazsa ben kucağıma alıp getiriyorum uyutarak. Yanımdakiler de arabasını sürüyor. Bebek arabasında uyumayı öğrense bir. Portbebe parçasını hiç kullanmadım ona mı yatırsam acaba. Belki onda uyur diyorum. Pusette rahat etmiyor gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…