- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Ne kadara aldınız acaba rotayıGecmis olsun.
rotayi bu hafta yaptiracagim. 2. Ay asimizi 2 hafta once yaptirmistik.
Ya gunduz normal diyor benkm doktorda bende dun uyumazsa uyumasın dedim kiz iyice hircinlasti uykusunu alamadiginda hem dalamiyor hemde agliyor. Uyku melegi diye bir kadin var gunduz uykularini almali ki gecede rahat uykuya gecsin diyor birde beyaz gurultu acin diyor ben simdi muzik actim pispis sesi ile zorla uyutuyorum. Umarim duzellne girer.
Canım doktor 3. Ay dedi bize ama ağır olır diye düşünüyorum zaten 2. Ay ateşlendiKız işte kullan bunu ne güzelbenimki ne zaman istese ben dünden razı olduğum için hiç kullanamadim ya
Boyları bacak kadar ama ağrı dağı kadar huyları var
Ben düşünüyorum canım. Kaçıncı ayda ama onu bilmiyorum.
Biz bugün yaptırdık rotayı. 2. Ay aşısından 18 gün sonra. Menenjit için kimse bişey demediKızlar kimse menenjit yaptırmayacak mırotayı 2. Ay aşısından ne kadar sonra yaptırdınız
Hastanede yaptırdık 300 liraNe kadara aldınız acaba rotayı
Rota bizde ötle kuzum bir de menenjit var ayrı oMaşallah fıstıga. Yemin ederim tıpkısnın aynısı. Emziği atıyor sırf elini emmek için benim kızda.
Allah yardımcın olsun canım. Geçmiş olsun çok.
Rotayı 3. Ve 5. Ay yaptıracağız canım.
Sağolasın canım benim nasıl yaptı doktor ne dedi adı ney şu an, ağızdan damla olarak yapıyorduk biz değişiklik yok dimiBiz bugün yaptırdık rotayı. 2. Ay aşısından 18 gün sonra. Menenjit için kimse bişey demedi
Aynen bende yaptıracağım ama hangi ay karar veremiyorumBiz yaptıracağız canım, yani doktor önerdi, bilmediğim bir alanda doktor önerisini dinlemeli diye düşünüyorum. Rota da 3.ve 5.ay olacak.
Biz hiç çıkmadık daha sadece annemlere gidiyorumKizlar bebeginizle uyurken mi uyanikken mi disari cikiyorsunuz . Diyelim uyuyordu uyandi durmadi
Orda durmayinca napiyorsunuz
Bizde sadece anneme gittik oda epey zaman önce. Son gittiğimde hic durmadi . Annemede gidemiyorum artik evde pek sıkılmıyorum her an bir sey yapiyor oluyorum ama hergunum birbirinin aynisi robota döndüm artık ben bebe bakma isini sevemedim ne zorBiz hiç çıkmadık daha sadece annemlere gidiyorum
Ay yerim onun huylanmasını
Oyun halısı çok iyi oluyor kuzum, ben oto koltuğuna asmalık bir oyuncak aldım böyle aşağı çekince gülerek yukarı çıkıyor tekrar, sonra hışırtılı kanatları olan bir tırtılı var basınca ortasına ötüyor, birde çıngıraklı ele ve ayağa geçirilen patiklerden aldım elini ayağını hareket ettirince ses çıkarıyor. He birde zeka kartları varAy ne tatlılar ama ya maşallah. Bu arada ben hiç oyuncak almamıştım benim miniğe. Şimdi oyun halısı, parmak kukla alayım diyorum. Başka önereceğin bir şey var mı bu aylarda hoşuna gidebilecek.
Videosunu paylaştım canım bir iki sayfa önce bak istersen.Hic yapmadimnasil birsey kuzu ya
Rotayı 2. Ay yaptırdım ama menenjit için daha sonra demişti sanki ya. 8-9 gibi biseydiCanım doktor 3. Ay dedi bize ama ağır olır diye düşünüyorum zaten 2. Ay ateşlendi
Sağol canım benimRotayı 2. Ay yaptırdım ama menenjit için daha sonra demişti sanki ya. 8-9 gibi biseydi
Dr bize de rotayi 2. Aay soyledi de ben agir gelir diye korkuyirum ...sizinki nasil gecti ates falam oldumuRotayı 2. Ay yaptırdım ama menenjit için daha sonra demişti sanki ya. 8-9 gibi biseydi
Ben de annem zaten altta.bi kaynatama gidioruz arabadan inmiorum zaten.Biz hiç çıkmadık daha sadece annemlere gidiyorum
O zaman ozel asilar dedihi bi rota mi.Rotayı 2. Ay yaptırdım ama menenjit için daha sonra demişti sanki ya. 8-9 gibi biseydi
Kizlar bebeginizle uyurken mi uyanikken mi disari cikiyorsunuz . Diyelim uyuyordu uyandi durmadi
Benimkini 2 kere uyanıkken götürdüm bebek arabasıyla. Birinde yalnızdım yıktı ortalığı en yakın parka gidip uyuttum kucağımda pış pış yapıp sonra yürüyüş yaptım baya uyumuştu. Diğerinde de güneşten gözlerini kapattı uyuyakaldı şapşikKizlar bebeginizle uyurken mi uyanikken mi disari cikiyorsunuz . Diyelim uyuyordu uyandi durmadi
Aferin kuzucuga Emzige alistirsaydim keske ne iyi olurdu. Peki nasil uyutuyorsun disardaykenBen karnını doyurduktan sonra uyanıkken çıkıyorum. Emziği verince ağlamıyor çok uyku zamanıda yaklaştığı için uyuyor dışarıda.
Günlük olsa dert etmem, toplamda 20gram almışTikkabilla
Canim gunluk 20gr mi ?
Bende gece 12 de verdiysem zaten 1 saate zor uyutuyorum sabaha kadar vermiyorum gecen ayin 15nden itibaren yapmaya basladim. Kilosu iyiydi tabi ben mama veriyorum onun etkisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?