ağızdan damla şeklinde verdi doktor amcası bikaç damla damlatıp emziğini verdi öyle öyle bitirdiSağolasın canım benim nasıl yaptı doktor ne dedi adı ney şu an, ağızdan damla olarak yapıyorduk biz değişiklik yok dimi
henuz almadik esime 350 demisler galiba.Ne kadara aldınız acaba rotayı
Tartida problem olabilir bencede. Sutunu sagdiginda nasil geliyor mu ? Bizim doktor 3. Ayda kilo alimi azalicak demisti ilk 2 ay iyi aliyormus. Ama sen baska bir yerdede tart bakalim belkide sutun yetmiyordur cnm. Emdiginde nasil uyuyor mu ? cisli bezide iyi diyorsun.Günlük olsa dert etmem, toplamda 20gram almış
Emdiğinde doyuyor canım, doymazsa ağlar zaten.. Süt geliyor. Dün emdikten 1.5 saat sonra sağdığımda 80 cc çıktı toplamda.. 2 kere de mama veriyorum 120-135 cclik..henuz almadik esime 350 demisler galiba.
Tartida problem olabilir bencede. Sutunu sagdiginda nasil geliyor mu ? Bizim doktor 3. Ayda kilo alimi azalicak demisti ilk 2 ay iyi aliyormus. Ama sen baska bir yerdede tart bakalim belkide sutun yetmiyordur cnm. Emdiginde nasil uyuyor mu ? cisli bezide iyi diyorsun.
Masallah kuzuyaBu arada teyzeleri oğlum 5 kilo olmuş. Bugünümüze hamdolsun
O zaman tartida problem vardir cnmEmdiğinde doyuyor canım, doymazsa ağlar zaten.. Süt geliyor. Dün emdikten 1.5 saat sonra sağdığımda 80 cc çıktı toplamda.. 2 kere de mama veriyorum 120-135 cclik..
Canim gercekten zor aynilarini yasiyoruz. Kizi yarim saat uyutayim dedim ust kat tak tak pat pat bizim muteahht is yapiyor valla kafayi yicem boyle dusuncesiz insanlardan biktim ustune ustelik esim bir kere aradi abi is yaptiginda haberleselim kizi zor uyutuyoruz demesine ragmen. 10 gun sonra koye gidecem biletimi aldim insallah iyi gelirDepresyona giriyorum ben galiba.. Her gün bir önceki günün aynısı.. Hadi doyur, şimdi uyut, uyumaz, beslenme saati yine geldi, altını al, besle, uyutmaya çalış, besle, uyut, besle, uyut.. Artık gündüz uyumadığı için hiçbir işimi yapamıyorum. İnanın banyo yapacak vaktim olmuyor. Uyutup direkt giremiyorum çünkü 10 dkda bir uyanıyor. Eşim ben bakayım diyor bazen, hemen giriyorum duşa nasıl çıktığımı bilmiyorum yalapşap yıkan çık. Çıktığımda uyanmış oluyor. Saçlarımı kurulayamadan sarıp ya emziriyorum ya tekrar uyutmaya çalışıyorum. Yemek desen öyle, boğazıma diziliyor lokmalar ha uyandı ha uyanacak diye.. Zaten uyanıksa asla durmuyor, kucağıma alıyorum yiyemiyorum tabi.. Bu hep böyle mi olacak? Ben çok sıkıldım gerçekten..
Ah canım benim de aynıDepresyona giriyorum ben galiba.. Her gün bir önceki günün aynısı.. Hadi doyur, şimdi uyut, uyumaz, beslenme saati yine geldi, altını al, besle, uyutmaya çalış, besle, uyut, besle, uyut.. Artık gündüz uyumadığı için hiçbir işimi yapamıyorum. İnanın banyo yapacak vaktim olmuyor. Uyutup direkt giremiyorum çünkü 10 dkda bir uyanıyor. Eşim ben bakayım diyor bazen, hemen giriyorum duşa nasıl çıktığımı bilmiyorum yalapşap yıkan çık. Çıktığımda uyanmış oluyor. Saçlarımı kurulayamadan sarıp ya emziriyorum ya tekrar uyutmaya çalışıyorum. Yemek desen öyle, boğazıma diziliyor lokmalar ha uyandı ha uyanacak diye.. Zaten uyanıksa asla durmuyor, kucağıma alıyorum yiyemiyorum tabi.. Bu hep böyle mi olacak? Ben çok sıkıldım gerçekten..
İnşallah zamanla bu yoğunluk azalır, dertler bitmeyecek kabullendim ama en azından kendime yarım saat 1 saat vakit ayırmak istiyorum.Ah canım benim de aynıüstüne bir de bir şey yiyememek ekleniyor. İstediğini yemek bile ne büyük lütufmuş... Hep aç hissediyorum, canım artık bişey yemek istemiyor. Hep aynı şeyler çünkü.. Bebeğim sürekli kaşınıyor huzursuz. İdare etmeye çalışıyorum. Gündüzleri tek oluyorum. Annem gidiyor. Zorla yemek yiyebildim. Son iki saattir kucağımda uyuyor. Oturmaktan totom dümdüz oldu. Ama bakıyorum bebişimin yüzüne (kızarık da olsa) bir mucize var kucağımda. Kanatsız melek Şükretmeli bol bol. Bebeklerimizi iyi olsun. Her şey geçer. Gülümseyerek hatırlarız
Benimki sokakçı canımmm bayılıyor dışarıya. Arabasını da çok seviyor. Uyanıkken çıkarıyoruz, genelde uyuyor dışardaBenimkini 2 kere uyanıkken götürdüm bebek arabasıyla. Birinde yalnızdım yıktı ortalığı en yakın parka gidip uyuttum kucağımda pış pış yapıp sonra yürüyüş yaptım baya uyumuştu. Diğerinde de güneşten gözlerini kapattı uyuyakaldı şapşik. Eşimle yada kızlarla çıkıyoruz bebek durmazsa ben kucağıma alıp getiriyorum uyutarak. Yanımdakiler de arabasını sürüyor. Bebek arabasında uyumayı öğrense bir. Portbebe parçasını hiç kullanmadım ona mı yatırsam acaba. Belki onda uyur diyorum. Pusette rahat etmiyor gibi geliyor
Saol kuzum benim hamdolsun çok şükürMasallah kuzuya
O zaman tartida problem vardir cnm
Canım benimki de yapıyor bazen. Ben de kapatıyorum memeyi isteyene kadar vermiyorum. Acıkınca alıyor elbet.İnşallah zamanla bu yoğunluk azalır, dertler bitmeyecek kabullendim ama en azından kendime yarım saat 1 saat vakit ayırmak istiyorum.
Şimdi 2dir mememi reddediyor bugün, çıldırıyor atıyor kendini.. Zorla tutturuyoruz eşimle.. Nerden çıktı bu ya..
Bebek büyütmek hiç kolay bir iş değil gerçekten hissettiklerin de çok doğal canım. Ama zamanla düzene girecek şuan zaman çok yavaş geçiyor gibi geliyor ama 6 ay sonra ne hızlı geçti zaman diycezDepresyona giriyorum ben galiba.. Her gün bir önceki günün aynısı.. Hadi doyur, şimdi uyut, uyumaz, beslenme saati yine geldi, altını al, besle, uyutmaya çalış, besle, uyut, besle, uyut.. Artık gündüz uyumadığı için hiçbir işimi yapamıyorum. İnanın banyo yapacak vaktim olmuyor. Uyutup direkt giremiyorum çünkü 10 dkda bir uyanıyor. Eşim ben bakayım diyor bazen, hemen giriyorum duşa nasıl çıktığımı bilmiyorum yalapşap yıkan çık. Çıktığımda uyanmış oluyor. Saçlarımı kurulayamadan sarıp ya emziriyorum ya tekrar uyutmaya çalışıyorum. Yemek desen öyle, boğazıma diziliyor lokmalar ha uyandı ha uyanacak diye.. Zaten uyanıksa asla durmuyor, kucağıma alıyorum yiyemiyorum tabi.. Bu hep böyle mi olacak? Ben çok sıkıldım gerçekten..
Bende senin gibiyim ve senin gibi düşünüyorum hayatim evin icinde sıkıcı bir koşturma ile geciyor. 2 ay oldu gunlerim birbirinin kopyasi bir an önce büyüsün ve duzelsin istiyorum gün geçirme odakli keyifsiz yaşıyorumDepresyona giriyorum ben galiba.. Her gün bir önceki günün aynısı.. Hadi doyur, şimdi uyut, uyumaz, beslenme saati yine geldi, altını al, besle, uyutmaya çalış, besle, uyut, besle, uyut.. Artık gündüz uyumadığı için hiçbir işimi yapamıyorum. İnanın banyo yapacak vaktim olmuyor. Uyutup direkt giremiyorum çünkü 10 dkda bir uyanıyor. Eşim ben bakayım diyor bazen, hemen giriyorum duşa nasıl çıktığımı bilmiyorum yalapşap yıkan çık. Çıktığımda uyanmış oluyor. Saçlarımı kurulayamadan sarıp ya emziriyorum ya tekrar uyutmaya çalışıyorum. Yemek desen öyle, boğazıma diziliyor lokmalar ha uyandı ha uyanacak diye.. Zaten uyanıksa asla durmuyor, kucağıma alıyorum yiyemiyorum tabi.. Bu hep böyle mi olacak? Ben çok sıkıldım gerçekten..
Kollarını yarım kundak yapıyorum ben yoksa uyuyamıyor sıçrayıp kendini uyandırıyorUykuda bebeginiz sicriyor mi benimki gunduz uykularinda cok yapiyor
Aferin kuzucuga Emzige alistirsaydim keske ne iyi olurdu. Peki nasil uyutuyorsun disardayken
Depresyona giriyorum ben galiba.. Her gün bir önceki günün aynısı.. Hadi doyur, şimdi uyut, uyumaz, beslenme saati yine geldi, altını al, besle, uyutmaya çalış, besle, uyut, besle, uyut.. Artık gündüz uyumadığı için hiçbir işimi yapamıyorum. İnanın banyo yapacak vaktim olmuyor. Uyutup direkt giremiyorum çünkü 10 dkda bir uyanıyor. Eşim ben bakayım diyor bazen, hemen giriyorum duşa nasıl çıktığımı bilmiyorum yalapşap yıkan çık. Çıktığımda uyanmış oluyor. Saçlarımı kurulayamadan sarıp ya emziriyorum ya tekrar uyutmaya çalışıyorum. Yemek desen öyle, boğazıma diziliyor lokmalar ha uyandı ha uyanacak diye.. Zaten uyanıksa asla durmuyor, kucağıma alıyorum yiyemiyorum tabi.. Bu hep böyle mi olacak? Ben çok sıkıldım gerçekten..
Uykuda bebeginiz sicriyor mi benimki gunduz uykularinda cok yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?