hep böyle olmayacak canim. gittikçe sana bağımlılığı azalacak. ben gittikçe daha da zorlaşacak sözlerine katılmıyorum. 10 yas 6 yaş ve 3 aydan bildiriyorum ki gittikçe fiziksel yorgunluklar azalacak inşallahDepresyona giriyorum ben galiba.. Her gün bir önceki günün aynısı.. Hadi doyur, şimdi uyut, uyumaz, beslenme saati yine geldi, altını al, besle, uyutmaya çalış, besle, uyut, besle, uyut.. Artık gündüz uyumadığı için hiçbir işimi yapamıyorum. İnanın banyo yapacak vaktim olmuyor. Uyutup direkt giremiyorum çünkü 10 dkda bir uyanıyor. Eşim ben bakayım diyor bazen, hemen giriyorum duşa nasıl çıktığımı bilmiyorum yalapşap yıkan çık. Çıktığımda uyanmış oluyor. Saçlarımı kurulayamadan sarıp ya emziriyorum ya tekrar uyutmaya çalışıyorum. Yemek desen öyle, boğazıma diziliyor lokmalar ha uyandı ha uyanacak diye.. Zaten uyanıksa asla durmuyor, kucağıma alıyorum yiyemiyorum tabi.. Bu hep böyle mi olacak? Ben çok sıkıldım gerçekten..
Dönemsel oluyor ne yazık ki atak haftaları olabiliyor onlarda ne yaşıyor bilemiyoruz ki bizde bi düzen oluştu şükür dedik dışarı çıktık eşimle biraz kafa dağıtayım çok bunaldım diye bi geldik eve düzenimiz alt üst oldu ne uyumak biliyor ne emdiğinin bi aslı var anlamadım gittiİnşallah zamanla bu yoğunluk azalır, dertler bitmeyecek kabullendim ama en azından kendime yarım saat 1 saat vakit ayırmak istiyorum.
Şimdi 2dir mememi reddediyor bugün, çıldırıyor atıyor kendini.. Zorla tutturuyoruz eşimle.. Nerden çıktı bu ya..
Ateş olmadı ama huzursuzluk çoktuDr bize de rotayi 2. Aay soyledi de ben agir gelir diye korkuyirum ...sizinki nasil gecti ates falam oldumu
Yok canım menenjit de özel.O zaman ozel asilar dedihi bi rota mi.
O da agizdan zaten.fiyati ne kadardi blup.
Ben oglana yaptirdim da hatirkamiorum tabi hangi aylardaydi.
Sakin ol kuzum. Evet resmen kendini tekrar ediyor günler ama her gün de bir şey öğreniyorlar ona odaklan tadını çıkar.Depresyona giriyorum ben galiba.. Her gün bir önceki günün aynısı.. Hadi doyur, şimdi uyut, uyumaz, beslenme saati yine geldi, altını al, besle, uyutmaya çalış, besle, uyut, besle, uyut.. Artık gündüz uyumadığı için hiçbir işimi yapamıyorum. İnanın banyo yapacak vaktim olmuyor. Uyutup direkt giremiyorum çünkü 10 dkda bir uyanıyor. Eşim ben bakayım diyor bazen, hemen giriyorum duşa nasıl çıktığımı bilmiyorum yalapşap yıkan çık. Çıktığımda uyanmış oluyor. Saçlarımı kurulayamadan sarıp ya emziriyorum ya tekrar uyutmaya çalışıyorum. Yemek desen öyle, boğazıma diziliyor lokmalar ha uyandı ha uyanacak diye.. Zaten uyanıksa asla durmuyor, kucağıma alıyorum yiyemiyorum tabi.. Bu hep böyle mi olacak? Ben çok sıkıldım gerçekten..
Benim de çok siyah dolgum sayısını bile bilmiyorum . Cocuklarimda hiç alerjik belirtilere rastlamadım canım. Ama sütten geçip başka sıkıntılara sebep oluyorsa bilemem, mümkün tabiioh şükür zor bir gecenin sabahinda iyi bişey duydum..
Gecmis olsun.
rotayi bu hafta yaptiracagim. 2. Ay asimizi 2 hafta once yaptirmistik.
Ya gunduz normal diyor benkm doktorda bende dun uyumazsa uyumasın dedim kiz iyice hircinlasti uykusunu alamadiginda hem dalamiyor hemde agliyor. Uyku melegi diye bir kadin var gunduz uykularini almali ki gecede rahat uykuya gecsin diyor birde beyaz gurultu acin diyor ben simdi muzik actim pispis sesi ile zorla uyutuyorum. Umarim duzellne girer.
ay canim gecmis olsun.Allah acil sifalar versin
Maşallah fıstıga. Yemin ederim tıpkısnın aynısı. Emziği atıyor sırf elini emmek için benim kızda.
Allah yardımcın olsun canım. Geçmiş olsun çok.
Rotayı 3. Ve 5. Ay yaptıracağız canım.
çok geçmiş olsun canim. kisa sürede toparlanin insallah
çok teşekkür ederim. diğer ayağa da şüpheli bakmıştılar şükür bugün basabilirsin demişler sadece doku zedelenmesiymis. en azından yurutecle hareket edebiliyorEyvah.
Cok gecmis olsun canim.
Benim esimin 2 ayaginin da topugu kirilmisti, ameliyatlikti. Hic yuruyemedi kac ay.
Alciysa bir aya kalmaz insallah toparlar.
Saana cok cook kolayliklar diliorum.
Canım herkes aynı durumda. Büyüdükçe bize bağlılığı azalacak. Kendilerini oyalayabilecekler. Oyuncaklarını koyucaz önlerine biz kendimize bakıcaz. Zaman gerekiyor sadece biraz. SabretDepresyona giriyorum ben galiba.. Her gün bir önceki günün aynısı.. Hadi doyur, şimdi uyut, uyumaz, beslenme saati yine geldi, altını al, besle, uyutmaya çalış, besle, uyut, besle, uyut.. Artık gündüz uyumadığı için hiçbir işimi yapamıyorum. İnanın banyo yapacak vaktim olmuyor. Uyutup direkt giremiyorum çünkü 10 dkda bir uyanıyor. Eşim ben bakayım diyor bazen, hemen giriyorum duşa nasıl çıktığımı bilmiyorum yalapşap yıkan çık. Çıktığımda uyanmış oluyor. Saçlarımı kurulayamadan sarıp ya emziriyorum ya tekrar uyutmaya çalışıyorum. Yemek desen öyle, boğazıma diziliyor lokmalar ha uyandı ha uyanacak diye.. Zaten uyanıksa asla durmuyor, kucağıma alıyorum yiyemiyorum tabi.. Bu hep böyle mi olacak? Ben çok sıkıldım gerçekten..
Bende sordum bi arkadaş aracılığı ile fizyoterapiste tek başına bir belirti sayılmaz demiş.hamilelikte bize 24.haftada iskelet sisteminde bi bozukluk var engelli doğacak bu bebek demişti dengesiz bir perinatolog o yüzden acaba sıkıntı mı var diye endiselendimBu kadar fazla kaldıramasa da yapmaya çalışıyor. Ben de takip ediyorum aymenbalıkçıyı, açıklama kısmında kötü bir şey olmadığını, sadece araştırma yapacaklarını yazmış sebebi ne olabilir diye.. Bunun için de ailelere ücretsiz değerlendirme yapacakmış, çekilişi var.
Çok geçmiş olsun çok zor evde hasta biriçok teşekkür ederim. diğer ayağa da şüpheli bakmıştılar şükür bugün basabilirsin demişler sadece doku zedelenmesiymis. en azından yurutecle hareket edebiliyor
Umarım herşey çok güzel olur kv bilgiçlik değil büyüklük yapar da yardımcı olur dinlendirir seni..iyi yolculuklar..
Gaz sancısı mı bar acabaİnşallah zamanla bu yoğunluk azalır, dertler bitmeyecek kabullendim ama en azından kendime yarım saat 1 saat vakit ayırmak istiyorum.
Şimdi 2dir mememi reddediyor bugün, çıldırıyor atıyor kendini.. Zorla tutturuyoruz eşimle.. Nerden çıktı bu ya..
Yok canım ya gazı falan yok, inat yapıyor niyeyse.. Kucağa dik alınca susuyor, yatırınca çığlığı basıyor. E emerken de yatmak zorunda malum, deliriyor memeyi tutmuyor. Epey savaştan sonra eşim kafasından sabitliyor memeye, söylene söylene emiyor. Ama teksem tutturamıyorum meme ucunu..Gaz sancısı mı bar acaba
Perişan oluyorlar vallahi bir biteydiYa neden çıkmıyor bu gaaaaaz☹
Evet canm gunde 2 3 sefer 2 cay kasigi veriyorum suyu. Gazı oluyor canm ama sorunlu bir bebek degil hemen cikartiyor gazini. Sen hangi mamayi kullaniyorsun .?misskokulumm
C cecenn
O zaman normal bu sicramalar. Valla son 1 haftadi huymu degistiriyor noluyor aglama krizleri sicramalar gerci ikiniyorda yavrucum gazi var
minikbebegim9640
Canim sen bebege su veriyor musun? Gazi oluyor mu bu arada. Bende suan sadece mama veriyorum sutum cok az geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?