2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
hep böyle olmayacak canim. gittikçe sana bağımlılığı azalacak. ben gittikçe daha da zorlaşacak sözlerine katılmıyorum. 10 yas 6 yaş ve 3 aydan bildiriyorum ki gittikçe fiziksel yorgunluklar azalacak inşallah

Dönemsel oluyor ne yazık ki atak haftaları olabiliyor onlarda ne yaşıyor bilemiyoruz ki bizde bi düzen oluştu şükür dedik dışarı çıktık eşimle biraz kafa dağıtayım çok bunaldım diye bi geldik eve düzenimiz alt üst oldu ne uyumak biliyor ne emdiğinin bi aslı var anlamadım gitti

Dr bize de rotayi 2. Aay soyledi de ben agir gelir diye korkuyirum ...sizinki nasil gecti ates falam oldumu
Ateş olmadı ama huzursuzluk çoktu
O zaman ozel asilar dedihi bi rota mi.
O da agizdan zaten.fiyati ne kadardi blup.
Ben oglana yaptirdim da hatirkamiorum tabi hangi aylardaydi.
Yok canım menenjit de özel.
Sakin ol kuzum. Evet resmen kendini tekrar ediyor günler ama her gün de bir şey öğreniyorlar ona odaklan tadını çıkar.

ay canim gecmis olsun.Allah acil sifalar versin
çok geçmiş olsun canim. kisa sürede toparlanin insallah
Eyvah.
Cok gecmis olsun canim.
Benim esimin 2 ayaginin da topugu kirilmisti, ameliyatlikti. Hic yuruyemedi kac ay.
Alciysa bir aya kalmaz insallah toparlar.
Saana cok cook kolayliklar diliorum.
çok teşekkür ederim. diğer ayağa da şüpheli bakmıştılar şükür bugün basabilirsin demişler sadece doku zedelenmesiymis. en azından yurutecle hareket edebiliyor

Canım herkes aynı durumda. Büyüdükçe bize bağlılığı azalacak. Kendilerini oyalayabilecekler. Oyuncaklarını koyucaz önlerine biz kendimize bakıcaz. Zaman gerekiyor sadece biraz. Sabret

Bende sordum bi arkadaş aracılığı ile fizyoterapiste tek başına bir belirti sayılmaz demiş.hamilelikte bize 24.haftada iskelet sisteminde bi bozukluk var engelli doğacak bu bebek demişti dengesiz bir perinatolog o yüzden acaba sıkıntı mı var diye endiselendim

çok teşekkür ederim. diğer ayağa da şüpheli bakmıştılar şükür bugün basabilirsin demişler sadece doku zedelenmesiymis. en azından yurutecle hareket edebiliyor
Çok geçmiş olsun çok zor evde hasta biri
Cherrygum K Kuf tavsiyelerinizi evime döner dönmez uygulayacağım maalesef kayınvalideme Ankara’ya gidiyoruz umarım güzel geçer
Umarım herşey çok güzel olur kv bilgiçlik değil büyüklük yapar da yardımcı olur dinlendirir seni..iyi yolculuklar..

Sağ olun kızlar motivasyon için.. Aynen virüs de bir yandan olunca sosyal hayatımız bitti. Biz eşimle çok gezerdik bu covid çıkana dek.. Hamileyken bile kilometrelerce yol yürürdüm. Şimdi en fazla arada akşam üstü mahallede dolaşıyoruz. On günde bir kayınvalidemlerle görüşüyoruz, o kadar.. Dahasını da yapamam zaten şu durumda.. Ama bana yetmiyor işte..

Gaz sancısı mı bar acaba

Gaz sancısı mı bar acaba
Yok canım ya gazı falan yok, inat yapıyor niyeyse.. Kucağa dik alınca susuyor, yatırınca çığlığı basıyor. E emerken de yatmak zorunda malum, deliriyor memeyi tutmuyor. Epey savaştan sonra eşim kafasından sabitliyor memeye, söylene söylene emiyor. Ama teksem tutturamıyorum meme ucunu..

Evet canm gunde 2 3 sefer 2 cay kasigi veriyorum suyu. Gazı oluyor canm ama sorunlu bir bebek degil hemen cikartiyor gazini. Sen hangi mamayi kullaniyorsun .?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…