2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canm olur mu bilmem ama. Uzunlamaya yatir üstüne oyle emse aglamiyor madem oyle biraz emdikten snra da yavasca yine emme pozisyonuna gecirsen.? Okurken aklima gelen bu oldu benm.

Nerden yaptırdık rotayı çocuğum ağlamaktan helak oldu. Sakinleşmiyor edemiyor bayağı yıprattı sizlerde de oldu mu yarına geçer mi ki
biz de ağlama yapmadi ama sindirim sistemini mahvetti çocuğun. poposu kıpkırmızı olmuş bugün. o kadar kakaya iyi bile dayandi. zayıfladı gibi bile geliyor. ki perşembe yaptırdık çok da uzun sürdü yan etkisi. bende nerden yaptırdık dedim yani. şimdiden 5. ayını düşünmeye başladım.

2-4 ay arası klasik meme reddi nedir acaba cnm ilk kez duyuyorum acaba benim kızımda mı böyle birşey yaşıyor; kafasını geri atıp duruyor sürekli çok üzülüyorum

Gelir gelmez de bu çocuk zayıf denir mi sürekli yahu ? Canımı sıkmaya başladı şimdiden zaten yavrum beslenemiyor . Yoldan geldik bir saattir başında birlikte bekledik . Benim çocuğumun emme refleksinde mi sıkıntı var neden böyle anlayamıyorum ki . el ağza gidiyor ben anlarım bu Çocuk aç demelere de başladık . Kv yanında 3. Saatten bildiriyorum

Evet canım ama oğlumu sakinleştiremiyoruz. Çok pişman olup oldum vsllahi vurdurduğuma.
Ben 2. Ay aşılarından korkuyordum anladığım kadarı ile rota daha zor. Allah yardımcınız olsun toprlar inşallah bi an önce bebiş gözüm korktu benimde bu aşıdan

Evet canım ama oğlumu sakinleştiremiyoruz. Çok pişman olup oldum vsllahi vurdurduğuma.

Çok geçmiş olsun canım neymiş bu rota böyle Allah yardım etsin yavrucuğa inşallah

Bizde de hep aynı laflar var.
Sende ısrarla elini keşfettiğinden bahset.

Her gece bu saatlerde küçük hanım ağlıyor uyumuyor diye yazardım bu gece saat 11 den beri hastanedeyim tansiyon 19.5 düşüremediler hala emziriyorum diye ağır bir ilaçta veremiyorlar damardan parol ve oksijen verdiler parol bi işe yaramıyor zaten oyy Allah ım kızlarım napar kı

Ne kadar yukselmis canim gecmis olsun hayirdir neden böyle yukseldi kendini bilirsin az cok
Insallah duzelirsin biran önce

K
nzh99 D dilzar
Ay bnde korktum simdi rotayi bu hafta yaptiracagim, zaten hircin bu ara
majfoldu yavrum. 1 buçukta zorla uyutttum şimdi de burnu tıkandı yine nefes alamadı izotonik su ile açmaya çalıştık babası gezdiriyor evde yarın iş var çok uykusuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…