- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Canm olur mu bilmem ama. Uzunlamaya yatir üstüne oyle emse aglamiyor madem oyle biraz emdikten snra da yavasca yine emme pozisyonuna gecirsen.? Okurken aklima gelen bu oldu benm.Yok canım ya gazı falan yok, inat yapıyor niyeyse.. Kucağa dik alınca susuyor, yatırınca çığlığı basıyor. E emerken de yatmak zorunda malum, deliriyor memeyi tutmuyor. Epey savaştan sonra eşim kafasından sabitliyor memeye, söylene söylene emiyor. Ama teksem tutturamıyorum meme ucunu..
biz de ağlama yapmadi ama sindirim sistemini mahvetti çocuğun. poposu kıpkırmızı olmuş bugün. o kadar kakaya iyi bile dayandi. zayıfladı gibi bile geliyor. ki perşembe yaptırdık çok da uzun sürdü yan etkisi. bende nerden yaptırdık dedim yani. şimdiden 5. ayını düşünmeye başladım.Nerden yaptırdık rotayı çocuğum ağlamaktan helak oldu. Sakinleşmiyor edemiyor bayağı yıprattı sizlerde de oldu mu yarına geçer mi ki
2-4 ay arası klasik meme reddi nedir acaba cnm ilk kez duyuyorum acaba benim kızımda mı böyle birşey yaşıyor; kafasını geri atıp duruyor sürekli çok üzülüyorum@agacsizkoalaa ya öyle midemek ki birebir ilgisi de yok emzirmeyle bu doğumdan sonra kanamam çok oldu zaten bir türlü lekelenme vs de kesilmedi sütle belki de alakası yoktur oğlum sadece klasik 2-4 ay arası meme reddine girmiştir ay yani inşallah
Senin ki mi ne kadar sürede almışGünlük olsa dert etmem, toplamda 20gram almış
Hepsini mi verdiağızdan damla şeklinde verdi doktor amcası bikaç damla damlatıp emziğini verdi öyle öyle bitirdi
Ara ara oluyor bizde geçiyor amaİnşallah zamanla bu yoğunluk azalır, dertler bitmeyecek kabullendim ama en azından kendime yarım saat 1 saat vakit ayırmak istiyorum.
Şimdi 2dir mememi reddediyor bugün, çıldırıyor atıyor kendini.. Zorla tutturuyoruz eşimle.. Nerden çıktı bu ya..
Evet canım ama oğlumu sakinleştiremiyoruz. Çok pişman olup oldum vsllahi vurdurduğuma.Hepsini mi verdi
Kaç aylık acaba bebeğiniz. Biz 22 sinde ikinci ay aşılarımızı olduk ama rotavirüsü aşısından hiç bahsetmedilerEvet canım ama oğlumu sakinleştiremiyoruz. Çok pişman olup oldum vsllahi vurdurduğuma.
Ben 2. Ay aşılarından korkuyordum anladığım kadarı ile rota daha zor. Allah yardımcınız olsun toprlar inşallah bi an önce bebiş gözüm korktu benimde bu aşıdanEvet canım ama oğlumu sakinleştiremiyoruz. Çok pişman olup oldum vsllahi vurdurduğuma.
Evet canım ama oğlumu sakinleştiremiyoruz. Çok pişman olup oldum vsllahi vurdurduğuma.
Gelir gelmez de bu çocuk zayıf denir mi sürekli yahu ? Canımı sıkmaya başladı şimdidenzaten yavrum beslenemiyor . Yoldan geldik bir saattir başında birlikte bekledik . Benim çocuğumun emme refleksinde mi sıkıntı var neden böyle anlayamıyorum ki . el ağza gidiyor ben anlarım bu Çocuk aç demelere de başladık . Kv yanında 3. Saatten bildiriyorum
Bu saatte iyi güldüm
Ne kadar yukselmis canim gecmis olsun hayirdir neden böyle yukseldi kendini bilirsin az cokHer gece bu saatlerde küçük hanım ağlıyor uyumuyor diye yazardım bu gece saat 11 den beri hastanedeyim tansiyon 19.5 düşüremediler hala emziriyorum diye ağır bir ilaçta veremiyorlar damardan parol ve oksijen verdiler parol bi işe yaramıyor zaten oyy Allah ım kızlarım napar kı
majfoldu yavrum. 1 buçukta zorla uyutttum şimdi de burnu tıkandı yine nefes alamadı izotonik su ile açmaya çalıştık babası gezdiriyor evde yarın iş var çok uykusuzum
Saol canım benim aminnnn inşallahÇok geçmiş olsun canım neymiş bu rota böyle Allah yardım etsin yavrucuğa inşallah
Bizde de hep aynı laflar var.
Sende ısrarla elini keşfettiğinden bahset.
2. Ay aşıları hafif ateşle rahat geçmişti. Bu rota çocuğumun rotasını değiştirdi inşallah kalıcı olmazBen 2. Ay aşılarından korkuyordum anladığım kadarı ile rota daha zor. Allah yardımcınız olsun toprlar inşallah bi an önce bebiş gözüm korktu benimde bu aşıdan
Bebeğim 2 ay 23 günlük. Rota isteğe bağlı özel yapılıyor.Kaç aylık acaba bebeğiniz. Biz 22 sinde ikinci ay aşılarımızı olduk ama rotavirüsü aşısından hiç bahsetmediler
ahhh sagolasin komsum.Helinnnnn gmiş olsun komşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?