- 2 Eylül 2019
- 5.390
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.348
- 248
Kızlar takip ettiğim bir fizyoterapist paylaşmış benim kız çok yapıyor kötü birşey mi yani anlayamadım sizin bebeklerde yapıyor mu
hayda...her bebek yapar bunu ya..bence telas etme
Yasekerpare cok tatĺsin
Cok detay dusundugumuz icin boyle oluyor.
Bence sen de ven de daha sakin olalim.
Alerji senden kaynakli degildir.
Olacagi varsa oluyor iste,genetik de isin icine dahil sanirim..
Uzme kendini.
Menenjit de mi bu ayda.
Nette 9. Ay yaziyordu. Iyce kafam karisti.
Ozel asilar dedikleri rotavirus ve menenkit mi yani. Ayin 10unda 3 aylik olucaz. Ama 1 temmuzda gitsek olur mu ki doktora sence tikka
sagol canim sende coook tatlisin
Depresyona giriyorum ben galiba.. Her gün bir önceki günün aynısı.. Hadi doyur, şimdi uyut, uyumaz, beslenme saati yine geldi, altını al, besle, uyutmaya çalış, besle, uyut, besle, uyut.. Artık gündüz uyumadığı için hiçbir işimi yapamıyorum. İnanın banyo yapacak vaktim olmuyor. Uyutup direkt giremiyorum çünkü 10 dkda bir uyanıyor. Eşim ben bakayım diyor bazen, hemen giriyorum duşa nasıl çıktığımı bilmiyorum yalapşap yıkan çık. Çıktığımda uyanmış oluyor. Saçlarımı kurulayamadan sarıp ya emziriyorum ya tekrar uyutmaya çalışıyorum. Yemek desen öyle, boğazıma diziliyor lokmalar ha uyandı ha uyanacak diye.. Zaten uyanıksa asla durmuyor, kucağıma alıyorum yiyemiyorum tabi.. Bu hep böyle mi olacak? Ben çok sıkıldım gerçekten..
valla tikka azalmali artmalı geciyor oyle ya da boyle sıkıntılar..yon degistiriyor..ama D dilzar doğru demis fiziksel yorgunlugun azaliyor.kendine vakit ayirabiliyorsun..tabi ben de o asamalara daha pek gelemedim ama yine de 3 yas ile 3 ay acaip farklı yani...yoruluyorun bazen..tukeniyorum..ama sonra bi bakiyorum au diyor icim cicek bahcesi
mesela dun gece hic uyumadi sabah 7 de uyudu.9.30 da ası icin uyandirdim mecbur.gittik geldik 12 de uyudu 3.30 da kalkti.6 da yatti 9 da kalkti.hala uyumadi..aralarda 15 20 dk kestirdi ama ben bittim tukendim.daha dun gecenin uykusuzlugu var.bir de asidan cok huzursuz..miz miz agliyor uyumuyor.gazi var nedense...ee o uyudugunda ben uyuyamadim oglan vardi.
ama ne diyoruzz..iyi ki varlar
mutluyum mutlusun mutlular
Benim de çok siyah dolgum sayısını bile bilmiyorum . Cocuklarimda hiç alerjik belirtilere rastlamadım canım. Ama sütten geçip başka sıkıntılara sebep oluyorsa bilemem, mümkün tabii
ne bileyim iyice kafam karıştı.hic haberimiz olmadan bize boyle dolgularin yapilmasi da can sıkıcı..yan etkiler aciklanmaliydi..
alerjik belirti olmamasi guzel haber ama
Kızlar yumurta da alerji yaptı.
bizim senle çilemiz egg canım
dogal koy yumurtasi mi yedin? sadece bugday ile ve cimen ile beslenen tavugun yumurtasi alerji yapmazmis diyorlar ama ne kadar dogru bilemem.gercekten oglumda yumurta diyeti koy yumurtasi ile bozabildik...tabi yasi gelmisti o kendi yiyebildiginde o da sadece sarisindan nohut kadar bisi
Her gece bu saatlerde küçük hanım ağlıyor uyumuyor diye yazardım bu gece saat 11 den beri hastanedeyim tansiyon 19.5 düşüremediler hala emziriyorum diye ağır bir ilaçta veremiyorlar damardan parol ve oksijen verdiler parol bi işe yaramıyor zaten oyy Allah ım kızlarım napar kı
Allah sifa versin canım..seni uzen bir durum mu oldu? gecmis olsun..kafana takma hicbirseyi.cocuklar iyidir eminim evde babaane anane vardi degil mi?