Avent i benimki de tutmadı. Bips inkini tuttu yuvarlak ve kaucuk anne memesine benziyor benceEmzik tutmuyor bizim ki beni çok yoruyor ne yapsam bilemedim avent markası emziğinin , neden tutmaz ki
Sorma bacım
Alacağım peki teşekkür ederim ne zaman versem öğürüyorAvent i benimki de tutmadı. Bips inkini tuttu yuvarlak ve kaucuk anne memesine benziyor bence
Ben kendi başıma koyuyorum korkuyorum duyar Ya , sürekli mi açıyorsunYa kızlar hani kolik müziği ya da piş piş açıyoruz ya. Telefonu uçak moduna alıyorum ama yine de içim rahat değil kafasına yakın koymayınca duymuyor falan. Bunun için herhangi bir yöntemi olan var mı?
Yok canım uyurken. İyice dalınca gece kapatıyorum ama gündüz genelde kapatmiyorum hemen uyanıyoBen kendi başıma koyuyorum korkuyorum duyar Ya , sürekli mi açıyorsun
SuRMeLi66 nerdesin canım merak ettim seni.
Ben kullanıyorum canım arada, başlarda devamlı kullanıyordum.Bundan kullanan var mı Ya
Bluetoothlu hoparlör kullanıyorum canım..Ya kızlar hani kolik müziği ya da piş piş açıyoruz ya. Telefonu uçak moduna alıyorum ama yine de içim rahat değil kafasına yakın koymayınca duymuyor falan. Bunun için herhangi bir yöntemi olan var mı?
cnm ben sma kullanıyorum. Hipp te cok gaz yapti bizde ;(Evet canm gunde 2 3 sefer 2 cay kasigi veriyorum suyu. Gazı oluyor canm ama sorunlu bir bebek degil hemen cikartiyor gazini. Sen hangi mamayi kullaniyorsun .?
Umarim gecicidir. Rabbim kolayliklar versin.K
majfoldu yavrum. 1 buçukta zorla uyutttum şimdi de burnu tıkandı yine nefes alamadı izotonik su ile açmaya çalıştık babası gezdiriyor evde yarın iş var çok uykusuzum
Ben 4 çeşit emzik denedim bibs i tuttu şükürler olsun tavsiye ederimEmzik tutmuyor bizim ki beni çok yoruyor ne yapsam bilemedim avent markası emziğinin , neden tutmaz ki
Canim uykuda beslenme kadar onemli. Benimki gunduz dalamıyor agliyor surekli 1 haftadir bu sekildeyiz kske uyusa uyandirmam 6 7 saatC cecenn K Kuf elini keşfediyor dedim , eşim de destek oldu ama kadın ben anlarım yok bu çocuk Aç diyor hala . Eşim ısrarla anlattı ama yok . Bizimki mecbur destek olacak burda yoksa gelmeyeceğimi bilir buraya . Oy daraldım yine bekliyorum biberonla yavrumun ağzındadoktor gayet emme refleksi var , seninki uykuyu seviyor dedi
Canim selam hayirlisi olsun cok sevindim. Krediler dusukken iyi yapmissiniz. Benim kredinin bitmesine 7 sene varIyiyiz kuzum ev alacağız inş sözleşme fln yapıldı.bugun emlakçı krediye başvuracak nasipse bakalım. Siz nasilsiniz
Oo hayırlı olsun, iyiyiz bizlerde misafirim gelecek diye kendimi paralamakta meşgulümIyiyiz kuzum ev alacağız inş sözleşme fln yapıldı.bugun emlakçı krediye başvuracak nasipse bakalım. Siz nasilsiniz
Bilmiyorum gece alarm kurdum artik korkumdan. Yan da yatmiyo artik ilk zamanki gbi oynatiyo kendiniAğlamamış çok nasıl duyacaksın ki yoruluyorsun gün içinde çok normal üzülme
Esim ufak sesleri duymaz da artik biraz dha fzla ses cikartinca anxa duyuyo. Cok nadir aglarsa mama yetismezse kucagina alir yksa onu da yapmaz. Valla korkudan alarm kurdum bugünNiyet ettim alıntıları cevaplamaya
Elini keşfediyor aç değil de şu kadına. Benimkine de dün diş çıkaracak deyince erken daha olmaz öyle şey diyo. Yoo gayet de oluyo dedim. Eşim de hemen evet üçüncü ayda başlarmış dedi. Hmm Allah Allah diyoay ben bu adamı seviyorum ya bak yine yanımda olmuş eşine söyle sana dönüşte ödül var eğer beni burada ezdirmezsen de seninki hemen tac olur yalnız kuzum şaka bir yana emme refleksi önemli. Doktora danıştin mi hiç?
Ayy çok geçmiş olsun. İnsan şikayet ettiğini bile özlüyor bazen işte. Pandemi bunu herkese öğretti malum. Tez zamanda şifa bulursun inşallah.
@Helinnnnn Sana da çok geçmiş olsun canım ya. İnşallah çabuk toparlar.
Yaa canım.kiyamam. biogaia vermeye devam ediyor musun peki? Bir de bol bol haşlanmış patates ye ki sütünden geçsin canım.
Ah sekerparem ne diyeceğimi bilemiyorum inan☹ rabbim babana rahmet eylesin. Kardeşine en çok abin destek olup onu anlayabilir. Tam ergenlik zamanı şimdi bir de. Psikolojik destek aldirsaniz iyi olur aslında ama kabul eder mi?
Allah korusun canım öyle olumsuz düşünme. Sen de insansın. O kv müsveddesi sağ olsun tüm gün yorulduğun için duymuyorsundur. Eşine de yatarken bunu. Ben yoruluyorum gün içinde senin de kulağın bebekte olsun duymazsam seslen diye. Sorumluluk alsın biraz.
Valla canım benimki de zorla avent tutmuştu. İki haftadır falan reddediyor hem memeyi hem emziğimeme reddi ayindayiz sanırım.
Kız ben görmedim o mesajı görsem dimez miyim sana hiçsarı da güzel bak
Bnde smdi sma aldirdim gaz alttan yapinca sanki büyük herif diyorum acayip yapıyorcnm ben sma kullanıyorum. Hipp te cok gaz yapti bizde ;(
Umarim gecicidir. Rabbim kolayliklar versin.
Köy yumurtasi yedim canım. Komşunun tavuklarının. Belki bebeğim biraz büyüyünce dokunmaz. Napalım menemen hayallerim de gitmiş oldu. Patatese devamhayda...her bebek yapar bunu ya..bence telas etme
sagol canim sende coook tatlisin
valla tikka azalmali artmalı geciyor oyle ya da boyle sıkıntılar..yon degistiriyor..ama @dilzar doğru demis fiziksel yorgunlugun azaliyor.kendine vakit ayirabiliyorsun..tabi ben de o asamalara daha pek gelemedim ama yine de 3 yas ile 3 ay acaip farklı yani...yoruluyorun bazen..tukeniyorum..ama sonra bi bakiyorum au diyor icim cicek bahcesi
mesela dun gece hic uyumadi sabah 7 de uyudu.9.30 da ası icin uyandirdim mecbur.gittik geldik 12 de uyudu 3.30 da kalkti.6 da yatti 9 da kalkti.hala uyumadi..aralarda 15 20 dk kestirdi ama ben bittim tukendim.daha dun gecenin uykusuzlugu var.bir de asidan cok huzursuz..miz miz agliyor uyumuyor.gazi var nedense...ee o uyudugunda ben uyuyamadim oglan vardi.
ama ne diyoruzz..iyi ki varlar
mutluyum mutlusun mutlular
ne bileyim iyice kafam karıştı.hic haberimiz olmadan bize boyle dolgularin yapilmasi da can sıkıcı..yan etkiler aciklanmaliydi..
alerjik belirti olmamasi guzel haber ama
bizim senle çilemiz egg canım
dogal koy yumurtasi mi yedin? sadece bugday ile ve cimen ile beslenen tavugun yumurtasi alerji yapmazmis diyorlar ama ne kadar dogru bilemem.gercekten oglumda yumurta diyeti koy yumurtasi ile bozabildik...tabi yasi gelmisti o kendi yiyebildiginde o da sadece sarisindan nohut kadar bisizamanla arttirdik.ama ben kendim icin saniyorum 8 aydan sonra sadece hamur islerinde kullandım yumurtayi.bizzat yemedim uzunca sure ama yavas yavas uyum sagladi vucut..hala daha her yunurtayi yemez.koy yumurtasi seviyor ama hep bulabilmek zor.ama senin imkan var.
Allah sifa versin canım..seni uzen bir durum mu oldu? gecmis olsun..kafana takma hicbirseyi.cocuklar iyidir eminim evde babaane anane vardi degil mi?
Benimki bibs tutmadı, avent tutmadı, iki tane daha marka aldım ebebekten. Onları da tükürdü. Gittim bimden 3 liraya emzik aldım tuttu. Daha bu karnımdayken duruşunu görünce doktor şuna bak hint fakiri gibi duruyor demişti. Çocuuum fakirlik psikolojisiyle doğdu herhaldeAvent i benimki de tutmadı. Bips inkini tuttu yuvarlak ve kaucuk anne memesine benziyor bence
Kız o zaman rahat bırak çocuğu uyusunC cecenn K Kuf elini keşfediyor dedim , eşim de destek oldu ama kadın ben anlarım yok bu çocuk Aç diyor hala . Eşim ısrarla anlattı ama yok . Bizimki mecbur destek olacak burda yoksa gelmeyeceğimi bilir buraya . Oy daraldım yine bekliyorum biberonla yavrumun ağzındadoktor gayet emme refleksi var , seninki uykuyu seviyor dedi
Tahriş olmuş gibi geldi bana. Benimkinin teni çok hassas mesela, tutunca kızarıyor. Farklı bir şey yedin mi?Yüzünde böyle kızarıklık oluştu diğer yanağın da da var. Yediğim birşey dem mi olmuş sizce
Onu da denedim de onda da mıknatıs var diye bilemedim hiç ya.Ben kullanıyorum canım arada, başlarda devamlı kullanıyordum.
Bluetoothlu hoparlör kullanıyorum canım..
Ah canım ya ne diyeyim ki ben o kocana. Alarm kurmaya devam et en iyisi canım aç kalmasın. Bir de sen kundak yapıyorsun dimi? Bacaklarını sarma olur mu kalça çıkığına neden oluyormuş.Esim ufak sesleri duymaz da artik biraz dha fzla ses cikartinca anxa duyuyo. Cok nadir aglarsa mama yetismezse kucagina alir yksa onu da yapmaz. Valla korkudan alarm kurdum bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?