2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ya kızlar hani kolik müziği ya da piş piş açıyoruz ya. Telefonu uçak moduna alıyorum ama yine de içim rahat değil kafasına yakın koymayınca duymuyor falan. Bunun için herhangi bir yöntemi olan var mı?

Ben kendi başıma koyuyorum korkuyorum duyar Ya , sürekli mi açıyorsun

C cecenn K Kuf elini keşfediyor dedim , eşim de destek oldu ama kadın ben anlarım yok bu çocuk Aç diyor hala . Eşim ısrarla anlattı ama yok . Bizimki mecbur destek olacak burda yoksa gelmeyeceğimi bilir buraya . Oy daraldım yine bekliyorum biberonla yavrumun ağzında doktor gayet emme refleksi var , seninki uykuyu seviyor dedi

Bundan kullanan var mı Ya
Ben kullanıyorum canım arada, başlarda devamlı kullanıyordum.
Bluetoothlu hoparlör kullanıyorum canım..

Evet canm gunde 2 3 sefer 2 cay kasigi veriyorum suyu. Gazı oluyor canm ama sorunlu bir bebek degil hemen cikartiyor gazini. Sen hangi mamayi kullaniyorsun .?
cnm ben sma kullanıyorum. Hipp te cok gaz yapti bizde ;(
K

majfoldu yavrum. 1 buçukta zorla uyutttum şimdi de burnu tıkandı yine nefes alamadı izotonik su ile açmaya çalıştık babası gezdiriyor evde yarın iş var çok uykusuzum
Umarim gecicidir. Rabbim kolayliklar versin.

Canim uykuda beslenme kadar onemli. Benimki gunduz dalamıyor agliyor surekli 1 haftadir bu sekildeyiz kske uyusa uyandirmam 6 7 saat
Iyiyiz kuzum ev alacağız inş sözleşme fln yapıldı.bugun emlakçı krediye başvuracak nasipse bakalım. Siz nasilsiniz
Canim selam hayirlisi olsun cok sevindim. Krediler dusukken iyi yapmissiniz. Benim kredinin bitmesine 7 sene var kizim 7 yasindayken rahatlicaz ins.

Esim ufak sesleri duymaz da artik biraz dha fzla ses cikartinca anxa duyuyo. Cok nadir aglarsa mama yetismezse kucagina alir yksa onu da yapmaz. Valla korkudan alarm kurdum bugün

Reactions: Kuf
cnm ben sma kullanıyorum. Hipp te cok gaz yapti bizde ;(

Umarim gecicidir. Rabbim kolayliklar versin.
Bnde smdi sma aldirdim gaz alttan yapinca sanki büyük herif diyorum acayip yapıyor ben aptamili sevmedim sadece en çok gaz o yaptı. Bebelac da hafif gaz yaptı. Karışık veriyorum ya öyle ben

Köy yumurtasi yedim canım. Komşunun tavuklarının. Belki bebeğim biraz büyüyünce dokunmaz. Napalım menemen hayallerim de gitmiş oldu. Patatese devam

Avent i benimki de tutmadı. Bips inkini tuttu yuvarlak ve kaucuk anne memesine benziyor bence
Benimki bibs tutmadı, avent tutmadı, iki tane daha marka aldım ebebekten. Onları da tükürdü. Gittim bimden 3 liraya emzik aldım tuttu. Daha bu karnımdayken duruşunu görünce doktor şuna bak hint fakiri gibi duruyor demişti. Çocuuum fakirlik psikolojisiyle doğdu herhalde

Kız o zaman rahat bırak çocuğu uyusun

Yüzünde böyle kızarıklık oluştu diğer yanağın da da var. Yediğim birşey dem mi olmuş sizce
Tahriş olmuş gibi geldi bana. Benimkinin teni çok hassas mesela, tutunca kızarıyor. Farklı bir şey yedin mi?
Ben kullanıyorum canım arada, başlarda devamlı kullanıyordum.

Bluetoothlu hoparlör kullanıyorum canım..
Onu da denedim de onda da mıknatıs var diye bilemedim hiç ya.
Esim ufak sesleri duymaz da artik biraz dha fzla ses cikartinca anxa duyuyo. Cok nadir aglarsa mama yetismezse kucagina alir yksa onu da yapmaz. Valla korkudan alarm kurdum bugün
Ah canım ya ne diyeyim ki ben o kocana. Alarm kurmaya devam et en iyisi canım aç kalmasın. Bir de sen kundak yapıyorsun dimi? Bacaklarını sarma olur mu kalça çıkığına neden oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…