Geçmiş olsun canım benim. Hamilelik tansiyonu vardı bende hep ilaç aldım Doğuma kadar. Doğumdan sonra ben de hastanelik oldum hatta sonrasında holter cihazı taktılar bir gün boyunca kaldı. Şimdi geçti normale döndü darısı sana inşallah.Her gece bu saatlerde küçük hanım ağlıyor uyumuyor diye yazardım bu gece saat 11 den beri hastanedeyim tansiyon 19.5 düşüremediler hala emziriyorum diye ağır bir ilaçta veremiyorlar damardan parol ve oksijen verdiler parol bi işe yaramıyor zaten oyy Allah ım kızlarım napar kı
Geçmiş olsun canım rota öyle maalesef 2-3 gün sürmüştü bizimkinin huzursuzluğu. Sonra yazmıştım buraya da pişman oldum keşke yaptırmasaydım diye. Hastane mi yok sanki hasta ishal olursa gider serum taktırırdık dedim kendi kendimeNerden yaptırdık rotayı çocuğum ağlamaktan helak oldu. Sakinleşmiyor edemiyor bayağı yıprattı sizlerde de oldu mu yarına geçer mi ki
Ayy benim oğlan da aynı böyle ağlıyor işte akşamları yüzü kıpkırmızı ve dümdüz oluyor
Öyle bir dönem varmış canım 2-4 ay arası bebekler memeyi reddedebilirmiş. Bnimki de 2 haftadır bir emiyor bir emmiyor sağım yapıyorum 2-3 saate bir sütüm az ama sağmazsam iyice kesilecek bu emmeyle. Emmedikçe azalıyor azaldıkça emmiyor kısır döngü yani. Genelde 4 aydan sonra düzeliyormuş bakalım uğraşıyoruz.2-4 ay arası klasik meme reddi nedir acaba cnm ilk kez duyuyorum acaba benim kızımda mı böyle birşey yaşıyor; kafasını geri atıp duruyor sürekli çok üzülüyorum
Üzüldüm canım ya Allah yardımcın olsunKöy yumurtasi yedim canım. Komşunun tavuklarının. Belki bebeğim biraz büyüyünce dokunmaz. Napalım menemen hayallerim de gitmiş oldu. Patatese devam
E bebekten uyku arkadaşı aldım ben canım pış pış, elektrik süpürgesi, saç kurutma makinası, doğa ve kalp sesleri falan var o hep yanında açık oluyor 69 lira mıydı neydi indirime girmişti doğumdan sonra.Ya kızlar hani kolik müziği ya da piş piş açıyoruz ya. Telefonu uçak moduna alıyorum ama yine de içim rahat değil kafasına yakın koymayınca duymuyor falan. Bunun için herhangi bir yöntemi olan var mı?
Adı ne canım?E bebekten uyku arkadaşı aldım ben canım pış pış, elektrik süpürgesi, saç kurutma makinası, doğa ve kalp sesleri falan var o hep yanında açık oluyor 69 lira mıydı neydi indirime girmişti doğumdan sonra.
Gündüzse uyunur valla. Benimkinin gündüz uykusu yok. Meme emerken uyuyor. Yerine yatırınca uyanıyor. Akşama kadar böyle. Saçım başım kaşım kepaze durumdayım valla. Uyusa da bakıma alsam kendimi. Son mohikana döndümYa yarım saat uyunur mu
Çok bile.. 15 dk 20dk uyuyor benimki..Ya yarım saat uyunur mu
Ya sorma benimki de aynı. Özellikle 45 dkya bi takıntısı varGündüzse uyunur valla. Benimkinin gündüz uykusu yok. Meme emerken uyuyor. Yerine yatırınca uyanıyor. Akşama kadar böyle. Saçım başım kaşım kepaze durumdayım valla. Uyusa da bakıma alsam kendimi. Son mohikana döndüm
İki saat dolunca uyAndiriyodun noldu senin kıza ya?Çok bile.. 15 dk 20dk uyuyor benimki..
9da uyudu şimdi uyandı mesela
Geçmiş olsun canım.. İnşallah iyi olmuşsundur. Allah seni ve tüm anneleri çocuklarına bağışlasın.Her gece bu saatlerde küçük hanım ağlıyor uyumuyor diye yazardım bu gece saat 11 den beri hastanedeyim tansiyon 19.5 düşüremediler hala emziriyorum diye ağır bir ilaçta veremiyorlar damardan parol ve oksijen verdiler parol bi işe yaramıyor zaten oyy Allah ım kızlarım napar kı
Benimkide avent başta çok geri itti, kusacak gibi oldu. Şimdi biraz daha iyi alıştı gibi. Ama hala ilk verirken geri itme huyu var hemen tutmuyor şıp diye.Emzik tutmuyor bizim ki beni çok yoruyor ne yapsam bilemedim avent markası emziğinin , neden tutmaz ki
Verdim canım 2 gün ama çok bir değişiklik yok gibi.Su verdin mi bizde de oldu
Son 3 gündür az yapıyor ama ondan öncesinde çok iyiydi. Kusuyor belkide ondan yapmamıştır çiş bilemedim.yoktur bence.susuzluktan oluyor.su vermeye calissaniz minimal olculerde.gunluk cis sayisi normal mi? normalin altinda mi?
Evet ya bir de 2 saatte uyandırıyordum bozuldu gitti.. 1 saat uyusa şükreder oldum, o bir saat de devamlı başında durmam gerekiyor10-15dkda bir uyanıp tekrar uyutuyorum ya.. O yüzden tuvalete bile gidemiyorum.İki saat dolunca uyAndiriyodun noldu senin kıza ya?
Aynen. Besikte beş dkda bir sallaya sallaya yarım saat anca uyudu işte. Daha valizim duruyor yaaEvet ya bir de 2 saatte uyandırıyordum bozuldu gitti.. 1 saat uyusa şükreder oldum, o bir saat de devamlı başında durmam gerekiyor10-15dkda bir uyanıp tekrar uyutuyorum ya.. O yüzden tuvalete bile gidemiyorum.
Kayınvalidem günde 5 öğün uykusunu soruyor haftalardır. İyi uyuduğunda da uyumuyor diyorum artık napiim.. Dün yine sordu whatsapptan, dedim artık uyku sormayın düzelse bile yalan söylemek zorunda kalacağız. Gülen surat falan da koydum. İyilikten soruyoruz nasıl anlarsanız yazmış. Uyku neden devamlı sorulur ya.. Evet belki iyilikten ama insan sıkılıyor artık yani..Aynen. Besikte beş dkda bir sallaya sallaya yarım saat anca uyudu işte. Daha valizim duruyor yaa
Artık gündüzleri daha uyanık olmaları normalmiş canım ama. Gece daha uzun uyuyacaklarmış. Düzene girmeye başlıyormuş falan filanYa sorma benimki de aynı. Özellikle 45 dkya bi takıntısı varkız ben de bir aydır kaş bıyık bacak hiçbirini almadım, son mohikanlar iki oldu
+3Ya sorma benimki de aynı. Özellikle 45 dkya bi takıntısı varkız ben de bir aydır kaş bıyık bacak hiçbirini almadım, son mohikanlar iki oldu
Bize gonder yarim saat uykuyu 10 dk sürmeden uyaniyor ben büyüğü salliyorum kardesine ozeniyor sallayin diyor suan esimde küçüğü o zaten surekli sallanma halinde yoksa uyumuyor gözleri arali yatıyorYa yarım saat uyunur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?