2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Geçmiş olsun canım benim. Hamilelik tansiyonu vardı bende hep ilaç aldım Doğuma kadar. Doğumdan sonra ben de hastanelik oldum hatta sonrasında holter cihazı taktılar bir gün boyunca kaldı. Şimdi geçti normale döndü darısı sana inşallah.

Nerden yaptırdık rotayı çocuğum ağlamaktan helak oldu. Sakinleşmiyor edemiyor bayağı yıprattı sizlerde de oldu mu yarına geçer mi ki
Geçmiş olsun canım rota öyle maalesef 2-3 gün sürmüştü bizimkinin huzursuzluğu. Sonra yazmıştım buraya da pişman oldum keşke yaptırmasaydım diye. Hastane mi yok sanki hasta ishal olursa gider serum taktırırdık dedim kendi kendime
Lepistesb nedense aklıma sen geldin
Ayy benim oğlan da aynı böyle ağlıyor işte akşamları yüzü kıpkırmızı ve dümdüz oluyorkayınvalide dün artık doktora götürelim bişey var bu çocukta diyor. Ne yapacak doktor uyku ilacı mı verecek uyuyamayınca sinirleniyor daha çok yoruluyor işte dedim sustu
2-4 ay arası klasik meme reddi nedir acaba cnm ilk kez duyuyorum acaba benim kızımda mı böyle birşey yaşıyor; kafasını geri atıp duruyor sürekli çok üzülüyorum
Öyle bir dönem varmış canım 2-4 ay arası bebekler memeyi reddedebilirmiş. Bnimki de 2 haftadır bir emiyor bir emmiyor sağım yapıyorum 2-3 saate bir sütüm az ama sağmazsam iyice kesilecek bu emmeyle. Emmedikçe azalıyor azaldıkça emmiyor kısır döngü yani. Genelde 4 aydan sonra düzeliyormuş bakalım uğraşıyoruz.
Köy yumurtasi yedim canım. Komşunun tavuklarının. Belki bebeğim biraz büyüyünce dokunmaz. Napalım menemen hayallerim de gitmiş oldu. Patatese devam
Üzüldüm canım ya Allah yardımcın olsun yumurta alerjisi olanlara rota aşısı tavsiye edilmiyor diye biliyorum bu arada onu da bir sor istersen doktoruna

E bebekten uyku arkadaşı aldım ben canım pış pış, elektrik süpürgesi, saç kurutma makinası, doğa ve kalp sesleri falan var o hep yanında açık oluyor 69 lira mıydı neydi indirime girmişti doğumdan sonra.

Adı ne canım?

Ya yarım saat uyunur mu
Gündüzse uyunur valla. Benimkinin gündüz uykusu yok. Meme emerken uyuyor. Yerine yatırınca uyanıyor. Akşama kadar böyle. Saçım başım kaşım kepaze durumdayım valla. Uyusa da bakıma alsam kendimi. Son mohikana döndüm

Ya sorma benimki de aynı. Özellikle 45 dkya bi takıntısı var kız ben de bir aydır kaş bıyık bacak hiçbirini almadım, son mohikanlar iki oldu

Geçmiş olsun canım.. İnşallah iyi olmuşsundur. Allah seni ve tüm anneleri çocuklarına bağışlasın.
Emzik tutmuyor bizim ki beni çok yoruyor ne yapsam bilemedim avent markası emziğinin , neden tutmaz ki
Benimkide avent başta çok geri itti, kusacak gibi oldu. Şimdi biraz daha iyi alıştı gibi. Ama hala ilk verirken geri itme huyu var hemen tutmuyor şıp diye.
Su verdin mi bizde de oldu
Verdim canım 2 gün ama çok bir değişiklik yok gibi.
yoktur bence.susuzluktan oluyor.su vermeye calissaniz minimal olculerde.gunluk cis sayisi normal mi? normalin altinda mi?
Son 3 gündür az yapıyor ama ondan öncesinde çok iyiydi. Kusuyor belkide ondan yapmamıştır çiş bilemedim.

İki saat dolunca uyAndiriyodun noldu senin kıza ya?
Evet ya bir de 2 saatte uyandırıyordum bozuldu gitti.. 1 saat uyusa şükreder oldum, o bir saat de devamlı başında durmam gerekiyor10-15dkda bir uyanıp tekrar uyutuyorum ya.. O yüzden tuvalete bile gidemiyorum.

Evet ya bir de 2 saatte uyandırıyordum bozuldu gitti.. 1 saat uyusa şükreder oldum, o bir saat de devamlı başında durmam gerekiyor10-15dkda bir uyanıp tekrar uyutuyorum ya.. O yüzden tuvalete bile gidemiyorum.
Aynen. Besikte beş dkda bir sallaya sallaya yarım saat anca uyudu işte. Daha valizim duruyor yaa

Aynen. Besikte beş dkda bir sallaya sallaya yarım saat anca uyudu işte. Daha valizim duruyor yaa
Kayınvalidem günde 5 öğün uykusunu soruyor haftalardır. İyi uyuduğunda da uyumuyor diyorum artık napiim.. Dün yine sordu whatsapptan, dedim artık uyku sormayın düzelse bile yalan söylemek zorunda kalacağız. Gülen surat falan da koydum. İyilikten soruyoruz nasıl anlarsanız yazmış. Uyku neden devamlı sorulur ya.. Evet belki iyilikten ama insan sıkılıyor artık yani..

Ya sorma benimki de aynı. Özellikle 45 dkya bi takıntısı var kız ben de bir aydır kaş bıyık bacak hiçbirini almadım, son mohikanlar iki oldu
Artık gündüzleri daha uyanık olmaları normalmiş canım ama. Gece daha uzun uyuyacaklarmış. Düzene girmeye başlıyormuş falan filan Arada fırsat bulup bakıma zaman ayırabilirsek iyi olacak. Durum vahim çünkü

Kızlar bi konuda fikirlerinizi almak istiyorum. Burası yeri değil belki ama burda birbirimizle her şeyi paylaşır olduk.
Şöyle ki bir süredir eşim yurtdışına gitmeyi düşünüyor bende destekliyordum bu fikri. Kiracı olduğumuz evden satıldığı için çıktık ve şimdiki evimi hiç sevmiyorum. Böyle giderse ev almamız çok zor 10 yıl kredi ödeyip zahmet çekeceğimize 2 yıl yurtdışına gidip evimizi alalım, arabamızı yenileyelim sonrada burdaki maaşımızla gül gibi geçinir gideriz diyoruz.
Ama tabi demesi kolay zaman geçtikçe benim kafamda acabalar olmaya başladı. Tek başıma yapabilecek miyim? Kızım küçük ya hastalanırsa ? 6 ayda bir gelecek eşim.
Annemler başka şehirde tabiki arada gider kalırım ama bebekle biliyosunuz zor oluyor uyku düzeni vs. Bulunduğum şehirde kendi ablam ve kvdemler var. Onlarda destek olur ama elim gibi olmaz sonuçta elim ayağım resmen benim.
Bebekle bir markete gitmek bile sorun bazen, şimdi eşim ne istersem anında getiriyor.
Aslında çok rahata alıştım belki biraz zorlar ama hayatı daha iyi öğrenirim.
korona var bir de malum gideceği yerde “kenya” sıtma hastalığına karşı aşı vuruluyormuş oraya gitmeden,çok temiz değillermiş sanırım virüs tehlikeli baya. Eşim diyorki ben burdada 5 bin kişiyle aynı ortama giriyorum. Orda sadece şirketim gösterdiği yerde durucam kendi ekibimle mesaiye kalıcaz, dışarı çıkma fırsatım olmayacak diyor.
Burda eşi yurtdışında çalışan tanıdıklarım var zamanla alışılıyor galiba. Yaparım gibi geliyor ama eşimi en son uğurlarken nasıl dayanırım , ilk zamanlar çok zor olur birde bebeğim var yalnız olsam bi şekilde annemlere gider kalırım kafama göre takılırım . Kafam çok karışık ya

Benimki de ilk 2 ay iyiydi gündüz kızlar uyurdu burda hiç şikayetim yokudu o dönemleremziğini verip çıkıyorduktu odasından. Nolduysa 3.ay başladı herşey artık gündüzün farkındalar o yüzden uykuya dalmakta sorun yaşıyorlar bence. Babannemiz sabah 6 dan beri uyandıkça sallaya sallaya uyutuyor 8 de uyandı altını değiştirdim biraz yalap şap emdi mama verdim biraz da bakındı etrafa uyudu ama yine uyandıkça hafif sallıyoruz devam ediyor uykuya. Acaba şu otomatik sallananlardan mı alsak sever mi ki sallayış tarzını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…