- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
- 158
Evet öğürüyor avent i verince. Bana hediye gelmişti hem de ikili ama hiç işe yaramıyor bips ten 2 tane aldım dönüşümlü kullanıyorum. Alıyor. Bazen onu da istemiyor meme istiyor hemen memede uyuyor moduna bağlıAlacağım peki teşekkür ederim ne zaman versem öğürüyorsizde de oldı mu
Gece uykusu guzel canm 4 5 saat uyiyor kesintisiz ama iste tek sorun o uyanmaya basladiginda benim onu duymamis olmamKız o zaman rahat bırak çocuğu uyusun
Tahriş olmuş gibi geldi bana. Benimkinin teni çok hassas mesela, tutunca kızarıyor. Farklı bir şey yedin mi?
Onu da denedim de onda da mıknatıs var diye bilemedim hiç ya.
Ah canım ya ne diyeyim ki ben o kocana. Alarm kurmaya devam et en iyisi canım aç kalmasın. Bir de sen kundak yapıyorsun dimi? Bacaklarını sarma olur mu kalça çıkığına neden oluyormuş.
Canım hatıra olarak hayırlamayabilir ama bilinç altı denen şey çok kuvvetli.. Bence ayrı çocuk büyütmek çok zor olur. He yapan binlercesi vardır ama ben eşimden ayrı yapamam sanırım o kadar süre, çocuk varken..Canım bende giderim mesela Azerbaycan’a üçümüz gidebiliriz ama orda birikim yapamayız bizi de götürürse. Eşim orda şantiye de kalacak hiçbir masrafı olmayacak.
ilk 2 yaşını hatırlar mı ileride☹ Benim babam da ben küçükken şehirdışına gidip aylarca gelmediği olmuş ama hatırlamıyorum☹
Valla deneyeceğim şimdi sipariş veririmEvet öğürüyor avent i verince. Bana hediye gelmişti hem de ikili ama hiç işe yaramıyor bips ten 2 tane aldım dönüşümlü kullanıyorum. Alıyor. Bazen onu da istemiyor meme istiyor hemen memede uyuyor moduna bağlı
Valla bir damla pekmez damlatıyorum onda bile tükürüyor direkGeçmiş olsun canım.. İnşallah iyi olmuşsundur. Allah seni ve tüm anneleri çocuklarına bağışlasın.
Benimkide avent başta çok geri itti, kusacak gibi oldu. Şimdi biraz daha iyi alıştı gibi. Ama hala ilk verirken geri itme huyu var hemen tutmuyor şıp diye.
Verdim canım 2 gün ama çok bir değişiklik yok gibi.
Son 3 gündür az yapıyor ama ondan öncesinde çok iyiydi. Kusuyor belkide ondan yapmamıştır çiş bilemedim.
Oynatsın Allah’a emanet hepsi canım bizde öyleyizBilmiyorum gece alarm kurdum artik korkumdan. Yan da yatmiyo artik ilk zamanki gbi oynatiyo kendini
Tamam canım merci deneyeceğimBen 4 çeşit emzik denedim bibs i tuttu şükürler olsun tavsiye ederim
Memnun musun canım almak istirıum bende marka konusunda kararsızımBen kullanıyorum canım arada, başlarda devamlı kullanıyordum.
Bluetoothlu hoparlör kullanıyorum canım..
Beşiğin yanına koy kuzum yatağın üstüne ya da sandalyeyeYok canım uyurken. İyice dalınca gece kapatıyorum ama gündüz genelde kapatmiyorum hemen uyanıyo
Canım ıslak oluyor bayağı bunda, ablam vermişti bana, ben alsam kurutmalı alırdım. Onun dışında memnunum.Memnun musun canım almak istirıum bende marka konusunda kararsızım
Canım yamuk olmaz. Sadece kollarını sar. Bak şunu oku.Gece uykusu guzel canm 4 5 saat uyiyor kesintisiz ama iste tek sorun o uyanmaya basladiginda benim onu duymamis olmamkundak konusunda da canm bacaklari yamuk olur diyolar hep dumduz durmasi lazim kundalta diyorlar bana bende iyice yapiyorum gerci onu da zorlayarak bozuyo da
bacaklari sarmayin canim mart annelerinde birinin bebegi i yuzden hafif kalca cikigi oldu .kalca cikigina sebep oluyor.ben kollari sariyorum sicramasin dlye huzursuzsa gunduz uykusunda.Gece uykusu guzel canm 4 5 saat uyiyor kesintisiz ama iste tek sorun o uyanmaya basladiginda benim onu duymamis olmamkundak konusunda da canm bacaklari yamuk olur diyolar hep dumduz durmasi lazim kundalta diyorlar bana bende iyice yapiyorum gerci onu da zorlayarak bozuyo da
Bizim yakalar da hep böyle ya ama salyadanBiberonla içerken mama püskürtüyoruz , meme emerken de sütü döktürüyoruz ...
Emdiği sütü döktürmeyen de ne bilim ...
BizimDe öyle korkuyorum üşütecek oralardan hasta olacak diye sürekli ıslatıyor kusuyor.Bizim yakalar da hep böyle ya ama salyadanşarıl şarıl mübarek..
Yok canım zaten anca 2 aydan sonra emzik tutmaya başlıyolar dene benceBenimki de tutmuyor geç kalmış mıyımdır acaba bibsi denemek için. 2 buçuk aylık oldu
Bi de bunlar daha ayaklanacak en korktugum sey besikten düşerse. Nasi onlem alacagim hoc bilmiyprum herkes nasi yatiriyor acabaOynatsın Allah’a emanet hepsi canım bizde öyleyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?