2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Alacağım peki teşekkür ederim ne zaman versem öğürüyor sizde de oldı mu
Evet öğürüyor avent i verince. Bana hediye gelmişti hem de ikili ama hiç işe yaramıyor bips ten 2 tane aldım dönüşümlü kullanıyorum. Alıyor. Bazen onu da istemiyor meme istiyor hemen memede uyuyor moduna bağlı

Gece uykusu guzel canm 4 5 saat uyiyor kesintisiz ama iste tek sorun o uyanmaya basladiginda benim onu duymamis olmam kundak konusunda da canm bacaklari yamuk olur diyolar hep dumduz durmasi lazim kundalta diyorlar bana bende iyice yapiyorum gerci onu da zorlayarak bozuyo da

Canım hatıra olarak hayırlamayabilir ama bilinç altı denen şey çok kuvvetli.. Bence ayrı çocuk büyütmek çok zor olur. He yapan binlercesi vardır ama ben eşimden ayrı yapamam sanırım o kadar süre, çocuk varken..

Valla bir damla pekmez damlatıyorum onda bile tükürüyor direk

Canım yamuk olmaz. Sadece kollarını sar. Bak şunu oku.

K Kuf aç aç uyunur mu uyumasın aç aç da yüreğim dayanmıyor BKGK gündüz uykularımız bizim de iyi değil ..
Kızlar emzik konusu olmuş , ben hiç vermedim emzik korkumdan. Yavrum yeteri kadar damak karmaşası yaşadı diye . Emzik alırsa yine emzirme sıkıntı olur diye . Geçen bir arkadaş emzik ver belki emme si güçlenir dedi . Versem mi ki bilemedim

@ bacaklari sarmayin canim mart annelerinde birinin bebegi i yuzden hafif kalca cikigi oldu .kalca cikigina sebep oluyor.ben kollari sariyorum sicramasin dlye huzursuzsa gunduz uykusunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…