- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Hadi ya. Of cevremdeki herkes bacagi cap olur diyo sizler byle. Bi saglik ocagina gidince soruyum bari yok derse en azindan kimse yap diyemez@
bacaklari sarmayin canim mart annelerinde birinin bebegi i yuzden hafif kalca cikigi oldu .kalca cikigina sebep oluyor.ben kollari sariyorum sicramasin dlye huzursuzsa gunduz uykusunda.
Ben reflü yatağında yatiriyordum kayıyor artık tehlikeli oldu. Normal beşik yatağında yatıyor artık. Beşiğin çok mu ufak niye düşsün ki canım?Bi de bunlar daha ayaklanacak en korktugum sey besikten düşerse. Nasi onlem alacagim hoc bilmiyprum herkes nasi yatiriyor acaba
Herkes farkli bisey diyi daha annemlerle yeni konustum görüntülü bacagi cap olur bal iyice sar deyip durdular. Ben saglk ocagina sorup anca o yok der byuk ihtimal oyle susar herkesCanım yamuk olmaz. Sadece kollarını sar. Bak şunu oku.Eki Görüntüle 2656224
Yok normal buyuk besik hatta ileride de kullanmak icin buyuyen besik aldik hani ne biliyim tutunacaklar ileride o parmaklik ksimlara tutunup kalkar egilir düşer o korkularm var ben uykudayken gormezsem diyeBen reflü yatağında yatiriyordum kayıyor artık tehlikeli oldu. Normal beşik yatağında yatıyor artık. Beşiğin çok mu ufak niye düşsün ki canım?
KocaMerhaba kızlar nasılsınız? Yarın yolculuk var bi taraftan evi topluyorum bi taraftan eşyaları hazırlıyorum. En az 1 ay kalmayı planlıyorum bana mutlaka sunu da götür yanında dediğiniz bişey varmı?
Canım yanlış biliyorlar. Ben daha önce yazacaktım sana unuttum. Bağlıyor musun hala?Herkes farkli bisey diyi daha annemlerle yeni konustum görüntülü bacagi cap olur bal iyice sar deyip durdular. Ben saglk ocagina sorup anca o yok der byuk ihtimal oyle susar herkes
Kademesi yok mu?Yok normal buyuk besik hatta ileride de kullanmak icin buyuyen besik aldik hani ne biliyim tutunacaklar ileride o parmaklik ksimlara tutunup kalkar egilir düşer o korkularm var ben uykudayken gormezsem diye
Bundan canm aynisi kalinca dosek yaptik smdi galiba buyuyunce ince bi dosek yapmam lazim yoksa tutunup duser gbi geliyoBen reflü yatağında yatiriyordum kayıyor artık tehlikeli oldu. Normal beşik yatağında yatıyor artık. Beşiğin çok mu ufak niye düşsün ki canım?
Onların yorumlarında çok gürültünoluyor yazıyor bilemedimmCanım ıslak oluyor bayağı bunda, ablam vermişti bana, ben alsam kurutmalı alırdım. Onun dışında memnunum.
Canım kalkacak kadar büyüyünce Montessori yatak düşünüyorum benBundan canm aynisi kalinca dosek yaptik smdi galiba buyuyunce ince bi dosek yapmam lazim yoksa tutunup duser gbi geliyo
Doktorlar da diyor zaten tutmaz tutmaz 1 liralık pazar emziğini tutar diyeBenimki bibs tutmadı, avent tutmadı, iki tane daha marka aldım ebebekten. Onları da tükürdü. Gittim bimden 3 liraya emzik aldım tuttu. Daha bu karnımdayken duruşunu görünce doktor şuna bak hint fakiri gibi duruyor demişti. Çocuuum fakirlik psikolojisiyle doğdu herhalde
Biz montessori yatak aldık odasına, kapı girişi var ufak, şu an kapı kapalı duruyor, ileride açacağım sürünüp inerYok normal buyuk besik hatta ileride de kullanmak icin buyuyen besik aldik hani ne biliyim tutunacaklar ileride o parmaklik ksimlara tutunup kalkar egilir düşer o korkularm var ben uykudayken gormezsem diye
Anlamam ki benKızlar bingildagi küçülmüş benimkinin sanki. Sizinkilerin ne durumda?
Onu da yanımda götürüyorumKoca
Canım yanlış biliyorlar. Ben daha önce yazacaktım sana unuttum. Bağlıyor musun hala?
Benim caaanim sutlerim de boyle puskurttugu icin yakasina dökülüyorBiberonla içerken mama püskürtüyoruz , meme emerken de sütü döktürüyoruz ...
Emdiği sütü döktürmeyen de ne bilim ...
Resmini atar mısın canımBiz montessori yatak aldık odasına, kapı girişi var ufak, şu an kapı kapalı duruyor, ileride açacağım sürünüp iner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?