2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Benim kızımın da kapanmak üzereymiş. 40 günlükken kapanmaya başlamıştı. Önemli olan başın her ay büyümesiymiş. 3 aya kadar her ay 2 cm, 6 aya kadar 1 cm, daha sonra 0,5 cm büyümeliymiş. Doktor bize takip edin dedi. Yanlış yerden ölçmüş olabilirsin.

Reactions: Kuf
Canım kalkacak kadar büyüyünce Montessori yatak düşünüyorum ben
Biz montessori yatak aldık odasına, kapı girişi var ufak, şu an kapı kapalı duruyor, ileride açacağım sürünüp iner
Baktm smdi dediginiz yatağa besigi aldktan snra gormustm cok begenip pisman oldum. Gerci alms bile olsam koyacak yerim de olmazdi da. Esimgl mobilyacilik yapmslar onceden kndi evime cikarsam insallh odasina yapar yda yaptirirlar.

Anlamam ki ben Korkuyorum ellemiyorum hiç..
İnşallah yanlış olcmusumdur. Ama bıngıldak bariz küçüldü belli. Ufacık kalmış. Bir de bilgildantan alna doğru bir tümsek var, kemikler sanırım. Haftaya pazartesi randevu aldım bakalım doktor ne diyecek.

Baş çevresi ölçümden ölçüme fark ediyor sen kendin mezura ile ölç küçülür normal

Reactions: Kuf
100ccyi mi 3 4 saatte içiyor? Çok normal gelmedi canım ama aç değildir ondan yapıyordur. Gerçi 3 4 saatte acıkması lazım bilemedim

Kuzum zor bir karar. Ekonomi de önemli çocuğun geleceği de. 6 ay da bir gelmesi kötü ama. Benim eşim 2 hafta memleketine gidecek İnan şimdiden kararlar bağladım. Onsuz 2 sene çok zor olur ama alişır insan bunu da biliyorum. Annenlerin yanında kalırsan belki daha çabuk geçer Zaman bebekle hele de şimdilerde tek kalmak pek akıl karı değil bence

kızlar bugün kuaföre gidip saçlarımı kestirdim. Ohh bir rahatladım ki sormayın banyoda işim çok uzuyordu artık kısa sürer bi de çok dökülüyor malum emzirmeden kaynaklı o konuda da rahatlayacağım biraz inşallah. Bu arada bebiş babasıyla evde kaldı ben gelene kadar 1 sa uyumuş sonra mama vermiş.

Ben eşime kestirdim yamuk oldu azıcık ama rahatladım

Bebekle misafir ağırlamak mı bidaha tövbeee
Ayaklarım zonkluyor kimsede yardım etmedi bana tüm servisi ben yaptım şimdi bebek uyutup tekrar evi temizlicem bide. Çocuklu kadının evinde bulaşıkları bırakıp giden bi görümce bu saate kadar oturu bide el insaf ya Allah a havale ediyorum

100ccyi mi 3 4 saatte içiyor? Çok normal gelmedi canım ama aç değildir ondan yapıyordur. Gerçi 3 4 saatte acıkması lazım bilemedim
Evet canım aynen öyle epeydir bu durum böyle gidiyor. Uyanikken icmiyor mesela 1 saat oyun oynuyoruz o ara icmiyor uyurken icmiyor . Uykuya daldiktan sonra acikip hemen uyaniyor onda da bir iki icip yatiyor . O ara vermeyip 2 saatte bir icsin desemde agliyor susturamam diye korkudan veriyorum bende .Soyle bir iciste 100 u bitirmek hayal gibi . Bazen oyun arasinda vermeye çalışıyorum püskürtüp döküyor yakasina gidiyor diye birakiyorum bende .

K Kuf sesi ayarlanıyor yüksek çıkıyor baya en son ayarda. Ben hep en kısıkta kullanıyorum. Gece de gece lambası olarak kullanıyorum ışıklı aynı zamanda açıyorum beslenme sırasında

Çok geçmiş olsun canım inşallah sıkıntı çıkmaz kalpte.

E peki günde toplamda ne kadar içiyor? Kilo alımı nasıl?

Benim bu kolik oğlum ne zaman düzelir acaba ya kızlar gündüz iyi ağlaması yok pek uykusu gelince bişekilde uyuyor ama 6 dan sonra tövbe uyuyamıyor yıkıyor ortalığı. Haftanın en az 3 günü yapıyor bunu. Bu akşam hiçbi yöntem işe yaramadı en son biberonla mama içerken sızdı kaldı. Gazı da içinde kaldı korkuyorum çıkarmaya yastıkta yatıyor. Banyosunu yaptırıp, ayak ve karın masajını da yapmıştım halbuseki
Nette 3.ayda zirveye ulaşır 4-5-6. Ayda biter diyor zirvedeyiz anlaşılan prematürelerde daha geç bitebilirmiş bir de. Gerçi bizimki 2.aydan sonra başladı önce haftada 1 falandı sonra sıklaştı. İnşallah 6.ayı bulmayız yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…