2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sabahtir beri besigin başındayım ogle vakti verdim esime biraz uyudum sonra yine başındaydım hep oyun da oynadik aralarda tabi . O kadar tatlilar ki gülünce icim gidiyor unutuyorum herseyi can feda ama Biran once büyüsün su bebisler oyun oynasin yorulsun uyusunlar şöyle epey bir zaman
Ellerini pantolonun icine koydum bir komik oldu ki once baya sinirlendi simdi uyuduktan sonra cikarmak icin calisiyor diye çıkardım . Emzik vermeye basladim gec kaldim ama biraz öğürüyor sonra tuttu birakti baya bir denedim bakalim devaminda nasil olacak

İnşallah emzik alır gerçekten büyük rahatlık.

Zaten kolik bebekler aksam baslar aglamaya canim bizimkide öyle. 1.ay asisinin ertesi gun basladi hala devam. Gece uykusuna yatti sandim az once uyandi gündüze cevirdi iyice insallah tez zamanda biter onlarda bizde rahatlariz

Iste o toplami bir türlü hesaplayamiyorum genelde dökülüyor saati geçtiği icin . Yarin aşı günü bakalim ne kadar kilo almis kus kadar kalmasa bari
Bizim kız da öyle. Yemeyen içmeyen çocuk da Zormuş . Ben gece gündüz biberon ağzında bekliyorum . Bir saati geçince dök bir daha yap . Sağdıgım süte de aynısını yapınca çok üzülüyorum . Bugün benim gerginliğimi de hissetti sanırım iyi kötü meme tutan çocuk bir iki çekip döktü .akşama doğru da hiç tutmadı . Sabahtan beri uyuyamıyor ondan da yoruldu . Oy yarın bu günümüzü aramayalım inşallah. Çok şükür

Bnde smdi sma aldirdim gaz alttan yapinca sanki büyük herif diyorum acayip yapıyor ben aptamili sevmedim sadece en çok gaz o yaptı. Bebelac da hafif gaz yaptı. Karışık veriyorum ya öyle ben
Canim degisiklikte kabiz oluyor diye duydun. Bende conformilde kiz kabiz olmustu ama hic gaz sancisida olmamisti mis gibiydi.
Canimm ya bizde zirvedeyiz sanirim 1 hafta 10 gundur aksamlari kiyameti kopariyor saat 9-10 gibi basliyor gece 1 e kadar sallayip basindan ayrılamıyorum. Valla gececek mi kesin gecsin ya lutfeen cok üzülüyorum elin ayagima dolasiyor bagir cagir aglayinca

Geçecek canım da işte üzülüyor insan. Kv de de diyor ki şimdi benim oğlum stres yapıyor ağlayınca sen ben gidince anneni çağır akşamları o dışarı çıksın hee dedim tabi efendim çıksın gezsin dolansın ben kendime yaptım bu oğlanı. Kendi istedi bakacak tabi biyere gidemez kusura bakma dedim. Ne akıllı bu kaynanalar ya

Oda oglunu dusunuyor bak seen! Annelik iste canim :) ben kizi koye götürecem ayin 11 nde ucak bileti aldim bakalim ablam annem memlektteler suan en azindan 4 aylik olana kadar yardimci olurlar. Biraz korkuyorumda aglamalari felan cok fena milleti rahatsiz eder diye ama napayim esimde tamamen ise basladi ondan da yardim istemeye cekiniyorum yoruluyor butun gün bakalim artik sagliklari yerinde ya gerisi onemli degil..

Git canım yanında birileri olursa destek olur hem moralin iyi olur köy havası da iyi gelir bebeğe belki. Ağlarken yatağa bıraktım bugün sustu şaşırdı biraz oyalandı. Altını açtım falan dikkati dağıldı. Sürekli kucakta onlar da bunalıyor sanırım.

Şükür kabız değil canm ya bi ilk aptamil alindi ilk mamasi oydu zaten o kabiz yapti iste 3 4 gun yapmiyodu masajlar vs neler yapiyodm. Smdi şükür sma bebelac hipp bu ucunu de kullandim hep gayet rahat şükür gunluk 1 kere kaka yapiyor o da genelde gece 4 gbi hep

Ahaha aynen ya bizim kizi gecen gece bunalip attim yataga artik baktim konusuyor tavana bakip:) Sikilmazlar mii genelde kucakta uyumak istiyor iyice gomulecek gogsume bazrn okadar sinirleniyor ki itiyor beni ama benim kizin derdi uyumak anladim bn onu gazdan dalamiyor sanirim bu gece saat 11 de basti yaygarayi yine aldim yanima yatakta uyudu kaldi en son 9 bucukta yemisti uyandirmayayim diyorum ama suan uyanacak gibi birde uykusunda bazen nefesnalis verisi hızlanıyor normal mi?
oh iyi iyi kabiz olmasinsa benim 2 gunu gececek yapmadi daha
Nerden aldn canm.? Ve erken degil mi kehribar kolye diş sikintisinda cok faydaai oluyor diye okudum. Kaça aldn birde.?
Cnm ben aglamasi icin aldim uykusuzluk icin bakalim artik ise yarayacak mi. Instagram da kehribar_dis_kolyesi 95 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…