- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Yaptırdık canım 1000 tl tuttu mobilyası.. Annemler doğum hediyesi olarak almış oldular. Altını özellikle yüksek yaptırdım süpürge girsin diye.. Instagramda montessori_mobilya hesabına yaptırdık.Yaa çok minnoşaltının yüksek olması da güzel nerden kaça aldınız canım
Yatakta işe yaramaz canım, tenin ısısıyla vücuda geçiyor reçinedeki maddeler..Ben yatağına koydum uyurken acıtır diye takmıyorum
Ben de takıyorummiKehribar kolye bugun geldi kizlar benim kiz zirlamaktan takamadim boynuna simdi koluna doladim ama beceremedim onuda ise yararsa yazarim.
Bana gelen hastalardan da isteyenler oluyordu ya da dolgunun altındaki diş çürümüş oluyor biz kaldırmak zorunda kalıyoruz dolguyu. O zaman ben sık sık tükürttürüyorum hastalara. Yutturmuyorum. En azından risk biraz daha azalmış oluyor.
Birde şöyle bir sıkıntı var canım. Her dolgu sökümünde dişin dolguyu tutan duvarları biraz daha inceliyor. Dişinde kanal yoksa kanal olma ihtimali artıyor bu yüzden. Buda büyük problem aslinda.
Niyet ettim alıntıları cevaplamaya
Elini keşfediyor aç değil de şu kadına. Benimkine de dün diş çıkaracak deyince erken daha olmaz öyle şey diyo. Yoo gayet de oluyo dedim. Eşim de hemen evet üçüncü ayda başlarmış dedi. Hmm Allah Allah diyoay ben bu adamı seviyorum ya bak yine yanımda olmuş eşine söyle sana dönüşte ödül var eğer beni burada ezdirmezsen de seninki hemen tac olur yalnız kuzum şaka bir yana emme refleksi önemli. Doktora danıştin mi hiç?
Ayy çok geçmiş olsun. İnsan şikayet ettiğini bile özlüyor bazen işte. Pandemi bunu herkese öğretti malum. Tez zamanda şifa bulursun inşallah.
@Helinnnnn Sana da çok geçmiş olsun canım ya. İnşallah çabuk toparlar.
Yaa canım.kiyamam. biogaia vermeye devam ediyor musun peki? Bir de bol bol haşlanmış patates ye ki sütünden geçsin canım.
Ah sekerparem ne diyeceğimi bilemiyorum inan☹ rabbim babana rahmet eylesin. Kardeşine en çok abin destek olup onu anlayabilir. Tam ergenlik zamanı şimdi bir de. Psikolojik destek aldirsaniz iyi olur aslında ama kabul eder mi?
Allah korusun canım öyle olumsuz düşünme. Sen de insansın. O kv müsveddesi sağ olsun tüm gün yorulduğun için duymuyorsundur. Eşine de yatarken bunu. Ben yoruluyorum gün içinde senin de kulağın bebekte olsun duymazsam seslen diye. Sorumluluk alsın biraz.
Valla canım benimki de zorla avent tutmuştu. İki haftadır falan reddediyor hem memeyi hem emziğimeme reddi ayindayiz sanırım.
Kız ben görmedim o mesajı görsem dimez miyim sana hiçsarı da güzel bak
Köy yumurtasi yedim canım. Komşunun tavuklarının. Belki bebeğim biraz büyüyünce dokunmaz. Napalım menemen hayallerim de gitmiş oldu. Patatese devam
Kızlar bebeklerin ağlaması ile ilgili.
Gerçekten çok zor bir durumbenim oglum balik burcu
cok ağlıyor..nedensizce ağlıyor..nedenini sorduğumda icimden aglamak geliyor diyor..konusarak hallediyoruz cogu zaman..ama bazen oyle sıkışık zamanlarda basliyor ki nara atmaya tahammul derecem sıfır oluyor.aglamayacaksin artik diyerek bastiriyorum bazen..cunku sanki oyun gibi..bi aglayim da der gibi agliyor..bayilacak gibi oluyorum.o an genelde kardesi ile ilgilendigim anlar oluyor.bakimi beslemesi vs.5 dk once oglum bir ihtiyacin var mi diyorum sonra kalkamam diye.yok diyor.soruyorum sira sira cis kaka su yemek ne istersin var mi bir ihtiyacin.yok anne.aliyorum bebegi kucaga..benim oglan.anne su anne cis anne kaka..veya sebepsiz aglama
Senin stresinden etkileniyordur biraz önemsememekte fayda var . Ya da güzelce konuş24 saat olmadı ama çok üzgünüm . Kv emmiyor diye diye yavrum memeyi de tutmaz oldu , uyuyamadıkça sinirleniyor .
Beni de etiketle merak ediyorum inşallah bir 700 almıştır 500 de olurIste o toplami bir türlü hesaplayamiyorum genelde dökülüyor saati geçtiği icin . Yarin aşı günü bakalim ne kadar kilo almis kus kadar kalmasa bari
aglamak harika birsey diyor...Gerçekten çok zor bir durum
C cecenn bunla ilgili yazı atmıştı psikolojik olarak ağlamanın çocuklarda negatif enerjiyi boşaltmayı sağladığını ve stresli durumlarda ağlamalarını susturmamak onların duygularını paylaşma şekli buymuş biz ebeveynlerin destek olması yeterli diye.aglamak harika birsey diyor...
okuloncesi ogretmeniyim....ben boyle cocuk gormedim... terzinin sokugu misali kala kaliyorum bazen
Ben pek güvenmem nete o konuda ya. İse yararsa beni de etiketlersen cam çok iyi olur. Eşim inanmıyor pekAhaha aynen ya bizim kizi gecen gece bunalip attim yataga artik baktim konusuyor tavana bakip:) Sikilmazlar mii genelde kucakta uyumak istiyor iyice gomulecek gogsume bazrn okadar sinirleniyor ki itiyor beniama benim kizin derdi uyumak anladim bn onu gazdan dalamiyor sanirim bu gece saat 11 de basti yaygarayi yine aldim yanima yatakta uyudu kaldi en son 9 bucukta yemisti uyandirmayayim diyorum ama suan uyanacak gibi birde uykusunda bazen nefesnalis verisi hızlanıyor normal mi?
oh iyi iyi kabiz olmasinsa benim 2 gunu gececek yapmadi daha
Cnm ben aglamasi icin aldim uykusuzluk icin bakalim artik ise yarayacak mi. Instagram da kehribar_dis_kolyesi 95 tl
Bende balik burcuyum aglamayi hic sevmiyorum ama Allah aglatmasinda herseye ağlarım. Cocuklarim balik burcu olmasin istedim hep . Cok nadide insanlardır balik burclari hayatın butun duygusallığı onlarin üstünde ve diğerleri pek o kadar olmayınca hayat zor oluyor . Anlayamazsin sen oglunu canim saygi duy bari o duygusal balığaaglamak harika birsey diyor...
okuloncesi ogretmeniyim....ben boyle cocuk gormedim... terzinin sokugu misali kala kaliyorum bazen
Benimki de bir 2 buçukta kalktı bir de 7de.. Uyutmaya çalışıyorum yineGünaydınbenim asi oğlum 1kere kalktı gece emdi mamasını içti yattı az önce uyandı neyse ki gece uykuları fena değil de dinlendiriyor bizi şükür. Bugün kalça ultrasonu var bakalım inşallah bişey çıkmaz
Atlatır kuzum senin gibi ablası var şanslıanliyorum zaten biraz bakindim da yumussticida bile civa varmis.once diger civali icerikleri hayatimdan cikarsam iyi olacaksagol bilgilendirme icin.evet dislerimi bir doktor boydan boya yenilemisti.bir diger doktorsa sıkıntı olmadan eskimeyen dolguya dokunulmaz deyip kizmisti.dis doktoru çook onemli kutsal bir meslek..mesela bir doktorun hatasi yüzünden 2 sene oldum dirildim diger bir doktor beni iyileştirdi.ne diyim valla aklima geldikce doktoruma hayır dua ediyorum dua edenin bol olsun.Allah yardimcin olsun.cok hassas meslek
niyet ettim blupa cevap vermeye
bende diyom ya kipkirmizi bu ne gozum yoruldu
kipirdak ruhlu kadinsari sevmenden belli enerjin
psikologlara gittik canim...genel durumunu iyi gördüler ama insaniz üzülüyor o da haliyle..
ama atlatacak herkes gibi.
nabalim canim..buna şükür aman patatesimiz dokunmasin da
patates candir
Ben de yapamadım dahaKahvaltı yapamamak da sevdaya dahil mi? Eki Görüntüle 2656555
Günaydın kızlar
Dün akşam aldık bizim kızı sahile gittik 6 saat kadar kaldık orda. Uyudu, uyandı,emzirdim falan. Mıkırdanınca bir daha emzirdi. Fazla gelmiş olacakki fışkırır tarzda bir kustu. Oto koltuğu, üstü hep kusmukneyse soydum bunu çayır çimende. Elleriyle çimenleri yoluyor hanımefendi sonra aldım göğsüme uyudu kaldı orda. Gece 12de geldik yatırdım yatağa 6'ya kadar deliksiz uyudu. Arkadaşlarım diyor 'kızın çocuk yapma sebebi resmen' dedim 'yapın yapın çok güzel işin içine girince alışıyorsunuz su ılınıyor.'
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?