2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yaa çok minnoş altının yüksek olması da güzel nerden kaça aldınız canım
Yaptırdık canım 1000 tl tuttu mobilyası.. Annemler doğum hediyesi olarak almış oldular. Altını özellikle yüksek yaptırdım süpürge girsin diye.. Instagramda montessori_mobilya hesabına yaptırdık.

anliyorum zaten biraz bakindim da yumussticida bile civa varmis.once diger civali icerikleri hayatimdan cikarsam iyi olacak sagol bilgilendirme icin.evet dislerimi bir doktor boydan boya yenilemisti.bir diger doktorsa sıkıntı olmadan eskimeyen dolguya dokunulmaz deyip kizmisti.dis doktoru çook onemli kutsal bir meslek..mesela bir doktorun hatasi yüzünden 2 sene oldum dirildim diger bir doktor beni iyileştirdi.ne diyim valla aklima geldikce doktoruma hayır dua ediyorum dua edenin bol olsun.Allah yardimcin olsun.cok hassas meslek

niyet ettim blupa cevap vermeye
bende diyom ya kipkirmizi bu ne gozum yoruldu
kipirdak ruhlu kadin sari sevmenden belli enerjin

psikologlara gittik canim...genel durumunu iyi gördüler ama insaniz üzülüyor o da haliyle..
ama atlatacak herkes gibi.

Köy yumurtasi yedim canım. Komşunun tavuklarının. Belki bebeğim biraz büyüyünce dokunmaz. Napalım menemen hayallerim de gitmiş oldu. Patatese devam

nabalim canim..buna şükür aman patatesimiz dokunmasin da
patates candir

Kızlar bebeklerin ağlaması ile ilgili.

benim oglum balik burcu
cok ağlıyor..nedensizce ağlıyor..nedenini sorduğumda icimden aglamak geliyor diyor..konusarak hallediyoruz cogu zaman..ama bazen oyle sıkışık zamanlarda basliyor ki nara atmaya tahammul derecem sıfır oluyor.aglamayacaksin artik diyerek bastiriyorum bazen..cunku sanki oyun gibi..bi aglayim da der gibi agliyor..bayilacak gibi oluyorum.o an genelde kardesi ile ilgilendigim anlar oluyor.bakimi beslemesi vs.5 dk once oglum bir ihtiyacin var mi diyorum sonra kalkamam diye.yok diyor.soruyorum sira sira cis kaka su yemek ne istersin var mi bir ihtiyacin.yok anne.aliyorum bebegi kucaga..benim oglan.anne su anne cis anne kaka..veya sebepsiz aglama

Gerçekten çok zor bir durum

aglamak harika birsey diyor...
okuloncesi ogretmeniyim....ben boyle cocuk gormedim... terzinin sokugu misali kala kaliyorum bazen
C cecenn bunla ilgili yazı atmıştı psikolojik olarak ağlamanın çocuklarda negatif enerjiyi boşaltmayı sağladığını ve stresli durumlarda ağlamalarını susturmamak onların duygularını paylaşma şekli buymuş biz ebeveynlerin destek olması yeterli diye.
Ben de balık burcuyum, ağlamak güzeldir diye düşünüyorum hâlen.. Ağlamayan göz, merhamet etmeyen bir ruhtur bana göre..

Ben pek güvenmem nete o konuda ya. İse yararsa beni de etiketlersen cam çok iyi olur. Eşim inanmıyor pek

aglamak harika birsey diyor...
okuloncesi ogretmeniyim....ben boyle cocuk gormedim... terzinin sokugu misali kala kaliyorum bazen
Bende balik burcuyum aglamayi hic sevmiyorum ama Allah aglatmasinda herseye ağlarım. Cocuklarim balik burcu olmasin istedim hep . Cok nadide insanlardır balik burclari hayatın butun duygusallığı onlarin üstünde ve diğerleri pek o kadar olmayınca hayat zor oluyor . Anlayamazsin sen oglunu canim saygi duy bari o duygusal balığa

Benimki de bir 2 buçukta kalktı bir de 7de.. Uyutmaya çalışıyorum yine
Bizim de bugün kalp kontrolümüz var.

Günaydın kızlar
Dün akşam aldık bizim kızı sahile gittik 6 saat kadar kaldık orda. Uyudu, uyandı,emzirdim falan. Mıkırdanınca bir daha emzirdi. Fazla gelmiş olacakki fışkırır tarzda bir kustu. Oto koltuğu, üstü hep kusmuk neyse soydum bunu çayır çimende. Elleriyle çimenleri yoluyor hanımefendi sonra aldım göğsüme uyudu kaldı orda. Gece 12de geldik yatırdım yatağa 6'ya kadar deliksiz uyudu. Arkadaşlarım diyor 'kızın çocuk yapma sebebi resmen' dedim 'yapın yapın çok güzel işin içine girince alışıyorsunuz su ılınıyor.'

Atlatır kuzum senin gibi ablası var şanslı

Maşallah diğer kızlar alınmasın ama benimde favori bebeğim İlke hanım. Şöyle deliksiz uyuması beni bitiriyor. Ne güzel dışarıda da çok yormamış annesini çok akıllı cadı. Bizim Eylül hanım 1de 3te uyanıp en son 5te tamamen kalktı sağ olsun. Doktorlar diyor ya geceyi bilmezler uyumazlar sizin bebeler nası biliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…