2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bi benim bebem gece deliksiz uyumuyor arkadaş ya. Bazen söylenen yazılan her şey afaki kalıyor bence. Çünkü çoğunuzun bebeler gündüz olmasa bile gece deliksiz uzun uyku uyuyor. Ben öyle bir gün yaşasam tarihe not düşücem. Bende istiyorum ya banane.

Ben alındım cecencim. Ne var benim oğlan da geçen dışarı çıkar çıkmaz ağladı, giderken babasının dönerken benim kucağımda geldi. Üstelik kucağımda uyuyarak geldi. Nazar etme nolur çalış senin de olur

Dahil sanırsam. Ben de işten geldim. Benim beyler uyuyor şükür. Kahvaltı hazırlayacağım şimdi. Afiyet olsun hepinize
Oh ne güzel, hazırla ye şöyle rahaaat rahat. Benim yerime de ye hatta yerken dizi izle

Günaydın kardiyoloji den çıktım tansiyonum 17 dı yine hamilelikte kullandığım ilaç yeterli gelmiyormuş öncesinde kullandığımda emzirirken olmuyormuş ilacımı değıştirdi ve bol bol yürü dedi ama hastanelerin durumu felaket çok dolu sosyal mesafe falan hak getire Rabbim sonumuzu hayır etsin inş.

Canım telaşlanma dur Benim kızımın kalbinde problem var aylık kontrole gidiyoruz çocuk kardiyaloğuna..
Ahahah ay valla acayip sinirlendim bi an ama yaa ama farketmiyo ki göz kntrolunu de demediler bana hiç ben burda ogrendim de gittim daha da neler çıkacak bakalm

Günaydın herkese benim oğlan 2 gündür huzursuz. Yumurtanın etkileri daha geçmedi ondan herhalde. 2 akşamdır sık uyanıyor. Az emip uyuyor. Gece her uyanıp yatmada çok başım döndü ya Sizde de oluyor mu? Acaba vücut alarm mı veriyor artık bişey yememeye. Vitamin takviyesi alıyorum ama ekstra demir hapımı içmiyorum bebek kabız olur diye. Kansızlık mı başlıyor acaba

misskokulumm
Benimkide 11 de uyudu gece 3 bucukta mamasini verdim kaka yapti sonra tekrar uyuttum sabah 8 de bagir cagir ağlayarak uyandi acıkmış sonra doyurdum yine huysuzluk simdi kucagimda uyuyor. Sanirin uykusu gece erkene cekilmeye basladi 1 den once uyumuyordu hadi insallah.. kehribarida boynuna takarken kıyameti kopardi baktim olmuyor kizn boynunun altina giriyor bilegine taktim ins faydasi olur

Tikkabilla o delik dr kapanir insallah canim
Benim oglumda da var hala kapanmamis amâ 16 17 yasina kadar yolu var dediler.senelik kontrol oluyoruz iste. Bi odacikta da fazla kas var ama kontroldeyiz iste.
Rabbim korusun hepsini.
Icini ferah tut,gecer insallah.
Kilo almis dimi,tarti bozuktu kesin

Olabilir tabi.bir sey yiyemiiorsun ki.
Kabiz olmaz belki,
Normal emzirenin bile ic.esi lazim degil mi kan hapini hele ki sen icsen daha iyi olur ama kabizligi bilmiorum ki.
Geece hem uykudan uyanma, hem uykusuzluk, hem yemeksizlik basini dondurmus sanirimcanim.ya.
Yuzu kotu oldu mu yine yumurta yiyince.

Tartı hatasıymış canım, kilo almış. Ben de acaba kalbinden mi dedim korktum. Kaç yaşında oğlun geçmiş olsun canım. Bizim delik yağ dokusundaymış, kas dokusundakiler kapanıyor genelde dedi doktor.. Bugün farklı bir doktora göstereceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…