Ben alındım cecencim. Ne var benim oğlan da geçen dışarı çıkar çıkmaz ağladı, giderken babasının dönerken benim kucağımda geldi. Üstelik kucağımda uyuyarak geldi. Nazar etme nolur çalış senin de olurMaşallah diğer kızlar alınmasın ama benimde favori bebeğim İlke hanım. Şöyle deliksiz uyuması beni bitiriyor. Ne güzel dışarıda da çok yormamış annesini çok akıllı cadı. Bizim Eylül hanım 1de 3te uyanıp en son 5te tamamen kalktı sağ olsun. Doktorlar diyor ya geceyi bilmezler uyumazlar sizin bebeler nası biliyor.
Dahil sanırsam. Ben de işten geldim. Benim beyler uyuyor şükür. Kahvaltı hazırlayacağım şimdi. Afiyet olsun hepinizeKahvaltı yapamamak da sevdaya dahil mi? Eki Görüntüle 2656555
Ben alındım cecencim. Ne var benim oğlan da geçen dışarı çıkar çıkmaz ağladı, giderken babasının dönerken benim kucağımda geldi. Üstelik kucağımda uyuyarak geldi. Nazar etme nolur çalış senin de olur
Oh ne güzel, hazırla ye şöyle rahaaat rahat. Benim yerime de ye hatta yerken dizi izleDahil sanırsam. Ben de işten geldim. Benim beyler uyuyor şükür. Kahvaltı hazırlayacağım şimdi. Afiyet olsun hepinize
Teşekkür ederiz teyzesi, biraz kucak arsiziyiz ama işte idare etAhahaa yerim onun totosunu Seninkide erkekler içinde favorim.
Kalp kontrolu ne oluyo canm ay bama doktor niye hic byle kontrol olacak vs demiyo valla sinir oluyorm yaBenimki de bir 2 buçukta kalktı bir de 7de.. Uyutmaya çalışıyorum yine
Bizim de bugün kalp kontrolümüz var.
Canım telaşlanma durKalp kontrolu ne oluyo canm ay bama doktor niye hic byle kontrol olacak vs demiyo valla sinir oluyorm ya
Ahahah ay valla acayip sinirlendim bi an ama yaaCanım telaşlanma durBenim kızımın kalbinde problem var aylık kontrole gidiyoruz çocuk kardiyaloğuna..
İnsallah bisey cikmaz canm gayet saglikli der evine gidersinCanım telaşlanma durBenim kızımın kalbinde problem var aylık kontrole gidiyoruz çocuk kardiyaloğuna..
2 delik var kalpte biri küçülmüştü epey, diğeri kapanmayacakmış büyük ihtimalle ama büyümemesi için dua ediyoruz. Bakalım inşallah büyümemiştir.İnsallah bisey cikmaz canm gayet saglikli der evine gidersin
Insallah oda kapanmistir canim gonlunu ferah tut..2 delik var kalpte biri küçülmüştü epey, diğeri kapanmayacakmış büyük ihtimalle ama büyümemesi için dua ediyoruz. Bakalım inşallah büyümemiştir.
Olabilir tabi.bir sey yiyemiiorsun ki.Günaydın herkesebenim oğlan 2 gündür huzursuz. Yumurtanın etkileri daha geçmedi ondan herhalde. 2 akşamdır sık uyanıyor. Az emip uyuyor. Gece her uyanıp yatmada çok başım döndü ya Sizde de oluyor mu? Acaba vücut alarm mı veriyor artık bişey yememeye. Vitamin takviyesi alıyorum ama ekstra demir hapımı içmiyorum bebek kabız olur diye. Kansızlık mı başlıyor acaba
Tartı hatasıymış canım, kilo almış. Ben de acaba kalbinden mi dedim korktum. Kaç yaşında oğlun geçmiş olsun canım. Bizim delik yağ dokusundaymış, kas dokusundakiler kapanıyor genelde dedi doktor.. Bugün farklı bir doktora göstereceğizTikkabilla o delik dr kapanir insallah canim
Benim oglumda da var hala kapanmamis amâ 16 17 yasina kadar yolu var dediler.senelik kontrol oluyoruz iste. Bi odacikta da fazla kas var ama kontroldeyiz iste.
Rabbim korusun hepsini.
Icini ferah tut,gecer insallah.
Kilo almis dimi,tarti bozuktu kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?