- 17 Ocak 2018
- 1.730
- 3.065
- 83
Oy kiyamm ya bende de kalp kapandığımda delik var dediler ama snradan olan biseymis. 2 seneye bi kontrole gel dediler tabi ben pek gitmiyorm da geçen sene gittim bi iste sorun olmaz diyolar buyumedikce. İnsallah minik kuzuya da bisey çıkmaz derler ya kiyamammm2 delik var kalpte biri küçülmüştü epey, diğeri kapanmayacakmış büyük ihtimalle ama büyümemesi için dua ediyoruz. Bakalım inşallah büyümemiştir.
+1Kahvaltı yapamamak da sevdaya dahil mi? Eki Görüntüle 2656555
HahahahahMaşallah diğer kızlar alınmasın ama benimde favori bebeğim İlke hanım. Şöyle deliksiz uyuması beni bitiriyor. Ne güzel dışarıda da çok yormamış annesini çok akıllı cadı. Bizim Eylül hanım 1de 3te uyanıp en son 5te tamamen kalktı sağ olsun. Doktorlar diyor ya geceyi bilmezler uyumazlar sizin bebeler nası biliyor.
Canım aksatma kontrollerini takpte kalmak önemli. Bizimkinin de eğer bu boyutta kalırsa sorun olmayacakmış ama devamlı kontrolleri olacak.Oy kiyamm ya bende de kalp kapandığımda delik var dediler ama snradan olan biseymis. 2 seneye bi kontrole gel dediler tabi ben pek gitmiyorm da geçen sene gittim bi iste sorun olmaz diyolar buyumedikce. İnsallah minik kuzuya da bisey çıkmaz derler ya kiyamammm
qGünaydın herkesebenim oğlan 2 gündür huzursuz. Yumurtanın etkileri daha geçmedi ondan herhalde. 2 akşamdır sık uyanıyor. Az emip uyuyor. Gece her uyanıp yatmada çok başım döndü ya Sizde de oluyor mu? Acaba vücut alarm mı veriyor artık bişey yememeye. Vitamin takviyesi alıyorum ama ekstra demir hapımı içmiyorum bebek kabız olur diye. Kansızlık mı başlıyor acaba
+1
Hahahahahvalla bence gece gündüzü bildiğinden değil ya, tembel, uykucu olacak benim kız ondan
Canım göğüs pedi kullansana. Benim de geceleri akıyor, uyuyunca çoğalıyor herhalde.Kızlar sürekli sırayla emzirdiğim halde geceleri bir memeden inanılmaz süt akıyor nevresim ve üst baş değiştirmekten ciğerim soldu bebek bile benden daha az kıyafet değiştiriyoNeden olabilir bir memem niye bir türlü terbiye olamadı ya
Hazırlamadan uyandı benim minik kuzu. Özlemiştim zaten emiştik mamamızı yedik. Üçümüz indik mutfağa kahvaltımızı hazırladık. Bugünü veren Rabbime hamdolsun. Şimdi paşamın kakasını bekliyorum 1 de yine işe gideceğim, babasına temiz temiz bırakayım.Oh ne güzel, hazırla ye şöyle rahaaat rahat. Benim yerime de ye hatta yerken dizi izle
Şu alerji bir geçseydi gülüm de rahatlasaydın bir patates tutar mı döner tabi başınGünaydın herkesebenim oğlan 2 gündür huzursuz. Yumurtanın etkileri daha geçmedi ondan herhalde. 2 akşamdır sık uyanıyor. Az emip uyuyor. Gece her uyanıp yatmada çok başım döndü ya Sizde de oluyor mu? Acaba vücut alarm mı veriyor artık bişey yememeye. Vitamin takviyesi alıyorum ama ekstra demir hapımı içmiyorum bebek kabız olur diye. Kansızlık mı başlıyor acaba
Oh oh afiyet olsunHazırlamadan uyandı benim minik kuzu. Özlemiştim zaten emiştik mamamızı yedik. Üçümüz indik mutfağa kahvaltımızı hazırladık. Bugünü veren Rabbime hamdolsun. Şimdi paşamın kakasını bekliyorum 1 de yine işe gideceğim, babasına temiz temiz bırakayım.
Bende balik burcuyum aglamayi hic sevmiyorum ama Allah aglatmasinda herseye ağlarım. Cocuklarim balik burcu olmasin istedim hep . Cok nadide insanlardır balik burclari hayatın butun duygusallığı onlarin üstünde ve diğerleri pek o kadar olmayınca hayat zor oluyor . Anlayamazsin sen oglunu canim saygi duy bari o duygusal balığa
Emin değilim ama bebeğim 2. Aydan itibaren baya rahatladı huzursuzluğu olduğu zamanlar ilk 2 aya göre çok az ama büyüdüğü için mi başka bir şey mi bilmiyorumIse yariyor mu cnm
Yatakta işe yaramaz canım, tenin ısısıyla vücuda geçiyor reçinedeki maddeler..
C cecenn bunla ilgili yazı atmıştı psikolojik olarak ağlamanın çocuklarda negatif enerjiyi boşaltmayı sağladığını ve stresli durumlarda ağlamalarını susturmamak onların duygularını paylaşma şekli buymuş biz ebeveynlerin destek olması yeterli diye.
Ben de balık burcuyum, ağlamak güzeldir diye düşünüyorum hâlen.. Ağlamayan göz, merhamet etmeyen bir ruhtur bana göre..
Ne şanslısınKızlar sürekli sırayla emzirdiğim halde geceleri bir memeden inanılmaz süt akıyor nevresim ve üst baş değiştirmekten ciğerim soldu bebek bile benden daha az kıyafet değiştiriyoNeden olabilir bir memem niye bir türlü terbiye olamadı ya
Kullanıyorum canım yatmadan yenisini takıyorum sabah bi tanesi inanılmaz ıslak oluyor etrafına taşmış oluyor başka marka aldım yine öyle.. diğeri iyi amaCanım göğüs pedi kullansana. Benim de geceleri akıyor, uyuyunca çoğalıyor herhalde.
Sağol canım gece uzun emzirmeyince öyle oluyor uyandığımda sağıyorum tabi ama heryer ıslanmış oluyo bi keremNe şanslısınhep aynı meme ise sağ gece
Sabah uyandıktan sonra bir 3-4 saat falan daha uyuyor canım. Öğleden sonra uyumuyor pek yatsada yarım saatlik uykular oluyor.q
Gün içinde benimde bazen başım dönüyor her şeye koşturmaktan sanırım. Ama senin beslenmeyle ilgili olabilir canım.
Gündüz nasıl kuzunun uykusu canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?