2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar sürekli sırayla emzirdiğim halde geceleri bir memeden inanılmaz süt akıyor nevresim ve üst baş değiştirmekten ciğerim soldu bebek bile benden daha az kıyafet değiştiriyo Neden olabilir bir memem niye bir türlü terbiye olamadı ya

2 delik var kalpte biri küçülmüştü epey, diğeri kapanmayacakmış büyük ihtimalle ama büyümemesi için dua ediyoruz. Bakalım inşallah büyümemiştir.
Oy kiyamm ya bende de kalp kapandığımda delik var dediler ama snradan olan biseymis. 2 seneye bi kontrole gel dediler tabi ben pek gitmiyorm da geçen sene gittim bi iste sorun olmaz diyolar buyumedikce. İnsallah minik kuzuya da bisey çıkmaz derler ya kiyamammm

Kahvaltı yapamamak da sevdaya dahil mi? Eki Görüntüle 2656555
+1
Hahahahah valla bence gece gündüzü bildiğinden değil ya, tembel, uykucu olacak benim kız ondan

Canım aksatma kontrollerini takpte kalmak önemli. Bizimkinin de eğer bu boyutta kalırsa sorun olmayacakmış ama devamlı kontrolleri olacak.

q

Gün içinde benimde bazen başım dönüyor her şeye koşturmaktan sanırım. Ama senin beslenmeyle ilgili olabilir canım.

+1

Hahahahah valla bence gece gündüzü bildiğinden değil ya, tembel, uykucu olacak benim kız ondan

Gündüz nasıl kuzunun uykusu canım.

Canım göğüs pedi kullansana. Benim de geceleri akıyor, uyuyunca çoğalıyor herhalde.

Oh ne güzel, hazırla ye şöyle rahaaat rahat. Benim yerime de ye hatta yerken dizi izle
Hazırlamadan uyandı benim minik kuzu. Özlemiştim zaten emiştik mamamızı yedik. Üçümüz indik mutfağa kahvaltımızı hazırladık. Bugünü veren Rabbime hamdolsun. Şimdi paşamın kakasını bekliyorum 1 de yine işe gideceğim, babasına temiz temiz bırakayım.

Şu alerji bir geçseydi gülüm de rahatlasaydın bir patates tutar mı döner tabi başın

Oh oh afiyet olsun
Eşlerin evde olması cidden çok iyi oluyor. Benimki işe başladı malum, benim oğlan da kucak arsizi. Sadece ev süpürmeme izin veriyor o da süpürge sesinin hatrına mutfağa bomba düşmüş gibi. Babası gelip de ilgilenirken toplayıp yemek yaparım anca. Şöyle otursalar da sağa sola rahat baksalar keşke.

Bir sinir harbiyle geldik her yerde rezilliğimiz arşa çıktı bizim üniversite hastanesinde usg randevumuz vardı gittik oğlan durmuyor kucağımda baktık sıra var aman dedik gittik özele. Muayene oldu doktor sap simplex i 6 kere 15 damlaya kadar verebilirsin dedi. İdrar ve kaka tahlili istedi. İdrar için torbayı nasıl takıyorlarsa çıktı 2 kez. Zaten bekleyemedik dışarda uyutalım dedik mümkün değil yıktı ortalığı.herkesin bebesi arabasında uyuyordu bizşmki kucağımda bağırıyorArabaya attık kendimizi can hıraş arabada da susmadı kolik müziğini açtık da baka baka uyudu. Yolu uzattık dalsın biraz diye daldı eve geelince uyandı sallıyorum şimdi. Kalça, böbrek karaciper vs normal çıktı şükür.evde idrar torbası vardı ben yapıştırdım yapınca götürecez çişini ve kakasını bakalım. Ben enfeksiyonu yada alerjisi olduğunu da düşünmüyorum 10 günde 400 gr almış çünkü .boyu 62 cm kilosu 5600 olmuş. Boyu yaşıtlarının bir kısmını geçmiş bile dedi doktor. Kilousu da doğum kilosuna görw çok iyi mamayı azaltabilirsiniz belki çok geliyorsa ondan da huzursuz olabilir dedi. Geni huysuz benim oğlanın babasına çekmiş
Meme reddi için de uykuda emzir uyanmasını bekleme dedi. Bakalım öyle yapcam

gercekten cok nadide ve hitabeti çook kuvvetli bir çocuk
hangi ortama girse kendine hayran birakiyor.balkona ciksa konu komsu balkona cikiyor yine ne diller dokecek diye mahalleye konser veriyor balkondan utanmasi cekinmesi yok...her yonunu seviyorum.ama su aglama krizleri beni bitiriyor..meslek icabi altta bir problem mi var diye dusunmekten catliycam

zaten ben de cecenin yazisi ustune yazmistim bu sıkıntımızı.ben de dusunuyorum iste nereden aliyor bu kadar negatif enerjiyi? ya ustune o kadar titriyorum ki..ama onu bunaltmadan kendine ozel zamanlar olusturuyorum.simdi sen kendi kendine oyna diyorum.o oyuncaklarıyla oynarken kulak veriyorum mutfaktan.bakalim neler dokecek anlatacak diye.mesela arabalari anne baba cocuk yapiyor hep ne sıkıntısı varsa anlatir o sırada
bi kere cocuk araba anne arabadan su istiyor.anne arabada baba arabaya hayatim cocuk su istiyor verir misin diyir
cocuk arabada uzuluyormus.ben yeni dogum yapnistim sezeryan.kalkamiyordum ayaga.hee dedim su veremiyorum diye üzülüyor.bir daha ben kalktim su verdim.benim zorlandigimi gorunce kendi babadan istemeye basladi.
kisacasi aglamasindan yakinma sebebim aglama sebebini bulamadigim zamanlar yasadigim caresizlik.izin de verdim enerjisini bosaltsin da dedim.ama ben tepki vermedikce arsa cikti aglamalari.dedim bir de agla oglum rahatlarsin ben yanindayim tamam gecti.o zaman da baktim agladikca agliyor.selale gibi bitiremiyor.adeta kendine gelemiyor.
ben balik burclari ile iyi anlasirim.hatta balik burcu olacak diye sevinmistim cok.cunku zeki olurlar ve hep farkli bakis acilari yakalarlar.ama bu aglamalar

Ne şanslısın hep aynı meme ise sağ gece

q

Gün içinde benimde bazen başım dönüyor her şeye koşturmaktan sanırım. Ama senin beslenmeyle ilgili olabilir canım.

Gündüz nasıl kuzunun uykusu canım.
Sabah uyandıktan sonra bir 3-4 saat falan daha uyuyor canım. Öğleden sonra uyumuyor pek yatsada yarım saatlik uykular oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…