- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Canım gitmedik, o hastanede muayene 850 lira falanmış, cumartesi gününe randevu aldık medipoldeki doktora, o zaman gideceğiz inşallah..Tikkabilla me dedi doktor canım
Tamam canım merak ettimCanım gitmedik, o hastanede muayene 850 lira falanmış, cumartesi gününe randevu aldık medipoldeki doktora, o zaman gideceğiz inşallah..
Mycey in tam kavrama göğüs pedi çok iyi bak dene bi.Kullanıyorum canım yatmadan yenisini takıyorum sabah bi tanesi inanılmaz ıslak oluyor etrafına taşmış oluyor başka marka aldım yine öyle.. diğeri iyi ama
Bir sinir harbiyle geldik her yerde rezilliğimiz arşa çıktı bizimüniversite hastanesinde usg randevumuz vardı gittik oğlan durmuyor kucağımda baktık sıra var aman dedik gittik özele. Muayene oldu doktor sap simplex i 6 kere 15 damlaya kadar verebilirsin dedi. İdrar ve kaka tahlili istedi. İdrar için torbayı nasıl takıyorlarsa çıktı 2 kez. Zaten bekleyemedik dışarda uyutalım dedik mümkün değil yıktı ortalığı.herkesin bebesi arabasında uyuyordu bizşmki kucağımda bağırıyor Arabaya attık kendimizi can hıraş arabada da susmadı kolik müziğini açtık da baka baka uyudu. Yolu uzattık dalsın biraz diye daldı eve geelince uyandı sallıyorum şimdi. Kalça, böbrek karaciper vs normal çıktı şükür.evde idrar torbası vardı ben yapıştırdım yapınca götürecez çişini ve kakasını bakalım. Ben enfeksiyonu yada alerjisi olduğunu da düşünmüyorum 10 günde 400 gr almış çünkü .boyu 62 cm kilosu 5600 olmuş. Boyu yaşıtlarının bir kısmını geçmiş bile dedi doktor. Kilousu da doğum kilosuna görw çok iyi mamayı azaltabilirsiniz belki çok geliyorsa ondan da huzursuz olabilir dedi. Geni huysuz benim oğlanın babasına çekmiş
Meme reddi için de uykuda emzir uyanmasını bekleme dedi. Bakalım öyle yapcam
Sabah uyandıktan sonra bir 3-4 saat falan daha uyuyor canım. Öğleden sonra uyumuyor pek yatsada yarım saatlik uykular oluyor.
Günaydın herkesebenim oğlan 2 gündür huzursuz. Yumurtanın etkileri daha geçmedi ondan herhalde. 2 akşamdır sık uyanıyor. Az emip uyuyor. Gece her uyanıp yatmada çok başım döndü ya Sizde de oluyor mu? Acaba vücut alarm mı veriyor artık bişey yememeye. Vitamin takviyesi alıyorum ama ekstra demir hapımı içmiyorum bebek kabız olur diye. Kansızlık mı başlıyor acaba
2 delik var kalpte biri küçülmüştü epey, diğeri kapanmayacakmış büyük ihtimalle ama büyümemesi için dua ediyoruz. Bakalım inşallah büyümemiştir.
Kızlar kızım 3 aylık 50 cm doğmuştu şu an 58 3260 doğdu kilosu sonra 3 kiloya düşmüştü şu anki kilosu 5100 normalmi acaba
ooyy oyy bilirim..aglayan bebegin annesi diyorlardi bana da hastanede seslenirkenBir sinir harbiyle geldik her yerde rezilliğimiz arşa çıktı bizimüniversite hastanesinde usg randevumuz vardı gittik oğlan durmuyor kucağımda baktık sıra var aman dedik gittik özele. Muayene oldu doktor sap simplex i 6 kere 15 damlaya kadar verebilirsin dedi. İdrar ve kaka tahlili istedi. İdrar için torbayı nasıl takıyorlarsa çıktı 2 kez. Zaten bekleyemedik dışarda uyutalım dedik mümkün değil yıktı ortalığı.herkesin bebesi arabasında uyuyordu bizşmki kucağımda bağırıyor Arabaya attık kendimizi can hıraş arabada da susmadı kolik müziğini açtık da baka baka uyudu. Yolu uzattık dalsın biraz diye daldı eve geelince uyandı sallıyorum şimdi. Kalça, böbrek karaciper vs normal çıktı şükür.evde idrar torbası vardı ben yapıştırdım yapınca götürecez çişini ve kakasını bakalım. Ben enfeksiyonu yada alerjisi olduğunu da düşünmüyorum 10 günde 400 gr almış çünkü .boyu 62 cm kilosu 5600 olmuş. Boyu yaşıtlarının bir kısmını geçmiş bile dedi doktor. Kilousu da doğum kilosuna görw çok iyi mamayı azaltabilirsiniz belki çok geliyorsa ondan da huzursuz olabilir dedi. Geni huysuz benim oğlanın babasına çekmiş
Meme reddi için de uykuda emzir uyanmasını bekleme dedi. Bakalım öyle yapcam
Deneyeyim onu da, hiç duymamışım o markayıMycey in tam kavrama göğüs pedi çok iyi bak dene bi.
Ya ne imrendim size masallah kuzucuga koala yavrusu böyle oluyor demekki tam bir keyif bebesiGünaydın kızlar
Dün akşam aldık bizim kızı sahile gittik 6 saat kadar kaldık orda. Uyudu, uyandı,emzirdim falan. Mıkırdanınca bir daha emzirdi. Fazla gelmiş olacakki fışkırır tarzda bir kustu. Oto koltuğu, üstü hep kusmukneyse soydum bunu çayır çimende. Elleriyle çimenleri yoluyor hanımefendi sonra aldım göğsüme uyudu kaldı orda. Gece 12de geldik yatırdım yatağa 6'ya kadar deliksiz uyudu. Arkadaşlarım diyor 'kızın çocuk yapma sebebi resmen' dedim 'yapın yapın çok güzel işin içine girince alışıyorsunuz su ılınıyor.'
Benim zor bebemden sonraki zor bebe seninki canim sondan ikincisin ne cektik be bu kzuucuklardanBi benim bebem gece deliksiz uyumuyor arkadaş ya. Bazen söylenen yazılan her şey afaki kalıyor bence. Çünkü çoğunuzun bebeler gündüz olmasa bile gece deliksiz uzun uyku uyuyor. Ben öyle bir gün yaşasam tarihe not düşücem. Bende istiyorum ya banane.
Yine kızardı canım. Bu sefer bacaklarında göbeğinde kollarında da var. Bepanthol Sensiderm sürüyorum şu an. Demir hapımı kullanayım olmazsa benOlabilir tabi.bir sey yiyemiiorsun ki.
Kabiz olmaz belki,
Normal emzirenin bile ic.esi lazim degil mi kan hapini hele ki sen icsen daha iyi olur ama kabizligi bilmiorum ki.
Geece hem uykudan uyanma, hem uykusuzluk, hem yemeksizlik basini dondurmus sanirimcanim.ya.
Yuzu kotu oldu mu yine yumurta yiyince.
Canım vantilatörü açın ama duvara doğru verin rüzgarı. Oradan gelsin serinliği. Direkt gelmesi sıkıntı sadece. Bebek için çok fazla o dereceKızlar ev 29 derece yanıyoruz, çözümü yok mu bunun yaaaa, vantilatörü açamıyoruz klima da yok off
Ikiside coga kalmaz kapanir insallah canim bebeklerin hucre yapimi hızlıdır.2 delik var kalpte biri küçülmüştü epey, diğeri kapanmayacakmış büyük ihtimalle ama büyümemesi için dua ediyoruz. Bakalım inşallah büyümemiştir.
Kızlar ev 29 derece yanıyoruz, çözümü yok mu bunun yaaaa, vantilatörü açamıyoruz klima da yok off
Vantilatör kullanıyorum ben canım. Direkt bebeğe gelmesin Yeter.Kızlar ev 29 derece yanıyoruz, çözümü yok mu bunun yaaaa, vantilatörü açamıyoruz klima da yok off
Ya yapmaya bı şekilde yaparim da beybibey izin verseo kadar sicak ki icimden hicbir is yapmak gelmiyor.camasir asilcak yemen yapilcak.yok kılım kıpırdamıyor..siz de boyle misiniz? kendi kendime kiziyorum ama halim de yok
Bide bebekler durmayıp kucakta da onları gezdirince daha bi zor oluyor SıcaklarKızlar ev 29 derece yanıyoruz, çözümü yok mu bunun yaaaa, vantilatörü açamıyoruz klima da yok off
Valla gitsem cok çürük yerlerim var ve surekli gitmem gereken yerler korkumdan gidemiyorm zaten gitmek pek istemiyorm bi de virüs geldi üstüne tam oldu ogluma da mecburi gidiyorum iste. Ona gitmisken kendimi gosteriyim diyorm onu da yapmiyormCanım aksatma kontrollerini takpte kalmak önemli. Bizimkinin de eğer bu boyutta kalırsa sorun olmayacakmış ama devamlı kontrolleri olacak.
Canım vantilatörü açın ama duvara doğru verin rüzgarı. Oradan gelsin serinliği. Direkt gelmesi sıkıntı sadece. Bebek için çok fazla o derece
tikka biz soyle yaptik gecen gece.balkonu actik salondan.vantilatiru de kapinin onune koyduk vantilatorun arkasi kapiya geldi.kapidan gelen soguk havayi eve yaydi.boyle yapabilirsin.direk cocuga vurmaz ama ev serinler..bizim ev de en tepe.yaniyoz cayir cayir
Ya kızlar bizdeki şu kuvvetlilerden 1.ayarda bile uçuruyor mübarek ama evin girişine koyabiliriz oturma odası en uçta, serinliği gelse yeter.Vantilatör kullanıyorum ben canım. Direkt bebeğe gelmesin Yeter.
Sorma ya, kucak istiyor su içinde kalıyoruz.Bide bebekler durmayıp kucakta da onları gezdirince daha bi zor oluyor Sıcaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?