2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kullanıyorum canım yatmadan yenisini takıyorum sabah bi tanesi inanılmaz ıslak oluyor etrafına taşmış oluyor başka marka aldım yine öyle.. diğeri iyi ama
Mycey in tam kavrama göğüs pedi çok iyi bak dene bi.

Maşallah güzel haberler gözün aydın canım.

Sabah uyandıktan sonra bir 3-4 saat falan daha uyuyor canım. Öğleden sonra uyumuyor pek yatsada yarım saatlik uykular oluyor.

Demekki gündüz hepimizin ki aynı hemen hemen ya.

ben de de var canim.ben de demir almiyorum.eksik kaliyoruz et yumurta baklagil vs yiyemedigimiz icin bari hurma yemeye calis.bol vitamin ve mineral var.a101 in tadi epey guzel

2 delik var kalpte biri küçülmüştü epey, diğeri kapanmayacakmış büyük ihtimalle ama büyümemesi için dua ediyoruz. Bakalım inşallah büyümemiştir.

.insAllah guzel haberlerle donersiniz canim

Kızlar kızım 3 aylık 50 cm doğmuştu şu an 58 3260 doğdu kilosu sonra 3 kiloya düşmüştü şu anki kilosu 5100 normalmi acaba

bizde ayniyiz canim.dert etme.

ooyy oyy bilirim..aglayan bebegin annesi diyorlardi bana da hastanede seslenirken kolik boyle birsey.ama geciyor..Alalh yardımcınız olsun.aman alerji olmasinda kolik gecici. alerji degil demissin sevindim vallahi

Ya ne imrendim size masallah kuzucuga koala yavrusu böyle oluyor demekki tam bir keyif bebesi
Ama benim büyük oglumda kolaydı gezerdim oynardim onla ama dikkat et ikinci cok zor çıkıyor

Benim zor bebemden sonraki zor bebe seninki canim sondan ikincisin ne cektik be bu kzuucuklardan

Yine kızardı canım. Bu sefer bacaklarında göbeğinde kollarında da var. Bepanthol Sensiderm sürüyorum şu an. Demir hapımı kullanayım olmazsa ben

Kızlar ev 29 derece yanıyoruz, çözümü yok mu bunun yaaaa, vantilatörü açamıyoruz klima da yok off
Canım vantilatörü açın ama duvara doğru verin rüzgarı. Oradan gelsin serinliği. Direkt gelmesi sıkıntı sadece. Bebek için çok fazla o derece

Kızlar ev 29 derece yanıyoruz, çözümü yok mu bunun yaaaa, vantilatörü açamıyoruz klima da yok off

tikka biz soyle yaptik gecen gece.balkonu actik salondan.vantilatiru de kapinin onune koyduk vantilatorun arkasi kapiya geldi.kapidan gelen soguk havayi eve yaydi.boyle yapabilirsin.direk cocuga vurmaz ama ev serinler..bizim ev de en tepe.yaniyoz cayir cayir

o kadar sicak ki icimden hicbir is yapmak gelmiyor.camasir asilcak yemen yapilcak.yok kılım kıpırdamıyor..siz de boyle misiniz? kendi kendime kiziyorum ama halim de yok
Ya yapmaya bı şekilde yaparim da beybibey izin verse

Valla
Canım aksatma kontrollerini takpte kalmak önemli. Bizimkinin de eğer bu boyutta kalırsa sorun olmayacakmış ama devamlı kontrolleri olacak.
Valla gitsem cok çürük yerlerim var ve surekli gitmem gereken yerler korkumdan gidemiyorm zaten gitmek pek istemiyorm bi de virüs geldi üstüne tam oldu ogluma da mecburi gidiyorum iste. Ona gitmisken kendimi gosteriyim diyorm onu da yapmiyorm

Canım vantilatörü açın ama duvara doğru verin rüzgarı. Oradan gelsin serinliği. Direkt gelmesi sıkıntı sadece. Bebek için çok fazla o derece
Vantilatör kullanıyorum ben canım. Direkt bebeğe gelmesin Yeter.
Ya kızlar bizdeki şu kuvvetlilerden 1.ayarda bile uçuruyor mübarek ama evin girişine koyabiliriz oturma odası en uçta, serinliği gelse yeter.
Bide bebekler durmayıp kucakta da onları gezdirince daha bi zor oluyor Sıcaklar
Sorma ya, kucak istiyor su içinde kalıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…