Ya yapmaya bı şekilde yaparim da beybibey izin verse
Aynen canımMaşallah güzel haberler gözün aydın canım.
Demekki gündüz hepimizin ki aynı hemen hemen ya.
İkinciyi düşünmüyorum, sıkıntı yok o zaman.Ya ne imrendim size masallah kuzucuga koala yavrusu böyle oluyor demekki tam bir keyif bebesi
Ama benim büyük oglumda kolaydı gezerdim oynardim onla ama dikkat et ikinci cok zor çıkıyor
bence normal cnm.Kızlar kızım 3 aylık 50 cm doğmuştu şu an 58 3260 doğdu kilosu sonra 3 kiloya düşmüştü şu anki kilosu 5100 normalmi acaba
Canim ben yapmak istiyorum ama kiz uyanikken onla ilgileniyorum sonra zaten mama alt değiştirme ve buyuk problemimiz uykuya gelince uyumuyor agliyor aglamasa butun islerimi yapicam biraz gözünü kapatincada ses yapmiyorum kalıyor herseyo kadar sicak ki icimden hicbir is yapmak gelmiyor.camasir asilcak yemen yapilcak.yok kılım kıpırdamıyor..siz de boyle misiniz? kendi kendime kiziyorum ama halim de yok
Bilemicem biraz büyüsün kuzucuk ay kardes istiyor bizim kuzucuk deme sonraAynen canım
İkinciyi düşünmüyorum, sıkıntı yok o zaman.
Aynen canım
İkinciyi düşünmüyorum, sıkıntı yok o zaman.
Bu ses olayı ne olacak ya. Ben Ocağı bile açamıyorum çıt çıt sesinden rahatsız oluyor uyanıyor korkuyor. Ne zaman alışacaklar acaba seslereCanim ben yapmak istiyorum ama kiz uyanikken onla ilgileniyorum sonra zaten mama alt değiştirme ve buyuk problemimiz uykuya gelince uyumuyor agliyor aglamasa butun islerimi yapicam biraz gözünü kapatincada ses yapmiyorum kalıyor hersey
bence normal cnm.
Canim ben yapmak istiyorum ama kiz uyanikken onla ilgileniyorum sonra zaten mama alt değiştirme ve buyuk problemimiz uykuya gelince uyumuyor agliyor aglamasa butun islerimi yapicam biraz gözünü kapatincada ses yapmiyorum kalıyor hersey
Ses için beyaz gürültü açın kızlar uyurken, süpürge sesi falan. Sessizlikte uyumasınlarBu ses olayı ne olacak ya. Ben Ocağı bile açamıyorum çıt çıt sesinden rahatsız oluyor uyanıyor korkuyor. Ne zaman alışacaklar acaba seslere
Valla bilmiyorum büyük konuşmak gibi olmasın tabi ama ne bileyim günümüz şartlarında zor gibi. İlke iyi yerlerde yetişsin, iyi yerlerde okusun diye düşünüyorum. O yüzden elimdeki imkanı ikiye bölmek haksızlık gibi geliyor. Birde açıkcası ilke büyüdükten sonra bende rahatlığa alışınca tekrar bu hengameyi ister miyim bilemiyorum.Bilemicem biraz büyüsün kuzucuk ay kardes istiyor bizim kuzucuk deme sonra
Ya canım benim bu nasıl bir cevap böylekoala dusunmelisin
ben de yazacaktim bu konuyla alakali fikrimi beyan ediyorun. öhöm öhöm
bence ilke çok tatlı ve akılli bir bebikoonda hemfikiriz
ama ve lakin bence sen daha tatlısinyani soyle ki sen cok pozitifsin bundan dolayi bizede guzel yansiyor masAllah cok deniyorum bu huyunu baskasi olsa off orda da durmasi kustu bir de ust degistim perisan oldum diyebilirdi ama sen pozitifsin harikasin
Bak beybilady de güzelmiş, seni de kendime benzettimbenim beybilady enerjimi aldi galiba
Bu konuyu ben de merak ediyorum yaHanimlaarr.. Aranizda spiral taktiran var mi benm adetime 4 gün kaldi ve korkuyorm ya dogumdan snra 2.nci adetim olacak bu ilkinde biraz korkumdan biraz da isleri vs bahane ettim diyebilirim. Zor mu olcak nasi oluyo internetten bakip da kendimi daha cok korkutmak da istemiyorm bi yandandürüst olun ama korkmaym diye acıyacaksa da deyin lutfen
Bak beybilady de güzelmiş, seni de kendime benzettim
Benim zor bebemden sonraki zor bebe seninki canim sondan ikincisin ne cektik be bu kzuucuklardan
Bu Arada benim oğlan uyuyor ama saç kurutma sesi hep açık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?