2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Maşallah güzel haberler gözün aydın canım.

Demekki gündüz hepimizin ki aynı hemen hemen ya.
Aynen canım
Ya ne imrendim size masallah kuzucuga koala yavrusu böyle oluyor demekki tam bir keyif bebesi
Ama benim büyük oglumda kolaydı gezerdim oynardim onla ama dikkat et ikinci cok zor çıkıyor
İkinciyi düşünmüyorum, sıkıntı yok o zaman.

Kızlar kızım 3 aylık 50 cm doğmuştu şu an 58 3260 doğdu kilosu sonra 3 kiloya düşmüştü şu anki kilosu 5100 normalmi acaba
bence normal cnm.
o kadar sicak ki icimden hicbir is yapmak gelmiyor.camasir asilcak yemen yapilcak.yok kılım kıpırdamıyor..siz de boyle misiniz? kendi kendime kiziyorum ama halim de yok
Canim ben yapmak istiyorum ama kiz uyanikken onla ilgileniyorum sonra zaten mama alt değiştirme ve buyuk problemimiz uykuya gelince uyumuyor agliyor aglamasa butun islerimi yapicam biraz gözünü kapatincada ses yapmiyorum kalıyor hersey

Aynen canım

İkinciyi düşünmüyorum, sıkıntı yok o zaman.

koala dusunmelisin

ben de yazacaktim bu konuyla alakali fikrimi beyan ediyorun. öhöm öhöm

bence ilke çok tatlı ve akılli bir bebiko onda hemfikiriz

ama ve lakin bence sen daha tatlısin yani soyle ki sen cok pozitifsin bundan dolayi bizede guzel yansiyor masAllah cok deniyorum bu huyunu baskasi olsa off orda da durmasi kustu bir de ust degistim perisan oldum diyebilirdi ama sen pozitifsin harikasin

Bu ses olayı ne olacak ya. Ben Ocağı bile açamıyorum çıt çıt sesinden rahatsız oluyor uyanıyor korkuyor. Ne zaman alışacaklar acaba seslere

Buradayım Lepistesb

benim bebek rahat yav aksam10-10 buçuk gibi yatıyor 5 buçuğa kadar uyanmıyor emip tekrar yatıyor 8 w doğru kalkıyor tekrar emip 11 de kalkıyor
Hatta bu gece dışarıdaydık 12 de emince 8 w kadar kalkmadı ben uyandırıp emzirdim

amma gündüz yapışığız tek puset seviyor oturur gibi olmasın diye uzun tutmuyorum ev işi de yapamıyorum taşınıcam diye iyice de bıraktım temizlik falan yemeği de en kötü anneme gidiyoruz.. her gün bişi değişiyor bebişye su atalar uykusu iyi çok şükür emmesi de öyle... AÖF sınavları online seminer online kurs taşınma olayı vs var bakamıyorum pek

evet biraz o da var etken olarak sanırım.simdi uyandi.cunku camasir makinasi calisiyor

Hanimlaarr.. Aranizda spiral taktiran var mi benm adetime 4 gün kaldi ve korkuyorm ya dogumdan snra 2.nci adetim olacak bu ilkinde biraz korkumdan biraz da isleri vs bahane ettim diyebilirim. Zor mu olcak nasi oluyo internetten bakip da kendimi daha cok korkutmak da istemiyorm bi yandan dürüst olun ama korkmaym diye acıyacaksa da deyin lutfen

Bilemicem biraz büyüsün kuzucuk ay kardes istiyor bizim kuzucuk deme sonra
Valla bilmiyorum büyük konuşmak gibi olmasın tabi ama ne bileyim günümüz şartlarında zor gibi. İlke iyi yerlerde yetişsin, iyi yerlerde okusun diye düşünüyorum. O yüzden elimdeki imkanı ikiye bölmek haksızlık gibi geliyor. Birde açıkcası ilke büyüdükten sonra bende rahatlığa alışınca tekrar bu hengameyi ister miyim bilemiyorum. Çok şükür bir evladım var, allah isteyenlere nasip etsin.
Ya canım benim bu nasıl bir cevap böyle valla ne diceğimi bilemedim ya. Yani şartlara bağlı 2.bebek birde ilkeye. Şu an düşünmüyorum diyim o zaman

Bu konuyu ben de merak ediyorum ya

Benim zor bebemden sonraki zor bebe seninki canim sondan ikincisin ne cektik be bu kzuucuklardan

Valla yine de hakkını yemeyim
uykusu hariç iyi benim sıpa da işte uykuda önemli. Gece uzun uyku yok sabah desen aynı yarım saate bir uyanmaya başladı beni yoran bu oluyor belim sırtım bitmiş arada başım dönüyor artık.

Bu Arada benim oğlan uyuyor ama saç kurutma sesi hep açık

Ben hiç ses açmıyorum ya acaba açsam mı, gece de mi açıyorsun?

Kızlar ben hiç ses açmıyorum ille şart mı açsam daha iyi uyur mu ki?

Birde kullanıp memnun kaldığınız emzirme sutyen markası var mı? Ben pentinin almıştım ama hiç takmamış hissi var iyice sarkacak benimkiler. Hem emzirme sutyen olsun hem varlığını hissedeyim istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…