2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Mycey var iki tane, güzel ben beğendim ama sarkmayi engelleyen teknolojik sütyen varsa ben de alayım ya

Müzik çok iyi oluyor dene bak. Ortam sesi oluyor. Buzuki Orhan in kolik müziği hem yumuşak da bi ses.

Mycey var iki tane, güzel ben beğendim ama sarkmayi engelleyen teknolojik sütyen varsa ben de alayım ya

Müzik çok iyi oluyor dene bak. Ortam sesi oluyor. Buzuki Orhan in kolik müziği hem yumuşak da bi ses.

Ah ahh keşke olsa şimdiden bağımsızlığını ilan ettiler.
Bir deneyeyim bakalım bugün uyuduğu süre boyunca açık mı kalsın?

Kızlar göz ve testis kontrolünü sağlık ocağı yapacakmış. Bıngıldak için de randevu aldım pazartesiye hastaneden. İnşallah bir sorun yoktur ve olmaz da.
Canım testis demişsin ya ben kaçırdım galiba ne için testis muayenesi benim küfürbaz haydomun bi testisi inmedi daha bildiğin bombos bi tarafı bir yaşına kadar inermiş sizinde mi ayni

Bu ses olayı ne olacak ya. Ben Ocağı bile açamıyorum çıt çıt sesinden rahatsız oluyor uyanıyor korkuyor. Ne zaman alışacaklar acaba seslere
Canim.o zaman ses acin. Beysz gurultu diyorlar ya.
Supurge fon su sesi falan.
Oglani oyle uyutuyordum. Simdi kizim da sakinlesiyor o sesleri duyunca. Ani sesleri duyup irkilmiyorlar boylece.

Canım alıştırsan rahat edersin ben fon ve piş piş açıyorum uykusu gelince duyduğu anda kayiyo gözler uyuduktan sonra bazen kapatıyorum bazen kapatmiyorum buyuk rahatlik benim için

Cok mutsuz, uzgun ve kirilgan ve sinirliyim.kizlar. anlatcak cok sey var ama uzun.
Allahim evlatlarimizi korusun,esirgesin. Saclarinin teline zarar gelmesin. Insallah amin.
Benim gibi kaygili, takintili, stresli olanlarin, ozelilikle annelerin kalbini ve beynini ferahlatsin, genisletsin insalllah...
1 ay oldu kontrole gideli doktor 1 temmuz gelin demisti. Ama rotavirus icin erken mi yarin oburgun gitsem mi erken olur dediniz kafam karisti.
Tabiki 3aylik.olunca ayin 10undan 10una gitmek.daha mantikli.
Ben neden rahat olamiorum. Disaridan geldigi givi oglumu eve sokamiorum, ust degis soyun dusa sokuorum. Istemiyor ama zaten sicak rahatlardi..
Eve gelmiyor, ariorum konusmuyor. Simdi de pazara gitmisler teyzesiyle. Biz markete sokmaya korkarken. Cocuk da napsin bunalior benim baskimdan, gerginligimden demek ki.ben kotulugunu istemiorum ki ama o.anlayamaz tabi.
Az once catiya cikan merdivenlerdeydi delikten gordum. Indiŕdim bagirip.
Bi ara sokaga ciktilar 3 cocuk tek baslarina. annem bakamior hepsine iste gondermemeliyim. Ama dinlemior. Baabasiyla cikior kuzenlerine sapiyor. Sonra da gelmior bir daha.. rahat edior orda demek ki. Esim diyo anne gibi in sahip cik cocuguna.. kizimla nasil ineyim, hastaydi en son cocuklar..hem cok gurultu oluor. Hem zaten insem de beni dinlemiorlar. Bir de eve gelince soyun dusa gir kizi yika. Yok yani huylanoorum annemlerin evinden falañ.
Sozde anlatmayacaktim, baslamisim bile anlatmaya
Bebekken cocuklar ne guzel..
Buyuyunce daha da zorlasiyor sanirim..

kızlar vegan kek tarifi buldum pisiriyorum.bakalim insAllah guzel olur.yumurtasiz Sutsuz.oglan firin camina yapisti cigerci kedisi gibi bekliyor..fark ettim de uzun zaman olmis kek yapmayali..yavrum iltifat edip duruyor karsi komsum da benim dogumun ustume 2. ye cam sildi.benim camlar Hak getire evet dogru kıskandım nabayim keske ben de silebileydim

Canım gitmedik, o hastanede muayene 850 lira falanmış, cumartesi gününe randevu aldık medipoldeki doktora, o zaman gideceğiz inşallah..
Ooo. O dktordan cok olmadigi icin boyle yapiorlar.
Aýiptir yani tamam uzmanin da uzmanisin ama. Kalpp hastasi olan cocuklarin sucu ne ki.. hele de durumu olmayanlarin.. devletlerde bile sinirli oluor bu doktor..

Bizim bobrek doktoru da 400 alior.ama mecburuz tabi.

Insallah hayirli haberler alirsin canim. Icini ferah tut.

Kızlar bebeğimin kilo alımı yavaştı bugün kan idrar testi yaptırdım idrar yoluenfeksiyon çıktı korkulacak bişeymi sizce
Oy canim kiyamam ona.
Korkma canim.
Tedavisi var,hemen iyilesir insallah. Tekrarlsrsa sorun olabilirmis
Ozellikle kiz bebeklerde sık oluyormus, ne yazik ki..
Senin dikkatini ceken bir sey olmus muydu, testte mi anladiniz sadece.
Allah sifa versin insallah hemen bebise..

valla kuzu bunu senle daha once konustuk...kendini dinleme.sesle soyle bana birsey olmaz..yarin bir gun cocuguna baktiginda psimanlik duyabilirsin.baskasinin degil senin eserin olmali.ben de kv ye yolladigimda turlu turlu huyla gelince azalttim gondermeyi.evde caresine bakiyorum.agliyir zirliyor ama ne yapayim.gondermeyi azaltali cok sukur bir nebze iyi ama onlardan geldigi zaman o kadar farkli oluyor ki her istedigini aglayarak yaptirmayi deniyor.yerlere yatiyor.cunku babaannesi leb demeden leblebi veriyor.biskuvi vs veriyor.ben biskuvi bile kirk yilda bir veriyorum.o da cocuktur cani ceker diye.onun yerine meyve ve kuruyemis veririim hep.ama dede dayanamiyor abur cubur aliyor.yine de dinlerler sag olsunlar cips kola marsmellow vs yedirmezler sukur.neyse yarin ogluna baktiginda rahat nefes almak icin kendini toparlamani rica ediyorum.

sen guclu bir annesin..bu cocuklar okula gidecekler peslerine anne lazim.hayatin her alaninda anne lazim.benim annem ben cocukken kaburgasi kirildi.annem bir daha hic pesimden gelemedi.hep eksik hissettim.nikahima bile gelemedi.nikah baska sehirdeydi..dugunume geldi cok sukur.ama nasil eksik yasadim bilirim.mezuniyetimde de yoktu.annem de uzuluyordu biliyorum ama uzucu bir durum bir cocuk icin.ogluna bunu yasatmamak icin derin bir nefes al ve yeni bir sayfa ac.sen cok guclusun.bu kadar takintiyla yasamak icin guclu olmak gerekir ve sen bu takintilarin yonunu degistirip yavrum icin deyip onun pesine düş.

Cok guzel cok dogru yazmissin yine..
Takintilarim zaten aslinda oglum icin

Cocuk bu heryeri elliyor, degiyor. Gormuorum ki...kimbilir neler néler yapior..o yuzden eve gelince dus almasi gerektigini dusunuorum.
Pazarda, pazar cadirlarinin direklerine sarilmislar mesela az once.
Ben her zaman takip ederim, ediorum da.. tv acmiorum sesini duyayim aglior mu napior diye.. ama o arasam bile benimle konusmuyor.
Dedigin gibi ordayken huyu degisiyor
Cunku cok rahat karisan yok, takip.eden yok. Diorum ya sana catiya cikmislar, gormesem dusecekler cati acik suan yeni yapilacak..
Bi bakiorum 4 cocuk kapi onune inmis tek baslarina..Alĺah korusun.. yani ben hep onun icin endiseleniorum, ama o eve gelmior konusmuor bile benimle. Bebekten sonra boyle oldu. Ilgilenemiorum. Eskiden her gun baska bir yere gezmeye gotururdum. Ne isterse yapar oyunlar oynardim. Simdi bu takintilar, huylanmalar, herseyin pis oldugu dusuncesi.rahat olamiorum bir turlu..
Kan degerleri yuksekti, yariñ tekrar kan verilecekti, bilmedigim neler yedi acaba..
ALLAH dermansiz dert vermesin. Insallah herkes yuvasinda cocuklariyla, ailesiyle saglikli mutlu olsun..

Yok canım rota aşısı ve takibi için ebeye gittim sadece 200 gram almış 5100 olmuş ilk ay 1250 sonra 650 gr almıştı bu ay 200 ebe acil doktora git dedi orda çıktı ağlamalar falan başlamıştı meme reddi mama vermiyorum ben sadece emziriyodum başıma bu geldiçok üzgünüm

Canım normalde dışarıdan getirttiğimiz bir doktorumuz var 400 lira alıyor, bu sefer eşim başkası da baksın dedi. Medipolde de 400 mü neymiş. Özel sigortamız var ama bu doktorların olduğu hastanelerdr geçmiyor ne yazık ki..

Ah canim benim.
Ben de uzuldum inan. Kucucukler daha.
Insallah hemen toparlar.
Sen iyi yapmissin gidip iicini ferah tut.
Antibiyotikle gecer o insallah hemen.
Sut koruyor diyorlar bir de ama olacagi zaman oluyor demek ki.. ben de korkuorum hasta olucaklar diye.
Rabbim dermansiz dert vermesin.
Tekrarlamaz insalah. Gelmis gecmis olsun..

Reactions: Kuf
Kızlar bebeğimin kilo alımı yavaştı bugün kan idrar testi yaptırdım idrar yoluenfeksiyon çıktı korkulacak bişeymi sizce

Çok geçmiş olsun canım. Korkulacak bir şey değil ama emmesini etkilemiş sanırım o yüzden az almış kilosunu. Tedavisini olsun tekrar eskiye döner merak etme üzme kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…