- 27 Aralık 2014
- 2.197
- 4.858
- 133
- 35
Evet canim haklisiniz.Canım normalde dışarıdan getirttiğimiz bir doktorumuz var 400 lira alıyor, bu sefer eşim başkası da baksın dedi. Medipolde de 400 mü neymiş. Özel sigortamız var ama bu doktorların olduğu hastanelerdr geçmiyor ne yazık ki..
İnşallah canım benimÇok geçmiş olsun canım. Korkulacak bir şey değil ama emmesini etkilemiş sanırım o yüzden az almış kilosunu. Tedavisini olsun tekrar eskiye döner merak etme üzme kendini.
Bizdende kültür istedi test salı çıkacak dedi yavrumu kan testi yapa yapa mahvoldu bebeklikten beri sarılıktı egzamaydı bide enfeksiyon çıktı sizin çocuğunuzda zayıfladımı acaba?Bizimde var iğne olduk hatta 7 tane iğneden sonrada kültürde yine bakteri çıktı en son sünnet dedik. Erkek mi kız mı
Cok guzel cok dogru yazmissin yine..
Takintilarim zaten aslinda oglum icin
Cocuk bu heryeri elliyor, degiyor. Gormuorum ki...kimbilir neler néler yapior..o yuzden eve gelince dus almasi gerektigini dusunuorum.
Pazarda, pazar cadirlarinin direklerine sarilmislar mesela az once.
Ben her zaman takip ederim, ediorum da.. tv acmiorum sesini duyayim aglior mu napior diye.. ama o arasam bile benimle konusmuyor.
Dedigin gibi ordayken huyu degisiyor
Cunku cok rahat karisan yok, takip.eden yok. Diorum ya sana catiya cikmislar, gormesem dusecekler cati acik suan yeni yapilacak..
Bi bakiorum 4 cocuk kapi onune inmis tek baslarina..Alĺah korusun.. yani ben hep onun icin endiseleniorum, ama o eve gelmior konusmuor bile benimle. Bebekten sonra boyle oldu. Ilgilenemiorum. Eskiden her gun baska bir yere gezmeye gotururdum. Ne isterse yapar oyunlar oynardim. Simdi bu takintilar, huylanmalar, herseyin pis oldugu dusuncesi.rahat olamiorum bir turlu..
Kan degerleri yuksekti, yariñ tekrar kan verilecekti, bilmedigim neler yedi acaba..
ALLAH dermansiz dert vermesin. Insallah herkes yuvasinda cocuklariyla, ailesiyle saglikli mutlu olsun..
Bugün 1 defa 2 saate yakın uyudu öğlene doğruydu. O zamandan beri uyumadı, 20 dkdır uyuyor şimdi.. 8 buçukta banyo yaptıracağım inşallah sonrasında uyur yine.. Valla kahvaltı, yemek kıza bağlı, ana kucağında durduğu kadar yiyebiliyorum. Eşim 2 3 gündür çok yoğundu, o normaldr epey yardımcı oluyordu bana ama şimdi gündüz sanki o evde değilmiş gibi oluyor. Zorladı beni..Evet canim haklisiniz.
Baskasi da baksin tabiki.
Iyi dusunmussunuz.
Insallah iyi bir hekimdir o da..
Uyuyo mu bebis, kahvalti yeemek yiyemior musun yine
Konuşmuştuk seninle, ablamda da işte bu her şeyin pis olduğu düşüncesi vardı. İşte atıyorum bilmem kim tuvaletten çıktı da elini güzel yıkamadıysa, kapı kolunu tuttuysa, sonra başkası o kapı koluna dokunup mutfak bezine dokunduysa vs vs diye uzayıp gidiyor. 2.çocuktan sonra saldı biraz, bilmiyorum belki kullandığı ilaçlardandır. Sen hiç ilaç kullandın mı?Cok guzel cok dogru yazmissin yine..
Takintilarim zaten aslinda oglum icin
Cocuk bu heryeri elliyor, degiyor. Gormuorum ki...kimbilir neler néler yapior..o yuzden eve gelince dus almasi gerektigini dusunuorum.
Pazarda, pazar cadirlarinin direklerine sarilmislar mesela az once.
Ben her zaman takip ederim, ediorum da.. tv acmiorum sesini duyayim aglior mu napior diye.. ama o arasam bile benimle konusmuyor.
Dedigin gibi ordayken huyu degisiyor
Cunku cok rahat karisan yok, takip.eden yok. Diorum ya sana catiya cikmislar, gormesem dusecekler cati acik suan yeni yapilacak..
Bi bakiorum 4 cocuk kapi onune inmis tek baslarina..Alĺah korusun.. yani ben hep onun icin endiseleniorum, ama o eve gelmior konusmuor bile benimle. Bebekten sonra boyle oldu. Ilgilenemiorum. Eskiden her gun baska bir yere gezmeye gotururdum. Ne isterse yapar oyunlar oynardim. Simdi bu takintilar, huylanmalar, herseyin pis oldugu dusuncesi.rahat olamiorum bir turlu..
Kan degerleri yuksekti, yariñ tekrar kan verilecekti, bilmedigim neler yedi acaba..
ALLAH dermansiz dert vermesin. Insallah herkes yuvasinda cocuklariyla, ailesiyle saglikli mutlu olsun..
Sarılık bizde de var. Hatta metabolizma hastalıklarına sevk etti doktorumuz anne sütünden şüpheleniyorum diye. Gittik 5 kere deldiler yavrumu kan alamadılar. Bizde daha 6. Yı denetmedik çıktık geldik. Anne sütünden de olsa napalım emecek yine dedim mama vermiyorum sadece anne sütü içiyor kilo alımı çok güzel 2 buçuk aylık geçen hafta 6600 dü. Emmesi beslenmesi çok güzel. Bakteri için de sünnet derisinden bulaş oluyor dedi. Antibiyotikleri de boşa yedik yine geçmedi çünkü. O yüzden anne sütünden kaynaklanır dedi ama 4 5 gündür baya beyazladı gözleriBizdende kültür istedi test salı çıkacak dedi yavrumu kan testi yapa yapa mahvoldu bebeklikten beri sarılıktı egzamaydı bide enfeksiyon çıktı sizin çocuğunuzda zayıfladımı acaba?
Gecmis olsun ilac vermistir cabucak atlatır insallahYok canım rota aşısı ve takibi için ebeye gittim sadece 200 gram almış 5100 olmuş ilk ay 1250 sonra 650 gr almıştı bu ay 200 ebe acil doktora git dedi orda çıktı ağlamalar falan başlamıştı meme reddi mama vermiyorum ben sadece emziriyodum başıma bu geldiçok üzgünüm
Beslenmesi ne durumda sizin.beslenmesi kilo alımı güzelse sarılıktan korkmayın.geçecektir elbet ne yapalım bende çok üzüldüm o gün ağladım hatta. Yavrum bi doğduğunda bu kadar ağladı bi de o gün. Sanki dedim çok mu sıkıntılı bi durumu varda acıttım canını bu kadar diye üzüldüm. O günden sonra da beyazlaşmaya başladı.Bizdende kültür istedi test salı çıkacak dedi yavrumu kan testi yapa yapa mahvoldu bebeklikten beri sarılıktı egzamaydı bide enfeksiyon çıktı sizin çocuğunuzda zayıfladımı acaba?
Benim ki uykusu gelince çok ağlıyor. Anlıyorum uykusu geldiğini çok ağlayan bi bebek değil şükürKizlar bebeginiz uyanik kaldığı surenin sonunda uykusu gelince uyusun diye yatirdiginizda cok agliyor mu nasil susturuyorsunuz
Bide biberon veren arkadaşlar biberonu uyandiginda mi veriyorsunuz uykuya gecerken mi
400 gr almis sayilir mi bilmiyorumLepistesb kuzum sen naptın aşı günüydü bugün değil mi? Kilosu nasıl almıştır inşallah mamasını içmiyor diyordun ya.
Uykusu gelince mizirdanip uyusalar keske ne var aglicakBenim ki uykusu gelince çok ağlıyor. Anlıyorum uykusu geldiğini çok ağlayan bi bebek değil şükür☺ Genelde uykusu gelince ağlıyor Kolumda sallıyorum epey mayışınca atıyorum beşiğine ama önce sakinleştirmem gerekiyor
220 lira sağlık ocağında İzmir’de böyle il farkeder mi bilmem zaten ağızdan veriliyor özele boş yere para vermeKızlar rota aşısını ne kadara yaptırdınız?Özellikle özel hastanede yaptıranlar? Bu eczaneden alınıp sağlık ocağında yaptırılıyor mu? Fiyatı nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?