2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Evet canim haklisiniz.
Baskasi da baksin tabiki.
Iyi dusunmussunuz.
Insallah iyi bir hekimdir o da..
Uyuyo mu bebis, kahvalti yeemek yiyemior musun yine

Çok geçmiş olsun canım. Korkulacak bir şey değil ama emmesini etkilemiş sanırım o yüzden az almış kilosunu. Tedavisini olsun tekrar eskiye döner merak etme üzme kendini.
İnşallah canım benim bilmediğin şehir herşey zor dilsiz kör gibi oluyor insan

Bizimde var iğne olduk hatta 7 tane iğneden sonrada kültürde yine bakteri çıktı en son sünnet dedik. Erkek mi kız mı
Bizdende kültür istedi test salı çıkacak dedi yavrumu kan testi yapa yapa mahvoldu bebeklikten beri sarılıktı egzamaydı bide enfeksiyon çıktı sizin çocuğunuzda zayıfladımı acaba?

canim niyetim seni eleştirmek degil.aslaaa..ben de benzer seyler yasadim.cok uzuluyorum..insAllah kisa zamanda hersey guzel olur

Evet canim haklisiniz.
Baskasi da baksin tabiki.
Iyi dusunmussunuz.
Insallah iyi bir hekimdir o da..
Uyuyo mu bebis, kahvalti yeemek yiyemior musun yine
Bugün 1 defa 2 saate yakın uyudu öğlene doğruydu. O zamandan beri uyumadı, 20 dkdır uyuyor şimdi.. 8 buçukta banyo yaptıracağım inşallah sonrasında uyur yine.. Valla kahvaltı, yemek kıza bağlı, ana kucağında durduğu kadar yiyebiliyorum. Eşim 2 3 gündür çok yoğundu, o normaldr epey yardımcı oluyordu bana ama şimdi gündüz sanki o evde değilmiş gibi oluyor. Zorladı beni..

Konuşmuştuk seninle, ablamda da işte bu her şeyin pis olduğu düşüncesi vardı. İşte atıyorum bilmem kim tuvaletten çıktı da elini güzel yıkamadıysa, kapı kolunu tuttuysa, sonra başkası o kapı koluna dokunup mutfak bezine dokunduysa vs vs diye uzayıp gidiyor. 2.çocuktan sonra saldı biraz, bilmiyorum belki kullandığı ilaçlardandır. Sen hiç ilaç kullandın mı?

Kızlar rota aşısını ne kadara yaptırdınız?Özellikle özel hastanede yaptıranlar? Bu eczaneden alınıp sağlık ocağında yaptırılıyor mu? Fiyatı nedir?

Bizdende kültür istedi test salı çıkacak dedi yavrumu kan testi yapa yapa mahvoldu bebeklikten beri sarılıktı egzamaydı bide enfeksiyon çıktı sizin çocuğunuzda zayıfladımı acaba?
Sarılık bizde de var. Hatta metabolizma hastalıklarına sevk etti doktorumuz anne sütünden şüpheleniyorum diye. Gittik 5 kere deldiler yavrumu kan alamadılar. Bizde daha 6. Yı denetmedik çıktık geldik. Anne sütünden de olsa napalım emecek yine dedim mama vermiyorum sadece anne sütü içiyor kilo alımı çok güzel 2 buçuk aylık geçen hafta 6600 dü. Emmesi beslenmesi çok güzel. Bakteri için de sünnet derisinden bulaş oluyor dedi. Antibiyotikleri de boşa yedik yine geçmedi çünkü. O yüzden anne sütünden kaynaklanır dedi ama 4 5 gündür baya beyazladı gözleri

Gecmis olsun ilac vermistir cabucak atlatır insallah

Beslenmesi ne durumda sizin.beslenmesi kilo alımı güzelse sarılıktan korkmayın.geçecektir elbet ne yapalım bende çok üzüldüm o gün ağladım hatta. Yavrum bi doğduğunda bu kadar ağladı bi de o gün. Sanki dedim çok mu sıkıntılı bi durumu varda acıttım canını bu kadar diye üzüldüm. O günden sonra da beyazlaşmaya başladı.

Bugün benim kız uyumadı. Mesela az uyudu diye şikayet ediyorum ya sonra daha beteri oluyor. İki kere 20 dk uyudu sadece. Şuan hala uyumuyor. Gecede uyumaz zaten. Kayınvalidem davet etmiş birde bir çılgınlık yapıp gitsem mi diyorum. O kadar bunaldım ki bugün. Gözümden uyku akıyor sırtm pert olmuş gelde pozitif ol arkadaş.

Kizlar bebeginiz uyanik kaldığı surenin sonunda uykusu gelince uyusun diye yatirdiginizda cok agliyor mu nasil susturuyorsunuz
Bide biberon veren arkadaşlar biberonu uyandiginda mi veriyorsunuz uykuya gecerken mi

Lepistesb kuzum sen naptın aşı günüydü bugün değil mi? Kilosu nasıl almıştır inşallah mamasını içmiyor diyordun ya.

Benim ki uykusu gelince çok ağlıyor. Anlıyorum uykusu geldiğini çok ağlayan bi bebek değil şükür Genelde uykusu gelince ağlıyor Kolumda sallıyorum epey mayışınca atıyorum beşiğine ama önce sakinleştirmem gerekiyor

Lepistesb kuzum sen naptın aşı günüydü bugün değil mi? Kilosu nasıl almıştır inşallah mamasını içmiyor diyordun ya.
400 gr almis sayilir mi bilmiyorum onuda ilk haftalar biraz iyiydi o ara almistir .
Bence bebek uyur beslenirse birde huzurlu bebek olursa anne pozitif olur aksi takdirde bebek iyi degilken dunyanin en mutsuz insani anne olur . Ben kolay bebek büyüttüm pozitif neseli gezen anneydim ne gaz damlasi ne beyaz gürültü hicbirsey bilmezdim.
Zor bebek büyütüyorum surekli arastiriyorum gaz damlalari masajlar sebepler çözümler besikler hamaklar aliyorum duvar deldik salıncak yaptik olmadi tam 5 ten beridir agliyor uyumak istiyor diye esimle carsafta salliyoruz suan bir elimle sallayip yaziyorum. Parmaklarim kırık gibi agriyor artik . O yuzden sizlere soru soruyorum siz su konuda nasil yapiyorsunuz diye kizlar . Cok çekiniyorum soru sorarken sizlerin enerjisini düşürmek istemiyorum negatif gergin insan olarak görünüyorum biliyorum ama bebek dogdugundan beridir problemleyiz. Tek tesellim şükür saglikli o yuzden sabir ediyorum . Sorunlarima çözüm icin sizlere soru sorararak normali ne diye ogrenmek istiyorum beni yadirgamayin olur mu

Uykusu gelince mizirdanip uyusalar keske ne var aglicak Kolda kucakta sallamak istiyorum ama çıkkksss alışmadı ona

Kızlar rota aşısını ne kadara yaptırdınız?Özellikle özel hastanede yaptıranlar? Bu eczaneden alınıp sağlık ocağında yaptırılıyor mu? Fiyatı nedir?
220 lira sağlık ocağında İzmir’de böyle il farkeder mi bilmem zaten ağızdan veriliyor özele boş yere para verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…