Evet canım. Ben sonra sonra kapatmaya başladım. Başlarda gece bile hep açıktı.Ah ahh keşke olsa şimdiden bağımsızlığını ilan ettiler.
Bir deneyeyim bakalım bugün uyuduğu süre boyunca açık mı kalsın?
Yok canım benimki normal görünüyor rutin kontrolmus bu. Haydoyu zaten takip ediyordur doktor inmedigi için.Canım testis demişsin ya ben kaçırdım galiba ne için testis muayenesi benim küfürbaz haydomun bi testisi inmedi daha bildiğin bombos bi tarafı bir yaşına kadar inermiş sizinde mi ayni
Kız aslında bizim tüp baglatmamiz gibi onların da bi ameliyatı var ama bizim herifler tövbe yaptırmazPfff kadın olmak gercekten cok zorerkeklere ne var hic ağrı sızı cekmiyolar
300'e yakındı sanırım canım. Eczaneden aldık biz.Kızlar rota aşısını ne kadara yaptırdınız?Özellikle özel hastanede yaptıranlar? Bu eczaneden alınıp sağlık ocağında yaptırılıyor mu? Fiyatı nedir?
Benimki ağlıyor direniyor. Bu hafta emzirir gibi koluma yatırıp emzik vererek uyutttum hep, daha az direndi. Yatınca da ayağımda salliyorum hep.Kizlar bebeginiz uyanik kaldığı surenin sonunda uykusu gelince uyusun diye yatirdiginizda cok agliyor mu nasil susturuyorsunuz
Bide biberon veren arkadaşlar biberonu uyandiginda mi veriyorsunuz uykuya gecerken mi
Bizimikine kalsa ikinci cocuk olsn aman bosver diyo manyak yaaaEvet canım. Ben sonra sonra kapatmaya başladım. Başlarda gece bile hep açıktı.
Yok canım benimki normal görünüyor rutin kontrolmus bu. Haydoyu zaten takip ediyordur doktor inmedigi için.
Kız aslında bizim tüp baglatmamiz gibi onların da bi ameliyatı var ama bizim herifler tövbe yaptırmaz
300'e yakındı sanırım canım. Eczaneden aldık biz.
Valla uyanip agladiginda veriyorum canm ne zamn acikirsa artk bizimki el emerek belli ediyo ilk snra agliyo aciktm diye. Eskisi gbi saat de tutmuyorm hic oyle şarta baglama ne zman aglarsa oyle ver benceKizlar bebeginiz uyanik kaldığı surenin sonunda uykusu gelince uyusun diye yatirdiginizda cok agliyor mu nasil susturuyorsunuz
Bide biberon veren arkadaşlar biberonu uyandiginda mi veriyorsunuz uykuya gecerken mi
sagolasin canimNiyet ettim alıntıları cevaplamaya
Elini keşfediyor aç değil de şu kadına. Benimkine de dün diş çıkaracak deyince erken daha olmaz öyle şey diyo. Yoo gayet de oluyo dedim. Eşim de hemen evet üçüncü ayda başlarmış dedi. Hmm Allah Allah diyoay ben bu adamı seviyorum ya bak yine yanımda olmuş eşine söyle sana dönüşte ödül var eğer beni burada ezdirmezsen de seninki hemen tac olur yalnız kuzum şaka bir yana emme refleksi önemli. Doktora danıştin mi hiç?
Ayy çok geçmiş olsun. İnsan şikayet ettiğini bile özlüyor bazen işte. Pandemi bunu herkese öğretti malum. Tez zamanda şifa bulursun inşallah.
Helinnnnn Sana da çok geçmiş olsun canım ya. İnşallah çabuk toparlar.
Yaa canım.kiyamam. biogaia vermeye devam ediyor musun peki? Bir de bol bol haşlanmış patates ye ki sütünden geçsin canım.
Ah sekerparem ne diyeceğimi bilemiyorum inan☹ rabbim babana rahmet eylesin. Kardeşine en çok abin destek olup onu anlayabilir. Tam ergenlik zamanı şimdi bir de. Psikolojik destek aldirsaniz iyi olur aslında ama kabul eder mi?
Allah korusun canım öyle olumsuz düşünme. Sen de insansın. O kv müsveddesi sağ olsun tüm gün yorulduğun için duymuyorsundur. Eşine de yatarken bunu. Ben yoruluyorum gün içinde senin de kulağın bebekte olsun duymazsam seslen diye. Sorumluluk alsın biraz.
Valla canım benimki de zorla avent tutmuştu. İki haftadır falan reddediyor hem memeyi hem emziğimeme reddi ayindayiz sanırım.
Kız ben görmedim o mesajı görsem dimez miyim sana hiçsarı da güzel bak
biz eczaneden alip sağlık ocağında yaptırdık. doktoruna 2. ay kontrolünden sormuştuk böyle yapsak diye tamam demişti. fiyatı 311 tlKızlar rota aşısını ne kadara yaptırdınız?Özellikle özel hastanede yaptıranlar? Bu eczaneden alınıp sağlık ocağında yaptırılıyor mu? Fiyatı nedir?
Bakıyorum hiçbir şeyle oyalanmıyorsa mızırdanıyorsa uykusu gelmiştir. Koluma yatırıyorum ama ağlıyor hemen direniyor kasıyor kendini, emziğini veriyorum başta almıyor ama alana dek ağzında tutuyorum. Sonra emziği aldığı gibi sakinleşiyor. Sağa sola hafif hafif sallayıp geziniyorum, şarkı söylüyorum, gözler gidiyor. Gözler kapanınca yatırıyorum. Bazen uyanıyor tekrar başa sarıyorum. Biberonu 2 kere veriyorum malum, birini gündüz acıktığı zaman veriyorum meme yerine, genelde uyku sonrası.. Gece uykusundan önce de banyo yaptırıp mama veriyorum, uyutuyorum.Kizlar bebeginiz uyanik kaldığı surenin sonunda uykusu gelince uyusun diye yatirdiginizda cok agliyor mu nasil susturuyorsunuz
Ay çok sevindim canım senin adına hiç sevmiyordun şimdiki evini..Kızlaaaaaaaar taşınıyoruuuuuuummmmmmm
Merhaba canım. Ben okumaya çalışıyorum geriden geriden, yazıyorum da ara sıra ama sizler kadar aktif olamıyorum@neverland85 @xiexie N Nooneknows @Albino karnabahar @yuksekokceler_2016 @Elfst @SedaUmut @mmisey @Elmothemonster @Ilgaznaz @Sleepow @asysss @ceycey4444 @Sciencee @sinope_ kızlar nerdesiniz bebekler nasıl arada yazin goremiyoruz sizi
Insallah zamanla daha da duzene girecek.Bugün 1 defa 2 saate yakın uyudu öğlene doğruydu. O zamandan beri uyumadı, 20 dkdır uyuyor şimdi.. 8 buçukta banyo yaptıracağım inşallah sonrasında uyur yine.. Valla kahvaltı, yemek kıza bağlı, ana kucağında durduğu kadar yiyebiliyorum. Eşim 2 3 gündür çok yoğundu, o normaldr epey yardımcı oluyordu bana ama şimdi gündüz sanki o evde değilmiş gibi oluyor. Zorladı beni..
Aynn bende pembesini aldım iş yaparken yemek yerken yükseltiyorum bizi görüyor susuyor uzandırınca ağlıyordu hep ilgi istiyordu ama çabuk sıkılıyor yine de yarım saat sonra ağlıyorKızlar bundan aldım, dün geldi çok memnun kaldım. Ev tipi ana kucağı almayan varsa çok etkili oldu bizim bebişte. Kararsızdım gereksiz masraf mı diye de ben.
Hatta bu cuma bim e de geliyor aynısından. Bayağı oyalanıyor benim yavru bende mutfakta iş yapabiliyorum. Yemek yerken bile bunda duruyor yanımızda. Tabi çok kaliteli değil ama idare eder bence bir kaç ay. Öneriyim dedim
Eki Görüntüle 2656839
Ben de aldım bundan doğumdan önce bim e gelenden. Keyfi yerindeyse oyalaniyor biraz gercekten, ben de memnun kaldımKızlar bundan aldım, dün geldi çok memnun kaldım. Ev tipi ana kucağı almayan varsa çok etkili oldu bizim bebişte. Kararsızdım gereksiz masraf mı diye de ben.
Hatta bu cuma bim e de geliyor aynısından. Bayağı oyalanıyor benim yavru bende mutfakta iş yapabiliyorum. Yemek yerken bile bunda duruyor yanımızda. Tabi çok kaliteli değil ama idare eder bence bir kaç ay. Öneriyim dedim
Eki Görüntüle 2656839
Ben telefondan fon makinesi sesi falan açıyorum odasında diğer sesleri bastırması için. O zaman duymuyor pek. Ama gündüz uykuları tam bir tilki uykusu, uyanacagi varsa uyaniyorlar zatenBu ses olayı ne olacak ya. Ben Ocağı bile açamıyorum çıt çıt sesinden rahatsız oluyor uyanıyor korkuyor. Ne zaman alışacaklar acaba seslere
Kullandim.tabi. tam etki etti hamile kaldim, gecti sanfim. Iyiydim.de hamileligin 4 ayina kadar da sonra iste bosluktan,hormomdan uctiu kafam.Konuşmuştuk seninle, ablamda da işte bu her şeyin pis olduğu düşüncesi vardı. İşte atıyorum bilmem kim tuvaletten çıktı da elini güzel yıkamadıysa, kapı kolunu tuttuysa, sonra başkası o kapı koluna dokunup mutfak bezine dokunduysa vs vs diye uzayıp gidiyor. 2.çocuktan sonra saldı biraz, bilmiyorum belki kullandığı ilaçlardandır. Sen hiç ilaç kullandın mı?
Canım peki emzirirken kullanılabilen ilaçlar yok mu? Hiç anlamıyorum bu konudan.. İnşallah teöelli kurtulurdun bu düşüncelerinden, dua edeceğim sana, çünkü zorluğunu yakinen biliyorum.Kullandim.tabi. tam etki etti hamile kaldim, gecti sanfim. Iyiydim.de hamileligin 4 ayina kadar da sonra iste bosluktan,hormomdan uctiu kafam.
Bakalim daha iyiyim tabi de.
Ablan gibi iste,gordukce gordukce bazi seyleri rahat olâmiorum. Aynen hep oyle uzuyor ordan oraya ordan oraya
Koronadan oncede biz zaten esimle dikkat ediyorduk,ne bileyim. Zor oluyor.bakalim insallah ferahlarim..
Kiz yeni yikandi, suan emiyor ve sirilsiklam..ne yapicaz yaa
Yatarak emzirmeyi dene . Ben yatarak veriyorum , en azından yerine koyarken uyanma derdi olmuyor .Kızlar bebeğini emzirirken uyutan yok mu hiç? Benim kiz emzik almadı emzik yerine beni kullaniyo yaa. Emzigini takip beşiğinde sallasam ne güzel olurdu, sıcakta hiç inmiyo üstümden hele gündüzleri hep kucakta uyumk istiyo
Onu da denedim bir kere yemedi benimkiYatarak emzirmeyi dene . Ben yatarak veriyorum , en azından yerine koyarken uyanma derdi olmuyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?