2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ah ahh keşke olsa şimdiden bağımsızlığını ilan ettiler.
Bir deneyeyim bakalım bugün uyuduğu süre boyunca açık mı kalsın?
Evet canım. Ben sonra sonra kapatmaya başladım. Başlarda gece bile hep açıktı.
Canım testis demişsin ya ben kaçırdım galiba ne için testis muayenesi benim küfürbaz haydomun bi testisi inmedi daha bildiğin bombos bi tarafı bir yaşına kadar inermiş sizinde mi ayni
Yok canım benimki normal görünüyor rutin kontrolmus bu. Haydoyu zaten takip ediyordur doktor inmedigi için.
Pfff kadın olmak gercekten cok zor erkeklere ne var hic ağrı sızı cekmiyolar
Kız aslında bizim tüp baglatmamiz gibi onların da bi ameliyatı var ama bizim herifler tövbe yaptırmaz
Kızlar rota aşısını ne kadara yaptırdınız?Özellikle özel hastanede yaptıranlar? Bu eczaneden alınıp sağlık ocağında yaptırılıyor mu? Fiyatı nedir?
300'e yakındı sanırım canım. Eczaneden aldık biz.

Benimki ağlıyor direniyor. Bu hafta emzirir gibi koluma yatırıp emzik vererek uyutttum hep, daha az direndi. Yatınca da ayağımda salliyorum hep.

Bizimikine kalsa ikinci cocuk olsn aman bosver diyo manyak yaaa dedim sen dogurcalsan tamm olsun. Adam dün tutmus aman diyo hamileyken her sancida oyle hastahaneye gittin dogum sancısı degildi ama yine gittin dio sanki dogum sancisini biliyoms gibi

Valla uyanip agladiginda veriyorum canm ne zamn acikirsa artk bizimki el emerek belli ediyo ilk snra agliyo aciktm diye. Eskisi gbi saat de tutmuyorm hic oyle şarta baglama ne zman aglarsa oyle ver bence

sagolasin canim

Kızlar rota aşısını ne kadara yaptırdınız?Özellikle özel hastanede yaptıranlar? Bu eczaneden alınıp sağlık ocağında yaptırılıyor mu? Fiyatı nedir?
biz eczaneden alip sağlık ocağında yaptırdık. doktoruna 2. ay kontrolünden sormuştuk böyle yapsak diye tamam demişti. fiyatı 311 tl

Bakıyorum hiçbir şeyle oyalanmıyorsa mızırdanıyorsa uykusu gelmiştir. Koluma yatırıyorum ama ağlıyor hemen direniyor kasıyor kendini, emziğini veriyorum başta almıyor ama alana dek ağzında tutuyorum. Sonra emziği aldığı gibi sakinleşiyor. Sağa sola hafif hafif sallayıp geziniyorum, şarkı söylüyorum, gözler gidiyor. Gözler kapanınca yatırıyorum. Bazen uyanıyor tekrar başa sarıyorum. Biberonu 2 kere veriyorum malum, birini gündüz acıktığı zaman veriyorum meme yerine, genelde uyku sonrası.. Gece uykusundan önce de banyo yaptırıp mama veriyorum, uyutuyorum.
Kızlaaaaaaaar taşınıyoruuuuuuummmmmmm
Ay çok sevindim canım senin adına hiç sevmiyordun şimdiki evini.. Nasıl oldu?
Darısı başımıza, biz de bu ara ev bakıyoruz, gerçi aylardır bakıyoruz ama sanki bu ara olacak gibi..

Kızlar bundan aldım, dün geldi çok memnun kaldım. Ev tipi ana kucağı almayan varsa çok etkili oldu bizim bebişte. Kararsızdım gereksiz masraf mı diye de ben.

Hatta bu cuma bim e de geliyor aynısından. Bayağı oyalanıyor benim yavru bende mutfakta iş yapabiliyorum. Yemek yerken bile bunda duruyor yanımızda. Tabi çok kaliteli değil ama idare eder bence bir kaç ay. Öneriyim dedim

Merhaba canım. Ben okumaya çalışıyorum geriden geriden, yazıyorum da ara sıra ama sizler kadar aktif olamıyorum iki çocuklu hayat çarptı beni sanırsam. Bebiş iyi ,bir düzen almaya çalışıyoruz kendimizce ayın 10 unda tam 3 aylık olacak, psikolojik olarak sanki daha rahat olucaz bakalım artık. Beni küçük değil de büyük yoruyor. Kardeş kıskançlığı ile uğraşıyoruz maalesef sinirler çokça geriliyor bazen

Insallah zamanla daha da duzene girecek.
Banyo biz de yaptirdik,uyuyavak mi bakalim.
Esin hep evden calismaya devam etsin insallah da yardimci olsun🖐

Aynn bende pembesini aldım iş yaparken yemek yerken yükseltiyorum bizi görüyor susuyor uzandırınca ağlıyordu hep ilgi istiyordu ama çabuk sıkılıyor yine de yarım saat sonra ağlıyor

Ben de aldım bundan doğumdan önce bim e gelenden. Keyfi yerindeyse oyalaniyor biraz gercekten, ben de memnun kaldım

Bu ses olayı ne olacak ya. Ben Ocağı bile açamıyorum çıt çıt sesinden rahatsız oluyor uyanıyor korkuyor. Ne zaman alışacaklar acaba seslere
Ben telefondan fon makinesi sesi falan açıyorum odasında diğer sesleri bastırması için. O zaman duymuyor pek. Ama gündüz uykuları tam bir tilki uykusu, uyanacagi varsa uyaniyorlar zaten

Kullandim.tabi. tam etki etti hamile kaldim, gecti sanfim. Iyiydim.de hamileligin 4 ayina kadar da sonra iste bosluktan,hormomdan uctiu kafam.
Bakalim daha iyiyim tabi de.
Ablan gibi iste,gordukce gordukce bazi seyleri rahat olâmiorum. Aynen hep oyle uzuyor ordan oraya ordan oraya
Koronadan oncede biz zaten esimle dikkat ediyorduk,ne bileyim. Zor oluyor.bakalim insallah ferahlarim..
Kiz yeni yikandi, suan emiyor ve sirilsiklam..ne yapicaz yaa

Canım peki emzirirken kullanılabilen ilaçlar yok mu? Hiç anlamıyorum bu konudan.. İnşallah teöelli kurtulurdun bu düşüncelerinden, dua edeceğim sana, çünkü zorluğunu yakinen biliyorum.
Sorma banyo sonrası mama verdim ter içinde kaldık.

Kızlar bebeğini emzirirken uyutan yok mu hiç? Benim kiz emzik almadı emzik yerine beni kullaniyo yaa. Emzigini takip beşiğinde sallasam ne güzel olurdu, sıcakta hiç inmiyo üstümden hele gündüzleri hep kucakta uyumk istiyo

Yatarak emzirmeyi dene . Ben yatarak veriyorum , en azından yerine koyarken uyanma derdi olmuyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…