@neverland85 @xiexie @Nooneknows @Albino karnabahar @yuksekokceler_2016 @Elfst @SedaUmutmmisey @Elmothemonster Ilgaznaz @Sleepow @asysss @ceycey4444 @Sciencee @sinope_ kızlar nerdesiniz bebekler nasıl arada yazin goremiyoruz sizi
Yaptırmasak ne olur acaba. Düşünmüyorum yaptırmayı ama kararsızım. Sonuçta rotavirüsü kapsa da atlatabiliyor değil mi ölümcül bi duruma sebebiyet vermiyor bu virüs. İsgal yapıyor220 lira sağlık ocağında İzmir’de böyle il farkeder mi bilmem zaten ağızdan veriliyor özele boş yere para verme
Tutmadı derken. Kabarması falan mı gerekiyor anlamadım. Bizim öyle bi durumumuz olmadı daBen buralardayım geçen hafta ywzliktaydim İnternet yoktu şimdi geriden okuyorum
Çok şükür iyiz ama verem aşısı tutmadı sanki herhangi bir kabarma kizarma yok yarın doktora soracağım sizin bebelerin durumu nedir 15 gün olacak cuma günü
Yaptırma demem ama çoğu akrabamla aynı doğum yaptık onlar yaptırmamışlar ebe Kayseri’de söylememiş bileYaptırmasak ne olur acaba. Düşünmüyorum yaptırmayı ama kararsızım. Sonuçta rotavirüsü kapsa da atlatabiliyor değil mi ölümcül bi duruma sebebiyet vermiyor bu virüs. İsgal yapıyor
yaaa bende onu soracaktim 3 gun oldu kabarmadiBen buralardayım geçen hafta ywzliktaydim İnternet yoktu şimdi geriden okuyorum
Çok şükür iyiz ama verem aşısı tutmadı sanki herhangi bir kabarma kizarma yok yarın doktora soracağım sizin bebelerin durumu nedir 15 gün olacak cuma günü
Haklısın cnm ya ben sessiz takipçiye dönüştüm ; zorlu bir süreç atlattık az çok biliyorsunuz sonra da adaptasyon dönemi gecikti ; bebişim 2 aylık ama ancak düzen oturtmaya başladık; gündüz hiç uyumuyor iş güç yemek herşey kalıyor gece uykusuna geçince telefonu elime alıyorum geriden gelip okumayı bitirdiğimde gözler de kapanıyor benim@neverland85 @xiexie @Nooneknows @Albino karnabahar @yuksekokceler_2016 @Elfst @SedaUmutmmisey @Elmothemonster Ilgaznaz @Sleepow @asysss @ceycey4444 @Sciencee @sinope_ kızlar nerdesiniz bebekler nasıl arada yazin goremiyoruz sizi
Verem bende vurdurdum ogluma bizde de kizarma vs yok bu tutmadigi icin mi oluyo yaniBen buralardayım geçen hafta ywzliktaydim İnternet yoktu şimdi geriden okuyorum
Canm ben bu ara muzik ve pis pis aciyorum. Cok sessizligede alışmasın ama uyumayincada insan napacagini sasiriyor.Bu ses olayı ne olacak ya. Ben Ocağı bile açamıyorum çıt çıt sesinden rahatsız oluyor uyanıyor korkuyor. Ne zaman alışacaklar acaba seslere
Canim bazi yasanan seyler boyle yapıyor insani, senin daha onceden yazdigin bir mesaji hatirliyorum binayi adini dahi anmak istemedigim bir tur basmisti sanirim senin bu titizlik ondan sonra kaldi. Benimde ilk satin aldigim ev rutubetliydi bahceye açılıyordu ufak ufak bocekler vardi evde esyalarim hep rutubet olmustu kıyafetlerime kadar o zamandan sonra baya psikolojm bozuldu halada devam ediyor gibi herseyi takar oldum sanki bir yerden birsey bulsckms gibi ama gerçkten hayat boyle geçmiyor biraz rahat olmak lazım bn pis ol demiyorum sadece cok dusunme. Etrafndklrde rahat anladigim kadarıyla bence onlardan uzaklasmalisin ne kadar mümkün bilmiyorum ama bazi seylerden bazi yerlerden uzaklastikca rahatlarsin diye dusunuyorum. Suan mumkun degilsede biraz idare edecek bazi seyleri gormezden geleceksin. Gercekten su hayatta can' dan baska onemli birsey yok çocuklarıni dusun gerisi yalan :)Cok mutsuz, uzgun ve kirilgan ve sinirliyim.kizlar. anlatcak cok sey var ama uzun.
Allahim evlatlarimizi korusun,esirgesin. Saclarinin teline zarar gelmesin. Insallah amin.
Benim gibi kaygili, takintili, stresli olanlarin, ozelilikle annelerin kalbini ve beynini ferahlatsin, genisletsin insalllah...
1 ay oldu kontrole gideli doktor 1 temmuz gelin demisti. Ama rotavirus icin erken mi yarin oburgun gitsem mi erken olur dediniz kafam karisti.
Tabiki 3aylik.olunca ayin 10undan 10una gitmek.daha mantikli.
Ben neden rahat olamiorum. Disaridan geldigi givi oglumu eve sokamiorum, ust degis soyun dusa sokuorum. Istemiyor ama zaten sicak rahatlardi..
Eve gelmiyor, ariorum konusmuyor. Simdi de pazara gitmisler teyzesiyle. Biz markete sokmaya korkarken. Cocuk da napsin bunalior benim baskimdan, gerginligimden demek ki.ben kotulugunu istemiorum ki ama o.anlayamaz tabi.
Az once catiya cikan merdivenlerdeydi delikten gordum. Indiŕdim bagirip.
Bi ara sokaga ciktilar 3 cocuk tek baslarina. annem bakamior hepsine iste gondermemeliyim. Ama dinlemior. Baabasiyla cikior kuzenlerine sapiyor. Sonra da gelmior bir daha.. rahat edior orda demek ki. Esim diyo anne gibi in sahip cik cocuguna.. kizimla nasil ineyim, hastaydi en son cocuklar..hem cok gurultu oluor. Hem zaten insem de beni dinlemiorlar. Bir de eve gelince soyun dusa gir kizi yika. Yok yani huylanoorum annemlerin evinden falañ.
Sozde anlatmayacaktim, baslamisim bile anlatmaya
Bebekken cocuklar ne guzel..
Buyuyunce daha da zorlasiyor sanirim..
Bebek kiz miydi ? Kiz bebeklerde oluyormus geneldeYok canım rota aşısı ve takibi için ebeye gittim sadece 200 gram almış 5100 olmuş ilk ay 1250 sonra 650 gr almıştı bu ay 200 ebe acil doktora git dedi orda çıktı ağlamalar falan başlamıştı meme reddi mama vermiyorum ben sadece emziriyodum başıma bu geldiçok üzgünüm
bnmki cok agliyor bu ara aliyorum kucagima bir o yana bir bu yana pis pis biraz hizli yapiyorum bastırıyorum onu napayimKizlar bebeginiz uyanik kaldığı surenin sonunda uykusu gelince uyusun diye yatirdiginizda cok agliyor mu nasil susturuyorsunuz
Bide biberon veren arkadaşlar biberonu uyandiginda mi veriyorsunuz uykuya gecerken mi
Hayirlisi olsun sevindim :)Kızlaaaaaaaar taşınıyoruuuuuuummmmmmm
Bnde e bebekten almistim bebek bir tek inda duruyor suan :) gule gule kullaninKızlar bundan aldım, dün geldi çok memnun kaldım. Ev tipi ana kucağı almayan varsa çok etkili oldu bizim bebişte. Kararsızdım gereksiz masraf mı diye de ben.
Hatta bu cuma bim e de geliyor aynısından. Bayağı oyalanıyor benim yavru bende mutfakta iş yapabiliyorum. Yemek yerken bile bunda duruyor yanımızda. Tabi çok kaliteli değil ama idare eder bence bir kaç ay. Öneriyim dedim
Eki Görüntüle 2656839
Valla bende yaptirmayacagim rota virus aşısını devlet ne asi diyosa o onun harici yaptirmamYaptırmasak ne olur acaba. Düşünmüyorum yaptırmayı ama kararsızım. Sonuçta rotavirüsü kapsa da atlatabiliyor değil mi ölümcül bi duruma sebebiyet vermiyor bu virüs. İsgal yapıyor
Bende oyun halısı dusunuyorm canm yine onu daha fazla kullanirm gbi geliyo banaKızlar bundan aldım, dün geldi çok memnun kaldım. Ev tipi ana kucağı almayan varsa çok etkili oldu bizim bebişte. Kararsızdım gereksiz masraf mı diye de ben.
Hatta bu cuma bim e de geliyor aynısından. Bayağı oyalanıyor benim yavru bende mutfakta iş yapabiliyorum. Yemek yerken bile bunda duruyor yanımızda. Tabi çok kaliteli değil ama idare eder bence bir kaç ay. Öneriyim dedim
Eki Görüntüle 2656839
Ben 4aktırdım adet olmayı beklemeden 3.Ayımızda açımadıazırlık süreci biraz heyecan ve ürküttü takma anı 20 saniye zaten rahatlığını düşününce zor değilpHanimlaarr.. Aranizda spiral taktiran var mi benm adetime 4 gün kaldi ve korkuyorm ya dogumdan snra 2.nci adetim olacak bu ilkinde biraz korkumdan biraz da isleri vs bahane ettim diyebilirim. Zor mu olcak nasi oluyo internetten bakip da kendimi daha cok korkutmak da istemiyorm bi yandandürüst olun ama korkmaym diye acıyacaksa da deyin lutfen
Adet zamani takiliormus ama oyle degil miiiBen 4aktırdım adet olmayı beklemeden 3.Ayımızda açımadıazırlık süreci biraz heyecan ve ürküttü takma anı 20 saniye zaten rahatlığını düşününce zor değilp
Ama.iste cok su kaybederse bobrekleri zarar gorebilirmis. Ondan diyorlar saniirim.Valla bende yaptirmayacagim rota virus aşısını devlet ne asi diyosa o onun harici yaptirmam
Zaman alabilirmis canim o.Verem bende vurdurdum ogluma bizde de kizarma vs yok bu tutmadigi icin mi oluyo yanibana da ebe dedi kabuk baglar kavlatma dokunma flan diye ne bilim biseyck olmadi.
Hemen kabarmazmis ki, aylar surermis bazenyaaa bende onu soracaktim 3 gun oldu kabarmadi
hatta asiyi yaparken siringayi cektiginde disari akti ve diger ebe eyvah akti falan deyince asiyi yapan ebe o kadarciktan bisey olmaz dedi
Bir anda oldu şaşkınım hemde bulunduğum yerdeki en güzel ev diyebilirim. Alt katımada ablam taşınıyor eşim yurtdışına giderse büyük destek olucak banaBakıyorum hiçbir şeyle oyalanmıyorsa mızırdanıyorsa uykusu gelmiştir. Koluma yatırıyorum ama ağlıyor hemen direniyor kasıyor kendini, emziğini veriyorum başta almıyor ama alana dek ağzında tutuyorum. Sonra emziği aldığı gibi sakinleşiyor. Sağa sola hafif hafif sallayıp geziniyorum, şarkı söylüyorum, gözler gidiyor. Gözler kapanınca yatırıyorum. Bazen uyanıyor tekrar başa sarıyorum. Biberonu 2 kere veriyorum malum, birini gündüz acıktığı zaman veriyorum meme yerine, genelde uyku sonrası.. Gece uykusundan önce de banyo yaptırıp mama veriyorum, uyutuyorum.
Ay çok sevindim canım senin adına hiç sevmiyordun şimdiki evini..Nasıl oldu?
Darısı başımıza, biz de bu ara ev bakıyoruz, gerçi aylardır bakıyoruz ama sanki bu ara olacak gibi..
Ben adetli iken oluyor diye duydum hep şaşırdım senden duyunca. Hissediyor musun canm peki takildktan snra..?Ben 4aktırdım adet olmayı beklemeden 3.Ayımızda açımadıazırlık süreci biraz heyecan ve ürküttü takma anı 20 saniye zaten rahatlığını düşününce zor değilp
Bizfe 20 gun oldu işte ama kafamı karıştırdın sen benimZaman alabilirmis canim o.
Bebegin bagisikliginin cevap vermesiyle ilgiliymis iste
15 gun erken sanirim daha
Tutar insallah ya asilari bebeklerimizin
Hemen kabarmazmis ki, aylar surermis bazen
Esim de dedi birazi disari akti diye. Ebe bir sey olmaz dedi
Ben de anlamadim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?