2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Ben buralardayım geçen hafta ywzliktaydim İnternet yoktu şimdi geriden okuyorum
Çok şükür iyiz ama verem aşısı tutmadı sanki herhangi bir kabarma kizarma yok yarın doktora soracağım sizin bebelerin durumu nedir 15 gün olacak cuma günü

220 lira sağlık ocağında İzmir’de böyle il farkeder mi bilmem zaten ağızdan veriliyor özele boş yere para verme
Yaptırmasak ne olur acaba. Düşünmüyorum yaptırmayı ama kararsızım. Sonuçta rotavirüsü kapsa da atlatabiliyor değil mi ölümcül bi duruma sebebiyet vermiyor bu virüs. İsgal yapıyor

Tutmadı derken. Kabarması falan mı gerekiyor anlamadım. Bizim öyle bi durumumuz olmadı da

Yaptırmasak ne olur acaba. Düşünmüyorum yaptırmayı ama kararsızım. Sonuçta rotavirüsü kapsa da atlatabiliyor değil mi ölümcül bi duruma sebebiyet vermiyor bu virüs. İsgal yapıyor
Yaptırma demem ama çoğu akrabamla aynı doğum yaptık onlar yaptırmamışlar ebe Kayseri’de söylememiş bile

yaaa bende onu soracaktim 3 gun oldu kabarmadi
hatta asiyi yaparken siringayi cektiginde disari akti ve diger ebe eyvah akti falan deyince asiyi yapan ebe o kadarciktan bisey olmaz dedi

Haklısın cnm ya ben sessiz takipçiye dönüştüm ; zorlu bir süreç atlattık az çok biliyorsunuz sonra da adaptasyon dönemi gecikti ; bebişim 2 aylık ama ancak düzen oturtmaya başladık; gündüz hiç uyumuyor iş güç yemek herşey kalıyor gece uykusuna geçince telefonu elime alıyorum geriden gelip okumayı bitirdiğimde gözler de kapanıyor benim
Ama takibi hiç bırakmıyorum sonuna kadar sizlerleyim
İnşallah zamanla daha aktif hale geleceğim

Verem bende vurdurdum ogluma bizde de kizarma vs yok bu tutmadigi icin mi oluyo yani bana da ebe dedi kabuk baglar kavlatma dokunma flan diye ne bilim biseyck olmadi.

Bu ses olayı ne olacak ya. Ben Ocağı bile açamıyorum çıt çıt sesinden rahatsız oluyor uyanıyor korkuyor. Ne zaman alışacaklar acaba seslere
Canm ben bu ara muzik ve pis pis aciyorum. Cok sessizligede alışmasın ama uyumayincada insan napacagini sasiriyor.
Canim bazi yasanan seyler boyle yapıyor insani, senin daha onceden yazdigin bir mesaji hatirliyorum binayi adini dahi anmak istemedigim bir tur basmisti sanirim senin bu titizlik ondan sonra kaldi. Benimde ilk satin aldigim ev rutubetliydi bahceye açılıyordu ufak ufak bocekler vardi evde esyalarim hep rutubet olmustu kıyafetlerime kadar o zamandan sonra baya psikolojm bozuldu halada devam ediyor gibi herseyi takar oldum sanki bir yerden birsey bulsckms gibi ama gerçkten hayat boyle geçmiyor biraz rahat olmak lazım bn pis ol demiyorum sadece cok dusunme. Etrafndklrde rahat anladigim kadarıyla bence onlardan uzaklasmalisin ne kadar mümkün bilmiyorum ama bazi seylerden bazi yerlerden uzaklastikca rahatlarsin diye dusunuyorum. Suan mumkun degilsede biraz idare edecek bazi seyleri gormezden geleceksin. Gercekten su hayatta can' dan baska onemli birsey yok çocuklarıni dusun gerisi yalan :)
Bebek kiz miydi ? Kiz bebeklerde oluyormus genelde Allah kotu hastaliktan korusun gecer canim..
bnmki cok agliyor bu ara aliyorum kucagima bir o yana bir bu yana pis pis biraz hizli yapiyorum bastırıyorum onu napayim durmaz ise bırakıyorum ana kucagina sakinlessin diye hala agliyorsa kucagiima alip gezdiriyorum sirti gogsume dayali sekilde. Boyle boyle geciyor zaman iste :)
Kızlaaaaaaaar taşınıyoruuuuuuummmmmmm
Hayirlisi olsun sevindim :)
Bnde e bebekten almistim bebek bir tek inda duruyor suan :) gule gule kullanin

Valla bende yaptirmayacagim rota virus aşısını devlet ne asi diyosa o onun harici yaptirmam

Bende oyun halısı dusunuyorm canm yine onu daha fazla kullanirm gbi geliyo bana

Ben 4aktırdım adet olmayı beklemeden 3.Ayımızda açımadıazırlık süreci biraz heyecan ve ürküttü takma anı 20 saniye zaten rahatlığını düşününce zor değilp

BKGK tesekkur ederim canim.. evet basladi bir sekilde,dusunursen sonu gelmiyor.
Tabiki dogru diorsun evlatlarim icin zaten hersey.
Oglum enfeksion kapmasin diye ugrastikca basladi. Bobreklerini kaybetmesin diye ugrastikcs. Ama koruyan Rabbim biliorum,anladim. Ama iste bana geriye bu huylanma,igrenme,dikkat etme takintilarini birakti.bu hamileligimde de kizi koruyamazsam diye basladi iste.bakalim az daha emsin bas edemezsem ilac yine. Sen nasil rahatlatiyorsun kendini mesela canim. Bukasacakmis gibi diyorsun ya hani. Rutubet nem kuf benim de basima bela
Hele bocekler, allahim korusun ya. Cok da temiz degilim aslinda.. temizlik yapmaya da firsat yok. Ama pis gordugumuz seylere dikkat edioruz iste esimle. Disardan gelip oturmayiz, oglani kendimizi dusa sokariz falan. Insallah oglum kotu etkilenmez

Benim kizim da sirti bana dayali gezdirince,etrafi izlerken falan sakinlesiyor seninki gibi.
Ben de aglayinca mecbur hizli salliyorum.bir de oy oy oy ay ay ah doye bagirarak sarki soyleyince susuyor nedense

Valla bende yaptirmayacagim rota virus aşısını devlet ne asi diyosa o onun harici yaptirmam
Ama.iste cok su kaybederse bobrekleri zarar gorebilirmis. Ondan diyorlar saniirim.
Ama tabi dediginiz de dogru. Asi olsa da hasta olabilirmis ama.hafif gecirirmis oyle diyorlar
Ama belki asi olmadan da hafif gecirir. Iki bilinmeyenli denklem

Verem bende vurdurdum ogluma bizde de kizarma vs yok bu tutmadigi icin mi oluyo yani bana da ebe dedi kabuk baglar kavlatma dokunma flan diye ne bilim biseyck olmadi.
Zaman alabilirmis canim o.
Bebegin bagisikliginin cevap vermesiyle ilgiliymis iste
15 gun erken sanirim daha
Tutar insallah ya asilari bebeklerimizin

yaaa bende onu soracaktim 3 gun oldu kabarmadi
hatta asiyi yaparken siringayi cektiginde disari akti ve diger ebe eyvah akti falan deyince asiyi yapan ebe o kadarciktan bisey olmaz dedi
Hemen kabarmazmis ki, aylar surermis bazen
Esim de dedi birazi disari akti diye. Ebe bir sey olmaz dedi
Ben de anlamadim canim

Bir anda oldu şaşkınım hemde bulunduğum yerdeki en güzel ev diyebilirim. Alt katımada ablam taşınıyor eşim yurtdışına giderse büyük destek olucak bana

Ben 4aktırdım adet olmayı beklemeden 3.Ayımızda açımadıazırlık süreci biraz heyecan ve ürküttü takma anı 20 saniye zaten rahatlığını düşününce zor değilp
Ben adetli iken oluyor diye duydum hep şaşırdım senden duyunca. Hissediyor musun canm peki takildktan snra..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…