coook sevindim senin adina hayirlisi olsun.bebis ugurlu geldiBir anda oldu şaşkınım hemde bulunduğum yerdeki en güzel ev diyebilirim. Alt katımada ablam taşınıyor eşim yurtdışına giderse büyük destek olucak bana
Ebe kabaracak demedi. Bu aşıda iz kalabilir, şişebilir, kabuk bağlayabilir ama hiçbir şey olmamış gibi de kalabilir dedi.Ben buralardayım geçen hafta ywzliktaydim İnternet yoktu şimdi geriden okuyorum
Çok şükür iyiz ama verem aşısı tutmadı sanki herhangi bir kabarma kizarma yok yarın doktora soracağım sizin bebelerin durumu nedir 15 gün olacak cuma günü
Maalesef ölümcül olabiliyor. Yüzbinlerce çocuğun ölümüne sebep oluyormuş her yıl.. Araştır bence bir..Yaptırmasak ne olur acaba. Düşünmüyorum yaptırmayı ama kararsızım. Sonuçta rotavirüsü kapsa da atlatabiliyor değil mi ölümcül bi duruma sebebiyet vermiyor bu virüs. İsgal yapıyor
Sağol canım yolculuk güzel geçti sağ salim vardık evimize
Hadi gozun aydin cnm. Bende haftaya cmrtesi yolcuyum insGünaydın kızlar bu manzaraya uyanmayı öyle çok özlemişim ki insanın memleketi gibisi yok
Yolculuk çok güzel geçti bizim kız gözünü açamadan geldi desem yeridir uyku böcüğü olduNeyse geldik falan annemler ablam kardeşim bunu görünce sevelim diye üşüştük başına Ay bu bi ağladı bi ağladı abowww sanki ateşe attık aşıda bile ağlamayan bebek yabancılık mı çekti korktumu ne oldu anlamadım zor sakinleştirdik banyo yaptırıp uyuttuk direk. Annem bana bi sofra hazırlamıştı çığlık kıyamet hiçbirinden yiyemedim bi de cocugum ağlamıyor sakin diyodum rezil etti beni cadı yaa inşallah bugun yine ağzını büzmez onlara bizimkilerde çıldıırıyo sevmek için bakalım bugun güzel geçer umarım benden haberler böyle
günaydın hoşgeldiiin. ❤❤❤Günaydın kızlar bu manzaraya uyanmayı öyle çok özlemişim ki insanın memleketi gibisi yok
Yolculuk çok güzel geçti bizim kız gözünü açamadan geldi desem yeridir uyku böcüğü olduNeyse geldik falan annemler ablam kardeşim bunu görünce sevelim diye üşüştük başına Ay bu bi ağladı bi ağladı abowww sanki ateşe attık aşıda bile ağlamayan bebek yabancılık mı çekti korktumu ne oldu anlamadım zor sakinleştirdik banyo yaptırıp uyuttuk direk. Annem bana bi sofra hazırlamıştı çığlık kıyamet hiçbirinden yiyemedim bi de cocugum ağlamıyor sakin diyodum rezil etti beni cadı yaa inşallah bugun yine ağzını büzmez onlara bizimkilerde çıldıırıyo sevmek için bakalım bugun güzel geçer umarım benden haberler böyle
Bana ebe de çocuk doktoru da yara gibi olur hatta akıntı bile gelebilir dedi hicbirsey olmayacağını bilmiyordum ben de bekliyorum bi hareket yok bügun doktoru görecek nasıl olsa ama tek benimki değilmiş çok varmış bizim gibi olanEbe kabaracak demedi. Bu aşıda iz kalabilir, şişebilir, kabuk bağlayabilir ama hiçbir şey olmamış gibi de kalabilir dedi.
Benimkine bir ay oldu bizde de yok. Ebe dört aylıkken olabilir demişti ama bilemiyorum.Ben buralardayım geçen hafta ywzliktaydim İnternet yoktu şimdi geriden okuyorum
Çok şükür iyiz ama verem aşısı tutmadı sanki herhangi bir kabarma kizarma yok yarın doktora soracağım sizin bebelerin durumu nedir 15 gün olacak cuma günü
Günaydın canımGünaydın kızlar bu manzaraya uyanmayı öyle çok özlemişim ki insanın memleketi gibisi yok
Bakalım bekleyip gorcezBenimkine bir ay oldu bizde de yok. Ebe dört aylıkken olabilir demişti ama bilemiyorum.
Çok sevindim, istikamet nireKızlaaaaaaaar taşınıyoruuuuuuummmmmmm
Oh mis gibi tadını çıkarın şimdi ana kızGünaydın kızlar bu manzaraya uyanmayı öyle çok özlemişim ki insanın memleketi gibisi yok
Günaydın canım, hayırlısı olsun hakkınızdaGünaydın kızçelerrr, bol sus puslu ve uykulu günler diliyorum hepimizeBugün ev görmeye gideceğiz, inşallah beğeniriz de alırız
Bu ev muhabbetine ben de bişey ekleyeyim biz de oturduğumuz evi aldık. Taşınma derdi falan olmadı çok iyi oldu :) :)Günaydın kızçelerrr, bol sus puslu ve uykulu günler diliyorum hepimizeBugün ev görmeye gideceğiz, inşallah beğeniriz de alırız
Kucakta bebek pişpişlemekten yazamıyorum bacım. Benimki hep gececi. Dairedeyim şimdi az sonra eve gideceğim gözlerime cam kaçmış gibi uykusuzluktan öğlen de bebek görmeye iş arkadaşlarım gelecek. Gidip mercimekli köfte yapacağım . Bahçede ağırlayacağıZ bakalım. Hayırlısı ile.buralar gece iyice sessizlesti..bir benim bebe uyumuyor...neden ya
Ay süperrrBu ev muhabbetine ben de bişey ekleyeyim biz de oturduğumuz evi aldık. Taşınma derdi falan olmadı çok iyi oldu :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?