2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ebe kabaracak demedi. Bu aşıda iz kalabilir, şişebilir, kabuk bağlayabilir ama hiçbir şey olmamış gibi de kalabilir dedi.
Yaptırmasak ne olur acaba. Düşünmüyorum yaptırmayı ama kararsızım. Sonuçta rotavirüsü kapsa da atlatabiliyor değil mi ölümcül bi duruma sebebiyet vermiyor bu virüs. İsgal yapıyor
Maalesef ölümcül olabiliyor. Yüzbinlerce çocuğun ölümüne sebep oluyormuş her yıl.. Araştır bence bir..

Günaydın kızlar bu manzaraya uyanmayı öyle çok özlemişim ki insanın memleketi gibisi yok
Yolculuk çok güzel geçti bizim kız gözünü açamadan geldi desem yeridir uyku böcüğü oldu Neyse geldik falan annemler ablam kardeşim bunu görünce sevelim diye üşüştük başına Ay bu bi ağladı bi ağladı abowww sanki ateşe attık aşıda bile ağlamayan bebek yabancılık mı çekti korktumu ne oldu anlamadım zor sakinleştirdik banyo yaptırıp uyuttuk direk. Annem bana bi sofra hazırlamıştı çığlık kıyamet hiçbirinden yiyemedim bi de cocugum ağlamıyor sakin diyodum rezil etti beni cadı yaa inşallah bugun yine ağzını büzmez onlara bizimkilerde çıldıırıyo sevmek için bakalım bugun güzel geçer umarım benden haberler böyle

Eklentiler

• IMG_20200702_060042.webp
    54,3 KB · Görüntüleme: 65
Hadi gozun aydin cnm. Bende haftaya cmrtesi yolcuyum ins

günaydın hoşgeldiiin. ❤❤❤

manzarayı büyüyüp büyütüp büyütüp baktım ama tam da anlayamadim. erikliman desem ilerideki burun bozuyor. aksu desem ada yok

yabancilasa da küçükler ya çabuk alışır canim. büyümüş de yabancı bilirmiş. ❤❤

Ebe kabaracak demedi. Bu aşıda iz kalabilir, şişebilir, kabuk bağlayabilir ama hiçbir şey olmamış gibi de kalabilir dedi.
Bana ebe de çocuk doktoru da yara gibi olur hatta akıntı bile gelebilir dedi hicbirsey olmayacağını bilmiyordum ben de bekliyorum bi hareket yok bügun doktoru görecek nasıl olsa ama tek benimki değilmiş çok varmış bizim gibi olan

Benimkine bir ay oldu bizde de yok. Ebe dört aylıkken olabilir demişti ama bilemiyorum.
Günaydın canım tadını çıkar

Oh mis gibi tadını çıkarın şimdi ana kız söyle senin cadıya ağlamasın

buralar gece iyice sessizlesti..bir benim bebe uyumuyor...neden ya
Kucakta bebek pişpişlemekten yazamıyorum bacım. Benimki hep gececi. Dairedeyim şimdi az sonra eve gideceğim gözlerime cam kaçmış gibi uykusuzluktan öğlen de bebek görmeye iş arkadaşlarım gelecek. Gidip mercimekli köfte yapacağım . Bahçede ağırlayacağıZ bakalım. Hayırlısı ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…