Ben varımKızlar bebeğini emzirirken uyutan yok mu hiç? Benim kiz emzik almadı emzik yerine beni kullaniyo yaa. Emzigini takip beşiğinde sallasam ne güzel olurdu, sıcakta hiç inmiyo üstümden hele gündüzleri hep kucakta uyumk istiyo
400 gr almis sayilir mi bilmiyorumonuda ilk haftalar biraz iyiydi o ara almistir .
Bence bebek uyur beslenirse birde huzurlu bebek olursa anne pozitif olur aksi takdirde bebek iyi degilken dunyanin en mutsuz insani anne olur . Ben kolay bebek büyüttüm pozitif neseli gezen anneydim ne gaz damlasi ne beyaz gürültü hicbirsey bilmezdim.
Zor bebek büyütüyorum surekli arastiriyorum gaz damlalari masajlar sebepler çözümler besikler hamaklar aliyorum duvar deldik salıncak yaptik olmadi tam 5 ten beridir agliyor uyumak istiyor diye esimle carsafta salliyoruz suan bir elimle sallayip yaziyorum. Parmaklarim kırık gibi agriyor artik . O yuzden sizlere soru soruyorum siz su konuda nasil yapiyorsunuz diye kizlar . Cok çekiniyorum soru sorarken sizlerin enerjisini düşürmek istemiyorum negatif gergin insan olarak görünüyorum biliyorum ama bebek dogdugundan beridir problemleyiz. Tek tesellim şükür saglikli o yuzden sabir ediyorum . Sorunlarima çözüm icin sizlere soru sorararak normali ne diye ogrenmek istiyorum beni yadirgamayin olur mu
Günaydın kızlar bu manzaraya uyanmayı öyle çok özlemişim ki insanın memleketi gibisi yok
Yolculuk çok güzel geçti bizim kız gözünü açamadan geldi desem yeridir uyku böcüğü olduNeyse geldik falan annemler ablam kardeşim bunu görünce sevelim diye üşüştük başına Ay bu bi ağladı bi ağladı abowww sanki ateşe attık aşıda bile ağlamayan bebek yabancılık mı çekti korktumu ne oldu anlamadım zor sakinleştirdik banyo yaptırıp uyuttuk direk. Annem bana bi sofra hazırlamıştı çığlık kıyamet hiçbirinden yiyemedim bi de cocugum ağlamıyor sakin diyodum rezil etti beni cadı yaa inşallah bugun yine ağzını büzmez onlara bizimkilerde çıldıırıyo sevmek için bakalım bugun güzel geçer umarım benden haberler böyle
72 saat say demişti bana ebe canim. öyle yapmıştım ben de.Kızlar Aşıdan sonra 3 gün hesaplarken aşı olduğu günüde sayıyor muyuz?
GiresunGünaydın kızlar bu manzaraya uyanmayı öyle çok özlemişim ki insanın memleketi gibisi yok
Yolculuk çok güzel geçti bizim kız gözünü açamadan geldi desem yeridir uyku böcüğü olduNeyse geldik falan annemler ablam kardeşim bunu görünce sevelim diye üşüştük başına Ay bu bi ağladı bi ağladı abowww sanki ateşe attık aşıda bile ağlamayan bebek yabancılık mı çekti korktumu ne oldu anlamadım zor sakinleştirdik banyo yaptırıp uyuttuk direk. Annem bana bi sofra hazırlamıştı çığlık kıyamet hiçbirinden yiyemedim bi de cocugum ağlamıyor sakin diyodum rezil etti beni cadı yaa inşallah bugun yine ağzını büzmez onlara bizimkilerde çıldıırıyo sevmek için bakalım bugun güzel geçer umarım benden haberler böyle
Ben deeeeBen varım
Çok teşekkür ederim hemde ne uğuurcoook sevindim senin adina hayirlisi olsun.bebis ugurlu geldi
Çok şanslısın hayırlı olsunnBu ev muhabbetine ben de bişey ekleyeyim biz de oturduğumuz evi aldık. Taşınma derdi falan olmadı çok iyi oldu :) :)
Hehehe aynen canim.Kızlar herşey birbirine girdi yaa. Taşınma işi , kontrole gidip rotavirüs aşısı yaptırmamız lazım. Bayram geliyor. Nerden başlasam napsam h bilmiyorum valla oturup bi kafamı toparlamam lazım
Canım ne yargılaması Allah aşkına, hepimiz sorular soruyoruz ki birbirimizin deneyimlerinden faydalanalım. Hem ben mutluluk duyarım eğer cevaplayıp yardımcı olabileceğim bir şeyse.. O yüzden istersen günde 10 tane sor ne olacak400 gr almis sayilir mi bilmiyorumonuda ilk haftalar biraz iyiydi o ara almistir .
Bence bebek uyur beslenirse birde huzurlu bebek olursa anne pozitif olur aksi takdirde bebek iyi degilken dunyanin en mutsuz insani anne olur . Ben kolay bebek büyüttüm pozitif neseli gezen anneydim ne gaz damlasi ne beyaz gürültü hicbirsey bilmezdim.
Zor bebek büyütüyorum surekli arastiriyorum gaz damlalari masajlar sebepler çözümler besikler hamaklar aliyorum duvar deldik salıncak yaptik olmadi tam 5 ten beridir agliyor uyumak istiyor diye esimle carsafta salliyoruz suan bir elimle sallayip yaziyorum. Parmaklarim kırık gibi agriyor artik . O yuzden sizlere soru soruyorum siz su konuda nasil yapiyorsunuz diye kizlar . Cok çekiniyorum soru sorarken sizlerin enerjisini düşürmek istemiyorum negatif gergin insan olarak görünüyorum biliyorum ama bebek dogdugundan beridir problemleyiz. Tek tesellim şükür saglikli o yuzden sabir ediyorum . Sorunlarima çözüm icin sizlere soru sorararak normali ne diye ogrenmek istiyorum beni yadirgamayin olur mu
Bizim kız pazartesi günü olmuştu aşı, perşembe akşamı yıkadık.Kızlar Aşıdan sonra 3 gün hesaplarken aşı olduğu günüde sayıyor muyuz?
Canım ne yargılaması Allah aşkına, hepimiz sorular soruyoruz ki birbirimizin deneyimlerinden faydalanalım. Hem ben mutluluk duyarım eğer cevaplayıp yardımcı olabileceğim bir şeyse.. O yüzden istersen günde 10 tane sor ne olacak
Bizim kız pazartesi günü olmuştu aşı, perşembe akşamı yıkadık.
İncir hiç sevmem yaKızlar size mikemmel bir tarifle geldim.İncir uyutması sütü acayip yağlandırıyor. Defter kaleminiz hazırsa veriyorum tarifi.
8 tane kuru incir
500 ml süt
Hepsi bu kadar
İncirleri sıcak suya koyup biraz bekletiyorsunuz, yumuşasın diye. O sırada sütü biraz ısıtın ama kaynar olmayacak. Yumuşayan incirleri doğrayın üstüne sütü döküp mikserden bızzzttt. Sonra kaselere koyup üzerini streçliyip biraz oda sıcaklığında tutup daha sonra buzdolabında soğuyana kadar dinlendirin.
Hem sağlıklı bir ara öğününüz hem süte faydanız oldu. Afiyet olsun
Bende hiç sevmem hayatımda 1 tane yemişimdir muhtemelen o da tadına bakmak içinİncir hiç sevmem yaAma tarif için teşekkürler canım
Aslında hurma da sevmem ama sağlıklı beslendiğim zamanlar şeker yerine hurma kullanıyordum, tadı hurma gibi olmuyordu, incir de denenebilir.Bende hiç sevmem hayatımda 1 tane yemişimdir muhtemelen o da tadına bakmak içinama bu fena olmuyor soğul soğuk puding gibi oluyor. Çok tatlı olmasın istiyorsan 6 taneye falan düşürebilirsin. He bence hurmayla falanda yapılabilir. Ben denemesim ama daha
Ben yerini bile bulamadım iz yokBizim verem aşısı izi bu durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?