2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Canım neden öyle düşünüyorsun. Hepimiz sorup öğreniyoruz bir şeyler. Kimsenin rahatsız olduğunu sanmıyorum. Ben seni çok iyi anlıyorum çok yıprandın bu süreçte hiç ama hiç kolay değil ağlayan kolik bir bebek. Ama en güzel geçeceğini bilmek. Az kaldı sonra her şey güzel olacak.

Ohh maşallah ne güzel manzara. Tadını çıkar canım öpüyorum minik cadıyıı.

Giresunben
Cok guzel canim.
Masallah iyi eglenceler,ailenke keyifli gunler.
Bebis bakalim lahana vorbasi icince nasil bir gazleydi olacak. Benimki koltugu mafetti

Kızlar herşey birbirine girdi yaa. Taşınma işi , kontrole gidip rotavirüs aşısı yaptırmamız lazım. Bayram geliyor. Nerden başlasam napsam h bilmiyorum valla oturup bi kafamı toparlamam lazım

Kızlar herşey birbirine girdi yaa. Taşınma işi , kontrole gidip rotavirüs aşısı yaptırmamız lazım. Bayram geliyor. Nerden başlasam napsam h bilmiyorum valla oturup bi kafamı toparlamam lazım
Hehehe aynen canim.
Tasinma en zoru olacak. Ama olsun kendi evin. Hayirli oksun insallah
Bi deftere not liste yap bence
Ben de ev isleri, oglsnin kan vermesi, kizin kontrolu, evde boya,duzen isleri. Oy oyy
Sen ben bebise bakiorum de hic kendini yorma bence

Canım ne yargılaması Allah aşkına, hepimiz sorular soruyoruz ki birbirimizin deneyimlerinden faydalanalım. Hem ben mutluluk duyarım eğer cevaplayıp yardımcı olabileceğim bir şeyse.. O yüzden istersen günde 10 tane sor ne olacak
Kızlar Aşıdan sonra 3 gün hesaplarken aşı olduğu günüde sayıyor muyuz?
Bizim kız pazartesi günü olmuştu aşı, perşembe akşamı yıkadık.

Bizimkide pazartesi oldu Bu akşam yıkayayım o zaman.

Kızlar size mikemmel bir tarifle geldim. İncir uyutması sütü acayip yağlandırıyor. Defter kaleminiz hazırsa veriyorum tarifi.
8 tane kuru incir
500 ml süt
Hepsi bu kadar
İncirleri sıcak suya koyup biraz bekletiyorsunuz, yumuşasın diye. O sırada sütü biraz ısıtın ama kaynar olmayacak. Yumuşayan incirleri doğrayın üstüne sütü döküp mikserden bızzzttt. Sonra kaselere koyup üzerini streçliyip biraz oda sıcaklığında tutup daha sonra buzdolabında soğuyana kadar dinlendirin.
Hem sağlıklı bir ara öğününüz hem süte faydanız oldu. Afiyet olsun

İncir hiç sevmem ya Ama tarif için teşekkürler canım

İncir hiç sevmem ya Ama tarif için teşekkürler canım
Bende hiç sevmem hayatımda 1 tane yemişimdir muhtemelen o da tadına bakmak için ama bu fena olmuyor soğul soğuk puding gibi oluyor. Çok tatlı olmasın istiyorsan 6 taneye falan düşürebilirsin. He bence hurmayla falanda yapılabilir. Ben denemesim ama daha

Aslında hurma da sevmem ama sağlıklı beslendiğim zamanlar şeker yerine hurma kullanıyordum, tadı hurma gibi olmuyordu, incir de denenebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…