2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

ya canim kiyamam sana..neden negatif insan olasin.sen evladin icin en iyi ortami olusturmaya calisan fedakar bir annesin..Allah yardimcin olsun.tez vakitte gecsin su kolik insAllah...

desene bize uyku yok..Allah yardimiz olsun canim.ben de 6.30 da yattim 8.00 de oglan kalkti
uyku yok bize..

Ya bugün benim oğlan bi aglak bi aglak ki sormayın. Ya da sorun yaa anlaticam kriz gibi bişey yaşadı neydi nedendi anlamadım. Uyuyor ama uykuda kalamiyor. Pusette durmuyor. İş yapabilene aşk olsun. O kadar caresizim ki akşama soğan yemeği yapicam ya

Kızlar bi de benim sıpa tavana bakıp gülüyo. Sinirim bozuluyo ya normal mi

Bizde öyleyiz şimdi bibs emzik sipariş ettim Kızlar dedi onu deneyeceğim

Benimki de geçen ben yemek yaparken katıldı resmen nefesi kesildi gibi oldu ilk kez.. Hık mık ediyordu ben de dolma dolduruyordum yanımda ana kucağında he, ayağımla sallıyordum 2 biber kaldı bu ağlamaya başladı, sonra bir bağırdı nefes gitti. Aklım çıktı, kucağıma aldım yağlı ellerle, sustu direkt..

Ay benim kız da tavana çok gülüyor, bana gülmüyor o kadar be

Dişten olabilir mi patlama aşamasında acısı yada ağrısı vardır belki.Benim kizada olmuştu ne yapsam ağlıyor huysuzlaniyordu arada Kardesinin diş jelinden sürdum birazcık ağzına, ondan sonra uyudu. Dokt.orunu aradim sordum öyle kullandım.

Ya aglama krizlerinden bahsederken nasil gulebiliyorsunuz kizlar aklim almiyor bu ne pozitiflik uyaniyor oyun oynuyorum konusuyorum sonra vizirdaniyor uyku geldi yatiriyorum agliyor kaldiriyorum yine ağlıyor çünkü uyku geldi ama yatmakta istemiyor bunlari ben yasarken anlatirken nasil güleyim gülemem simdi ben negatif miyim ☺☺

@Vaveyylla S Susam_tanesi hayırlı olsun kızlar evleriniz huzur içinde yaşamak nasip olsun inşallah
Çok şanslısın hayırlı olsunn
Sağolun kızlar valla kız kısmetiyle gelir derlerdi de inanmazdım. Gerçekten öyleymiş. 3 yıldır bekliyoruz ev sahibi satsa da alsak diye tam bu dönemde satacağı tuttu bebişle nasıl ev bakalım nasıl taşınalım biz de aldık

Hayirli olsun canim oturdugunuz evi mi aldiniz oh tasinma zahmeti de olmamış ne guzel

Koalacim super tarif.yanina da kahve.
Ama sutle inciri direk yesem de olur mu daha yemek yapmaya firsatim olmadi da

Eşim melek görüyordur diyor. İyi de niye tavan yani çarpılcam şimdi ay tek gülsünler de napalim
Aa bak olabilir canım hiç aklıma gelmemişti. Karanfil ve zeytinyağı ile karışım yapıyorlar diş için, onu bir denesem diyorum ben de. Aslında niyetim diş topu almak ama Türkiye'de fiyatları çok fahiş ya.
Yaşarken gülene deli derler kız zaten hoş ben de çok akıllı sayılmam ama yaşarken gülmüyorum anlatırken gülmem de benim gevşekligimden işte
Ya ne güzel hayırla oturmaya devam edin inşallah

Kızlar sizin de şey oluyor mu ya....

Hani bebenin gözü yarı kapanır...
Kucağında, ayağında, beşiğinde nerde uyutuyorsan artık sallarsın....
O gözler kayar da kayar, kayar da kayar....
Dersin şükür bugün de uyuttuk.
Sonra birden fal taşı gibi açılır gözler...
Emzik dil ile itelenmeye başlar....
Hırsla bir yandan emziği tutarsın, bir yandan sallamaya devam..
Sonra bebenin eller ayaklar oynamaya başlar, sen biraz daha hızlanırsın.
Bebe artık sankim bir Jet Li, bir Jackie Chen, bazen de bir Muhammed Ali edasıyla vuruşlara başlamıştır......
Ama sen içinde hala ya uyursa umuduyla sallamaya ve emziği itelemeye devam edersin....

Sonunu yazmıyorum çünkü hepimiz o mutsuz sonu biliyoruz

Hayirli olsun canim oturdugunuz evi mi aldiniz oh tasinma zahmeti de olmamış ne guzel
Aynen canım öyle oldu çok sağol
Amin canım sağol inşallah

Reactions: Kuf
Gezdirince susuyor mu canim, sirtini sana dayayip kucagina alinca..
O aglayinca onu baatirmayi denese.
Ben mesela oyoyoyoy daglar oyoy oy ey ey eyy gibi bagiriyorum melodik olarak.
Anam benden daha cigirtkan diyor galiba ve pes ediyor cogu zaman
Ben neden guluyorum bilio musun. Bilerek agladigi icin. Kucaktan daha indirmeye yeltendin mi basiyor cigligi, uyanik spor

Kız yapmayan varsa getirin o bebeyi takicam bi çeyrek altın
Ben baktım olmuyor, oynamaya devam ediyorum yoksa oynaticam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…