400 gr almis sayilir mi bilmiyorumonuda ilk haftalar biraz iyiydi o ara almistir .
Bence bebek uyur beslenirse birde huzurlu bebek olursa anne pozitif olur aksi takdirde bebek iyi degilken dunyanin en mutsuz insani anne olur . Ben kolay bebek büyüttüm pozitif neseli gezen anneydim ne gaz damlasi ne beyaz gürültü hicbirsey bilmezdim.
Zor bebek büyütüyorum surekli arastiriyorum gaz damlalari masajlar sebepler çözümler besikler hamaklar aliyorum duvar deldik salıncak yaptik olmadi tam 5 ten beridir agliyor uyumak istiyor diye esimle carsafta salliyoruz suan bir elimle sallayip yaziyorum. Parmaklarim kırık gibi agriyor artik . O yuzden sizlere soru soruyorum siz su konuda nasil yapiyorsunuz diye kizlar . Cok çekiniyorum soru sorarken sizlerin enerjisini düşürmek istemiyorum negatif gergin insan olarak görünüyorum biliyorum ama bebek dogdugundan beridir problemleyiz. Tek tesellim şükür saglikli o yuzden sabir ediyorum . Sorunlarima çözüm icin sizlere soru sorararak normali ne diye ogrenmek istiyorum beni yadirgamayin olur mu
Kucakta bebek pişpişlemekten yazamıyorum bacım. Benimki hep gececi. Dairedeyim şimdi az sonra eve gideceğim gözlerime cam kaçmış gibi uykusuzluktan öğlen de bebek görmeye iş arkadaşlarım gelecek. Gidip mercimekli köfte yapacağım . Bahçede ağırlayacağıZ bakalım. Hayırlısı ile.
İstersen dene bakalım belki hoşuna giderAslında hurma da sevmem ama sağlıklı beslendiğim zamanlar şeker yerine hurma kullanıyordum, tadı hurma gibi olmuyordu, incir de denenebilir.
Bizde öyleyiz şimdi bibs emzik sipariş ettim Kızlar dedi onu deneyeceğimKızlar bebeğini emzirirken uyutan yok mu hiç? Benim kiz emzik almadı emzik yerine beni kullaniyo yaa. Emzigini takip beşiğinde sallasam ne güzel olurdu, sıcakta hiç inmiyo üstümden hele gündüzleri hep kucakta uyumk istiyo
Normal bana iz falan kalır demediler az biraz kırmızıBen yerini bile bulamadım iz yok
Beni unutma benim ki de uyumuyor canımburalar gece iyice sessizlesti..bir benim bebe uyumuyor...neden ya
Aşı olduğu saate 72 saat ekleKızlar Aşıdan sonra 3 gün hesaplarken aşı olduğu günüde sayıyor muyuz?
Benimki de geçen ben yemek yaparken katıldı resmen nefesi kesildi gibi oldu ilk kez.. Hık mık ediyordu ben de dolma dolduruyordum yanımda ana kucağında he, ayağımla sallıyordum 2 biber kaldı bu ağlamaya başladı, sonra bir bağırdı nefes gitti. Aklım çıktı, kucağıma aldım yağlı ellerle, sustu direkt..Ya bugün benim oğlan bi aglak bi aglak ki sormayın. Ya da sorun yaa anlaticamkriz gibi bişey yaşadı neydi nedendi anlamadım. Uyuyor ama uykuda kalamiyor. Pusette durmuyor. İş yapabilene aşk olsun. O kadar caresizim ki akşama soğan yemeği yapicam ya
Kızlar bi de benim sıpa tavana bakıp gülüyo. Sinirim bozuluyo ya normal mi
Dişten olabilir mi patlama aşamasında acısı yada ağrısı vardır belki.Benim kizada olmuştu ne yapsam ağlıyor huysuzlaniyordu arada Kardesinin diş jelinden sürdum birazcık ağzına, ondan sonra uyudu. Dokt.orunu aradim sordum öyle kullandım.Ya bugün benim oğlan bi aglak bi aglak ki sormayın. Ya da sorun yaa anlaticamkriz gibi bişey yaşadı neydi nedendi anlamadım. Uyuyor ama uykuda kalamiyor. Pusette durmuyor. İş yapabilene aşk olsun. O kadar caresizim ki akşama soğan yemeği yapicam ya
Ya aglama krizlerinden bahsederken nasil gulebiliyorsunuz kizlar aklim almiyor bu ne pozitiflikYa bugün benim oğlan bi aglak bi aglak ki sormayın. Ya da sorun yaa anlaticamkriz gibi bişey yaşadı neydi nedendi anlamadım. Uyuyor ama uykuda kalamiyor. Pusette durmuyor. İş yapabilene aşk olsun. O kadar caresizim ki akşama soğan yemeği yapicam ya
Ay süperrr
Sağolun kızlar valla kız kısmetiyle gelir derlerdi de inanmazdım. Gerçekten öyleymiş. 3 yıldır bekliyoruz ev sahibi satsa da alsak diye tam bu dönemde satacağı tuttu bebişle nasıl ev bakalım nasıl taşınalım biz de aldıkÇok şanslısın hayırlı olsunn
Hayirli olsun canim oturdugunuz evi mi aldiniz oh tasinma zahmeti de olmamış ne guzelSağolun kızlar valla kız kısmetiyle gelir derlerdi de inanmazdım. Gerçekten öyleymiş. 3 yıldır bekliyoruz ev sahibi satsa da alsak diye tam bu dönemde satacağı tuttu bebişle nasıl ev bakalım nasıl taşınalım biz de aldık
Koalacim super tarif.yanina da kahve.Kızlar size mikemmel bir tarifle geldim.İncir uyutması sütü acayip yağlandırıyor. Defter kaleminiz hazırsa veriyorum tarifi.
8 tane kuru incir
500 ml süt
Hepsi bu kadar
İncirleri sıcak suya koyup biraz bekletiyorsunuz, yumuşasın diye. O sırada sütü biraz ısıtın ama kaynar olmayacak. Yumuşayan incirleri doğrayın üstüne sütü döküp mikserden bızzzttt. Sonra kaselere koyup üzerini streçliyip biraz oda sıcaklığında tutup daha sonra buzdolabında soğuyana kadar dinlendirin.
Hem sağlıklı bir ara öğününüz hem süte faydanız oldu. Afiyet olsun
Eşim melek görüyordur diyor. İyi de niye tavan yaniBenimki de geçen ben yemek yaparken katıldı resmen nefesi kesildi gibi oldu ilk kez.. Hık mık ediyordu ben de dolma dolduruyordum yanımda ana kucağında he, ayağımla sallıyordum 2 biber kaldı bu ağlamaya başladı, sonra bir bağırdı nefes gitti. Aklım çıktı, kucağıma aldım yağlı ellerle, sustu direkt..
Ay benim kız da tavana çok gülüyor, bana gülmüyor o kadar be
Aa bak olabilir canım hiç aklıma gelmemişti. Karanfil ve zeytinyağı ile karışım yapıyorlar diş için, onu bir denesem diyorum ben de. Aslında niyetim diş topu almak ama Türkiye'de fiyatları çok fahiş ya.Dişten olabilir mi patlama aşamasında acısı yada ağrısı vardır belki.Benim kizada olmuştu ne yapsam ağlıyor huysuzlaniyordu arada Kardesinin diş jelinden sürdum birazcık ağzına, ondan sonra uyudu. Dokt.orunu aradim sordum öyle kullandım.
Yaşarken gülene deli derler kız zatenYa aglama krizlerinden bahsederken nasil gulebiliyorsunuz kizlar aklim almiyor bu ne pozitiflikuyaniyor oyun oynuyorum konusuyorum sonra vizirdaniyor uyku geldi yatiriyorum agliyor kaldiriyorum yine ağlıyor çünkü uyku geldi ama yatmakta istemiyor bunlari ben yasarken anlatirken nasil güleyim gülemem simdi ben negatif miyim ☺☺
Ya ne güzel hayırla oturmaya devam edin inşallahSağolun kızlar valla kız kısmetiyle gelir derlerdi de inanmazdım. Gerçekten öyleymiş. 3 yıldır bekliyoruz ev sahibi satsa da alsak diye tam bu dönemde satacağı tuttu bebişle nasıl ev bakalım nasıl taşınalım biz de aldık
Aynen canım öyle oldu çok sağolHayirli olsun canim oturdugunuz evi mi aldiniz oh tasinma zahmeti de olmamış ne guzel
Amin canım sağol inşallahEşim melek görüyordur diyor. İyi de niye tavan yaniçarpılcam şimdi ay tek gülsünler de napalim
Aa bak olabilir canım hiç aklıma gelmemişti. Karanfil ve zeytinyağı ile karışım yapıyorlar diş için, onu bir denesem diyorum ben de. Aslında niyetim diş topu almak ama Türkiye'de fiyatları çok fahiş ya.
Yaşarken gülene deli derler kız zatenhoş ben de çok akıllı sayılmam ama yaşarken gülmüyorum anlatırken gülmem de benim gevşekligimden işte
Ya ne güzel hayırla oturmaya devam edin inşallah
Gezdirince susuyor mu canim, sirtini sana dayayip kucagina alinca..Ya aglama krizlerinden bahsederken nasil gulebiliyorsunuz kizlar aklim almiyor bu ne pozitiflikuyaniyor oyun oynuyorum konusuyorum sonra vizirdaniyor uyku geldi yatiriyorum agliyor kaldiriyorum yine ağlıyor çünkü uyku geldi ama yatmakta istemiyor bunlari ben yasarken anlatirken nasil güleyim gülemem simdi ben negatif miyim ☺☺
Kız yapmayan varsa getirin o bebeyi takicam bi çeyrek altınKızlar sizin de şey oluyor mu ya....
Hani bebenin gözü yarı kapanır...
Kucağında, ayağında, beşiğinde nerde uyutuyorsan artık sallarsın....
O gözler kayar da kayar, kayar da kayar....
Dersin şükür bugün de uyuttuk.
Sonra birden fal taşı gibi açılır gözler...
Emzik dil ile itelenmeye başlar....
Hırsla bir yandan emziği tutarsın, bir yandan sallamaya devam..
Sonra bebenin eller ayaklar oynamaya başlar, sen biraz daha hızlanırsın.
Bebe artık sankim bir Jet Li, bir Jackie Chen, bazen de bir Muhammed Ali edasıyla vuruşlara başlamıştır......
Ama sen içinde hala ya uyursa umuduyla sallamaya ve emziği itelemeye devam edersin....
Sonunu yazmıyorum çünkü hepimiz o mutsuz sonu biliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?