- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
- 158
Ya bugün benim oğlan bi aglak bi aglak ki sormayın. Ya da sorun yaa anlaticamkriz gibi bişey yaşadı neydi nedendi anlamadım. Uyuyor ama uykuda kalamiyor. Pusette durmuyor. İş yapabilene aşk olsun. O kadar caresizim ki akşama soğan yemeği yapicam ya
Kızlar bi de benim sıpa tavana bakıp gülüyo. Sinirim bozuluyo ya normal mi
Benimki de tavana gülüyor konuşuyor ama orda avize var baya da kocaman ve siyah gri beyaz yani onun em sevdiği renkler sanırım ondan. Varya onun altına koyup kahvaltı hazırlayıp yemişliğim var o kadar etkiliBenimki de geçen ben yemek yaparken katıldı resmen nefesi kesildi gibi oldu ilk kez.. Hık mık ediyordu ben de dolma dolduruyordum yanımda ana kucağında he, ayağımla sallıyordum 2 biber kaldı bu ağlamaya başladı, sonra bir bağırdı nefes gitti. Aklım çıktı, kucağıma aldım yağlı ellerle, sustu direkt..
Ay benim kız da tavana çok gülüyor, bana gülmüyor o kadar be
Benim eşim de ağlamasını taklit edince susuyorGezdirince susuyor mu canim, sirtini sana dayayip kucagina alinca..
O aglayinca onu baatirmayi denese.
Ben mesela oyoyoyoy daglar oyoy oy ey ey eyy gibi bagiriyorum melodik olarak.
Anam benden daha cigirtkan diyor galiba ve pes ediyor cogu zaman
Ben neden guluyorum bilio musun. Bilerek agladigi icin. Kucaktan daha indirmeye yeltendin mi basiyor cigligi, uyanik spor
Aklıma annem geldi. İkiz kız kardeşlerim 2 yaşa kadar kolik olur mu bilmem ama 2 yıl aralıksız ağladılar, gece ve gündüz.. Annem de artık bağıra bağıra ağlardı onlar susmayınca, o zaman susarlardıGezdirince susuyor mu canim, sirtini sana dayayip kucagina alinca..
O aglayinca onu baatirmayi denese.
Ben mesela oyoyoyoy daglar oyoy oy ey ey eyy gibi bagiriyorum melodik olarak.
Anam benden daha cigirtkan diyor galiba ve pes ediyor cogu zaman
Ben neden guluyorum bilio musun. Bilerek agladigi icin. Kucaktan daha indirmeye yeltendin mi basiyor cigligi, uyanik spor
Aynen ben de gel tamam gel sen kazandin diyip hoop kucak koklama opusmee gezmeeeye baslioruz tekrardan, anlior da sipa guluyor banaKız yapmayan varsa getirin o bebeyi takicam bi çeyrek altın
Ben baktım olmuyor, oynamaya devam ediyorum yoksa oynaticam
Aynen bak hee.Aklıma annem geldi. İkiz kız kardeşlerim 2 yaşa kadar kolik olur mu bilmem ama 2 yıl aralıksız ağladılar, gece ve gündüz.. Annem de artık bağıra bağıra ağlardı onlar susmayınca, o zaman susarlardı
Hemen bitiyor ya bunlar, aninda. Ekmek kuyrugu oluyor onunde. Sabah hastaneye gitcez tenha bi bim bulursam dalacam saat 9 oluncaKızlar belki işinize yarar.
Ya bir de saatlerce uyumuş gibi gerinerek uyanması yok muessek sipası sadece 25 dk uyudun
Kızlar sizin de şey oluyor mu ya....
Hani bebenin gözü yarı kapanır...
Kucağında, ayağında, beşiğinde nerde uyutuyorsan artık sallarsın....
O gözler kayar da kayar, kayar da kayar....
Dersin şükür bugün de uyuttuk.
Sonra birden fal taşı gibi açılır gözler...
Emzik dil ile itelenmeye başlar....
Hırsla bir yandan emziği tutarsın, bir yandan sallamaya devam..
Sonra bebenin eller ayaklar oynamaya başlar, sen biraz daha hızlanırsın.
Bebe artık sankim bir Jet Li, bir Jackie Chen, bazen de bir Muhammed Ali edasıyla vuruşlara başlamıştır......
Ama sen içinde hala ya uyursa umuduyla sallamaya ve emziği itelemeye devam edersin....
Sonunu yazmıyorum çünkü hepimiz o mutsuz sonu biliyoruz
Canım hamileyken taşındım daha hiçbi işe elimi sürmedim. Ama şimdi mecbur herşeye bende kimseden yardım istemeye de yüzüm yok. Stres oldum kızım uyuyo ben uyuyamadım yaHehehe aynen canim.
Tasinma en zoru olacak. Ama olsun kendi evin. Hayirli oksun insallah
Bi deftere not liste yap bence
Ben de ev isleri, oglsnin kan vermesi, kizin kontrolu, evde boya,duzen isleri. Oy oyy
Sen ben bebise bakiorum de hic kendini yorma bence
Ooo Tikkacım, bi Blup gördüm seniKızlar belki işinize yarar.
Ordan da bi bdv yap blupcum hatri kalmasinOoo Tikkacım, bi Blup gördüm senianam bebe beş dkya bir uyaniyo ya benim devreler yandı, herkese cevap veresim var, gidip diğer ayların annelerine mi bulassam napsam
Benimki yüzüstü koyunca hep kafayı dikiyor yatmıyor ki.. Uyur mu ki acaba ya.. Deneyeceğim bugünAynen bak hee.
O da oluyor.
Bazen agkiorum susyor beni inceliyor
Esinin taktigi de supermis, onu da yapiorum ben ya da oglum yapior karsisine gecip o zaman da susuyor
Ama tabi bunlari araliksiz yapamadigimizdan yine agliyor.
Uykusu varsa ise yaeiyor ama o oy oy diye sarki soylemek, kapaniyor gozler.
Kizlar bir de gunduz ben yuzuztu uyutuyorum uyuyor baya masallah. Denesene bi tikka. Yuzustu koyunca uyansa bile popoya pispis.
Benim kiz kafasini agzini burnunu gomuuor yataga nefes alamayacak halde de olsa uyuyor yuz ustu, sonra ben ceviriyorum kafasini
Ben aldım 1000 tlydi. İç yatağı da 400 mü neydi yalan olmasın şimdi.. Instagramda montessori mobilya hesabına yaptırdım.Kızlar montessori yatak alan var mı? Ne kadara ve nerden anladınız acaba? Yatağı içinde miydi?
Eşim gidecek benim de, şu renkli çekmecelerden alacak, varsa tabi.. Bir de bir kitap serisi var, ondan aldıracağım.Hemen bitiyor ya bunlar, aninda. Ekmek kuyrugu oluyor onunde. Sabah hastaneye gitcez tenha bi bim bulursam dalacam saat 9 olunca
Ama simdi de bebek uyumaz. Emmek ister, aglar. Yine sen.yapamazsin ki canim. Sen yine esine falan yukle bence.yine yaparsin da ne kadar yapacaksin bebek varken. Kiyafetleri mutfagi toplamakla basla bence. Sonra halilari kaldirirsinCanım hamileyken taşındım daha hiçbi işe elimi sürmedim. Ama şimdi mecbur herşeye bende kimseden yardım istemeye de yüzüm yok. Stres oldum kızım uyuyo ben uyuyamadım ya
Yaa bana da bazen öyle oluyor biliyor musun? Bakıyom inadına burada da kimseler yazmıyor o zamanOoo Tikkacım, bi Blup gördüm senianam bebe beş dkya bir uyaniyo ya benim devreler yandı, herkese cevap veresim var, gidip diğer ayların annelerine mi bulassam napsam
Benim halılar 3 haftadır rulo şeklinde antrede duruyor. Sor bir neden? Eş kişisi halı yıkamacıyı arayacaktı güya.. Ben de inatla aramıyorum o ne zaman arayacak diye inat yaptım. Ev böyle daha güzel olmuş öyle diyor. E tamam da yıkatalım sermeyelim yine dedimAma simdi de bebek uyumaz. Emmek ister, aglar. Yine sen.yapamazsin ki canim. Sen yine esine falan yukle bence.yine yaparsin da ne kadar yapacaksin bebek varken. Kiyafetleri mutfagi toplamakla basla bence. Sonra halilari kaldirirsin
Mesela
Ya bir de saatlerce uyumuş gibi gerinerek uyanması yok muessek sipası sadece 25 dk uyudun
Kızlar sizin de şey oluyor mu ya....
Bebe artık sankim bir Jet Li, bir Jackie Chen, bazen de bir Muhammed Ali edasıyla vuruşlara başlamıştır......
Ama sen içinde hala ya uyursa umuduyla sallamaya ve emziği itelemeye devam edersin....
Ooo Tikkacım, bi Blup gördüm senianam bebe beş dkya bir uyaniyo ya benim devreler yandı, herkese cevap veresim var, gidip diğer ayların annelerine mi bulassam napsam
Bdv de ban yiyorumOrdan da bi bdv yap blupcum hatri kalmasin
İşte öyle zamanlarda ben bdv ye girip ban yeyip cikiyorumYaa bana da bazen öyle oluyor biliyor musun? Bakıyom inadına burada da kimseler yazmıyor o zaman
Ya sizin yerinizi kim tutabilirbir de siritmasi
aa annem de burdaymis yuppi der gibi kol bacak ziplamasi..sanki al der gibi
hahahahha
genelde bu maceralari gece yasiyoruz
dun gece 5 de tamam dedim pes.aldim geldim mutfaga.koydum onune abisinin oyuncak bebegini.(evet abisinin bebegi) bakindi durdu.ben de bir kahve ictim sonra 6 da uyudu
yani bizi baska aylarin anneleri ile mi aldatacaksinnayır nolamaz
Olur herhalde canım, ben inciri sevmediğim için hiç alıp yemem.Koalacim super tarif.yanina da kahve.
Ama sutle inciri direk yesem de olur mu daha yemek yapmaya firsatim olmadi da
Ayıpsın.. Olmaz mı hiçKızlar sizin de şey oluyor mu ya....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?