2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benimki de tavana gülüyor konuşuyor ama orda avize var baya da kocaman ve siyah gri beyaz yani onun em sevdiği renkler sanırım ondan. Varya onun altına koyup kahvaltı hazırlayıp yemişliğim var o kadar etkili

Benim eşim de ağlamasını taklit edince susuyor
Deli deliyi görünce değneğini saklarmış diyorum ben de

Aklıma annem geldi. İkiz kız kardeşlerim 2 yaşa kadar kolik olur mu bilmem ama 2 yıl aralıksız ağladılar, gece ve gündüz.. Annem de artık bağıra bağıra ağlardı onlar susmayınca, o zaman susarlardı

Aynen bak hee.
O da oluyor.
Bazen agkiorum susyor beni inceliyor
Esinin taktigi de supermis, onu da yapiorum ben ya da oglum yapior karsisine gecip o zaman da susuyor
Ama tabi bunlari araliksiz yapamadigimizdan yine agliyor.
Uykusu varsa ise yaeiyor ama o oy oy diye sarki soylemek, kapaniyor gozler.

Kizlar bir de gunduz ben yuzuztu uyutuyorum uyuyor baya masallah. Denesene bi tikka. Yuzustu koyunca uyansa bile popoya pispis.
Benim kiz kafasini agzini burnunu gomuuor yataga nefes alamayacak halde de olsa uyuyor yuz ustu, sonra ben ceviriyorum kafasini

Ya bir de saatlerce uyumuş gibi gerinerek uyanması yok mu essek sipası sadece 25 dk uyudun

Hahah onu benimki de yapıyor. Öyle bir geriniyor ki cadı kıskanıyorum.

Hahaha ay güldürdünüz beni kızlar. Tıpatıp aynısı.

Canım hamileyken taşındım daha hiçbi işe elimi sürmedim. Ama şimdi mecbur herşeye bende kimseden yardım istemeye de yüzüm yok. Stres oldum kızım uyuyo ben uyuyamadım ya

Benimki yüzüstü koyunca hep kafayı dikiyor yatmıyor ki.. Uyur mu ki acaba ya.. Deneyeceğim bugün
Kızlar montessori yatak alan var mı? Ne kadara ve nerden anladınız acaba? Yatağı içinde miydi?
Ben aldım 1000 tlydi. İç yatağı da 400 mü neydi yalan olmasın şimdi.. Instagramda montessori mobilya hesabına yaptırdım.
Hemen bitiyor ya bunlar, aninda. Ekmek kuyrugu oluyor onunde. Sabah hastaneye gitcez tenha bi bim bulursam dalacam saat 9 olunca
Eşim gidecek benim de, şu renkli çekmecelerden alacak, varsa tabi.. Bir de bir kitap serisi var, ondan aldıracağım.

Canım hamileyken taşındım daha hiçbi işe elimi sürmedim. Ama şimdi mecbur herşeye bende kimseden yardım istemeye de yüzüm yok. Stres oldum kızım uyuyo ben uyuyamadım ya
Ama simdi de bebek uyumaz. Emmek ister, aglar. Yine sen.yapamazsin ki canim. Sen yine esine falan yukle bence.yine yaparsin da ne kadar yapacaksin bebek varken. Kiyafetleri mutfagi toplamakla basla bence. Sonra halilari kaldirirsin
Mesela

Ama simdi de bebek uyumaz. Emmek ister, aglar. Yine sen.yapamazsin ki canim. Sen yine esine falan yukle bence.yine yaparsin da ne kadar yapacaksin bebek varken. Kiyafetleri mutfagi toplamakla basla bence. Sonra halilari kaldirirsin
Mesela
Benim halılar 3 haftadır rulo şeklinde antrede duruyor. Sor bir neden? Eş kişisi halı yıkamacıyı arayacaktı güya.. Ben de inatla aramıyorum o ne zaman arayacak diye inat yaptım. Ev böyle daha güzel olmuş öyle diyor. E tamam da yıkatalım sermeyelim yine dedim Kışa kadar kokuşacaklar köşede valla..

Ya bir de saatlerce uyumuş gibi gerinerek uyanması yok mu essek sipası sadece 25 dk uyudun

bir de siritmasi

aa annem de burdaymis yuppi der gibi kol bacak ziplamasi..sanki al der gibi

hahahahha
genelde bu maceralari gece yasiyoruz
dun gece 5 de tamam dedim pes.aldim geldim mutfaga.koydum onune abisinin oyuncak bebegini.(evet abisinin bebegi ) bakindi durdu.ben de bir kahve ictim sonra 6 da uyudu

Ooo Tikkacım, bi Blup gördüm seni anam bebe beş dkya bir uyaniyo ya benim devreler yandı, herkese cevap veresim var, gidip diğer ayların annelerine mi bulassam napsam

yani bizi baska aylarin anneleri ile mi aldatacaksin nayır nolamaz

Ya sizin yerinizi kim tutabilir

Koalacim super tarif.yanina da kahve.
Ama sutle inciri direk yesem de olur mu daha yemek yapmaya firsatim olmadi da
Olur herhalde canım, ben inciri sevmediğim için hiç alıp yemem. Böyle yiyebiliyorum.
Ayıpsın.. Olmaz mı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…