Anlattiklarini birebir oglumun yapış anlarini düşünerek okudumKızlar sizin de şey oluyor mu ya....
Hani bebenin gözü yarı kapanır...
Kucağında, ayağında, beşiğinde nerde uyutuyorsan artık sallarsın....
O gözler kayar da kayar, kayar da kayar....
Dersin şükür bugün de uyuttuk.
Sonra birden fal taşı gibi açılır gözler...
Emzik dil ile itelenmeye başlar....
Hırsla bir yandan emziği tutarsın, bir yandan sallamaya devam..
Sonra bebenin eller ayaklar oynamaya başlar, sen biraz daha hızlanırsın.
Bebe artık sankim bir Jet Li, bir Jackie Chen, bazen de bir Muhammed Ali edasıyla vuruşlara başlamıştır......
Ama sen içinde hala ya uyursa umuduyla sallamaya ve emziği itelemeye devam edersin....
Sonunu yazmıyorum çünkü hepimiz o mutsuz sonu biliyoruz
Uykun varsa yat uyu ne ağlıyorsun dimi ama..Anlattiklarini birebir oglumun yapış anlarini düşünerek okudumsonu birden baslayan hırslı aglamalar sonra hemen korkuyla kucaga alip kaldirmak .. ha uyku isteyip uyumamissa kucağa almakta fayda etmiyor yine agliyor
Ah o düşünce hep aklımda . Kaldırıp oynarsin orasi cok güzelde sonra uyku gelipte vizirdaniyor diye uykuya gecirince aglamasi yok muUykun varsa yat uyu ne ağlıyorsun dimi ama..
Yerim ben seni en iyisini ediyorsun gülerek karsilamak gerek bu bebelerin hareketlerini yoksaEşim melek görüyordur diyor. İyi de niye tavan yaniçarpılcam şimdi ay tek gülsünler de napalim
Aa bak olabilir canım hiç aklıma gelmemişti. Karanfil ve zeytinyağı ile karışım yapıyorlar diş için, onu bir denesem diyorum ben de. Aslında niyetim diş topu almak ama Türkiye'de fiyatları çok fahiş ya.
Yaşarken gülene deli derler kız zatenhoş ben de çok akıllı sayılmam ama yaşarken gülmüyorum anlatırken gülmem de benim gevşekligimden işte
Ya ne güzel hayırla oturmaya devam edin inşallah
uyku aralari oyunlarla gezdirmelerle sohbetle geciyor canim sukur duruyor uyku gelince bir sure agliyor tabi o zaman bende bağıra bagira eeee diyorum onun sesini bastırıyorum ama illa zorlada olsa uyutmam gerek yoksa krize girer uyuyamazsaGezdirince susuyor mu canim, sirtini sana dayayip kucagina alinca..
O aglayinca onu baatirmayi denese.
Ben mesela oyoyoyoy daglar oyoy oy ey ey eyy gibi bagiriyorum melodik olarak.
Anam benden daha cigirtkan diyor galiba ve pes ediyor cogu zaman
Ben neden guluyorum bilio musun. Bilerek agladigi icin. Kucaktan daha indirmeye yeltendin mi basiyor cigligi, uyanik spor
Ben de duymuştum o emziği kararsız kaldım alsam mı almasam mı diye. Bibs avent soothie ye benziyor sanki ama soothie yi de almadı kızım. Deneyip bana da haber verir misin işe yaradı mı canım?Bizde öyleyiz şimdi bibs emzik sipariş ettim Kızlar dedi onu deneyeceğim
CanımYerim ben seni en iyisini ediyorsun gülerek karsilamak gerek bu bebelerin hareketlerini yoksa
Materyali farklı sanırım ikisinin.Ben de duymuştum o emziği kararsız kaldım alsam mı almasam mı diye. Bibs avent soothie ye benziyor sanki ama soothie yi de almadı kızım. Deneyip bana da haber verir misin işe yaradı mı canım?
Daha yeni kavustuydun tuh demek ise başladıCanımaynen kuzum başka türlü iş göreve dönüyor, o da çok yıpratıcı oluyor. Üç gündür yalnızım eşim ise gidiyor, yani cidden çok yorucu ama Allah sağlık versin evlatlarimiza, yorulmayan anne mi varmış zaten
serin serin rahat etmiştir kuzucuk. dokunmuş olsa bağıra çağıra ağlardı hiç üzülme sen annesi. keyfini çıkarKızlar şimdi bu dert mi demeyin de..
Benim kız yaklaşık 2 buçuk saat uyudu demin, sonra kaldırdım emzirdim ama şimdi yine uyudu hiç kalkıp oynamadan etmeden.. Deminki uykuya devam eder gibi.. Uyan diyom uyanmıyor. Ya bugün ev çok sıcak diye vantilatörü açtıydık, direkt üzerine gelmedi ama kapıdan sekip geliyordu. Hatta bir süre sonra yanına yastık koydum öyle de dokunmasın diye.. O mu dokundu acaba ya offf.. Hasta falan olmasın. Vantilatör açmafan 29 derece ev, açsam esiyor çocuğa illa ki.. Zaten esmese serinletmiyor ki içeriyi.. Vurduğu yer serinliyor sadece.. Korktum şimdi niye uyuyor bu çocukkkk?
Kuzum serinlikten ferahlamis da uyumuş yavrucak, rahat bırak uyusunKızlar şimdi bu dert mi demeyin de..
Benim kız yaklaşık 2 buçuk saat uyudu demin, sonra kaldırdım emzirdim ama şimdi yine uyudu hiç kalkıp oynamadan etmeden.. Deminki uykuya devam eder gibi.. Uyan diyom uyanmıyor. Ya bugün ev çok sıcak diye vantilatörü açtıydık, direkt üzerine gelmedi ama kapıdan sekip geliyordu. Hatta bir süre sonra yanına yastık koydum öyle de dokunmasın diye.. O mu dokundu acaba ya offf.. Hasta falan olmasın. Vantilatör açmafan 29 derece ev, açsam esiyor çocuğa illa ki.. Zaten esmese serinletmiyor ki içeriyi.. Vurduğu yer serinliyor sadece.. Korktum şimdi niye uyuyor bu çocukkkk?
Uzun zamandır gündüz bu kadar uyumamıştı o yüzden telaş yaptımserin serin rahat etmiştir kuzucuk. dokunmuş olsa bağıra çağıra ağlardı hiç üzülme sen annesi. keyfini çıkar
Oh afiyet olsun kuzum, ben de bir rezene mi yapsam ki, bak o zaman kesin uyanırKuzum serinlikten ferahlamis da uyumuş yavrucak, rahat bırak uyusunçarpsa hasta etse tam tersi huzursuz olurdu. Benimki de uyumuyordu vantilatörü açtım bak şimdi uyuyor, ben de karanfilli çayımı içiyorum
Olsun gece benim en azındanDaha yeni kavustuydun tuh demek ise başladı
Keske yakin olsak birbirlerimize gidip gelebilsek ne iyi olurdu bebelerin dertlerini anlatir rahatlardik
Ay gülmekten ölecemmOlsun gece benim en azından
Yaa geçen ben de düşündüm bunu. Kızlarla aynı şehirde olsak, birbirimize gidip gelsek birlikte büyüse bebekler ne güzel olurdu dedimMesela benim 1 nisan trollum sizin bebeleri trollerdi oturur gülerdik falan seninki çarşaf getirin huleeyn derdi, agacsizkoalaa ninki ay beni yormayın uykum geliyor derdi, Tikkabilla ninki annecim bugün de 40 gr almış miyim derdi, Umudum- unki getir tamam kız emicem memeni derdi, Kalppare ninki ve eggplantlover inki el ele tutuşur, bugün süt icmicez mama verin de hadi gidin istediğinizi yeyin bugün bizdensiniz köftehorlaar derdi, S Sonsuzsukurler inki annecim havadaki toz zerreciklerini toplar misin rahatsiz oluyorum derdi, D dilzar inki bizim bebelere öğüt verirdi, C cecenn inki gece uykusu dediğin bölünmeden olmaz diye bizimkilerin aklını celerdi, ebru_can_ebru nunki de gece uykusuna karşıyız diye pankart açıp onu desteklerdi, Cherrygum inki ne yapsaam ne yapsaam bir Hamak alıp sallansam diye şarkı söylerdi, Jadesi ninki en son gelirdi, bizimkilerin sohbetini dinleyip konuyu anlamaya çalışırdı
Ay inşallah kimse alınmaz
Ba yil dimmmm hepsini ne guzel gozlemlemissin bu kadar güzel anlatilamazdi benim carsafli bebeOlsun gece benim en azından
Yaa geçen ben de düşündüm bunu. Kızlarla aynı şehirde olsak, birbirimize gidip gelsek birlikte büyüse bebekler ne güzel olurdu dedimMesela benim 1 nisan trollum sizin bebeleri trollerdi oturur gülerdik falan seninki çarşaf getirin huleeyn derdi, agacsizkoalaa ninki ay beni yormayın uykum geliyor derdi, Tikkabilla ninki annecim bugün de 40 gr almış miyim derdi, Umudum- unki getir tamam kız emicem memeni derdi, Kalppare ninki ve eggplantlover inki el ele tutuşur, bugün süt icmicez mama verin de hadi gidin istediğinizi yeyin bugün bizdensiniz köftehorlaar derdi, S Sonsuzsukurler inki annecim havadaki toz zerreciklerini toplar misin rahatsiz oluyorum derdi, D dilzar inki bizim bebelere öğüt verirdi, C cecenn inki gece uykusu dediğin bölünmeden olmaz diye bizimkilerin aklını celerdi, ebru_can_ebru nunki de gece uykusuna karşıyız diye pankart açıp onu desteklerdi, Cherrygum inki ne yapsaam ne yapsaam bir Hamak alıp sallansam diye şarkı söylerdi, Jadesi ninki en son gelirdi, bizimkilerin sohbetini dinleyip konuyu anlamaya çalışırdı
Ay inşallah kimse alınmaz
@neverland85 @xiexie N Nooneknows @Albino karnabahar @yuksekokceler_2016 @Elfst @SedaUmut @mmisey @Elmothemonster @Ilgaznaz @Sleepowasysss @ceycey4444 @Sciencee @sinope_ kızlar nerdesiniz bebekler nasıl arada yazin goremiyoruz sizi
CanımBa yil dimmmm hepsini ne guzel gozlemlemissin bu kadar güzel anlatilamazdi benim carsafli bebeya ben seni farkli seviyorum iyi ki tanıdım seni neselendiriyorsun grubumuzu
Te Allah seni napmasin tikkaKızlar şimdi bu dert mi demeyin de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?