2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Anlattiklarini birebir oglumun yapış anlarini düşünerek okudum sonu birden baslayan hırslı aglamalar sonra hemen korkuyla kucaga alip kaldirmak .. ha uyku isteyip uyumamissa kucağa almakta fayda etmiyor yine agliyor

Uykun varsa yat uyu ne ağlıyorsun dimi ama..
Ah o düşünce hep aklımda . Kaldırıp oynarsin orasi cok güzelde sonra uyku gelipte vizirdaniyor diye uykuya gecirince aglamasi yok mu uyku gelir ağlar uyutmaya çalışırsın yine ağlar uyutmasan krizlere girer annelik zor zanaat üstadım ☺

Yerim ben seni en iyisini ediyorsun gülerek karsilamak gerek bu bebelerin hareketlerini yoksa

Reactions: Kuf
uyku aralari oyunlarla gezdirmelerle sohbetle geciyor canim sukur duruyor uyku gelince bir sure agliyor tabi o zaman bende bağıra bagira eeee diyorum onun sesini bastırıyorum ama illa zorlada olsa uyutmam gerek yoksa krize girer uyuyamazsa

Yerim ben seni en iyisini ediyorsun gülerek karsilamak gerek bu bebelerin hareketlerini yoksa
Canım aynen kuzum başka türlü iş göreve dönüyor, o da çok yıpratıcı oluyor. Üç gündür yalnızım eşim ise gidiyor, yani cidden çok yorucu ama Allah sağlık versin evlatlarimiza, yorulmayan anne mi varmış zaten

Ben de duymuştum o emziği kararsız kaldım alsam mı almasam mı diye. Bibs avent soothie ye benziyor sanki ama soothie yi de almadı kızım. Deneyip bana da haber verir misin işe yaradı mı canım?
Materyali farklı sanırım ikisinin.

Kızlar şimdi bu dert mi demeyin de..

Benim kız yaklaşık 2 buçuk saat uyudu demin, sonra kaldırdım emzirdim ama şimdi yine uyudu hiç kalkıp oynamadan etmeden.. Deminki uykuya devam eder gibi.. Uyan diyom uyanmıyor. Ya bugün ev çok sıcak diye vantilatörü açtıydık, direkt üzerine gelmedi ama kapıdan sekip geliyordu. Hatta bir süre sonra yanına yastık koydum öyle de dokunmasın diye.. O mu dokundu acaba ya offf.. Hasta falan olmasın. Vantilatör açmafan 29 derece ev, açsam esiyor çocuğa illa ki.. Zaten esmese serinletmiyor ki içeriyi.. Vurduğu yer serinliyor sadece.. Korktum şimdi niye uyuyor bu çocukkkk?

Daha yeni kavustuydun tuh demek ise başladı
Keske yakin olsak birbirlerimize gidip gelebilsek ne iyi olurdu bebelerin dertlerini anlatir rahatlardik

serin serin rahat etmiştir kuzucuk. dokunmuş olsa bağıra çağıra ağlardı hiç üzülme sen annesi. keyfini çıkar

Kuzum serinlikten ferahlamis da uyumuş yavrucak, rahat bırak uyusun çarpsa hasta etse tam tersi huzursuz olurdu. Benimki de uyumuyordu vantilatörü açtım bak şimdi uyuyor, ben de karanfilli çayımı içiyorum

Kuzum serinlikten ferahlamis da uyumuş yavrucak, rahat bırak uyusun çarpsa hasta etse tam tersi huzursuz olurdu. Benimki de uyumuyordu vantilatörü açtım bak şimdi uyuyor, ben de karanfilli çayımı içiyorum
Oh afiyet olsun kuzum, ben de bir rezene mi yapsam ki, bak o zaman kesin uyanır

Daha yeni kavustuydun tuh demek ise başladı
Keske yakin olsak birbirlerimize gidip gelebilsek ne iyi olurdu bebelerin dertlerini anlatir rahatlardik
Olsun gece benim en azından

Yaa geçen ben de düşündüm bunu. Kızlarla aynı şehirde olsak, birbirimize gidip gelsek birlikte büyüse bebekler ne güzel olurdu dedim Mesela benim 1 nisan trollum sizin bebeleri trollerdi oturur gülerdik falan seninki çarşaf getirin huleeyn derdi, agacsizkoalaa ninki ay beni yormayın uykum geliyor derdi, Tikkabilla ninki annecim bugün de 40 gr almış miyim derdi, Umudum- unki getir tamam kız emicem memeni derdi, Kalppare ninki ve eggplantlover inki el ele tutuşur, bugün süt icmicez mama verin de hadi gidin istediğinizi yeyin bugün bizdensiniz köftehorlaar derdi, S Sonsuzsukurler inki annecim havadaki toz zerreciklerini toplar misin rahatsiz oluyorum derdi, D dilzar inki bizim bebelere öğüt verirdi, C cecenn inki gece uykusu dediğin bölünmeden olmaz diye bizimkilerin aklını celerdi, ebru_can_ebru nunki de gece uykusuna karşıyız diye pankart açıp onu desteklerdi, Cherrygum inki ne yapsaam ne yapsaam bir Hamak alıp sallansam diye şarkı söylerdi, Jadesi ninki en son gelirdi, bizimkilerin sohbetini dinleyip konuyu anlamaya çalışırdı

Ay inşallah kimse alınmaz

Ay gülmekten ölecemm

Ba yil dimmmm hepsini ne guzel gozlemlemissin bu kadar güzel anlatilamazdi benim carsafli bebe ya ben seni farkli seviyorum iyi ki tanıdım seni neselendiriyorsun grubumuzu

ıyiyiz şükür gezmelerdeyiz Bursa ya geldik kayinvalideme çok sık giremiyorum uğraş çabala dur işte
Göğüs çatlağım olmuştu onun için yazmıştım buraya bal mumu denedim pek iyi gelmedi ama şükür geçti sonunda hava aldırdım göğüs uçlarımi o şekilde iyileşti burası benim için biraz kötü gün dostu oldu hepinize teşekkürler

Ba yil dimmmm hepsini ne guzel gozlemlemissin bu kadar güzel anlatilamazdi benim carsafli bebe ya ben seni farkli seviyorum iyi ki tanıdım seni neselendiriyorsun grubumuzu
Canım ben de iyi ki tanıdım seni iyi ki açmışsın bu konuyu

Te Allah seni napmasin tikka benimki öyle uyusun zil takip oynarim sebebi neyse ne amaaaaaannnn derdim dicem tam ayy saglik sebepli olmasin diye geri tuttum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…