2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
K Kuf işine karışmak gibi olmasında. Ben oğlumda karanfil yağı birde zeytin yağı ile yaptım. Evet rahatlatıyor ama hep kızarıyordu ağız çevresi. Önemsemedim ciddi olduğunu düşünmemiştim. Aylık kntrole gittiğimde doktor ağzının icine kadar baktı. Hep damakları kanamış karanfil yağı cok güçlü oldugu için yakmış. Birde karanfi alerji yapmış agız etrafı birde pipisi o yüzden kızarıyormuş. Bize bir şişe alerji şurubu vermisti kızarıklık o şekil geçmisti. Ve bana dis jeli kullanmamı söylemişti.

Anladim canım sağ ol uyardigin için. O zaman bir kez deneyip gozlemlemek lazım alerji yapıp yapmadığını.

Te Allah seni napmasin tikka benimki öyle uyusun zil takip oynarim sebebi neyse ne amaaaaaannnn derdim dicem tam ayy saglik sebepli olmasin diye geri tuttum kendimi
Kız işte alışık değilim ya korkuttu beni Neyse ki çok geçmeden eşim geldi de onun sesine uyandı hemen zilli Şimdi ev görmeye gideceğiz çok heyecanliyim

Kız işte alışık değilim ya korkuttu beni Neyse ki çok geçmeden eşim geldi de onun sesine uyandı hemen zilli Şimdi ev görmeye gideceğiz çok heyecanliyim
Kız bana nolduysa ben bile heyecanlandım biz de yaz sonu tasinicaz herhalde onu hatırladım

Hadi gozun aydin cnm. Bende haftaya cmrtesi yolcuyum ins
Sağol canım valla memleket gibisi yok
Hoşbuldum canımm merkez değil ilçelere doğru ilerle
Benimkine bir ay oldu bizde de yok. Ebe dört aylıkken olabilir demişti ama bilemiyorum.

Günaydın canım tadını çıkar
Sağol canımcım
Oh mis gibi tadını çıkarın şimdi ana kız söyle senin cadıya ağlamasın
Sağol koalacım bugun çok sakin demekki dün yorulmuştu şimdi gülücükler saçıyor
Sağol cecenim
Giresun♥ben
Cok guzel canim.
Masallah iyi eglenceler,ailenke keyifli gunler.
Bebis bakalim lahana vorbasi icince nasil bir gazleydi olacak. Benimki koltugu mafetti
Sağol canımcım bu aksam içicem bakalım çorbadan artık pırt pırt yapar durur
Ahh aynısı ne eksik ne fazla
Ayy ben bu kızı boşuna sevmiyorum ahahah tespitlerin kraliçesi
Hadi hayırlısı inşallah beğenir anlaşır ve alırsınız

Karşılıklı

Kızlar ilk kez bebeğime mama aldım ama bilgisizim bu mama açınca kaç gün sonra kullanılmıyor günde kaç ml veriyorsunuz kaç kez bide?

Eklentiler

• image.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 26
Tikkabilla Ah o eş kisileri binbir defa soylemeden bir isi yapmazlar.. ben de sabahtir doktoru ara soralim ne kani vercez diorum, aksam oldu..
Halisiz ama cidden daha iyi ya ben de kaldirdim cogunu.
Tikkacim,basini ilk koyunca tabi dikliyor, cebellesiyor. Sen pis pis yap popoya vur, ya besigi salla. O zaman dalar insallah.kafasini diorum ya kaldirior sonra burnunu agzini neredeyse kapayacak sekilde yatiyor, hemen ellersem yine uyaniyor. Bi dene bakalim, insallah uyur.🖐

Uyusa bi dert uyumasa ayrı bi dert ben de yazlıktaydım dün evime geldim aşısı kontrolü var diye oğlanın, ev yanıyo açtım klimayı 28 e bi uyuyo bi uyuyo görmen lazım serinlik istiyo bu bebeler ben anladım

Kızlar ilk kez bebeğime mama aldım ama bilgisizim bu mama açınca kaç gün sonra kullanılmıyor günde kaç ml veriyorsunuz kaç kez bide?
Ben de bunu kullanıyorum canım ama çok nadir, genelde emiyo o yüzden kaç cc bilemiycem ama açıldıktan sonr 4 hafta içinde tüketmen gerekiyor

Sicak gidince, serinde keyifle uyuyordur canimm.
Uykusuz zaten diger gunlerden
Kotuyu dusunme bence. Biz de suan klima acik bebege vurmuor ama ben de boyna yokluorum soguk mu gelior mu diye. Tulunu falan orttum ne bileyimm..insallah carpmaz ya soguk veya ruzgar.
Dedigin gibi bizimevde 30 dereceydi.acmazsak da sicakta isilik olurlar ya herhalde..

Ya bu mesaja atabildiğim kadar random gülüş atmak istiyorum ilahi blup

Hahha öldüm gülmekten. Ekran görüntüsü aldım saklayacağım valla.

ayy gulmekten gözümden yas geldi yaaa

ne alincam beee çok hoşuma gittii çok tatlisin
bu smilelar kesmedi beni

Eklentiler

• 20200702_181800.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…