Anladim canım sağ ol uyardigin için. O zaman bir kez deneyip gozlemlemek lazım alerji yapıp yapmadığını.K Kuf işine karışmak gibi olmasında. Ben oğlumda karanfil yağı birde zeytin yağı ile yaptım. Evet rahatlatıyor ama hep kızarıyordu ağız çevresi. Önemsemedim ciddi olduğunu düşünmemiştim. Aylık kntrole gittiğimde doktor ağzının icine kadar baktı. Hep damakları kanamış karanfil yağı cok güçlü oldugu için yakmış. Birde karanfi alerji yapmış agız etrafı birde pipisi o yüzden kızarıyormuş. Bize bir şişe alerji şurubu vermisti kızarıklık o şekil geçmisti. Ve bana dis jeli kullanmamı söylemişti.
Kız işte alışık değilim ya korkuttu beniTe Allah seni napmasin tikkabenimki öyle uyusun zil takip oynarim sebebi neyse ne amaaaaaannnn derdim dicem tam ayy saglik sebepli olmasin diye geri tuttum kendimi
Rica ederim ne demek.Tabii ki denemeden bilemezsin her çocukta yapmaya biliyor.Anladim canım sağ ol uyardigin için. O zaman bir kez deneyip gozlemlemek lazım alerji yapıp yapmadığını.
Kız bana nolduysa ben bile heyecanlandımKız işte alışık değilim ya korkuttu beniNeyse ki çok geçmeden eşim geldi de onun sesine uyandı hemen zilli Şimdi ev görmeye gideceğiz çok heyecanliyim
Sağol canım valla memleket gibisi yokHadi gozun aydin cnm. Bende haftaya cmrtesi yolcuyum ins
Hoşbuldum canımmgünaydın hoşgeldiiin. ❤❤❤
manzarayı büyüyüp büyütüp büyütüp baktım ama tam da anlayamadim. erikliman desem ilerideki burun bozuyor. aksu desem ada yok
yabancilasa da küçükler ya çabuk alışır canim. büyümüş de yabancı bilirmiş. ❤❤
Sağol canımcımBenimkine bir ay oldu bizde de yok. Ebe dört aylıkken olabilir demişti ama bilemiyorum.
Günaydın canımtadını çıkar
Sağol koalacım bugun çok sakin demekki dün yorulmuştu şimdi gülücükler saçıyorOh mis gibi tadını çıkarın şimdi ana kızsöyle senin cadıya ağlamasın
Sağol cecenimCanım neden öyle düşünüyorsun. Hepimiz sorup öğreniyoruz bir şeyler. Kimsenin rahatsız olduğunu sanmıyorum. Ben seni çok iyi anlıyorum çok yıprandın bu süreçte hiç ama hiç kolay değil ağlayan kolik bir bebek. Ama en güzel geçeceğini bilmek. Az kaldı sonra her şey güzel olacak.
Ohh maşallah ne güzel manzara. Tadını çıkar canım öpüyorum minik cadıyıı.
Sağol canımcım bu aksam içicem bakalım çorbadan artık pırt pırt yapar dururGiresun♥ben
Cok guzel canim.
Masallah iyi eglenceler,ailenke keyifli gunler.
Bebis bakalim lahana vorbasi icince nasil bir gazleydi olacak. Benimki koltugu mafetti
Ahh aynısı ne eksik ne fazlaKızlar sizin de şey oluyor mu ya....
Hani bebenin gözü yarı kapanır...
Kucağında, ayağında, beşiğinde nerde uyutuyorsan artık sallarsın....
O gözler kayar da kayar, kayar da kayar....
Dersin şükür bugün de uyuttuk.
Sonra birden fal taşı gibi açılır gözler...
Emzik dil ile itelenmeye başlar....
Hırsla bir yandan emziği tutarsın, bir yandan sallamaya devam..
Sonra bebenin eller ayaklar oynamaya başlar, sen biraz daha hızlanırsın.
Bebe artık sankim bir Jet Li, bir Jackie Chen, bazen de bir Muhammed Ali edasıyla vuruşlara başlamıştır......
Ama sen içinde hala ya uyursa umuduyla sallamaya ve emziği itelemeye devam edersin....
Sonunu yazmıyorum çünkü hepimiz o mutsuz sonu biliyoruz
Ayy ben bu kızı boşuna sevmiyorum ahahahOlsun gece benim en azından
Yaa geçen ben de düşündüm bunu. Kızlarla aynı şehirde olsak, birbirimize gidip gelsek birlikte büyüse bebekler ne güzel olurdu dedimMesela benim 1 nisan trollum sizin bebeleri trollerdi oturur gülerdik falan seninki çarşaf getirin huleeyn derdi, agacsizkoalaa ninki ay beni yormayın uykum geliyor derdi, Tikkabilla ninki annecim bugün de 40 gr almış miyim derdi, @Umudum- unki getir tamam kız emicem memeni derdi, Kalppare ninki ve @eggplantlover inki el ele tutuşur, bugün süt icmicez mama verin de hadi gidin istediğinizi yeyin bugün bizdensiniz köftehorlaar derdi, S Sonsuzsukurler inki annecim havadaki toz zerreciklerini toplar misin rahatsiz oluyorum derdi, @dilzar inki bizim bebelere öğüt verirdi, C cecenn inki gece uykusu dediğin bölünmeden olmaz diye bizimkilerin aklını celerdi, @ebru_can_ebru nunki de gece uykusuna karşıyız diye pankart açıp onu desteklerdi, Cherrygum inki ne yapsaam ne yapsaam bir Hamak alıp sallansam diye şarkı söylerdi, @Jadesi ninki en son gelirdi, bizimkilerin sohbetini dinleyip konuyu anlamaya çalışırdı
Ay inşallah kimse alınmaz
Hadi hayırlısı inşallah beğenir anlaşır ve alırsınızKız işte alışık değilim ya korkuttu beniNeyse ki çok geçmeden eşim geldi de onun sesine uyandı hemen zilli Şimdi ev görmeye gideceğiz çok heyecanliyim
Yok hiç hissetmedim biraz bel agrBen adetli iken oluyor diye duydum hep şaşırdım senden duyunca. Hissediyor musun canm peki takildktan snra..?
Yok herhangi bir zamam takılıyorAdet zamani takiliormus ama oyle degil miii
Acimadi dimi.oh acimasin ya
KarşılıklıSağol canım valla memleket gibisi yok
Hoşbuldum canımmmerkez değil ilçelere doğru ilerle
Sağol canımcım
Sağol koalacım bugun çok sakin demekki dün yorulmuştu şimdi gülücükler saçıyor
Sağol cecenim
Sağol canımcım bu aksam içicem bakalım çorbadan artık pırt pırt yapar durur
Ahh aynısı ne eksik ne fazla
Ayy ben bu kızı boşuna sevmiyorum ahahahtespitlerin kraliçesi
Hadi hayırlısı inşallah beğenir anlaşır ve alırsınız
Bizde hiç iz yokBizim verem aşısı izi bu durumda
Uyusa bi dert uyumasa ayrı bi dertKızlar şimdi bu dert mi demeyin de..
Benim kız yaklaşık 2 buçuk saat uyudu demin, sonra kaldırdım emzirdim ama şimdi yine uyudu hiç kalkıp oynamadan etmeden.. Deminki uykuya devam eder gibi.. Uyan diyom uyanmıyor. Ya bugün ev çok sıcak diye vantilatörü açtıydık, direkt üzerine gelmedi ama kapıdan sekip geliyordu. Hatta bir süre sonra yanına yastık koydum öyle de dokunmasın diye.. O mu dokundu acaba ya offf.. Hasta falan olmasın. Vantilatör açmafan 29 derece ev, açsam esiyor çocuğa illa ki.. Zaten esmese serinletmiyor ki içeriyi.. Vurduğu yer serinliyor sadece.. Korktum şimdi niye uyuyor bu çocukkkk?
Ben de bunu kullanıyorum canım ama çok nadir, genelde emiyo o yüzden kaç cc bilemiycem ama açıldıktan sonr 4 hafta içinde tüketmen gerekiyorKızlar ilk kez bebeğime mama aldım ama bilgisizim bu mama açınca kaç gün sonra kullanılmıyor günde kaç ml veriyorsunuz kaç kez bide?
Sicak gidince, serinde keyifle uyuyordur canimm.Kızlar şimdi bu dert mi demeyin de..
Benim kız yaklaşık 2 buçuk saat uyudu demin, sonra kaldırdım emzirdim ama şimdi yine uyudu hiç kalkıp oynamadan etmeden.. Deminki uykuya devam eder gibi.. Uyan diyom uyanmıyor. Ya bugün ev çok sıcak diye vantilatörü açtıydık, direkt üzerine gelmedi ama kapıdan sekip geliyordu. Hatta bir süre sonra yanına yastık koydum öyle de dokunmasın diye.. O mu dokundu acaba ya offf.. Hasta falan olmasın. Vantilatör açmafan 29 derece ev, açsam esiyor çocuğa illa ki.. Zaten esmese serinletmiyor ki içeriyi.. Vurduğu yer serinliyor sadece.. Korktum şimdi niye uyuyor bu çocukkkk?
Çok saol canım benimBen de bunu kullanıyorum canım ama çok nadir, genelde emiyo o yüzden kaç cc bilemiycem ama açıldıktan sonr 4 hafta içinde tüketmen gerekiyor
Ya bu mesaja atabildiğim kadar random gülüş atmak istiyorumOlsun gece benim en azından
Yaa geçen ben de düşündüm bunu. Kızlarla aynı şehirde olsak, birbirimize gidip gelsek birlikte büyüse bebekler ne güzel olurdu dedimMesela benim 1 nisan trollum sizin bebeleri trollerdi oturur gülerdik falan seninki çarşaf getirin huleeyn derdi, agacsizkoalaa ninki ay beni yormayın uykum geliyor derdi, Tikkabilla ninki annecim bugün de 40 gr almış miyim derdi, @Umudum- unki getir tamam kız emicem memeni derdi, Kalppare ninki ve @eggplantlover inki el ele tutuşur, bugün süt icmicez mama verin de hadi gidin istediğinizi yeyin bugün bizdensiniz köftehorlaar derdi, S Sonsuzsukurler inki annecim havadaki toz zerreciklerini toplar misin rahatsiz oluyorum derdi, @dilzar inki bizim bebelere öğüt verirdi, C cecenn inki gece uykusu dediğin bölünmeden olmaz diye bizimkilerin aklını celerdi, @ebru_can_ebru nunki de gece uykusuna karşıyız diye pankart açıp onu desteklerdi, Cherrygum inki ne yapsaam ne yapsaam bir Hamak alıp sallansam diye şarkı söylerdi, @Jadesi ninki en son gelirdi, bizimkilerin sohbetini dinleyip konuyu anlamaya çalışırdı
Olsun gece benim en azından
Kız kahkahan buraya kadar geldi bebe uyanacakYa bu mesaja atabildiğim kadar random gülüş atmak istiyorumilahi blup
Yaa ne şekersinHahha öldüm gülmekten. Ekran görüntüsü aldım saklayacağım valla.
Olsun gece benim en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?