- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Aman uyanmasın sustumKız kahkahan buraya kadar geldi bebe uyanacak
Yaa ne şekersin
Kızlar şimdi bu dert mi demeyin de..
Benim kız yaklaşık 2 buçuk saat uyudu demin, sonra kaldırdım emzirdim ama şimdi yine uyudu hiç kalkıp oynamadan etmeden.. Deminki uykuya devam eder gibi.. Uyan diyom uyanmıyor. Ya bugün ev çok sıcak diye vantilatörü açtıydık, direkt üzerine gelmedi ama kapıdan sekip geliyordu. Hatta bir süre sonra yanına yastık koydum öyle de dokunmasın diye.. O mu dokundu acaba ya offf.. Hasta falan olmasın. Vantilatör açmafan 29 derece ev, açsam esiyor çocuğa illa ki.. Zaten esmese serinletmiyor ki içeriyi.. Vurduğu yer serinliyor sadece.. Korktum şimdi niye uyuyor bu çocukkkk?
Kuzum serinlikten ferahlamis da uyumuş yavrucak, rahat bırak uyusunçarpsa hasta etse tam tersi huzursuz olurdu. Benimki de uyumuyordu vantilatörü açtım bak şimdi uyuyor, ben de karanfilli çayımı içiyorum
Canım halıları yıkamaya verdim. Perdeleri yıkayıp kaldırıcam yeni evde ütüleyip asarım. Ivır zıvırları gazeteye sarıp kolişiycem. Kıyafetleri askılarıyla bir poşete koyucam. Vinç gelip taşıyacak eşyaları.Ama simdi de bebek uyumaz. Emmek ister, aglar. Yine sen.yapamazsin ki canim. Sen yine esine falan yukle bence.yine yaparsin da ne kadar yapacaksin bebek varken. Kiyafetleri mutfagi toplamakla basla bence. Sonra halilari kaldirirsin
Mesela
Aynı şey bizde öğleden beri uyuyor . 4 te besledim yine uyumaya devam etti. Anlamadım bu kadar ağır uykuyu . Hayırlısı olsun hoş gece zaten 2 den önce uyumuyor ama bugün rekor jkırar mı bilmemKızlar şimdi bu dert mi demeyin de..
Benim kız yaklaşık 2 buçuk saat uyudu demin, sonra kaldırdım emzirdim ama şimdi yine uyudu hiç kalkıp oynamadan etmeden.. Deminki uykuya devam eder gibi.. Uyan diyom uyanmıyor. Ya bugün ev çok sıcak diye vantilatörü açtıydık, direkt üzerine gelmedi ama kapıdan sekip geliyordu. Hatta bir süre sonra yanına yastık koydum öyle de dokunmasın diye.. O mu dokundu acaba ya offf.. Hasta falan olmasın. Vantilatör açmafan 29 derece ev, açsam esiyor çocuğa illa ki.. Zaten esmese serinletmiyor ki içeriyi.. Vurduğu yer serinliyor sadece.. Korktum şimdi niye uyuyor bu çocukkkk?
Olsun gece benim en azından
Yaa geçen ben de düşündüm bunu. Kızlarla aynı şehirde olsak, birbirimize gidip gelsek birlikte büyüse bebekler ne güzel olurdu dedimMesela benim 1 nisan trollum sizin bebeleri trollerdi oturur gülerdik falan seninki çarşaf getirin huleeyn derdi, agacsizkoalaa ninki ay beni yormayın uykum geliyor derdi, Tikkabilla ninki annecim bugün de 40 gr almış miyim derdi, @Umudum- unki getir tamam kız emicem memeni derdi, Kalppare ninki ve eggplantlover inki el ele tutuşur, bugün süt icmicez mama verin de hadi gidin istediğinizi yeyin bugün bizdensiniz köftehorlaar derdi, @Sonsuzsukurler inki annecim havadaki toz zerreciklerini toplar misin rahatsiz oluyorum derdi, D dilzar inki bizim bebelere öğüt verirdi, C cecenn inki gece uykusu dediğin bölünmeden olmaz diye bizimkilerin aklını celerdi, @ebru_can_ebru nunki de gece uykusuna karşıyız diye pankart açıp onu desteklerdi, @Cherrygum inki ne yapsaam ne yapsaam bir Hamak alıp sallansam diye şarkı söylerdi, @Jadesi ninki en son gelirdi, bizimkilerin sohbetini dinleyip konuyu anlamaya çalışırdı
Ay inşallah kimse alınmaz
Hadi hayırlı olsun, nerde evKızlar evi aldıkkkKiracısı var şu an, 1 aya taşınacağız inşallah
Kızlar evi aldıkkkKiracısı var şu an, 1 aya taşınacağız inşallah
Sağol canımm.. Yine ümraniye ama 3-4 yıl sonra ya ilçe ya şehir değiştirmeyi düşünüyoruz inşallah.. Şu ev fiyatları fırlayacakmış ya elimizdeki para değerlensin dedik.Hadi hayırlı olsun, nerde ev
Amin canım çok teşekkürlerHayırlı uğurlu olsun güle güle oturun inşallah canım.
Ay resmen bizi tarif etmişsinYa bugün benim oğlan bi aglak bi aglak ki sormayın. Ya da sorun yaa anlaticamkriz gibi bişey yaşadı neydi nedendi anlamadım. Uyuyor ama uykuda kalamiyor. Pusette durmuyor. İş yapabilene aşk olsun. O kadar caresizim ki akşama soğan yemeği yapicam ya
Kızlar bi de benim sıpa tavana bakıp gülüyo. Sinirim bozuluyo ya normal mi
Hayırlı olsun güle güle oturunSağol canımm.. Yine ümraniye ama 3-4 yıl sonra ya ilçe ya şehir değiştirmeyi düşünüyoruz inşallah.. Şu ev fiyatları fırlayacakmış ya elimizdeki para değerlensin dedik.
Amin canım çok teşekkürler
Gönlünüze göre versin inşallah canımSağol canımm.. Yine ümraniye ama 3-4 yıl sonra ya ilçe ya şehir değiştirmeyi düşünüyoruz inşallah.. Şu ev fiyatları fırlayacakmış ya elimizdeki para değerlensin dedik.
Amin canım çok teşekkürler
Canım inşallah bir şeyi yoktur, evham yapma. Benim arkadaşımınki de durmadan kusuyor ama reflüsü varmış ondan demiş doktor..Kızlar bebeğim çok kusuyor, çok kötüyüm ya. Özelde kan idrar tahlili yapıldı temiz dedi doktor. Bir idrar yoğunluğu fazla dedi, su ver dedi. Enfeksiyon görünmüyor dedi. Acaba testi yanlış mı okudular dedim ya, ne bileyim.çok kusuyor emdi. Ağız dolusu kustu üstüne kısa süre sonra evde dolaştırırken 2 kere de ufak ufak kustu. Böyle bebeği kusan var mı? Neden oluyor olabilir.
Ankara Şehir hastanesine gidelim dedim eşime ama orda da bir sürü doktor adı çıktı. Hangisi iyidir ilgilenir bilemedim. Eşimde çok pinpiriklisin diyor bişeyi yok senin yüzünden deliyolar oğlumu diyor. Görmüyor ki kusuyor mu yiyor mu uyuyor mu, odasından çıktığı yok. Nolur gidelim dedim, kabul etti ağladığımı görünce. Ama hangi doktordan randevu alsam ya bilemedim. Ankarada doktor önerisi olan var mı?
Var mı bebeği böyle kusan kızlar normal midir?
Hayırlı olsun. Çok güzel günleriniz olsun inşallah. Çok Sevindim.Kızlar evi aldıkkkKiracısı var şu an, 1 aya taşınacağız inşallah
Kilo alımı nasıl canım. Kilo alımı iyiyse 6 aya kadar bebek reflusu okur diyor doktorlar. İnşallah bir şeyi yoktur kuzunun. Rabbim şifa versinKızlar bebeğim çok kusuyor, çok kötüyüm ya. Özelde kan idrar tahlili yapıldı temiz dedi doktor. Bir idrar yoğunluğu fazla dedi, su ver dedi. Enfeksiyon görünmüyor dedi. Acaba testi yanlış mı okudular dedim ya, ne bileyim.çok kusuyor emdi. Ağız dolusu kustu üstüne kısa süre sonra evde dolaştırırken 2 kere de ufak ufak kustu. Böyle bebeği kusan var mı? Neden oluyor olabilir.
Ankara Şehir hastanesine gidelim dedim eşime ama orda da bir sürü doktor adı çıktı. Hangisi iyidir ilgilenir bilemedim. Eşimde çok pinpiriklisin diyor bişeyi yok senin yüzünden deliyolar oğlumu diyor. Görmüyor ki kusuyor mu yiyor mu uyuyor mu, odasından çıktığı yok. Nolur gidelim dedim, kabul etti ağladığımı görünce. Ama hangi doktordan randevu alsam ya bilemedim. Ankarada doktor önerisi olan var mı?
Var mı bebeği böyle kusan kızlar normal midir?
Yaa harikasınOlsun gece benim en azından
Yaa geçen ben de düşündüm bunu. Kızlarla aynı şehirde olsak, birbirimize gidip gelsek birlikte büyüse bebekler ne güzel olurdu dedimMesela benim 1 nisan trollum sizin bebeleri trollerdi oturur gülerdik falan seninki çarşaf getirin huleeyn derdi, agacsizkoalaa ninki ay beni yormayın uykum geliyor derdi, Tikkabilla ninki annecim bugün de 40 gr almış miyim derdi, @Umudum- unki getir tamam kız emicem memeni derdi, Kalppare ninki ve eggplantlover inki el ele tutuşur, bugün süt icmicez mama verin de hadi gidin istediğinizi yeyin bugün bizdensiniz köftehorlaar derdi, @Sonsuzsukurler inki annecim havadaki toz zerreciklerini toplar misin rahatsiz oluyorum derdi, D dilzar inki bizim bebelere öğüt verirdi, C cecenn inki gece uykusu dediğin bölünmeden olmaz diye bizimkilerin aklını celerdi, @ebru_can_ebru nunki de gece uykusuna karşıyız diye pankart açıp onu desteklerdi, @Cherrygum inki ne yapsaam ne yapsaam bir Hamak alıp sallansam diye şarkı söylerdi, @Jadesi ninki en son gelirdi, bizimkilerin sohbetini dinleyip konuyu anlamaya çalışırdı
Ay inşallah kimse alınmaz
Canım geçmiş olsungrip gibi bisi oldum.basim agriyir
burnum tıkalı
bir de komsu nene ha bre biseyler cakiyor kesiyor catida.valla dan dan dan kafam davul oldu...
agrimi 10 a katladi.napiyorsadayanamiyorum..kulaklari da duymuyor.ciksam yanina derdimi anlatana kadar perisan olucam..dermanim yok....
kiz boyuna ayagimda yavrucak..oglum da arada annee diye bagiriyor..simdi kv aradim.onun arkadasi.halledecek bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?