2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

serinlemistir
yine de direkt vurmasın dikkat

Kuzum serinlikten ferahlamis da uyumuş yavrucak, rahat bırak uyusun çarpsa hasta etse tam tersi huzursuz olurdu. Benimki de uyumuyordu vantilatörü açtım bak şimdi uyuyor, ben de karanfilli çayımı içiyorum

yaa bendensin
arada iyi gidiyor caya karanfil
ama cocuga surme konusu bence tehlikeli olabilir.bilemedim.en iyisi biz icelim bizden gecsin

Reactions: Kuf
Ama simdi de bebek uyumaz. Emmek ister, aglar. Yine sen.yapamazsin ki canim. Sen yine esine falan yukle bence.yine yaparsin da ne kadar yapacaksin bebek varken. Kiyafetleri mutfagi toplamakla basla bence. Sonra halilari kaldirirsin
Mesela
Canım halıları yıkamaya verdim. Perdeleri yıkayıp kaldırıcam yeni evde ütüleyip asarım. Ivır zıvırları gazeteye sarıp kolişiycem. Kıyafetleri askılarıyla bir poşete koyucam. Vinç gelip taşıyacak eşyaları.
Diğer evdede inşaat pisliği yok bir gün silip sürücem onuda kvdem yardım edicek çocuğa bakıcak vs bakalım hallolur bi şekilde

grip gibi bisi oldum.basim agriyir
burnum tıkalı
bir de komsu nene ha bre biseyler cakiyor kesiyor catida.valla dan dan dan kafam davul oldu...
agrimi 10 a katladi.napiyorsa dayanamiyorum..kulaklari da duymuyor.ciksam yanina derdimi anlatana kadar perisan olucam..dermanim yok....
kiz boyuna ayagimda yavrucak..oglum da arada annee diye bagiriyor..simdi kv aradim.onun arkadasi.halledecek bakalim

Aynı şey bizde öğleden beri uyuyor . 4 te besledim yine uyumaya devam etti. Anlamadım bu kadar ağır uykuyu . Hayırlısı olsun hoş gece zaten 2 den önce uyumuyor ama bugün rekor jkırar mı bilmem

helal olsun blup. nasıl gözlemlemişsin..

gülmekten gözümden yaş geldi

Lepistesb canım bizim alerji var biliyorsun. Bunu daha bilmiyorken süt ürünleri tüketirken bebeğim seninki gibiydi. Rejime girince rahatladı. Acaba sende alerjik bir durum var mıdır? Doktor illa kızarıklık olacak diye bir şey yok dedi bana. Karın ağrısı, gaz, huzursuzluk bile tek başına belirti demişti. Acaba bir hafta diyet mi denesen?

Ay resmen bizi tarif etmişsin bugün çok huzursuzdu. Sürekli ağladı durdu. Uyumadı. Tavana bakıp gülme olayı bizde de var. Kendi kendine konuşup agu bugu yapıp gülüyor

Gönlünüze göre versin inşallah canım

Kızlar bebeğim çok kusuyor, çok kötüyüm ya. Özelde kan idrar tahlili yapıldı temiz dedi doktor. Bir idrar yoğunluğu fazla dedi, su ver dedi. Enfeksiyon görünmüyor dedi. Acaba testi yanlış mı okudular dedim ya, ne bileyim. çok kusuyor emdi. Ağız dolusu kustu üstüne kısa süre sonra evde dolaştırırken 2 kere de ufak ufak kustu. Böyle bebeği kusan var mı? Neden oluyor olabilir.

Ankara Şehir hastanesine gidelim dedim eşime ama orda da bir sürü doktor adı çıktı. Hangisi iyidir ilgilenir bilemedim. Eşimde çok pinpiriklisin diyor bişeyi yok senin yüzünden deliyolar oğlumu diyor. Görmüyor ki kusuyor mu yiyor mu uyuyor mu, odasından çıktığı yok. Nolur gidelim dedim, kabul etti ağladığımı görünce. Ama hangi doktordan randevu alsam ya bilemedim. Ankarada doktor önerisi olan var mı?

Var mı bebeği böyle kusan kızlar normal midir?

Canım inşallah bir şeyi yoktur, evham yapma. Benim arkadaşımınki de durmadan kusuyor ama reflüsü varmış ondan demiş doktor..

Kilo alımı nasıl canım. Kilo alımı iyiyse 6 aya kadar bebek reflusu okur diyor doktorlar. İnşallah bir şeyi yoktur kuzunun. Rabbim şifa versin

Yaa harikasın O değil de gerçekten ne güzel olurdu görüşebilmek Türkiyenin dört bir yanından, birbirini hiç tanımayan kadınlarız. Çoğumuzun ismini bile bilmezken bu kadar birbirimizi tanımak ne kadar değerli ben kendi isminizi bilsem de yine Blup, Koala, Cecen, Lepistes, Tikka, Cherry, Jadesi diye seslenmek isterdim. İyi ki burada buluşmuşuz. Aileme eşime anlatamadıklarımı size anlattım ve her zaman çok iyi geldi. İyi ki varsınız

Canım geçmiş olsun Ay gürültü kadar sinir bir şey yok. İnşallah iyisindir şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…