2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar bugün hava ne sıcak böyle ya Bebişi de aldık annemlere gittik öğleden sonra. Akşamüstü oğlanı sahile götürelim dedik. Annemlerin ev sahile yürüme mesafesinde. Öyle bir sıcak ki hava bırakın dışarı çıkmayı, annemlerin evde 1 saat zor durduk. Oğlan sürekli ağlıyor. Uyumuyor. Alışmış bizim evde klima var sabit 24 derece. Annemlerin ev 32 derece olunca burnumuzdan geldi. 1 saat olmadan geri geldik eve Bir rahatladı sormayın. Banyo yaptırdık, emzirdim uyudu hemen. Tuncumuş çocuk

Canım inşallah bir şeyi yoktur, evham yapma. Benim arkadaşımınki de durmadan kusuyor ama reflüsü varmış ondan demiş doktor..
Kilo alımı nasıl canım. Kilo alımı iyiyse 6 aya kadar bebek reflusu okur diyor doktorlar. İnşallah bir şeyi yoktur kuzunun. Rabbim şifa versin
Kilo alımı çok çok iyiydi bu zamana kadar. Ama son 7-8 gündür çişli bez sayısı o kadar azaldı ki yarı yarıya resmen öncekilere göre. Hatta daha az. Reflü böyle yapar mı acaba ya?

Geçmiş olsun canım

Tuncumak ne kız?
Bizimki de banyodan sonra bayıldı, yazık ya üzülüyorum İpolime..

Canım benimki de sık sık kusuyor. Her zaman öyle fazla değil, bazen sızıntı şeklinde. Genelde beslenmeden sonra gazını çıkaramazsa dik olmayınca mutlaka kusuyor. Emdikten sonra çok hareket ettirmemeye çalışıyorum. Dik tutmaya çalışıyorum bir süre. Bazen de gaz çıkarırken geğirdikten sonra kusuyor. Ateşi falan yoksa enfeksiyon yoktur. Reflüden olabilir.

Kızlar evi aldıkkk Kiracısı var şu an, 1 aya taşınacağız inşallah
Hayirli olsun canim gule gule oturun
Benim oglumda kusuyor . Daha once demistim cok az besleniyor diye bugun daldirarak bi 60 cc icsin bari dedim ugrastim didindim icirdim daha icirken kendi ici bir yükseldi durdu bir anda agzindan burnundan kustu . Bunu daha oncede yapmisti . Cok agladiginda . Acaba cok mu besleniyor canim . Midesi kimi bebeklerin az aliyor benim oglum öyle ben kabullendim . Inşallah kötü birseyleri yoktur

Aklima geldi canim ama kızarıklık falan aradim bende belirti olarak . Diğer oglum alerjikti kizariklik döküntü olurdu . Hatta yumurta alerjisi ölümcül derecede var . 3 kere denedik agzina degmesiyle butun vucut su tutarcasina kabariyor kızarıyor ve kusma nöbetleri. 6 yasina kadar eser miktar yumurta iceren ürün bile yasak .
Süt tuketmiyorum ama yogurtsuz ayransiz günüm olmaz . Dedigin gibi yarından itibaren deneyim . Sut yogurt peynir tereyağı yumurta beslenmeden cikaracaklarim degil mi baska ne cikarayim

Burası ve sizler iyiki varsınız gerçekten. Bana da terapi gibi geliyor buraya yazmak.

Bizde anneme yemege gittik aksam 7 gibi gittik saat 9 a kadar carsafta salladik durduk en son sinirlerjm bozuldu aldim geldim arabadayken uyudu eve geldik uyudu ev düzeni kusu bunlar galiba dışarıyı sevmiyorlar. Zaman su gibi aksin 7.aya isinlanalaim istiyorum

Ahanda buraya kaydediyorum 7. ay soracam sana

Ben bizimkinin ayaklandıktan sonraki halinden de korkmuyor değilim. Çok hareketli şimdiden. Peşinden çok koşturacakk

Ahanda buraya kaydediyorum 7. ay soracam sana
Gülüm baska sıkıntılar tabiki olacakta cok küçükler boyle aglamasindan cok korkuyorum ek gida yok biberonla bi besleniyor icmiyor korkuyorum uyumuyor uyumazsa uyumasin dicem diyemiyorum agliyor kısır döngüden sıkıldım o yuzden biraz büyüse baska sıkıntılar olsada küçük diye korkularim kalmaz inşallah

Anammm ben de tuncudum şu an (Cümle içinde kullanayım ki pekişsin)
Hahah Eşim buranın yerlisi. İlk zamanlar dediği bazı şeyleri anlamazdım. Saf saf suratına bakardım. Alıştım şimdi. Ben bile cümle içinde kullanıyorum mesela 23 Nisanda bizim burada uçurtma şenliği olur. Eşim de her sene uçurtma yapar. Sazlar vardır burada kargı derler genelde. Onu iskeleti olarak kullanıyor. Yeni evliyiz o zamanlar. Eşim uçurtma yapıyor ben de bakıyorum. Bana sazlardan birini verdi. Al bunu dırı dedi. Suratına baktım. Ne napayım?? Dedim dırı dırı diyor kazımak gibi bir şeymiş

Orası neresiydi hatırlayamadım? Ay ne güzel ya artık minnakla uçururlar uçurtmaları, çok hoş bir etkinlikmiş

Dene bakalım canım belki ile yarar. Yumurta kesin yeme o zaman. Ben süt içeren her şeyi kestim. Paketli gıdaların içeriğine bakıyorum. Süt Alerjen uyarısı varsa yemiyorum. Bisküviler, çikolata, dondurma hiçbirini yemiyorum. Çoğu şeyde var zaten süt tozu, süt proteini. Paketli gıdalarda alerjen uyarısı oluyor. Onları yeme. Dana eti yeme. Süt alerjisi varsa dana etine de vardır. Yumurta alerjisi varsa da tavuk etine de vardır. Bunları dene bakalım. Çözümünü bulursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…