Canım inşallah bir şeyi yoktur, evham yapma. Benim arkadaşımınki de durmadan kusuyor ama reflüsü varmış ondan demiş doktor..
Kilo alımı çok çok iyiydi bu zamana kadar. Ama son 7-8 gündür çişli bez sayısı o kadar azaldı ki yarı yarıya resmen öncekilere göre. Hatta daha az. Reflü böyle yapar mı acaba ya?Kilo alımı nasıl canım. Kilo alımı iyiyse 6 aya kadar bebek reflusu okur diyor doktorlar. İnşallah bir şeyi yoktur kuzunun. Rabbim şifa versin
Geçmiş olsun canımgrip gibi bisi oldum.basim agriyir
burnum tıkalı
bir de komsu nene ha bre biseyler cakiyor kesiyor catida.valla dan dan dan kafam davul oldu...
agrimi 10 a katladi.napiyorsadayanamiyorum..kulaklari da duymuyor.ciksam yanina derdimi anlatana kadar perisan olucam..dermanim yok....
kiz boyuna ayagimda yavrucak..oglum da arada annee diye bagiriyor..simdi kv aradim.onun arkadasi.halledecek bakalim
Tuncumak ne kız?Kızlar bugün hava ne sıcak böyle yaBebişi de aldık annemlere gittik öğleden sonra. Akşamüstü oğlanı sahile götürelim dedik. Annemlerin ev sahile yürüme mesafesinde. Öyle bir sıcak ki hava bırakın dışarı çıkmayı, annemlerin evde 1 saat zor durduk. Oğlan sürekli ağlıyor. Uyumuyor. Alışmış bizim evde klima var sabit 24 derece. Annemlerin ev 32 derece olunca burnumuzdan geldi. 1 saat olmadan geri geldik eve Bir rahatladı sormayın. Banyo yaptırdık, emzirdim uyudu hemen. Tuncumuş çocuk
Canım benimki de sık sık kusuyor. Her zaman öyle fazla değil, bazen sızıntı şeklinde. Genelde beslenmeden sonra gazını çıkaramazsa dik olmayınca mutlaka kusuyor. Emdikten sonra çok hareket ettirmemeye çalışıyorum. Dik tutmaya çalışıyorum bir süre. Bazen de gaz çıkarırken geğirdikten sonra kusuyor. Ateşi falan yoksa enfeksiyon yoktur. Reflüden olabilir.Kızlar bebeğim çok kusuyor, çok kötüyüm ya. Özelde kan idrar tahlili yapıldı temiz dedi doktor. Bir idrar yoğunluğu fazla dedi, su ver dedi. Enfeksiyon görünmüyor dedi. Acaba testi yanlış mı okudular dedim ya, ne bileyim.çok kusuyor emdi. Ağız dolusu kustu üstüne kısa süre sonra evde dolaştırırken 2 kere de ufak ufak kustu. Böyle bebeği kusan var mı? Neden oluyor olabilir.
Ankara Şehir hastanesine gidelim dedim eşime ama orda da bir sürü doktor adı çıktı. Hangisi iyidir ilgilenir bilemedim. Eşimde çok pinpiriklisin diyor bişeyi yok senin yüzünden deliyolar oğlumu diyor. Görmüyor ki kusuyor mu yiyor mu uyuyor mu, odasından çıktığı yok. Nolur gidelim dedim, kabul etti ağladığımı görünce. Ama hangi doktordan randevu alsam ya bilemedim. Ankarada doktor önerisi olan var mı?
Var mı bebeği böyle kusan kızlar normal midir?
Burada çok sıcakta fenalık gelince tuncudum derlerTuncumak ne kız?
Bizimki de banyodan sonra bayıldı, yazık ya üzülüyorum İpolime..
Hayirli olsun canim gule gule oturunKızlar evi aldıkkkKiracısı var şu an, 1 aya taşınacağız inşallah
Benim oglumda kusuyor . Daha once demistim cok az besleniyor diye bugun daldirarak bi 60 cc icsin bari dedim ugrastim didindim icirdim daha icirken kendi ici bir yükseldi durdu bir anda agzindan burnundan kustu . Bunu daha oncede yapmisti . Cok agladiginda . Acaba cok mu besleniyor canim . Midesi kimi bebeklerin az aliyor benim oglum öyle ben kabullendim . Inşallah kötü birseyleri yokturKızlar bebeğim çok kusuyor, çok kötüyüm ya. Özelde kan idrar tahlili yapıldı temiz dedi doktor. Bir idrar yoğunluğu fazla dedi, su ver dedi. Enfeksiyon görünmüyor dedi. Acaba testi yanlış mı okudular dedim ya, ne bileyim.çok kusuyor emdi. Ağız dolusu kustu üstüne kısa süre sonra evde dolaştırırken 2 kere de ufak ufak kustu. Böyle bebeği kusan var mı? Neden oluyor olabilir.
Ankara Şehir hastanesine gidelim dedim eşime ama orda da bir sürü doktor adı çıktı. Hangisi iyidir ilgilenir bilemedim. Eşimde çok pinpiriklisin diyor bişeyi yok senin yüzünden deliyolar oğlumu diyor. Görmüyor ki kusuyor mu yiyor mu uyuyor mu, odasından çıktığı yok. Nolur gidelim dedim, kabul etti ağladığımı görünce. Ama hangi doktordan randevu alsam ya bilemedim. Ankarada doktor önerisi olan var mı?
Var mı bebeği böyle kusan kızlar normal midir?
Aklima geldi canim ama kızarıklık falan aradim bende belirti olarak . Diğer oglum alerjikti kizariklik döküntü olurdu . Hatta yumurta alerjisi ölümcül derecede var . 3 kere denedik agzina degmesiyle butun vucut su tutarcasina kabariyor kızarıyor ve kusma nöbetleri. 6 yasina kadar eser miktar yumurta iceren ürün bile yasak .Lepistesb canım bizim alerji var biliyorsun. Bunu daha bilmiyorken süt ürünleri tüketirken bebeğim seninki gibiydi. Rejime girince rahatladı. Acaba sende alerjik bir durum var mıdır? Doktor illa kızarıklık olacak diye bir şey yok dedi bana. Karın ağrısı, gaz, huzursuzluk bile tek başına belirti demişti. Acaba bir hafta diyet mi denesen?
Dogum yapicam diye bu kdar sitrese hic girmemistim nedense bu beni cok korkutuyorYok hiç hissetmedim biraz bel agr
m var ama
Yaa harikasınO değil de gerçekten ne güzel olurdu görüşebilmek Türkiyenin dört bir yanından, birbirini hiç tanımayan kadınlarız. Çoğumuzun ismini bile bilmezken bu kadar birbirimizi tanımak ne kadar değerli ben kendi isminizi bilsem de yine Blup, Koala, Cecen, Lepistes, Tikka, Cherry, Jadesi diye seslenmek isterdim. İyi ki burada buluşmuşuz. Aileme eşime anlatamadıklarımı size anlattım ve her zaman çok iyi geldi. İyi ki varsınız
Ayyyy hayırlı olsun canmmmmmKızlar evi aldıkkkKiracısı var şu an, 1 aya taşınacağız inşallah
Bizde anneme yemege gittik aksam 7 gibi gittik saat 9 a kadar carsafta salladik durduk en son sinirlerjm bozuldu aldim geldim arabadayken uyudu eve geldik uyuduKızlar bugün hava ne sıcak böyle yaBebişi de aldık annemlere gittik öğleden sonra. Akşamüstü oğlanı sahile götürelim dedik. Annemlerin ev sahile yürüme mesafesinde. Öyle bir sıcak ki hava bırakın dışarı çıkmayı, annemlerin evde 1 saat zor durduk. Oğlan sürekli ağlıyor. Uyumuyor. Alışmış bizim evde klima var sabit 24 derece. Annemlerin ev 32 derece olunca burnumuzdan geldi. 1 saat olmadan geri geldik eve Bir rahatladı sormayın. Banyo yaptırdık, emzirdim uyudu hemen. Tuncumuş çocuk
Anammm ben de tuncudum şu an (Cümle içinde kullanayım ki pekişsin)Burada çok sıcakta fenalık gelince tuncudum derler
Ahanda buraya kaydediyorum 7. ay soracam sanaBizde anneme yemege gittik aksam 7 gibi gittik saat 9 a kadar carsafta salladik durduk en son sinirlerjm bozuldu aldim geldim arabadayken uyudu eve geldik uyuduev düzeni kusu bunlar galiba dışarıyı sevmiyorlar. Zaman su gibi aksin 7.aya isinlanalaim istiyorum
Ben bizimkinin ayaklandıktan sonraki halinden de korkmuyor değilim. Çok hareketli şimdiden. Peşinden çok koşturacakkBizde anneme yemege gittik aksam 7 gibi gittik saat 9 a kadar carsafta salladik durduk en son sinirlerjm bozuldu aldim geldim arabadayken uyudu eve geldik uyuduev düzeni kusu bunlar galiba dışarıyı sevmiyorlar. Zaman su gibi aksin 7.aya isinlanalaim istiyorum
Gülüm baska sıkıntılar tabiki olacakta cok küçükler boyle aglamasindan cok korkuyorum ek gida yok biberonla bi besleniyor icmiyor korkuyorum uyumuyor uyumazsa uyumasin dicem diyemiyorum agliyor kısır döngüden sıkıldım o yuzden biraz büyüse baska sıkıntılar olsada küçük diye korkularim kalmaz inşallahAhanda buraya kaydediyorum 7. ay soracam sana
HahahAnammm ben de tuncudum şu an (Cümle içinde kullanayım ki pekişsin)
Orası neresiydi hatırlayamadım? Ay ne güzel ya artık minnakla uçururlar uçurtmaları, çok hoş bir etkinlikmişHahahEşim buranın yerlisi. İlk zamanlar dediği bazı şeyleri anlamazdım. Saf saf suratına bakardım. Alıştım şimdi. Ben bile cümle içinde kullanıyorum mesela 23 Nisanda bizim burada uçurtma şenliği olur. Eşim de her sene uçurtma yapar. Sazlar vardır burada kargı derler genelde. Onu iskeleti olarak kullanıyor. Yeni evliyiz o zamanlar. Eşim uçurtma yapıyor ben de bakıyorum. Bana sazlardan birini verdi. Al bunu dırı dedi. Suratına baktım. Ne napayım?? Dedim dırı dırı diyor kazımak gibi bir şeymiş
Dene bakalım canım belki ile yarar. Yumurta kesin yeme o zaman. Ben süt içeren her şeyi kestim. Paketli gıdaların içeriğine bakıyorum. Süt Alerjen uyarısı varsa yemiyorum. Bisküviler, çikolata, dondurma hiçbirini yemiyorum. Çoğu şeyde var zaten süt tozu, süt proteini. Paketli gıdalarda alerjen uyarısı oluyor. Onları yeme. Dana eti yeme. Süt alerjisi varsa dana etine de vardır. Yumurta alerjisi varsa da tavuk etine de vardır. Bunları dene bakalım. Çözümünü bulursun inşallahAklima geldi canim ama kızarıklık falan aradim bende belirti olarak . Diğer oglum alerjikti kizariklik döküntü olurdu . Hatta yumurta alerjisi ölümcül derecede var . 3 kere denedik agzina degmesiyle butun vucut su tutarcasina kabariyor kızarıyor ve kusma nöbetleri. 6 yasina kadar eser miktar yumurta iceren ürün bile yasak .
Süt tuketmiyorum ama yogurtsuz ayransiz günüm olmaz . Dedigin gibi yarından itibaren deneyim . Sut yogurt peynir tereyağı yumurta beslenmeden cikaracaklarim degil mi baska ne cikarayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?