Ayy nerdeyse çözüm bunlar degildir ins dicemDene bakalım canım belki ile yarar. Yumurta kesin yeme o zaman. Ben süt içeren her şeyi kestim. Paketli gıdaların içeriğine bakıyorum. Süt Alerjen uyarısı varsa yemiyorum. Bisküviler, çikolata, dondurma hiçbirini yemiyorum. Çoğu şeyde var zaten süt tozu, süt proteini. Paketli gıdalarda alerjen uyarısı oluyor. Onları yeme. Dana eti yeme. Süt alerjisi varsa dana etine de vardır. Yumurta alerjisi varsa da tavuk etine de vardır. Bunları dene bakalım. Çözümünü bulursun inşallah
DatçaOrası neresiydi hatırlayamadım? Ay ne güzel ya artık minnakla uçururlar uçurtmaları, çok hoş bir etkinlikmiş
Valla canım inşallah değildir gerçekten. Benim imanım gevrediAyy nerdeyse çözüm bunlar degildir ins dicemböyle çözüm zor canim insallah degildir alerjik falan . Mucize 4.ayi bekliyorum simdilik sabir modundayim diyetide sabirla denerim zorlanmam ins
Ay harika, çok şanslısınızDatçaEvet büyüsün de uçururuz artık her sene. İşin güzel kısmı şenlik uçurtma tepesi denen bir yerde. Dağlık arazide. Yılın her ayı eser neredeyse.Bir sürü rüzgar türbini var bu sebeple. Bizim ev de aynı tepede sayılır
Şöyle bir görüntü
Eki Görüntüle 2657217
Benim kızım da hiç bir emziği almadı ısrarla Bibs önerdiler onu da alıyım dedim ve bingoBizde öyleyiz şimdi bibs emzik sipariş ettim Kızlar dedi onu deneyeceğim
bips tam bir bakkal emzigi gibi duruyor ama pahası yerindeBenim kızım da hiç bir emziği almadı ısrarla Bibs önerdiler onu da alıyım dedim ve bingo
O olmadan asla uykuya geçmiyoruz şu an; kaybolma riskini göze alamadım üç gün sonra ikinciyi siparş ettim o derece yani☺☺☺
Bak aklima simdi geldi acaba benim sütümden mi böyle yapıyor diye 3 gun sadece mama verdik ama yine ayniydi aglamalari huzursuzluguValla canım inşallah değildir gerçekten. Benim imanım gevrediİnşallah bıçak gibi kesilir geçer bir anda yavrunun bütün sıkıntıları
Canımmm 1ay içinde tüketmen lazım. Ben genelde 60-90 cc arası veriyorum. 5-6 kez.Kızlar ilk kez bebeğime mama aldım ama bilgisizim bu mama açınca kaç gün sonra kullanılmıyor günde kaç ml veriyorsunuz kaç kez bide?
Evet biri silikon biri kauçuk sanırım. Şekil olarak benzetmistim. Olmadı alıp denicem valla emzik almaması zorluk banaMateryali farklı sanırım ikisinin.
o zaman bende pek tuncudumBurada çok sıcakta fenalık gelince tuncudum derler
Kızlar evi aldıkkkKiracısı var şu an, 1 aya taşınacağız inşallah
Kızlar bebeğim çok kusuyor, çok kötüyüm ya. Özelde kan idrar tahlili yapıldı temiz dedi doktor. Bir idrar yoğunluğu fazla dedi, su ver dedi. Enfeksiyon görünmüyor dedi. Acaba testi yanlış mı okudular dedim ya, ne bileyim.çok kusuyor emdi. Ağız dolusu kustu üstüne kısa süre sonra evde dolaştırırken 2 kere de ufak ufak kustu. Böyle bebeği kusan var mı? Neden oluyor olabilir.
Ankara Şehir hastanesine gidelim dedim eşime ama orda da bir sürü doktor adı çıktı. Hangisi iyidir ilgilenir bilemedim. Eşimde çok pinpiriklisin diyor bişeyi yok senin yüzünden deliyolar oğlumu diyor. Görmüyor ki kusuyor mu yiyor mu uyuyor mu, odasından çıktığı yok. Nolur gidelim dedim, kabul etti ağladığımı görünce. Ama hangi doktordan randevu alsam ya bilemedim. Ankarada doktor önerisi olan var mı?
Var mı bebeği böyle kusan kızlar normal midir?
Canım geçmiş olsunAy gürültü kadar sinir bir şey yok. İnşallah iyisindir şimdi
Ayy nerdeyse çözüm bunlar degildir ins dicemböyle çözüm zor canim insallah degildir alerjik falan . Mucize 4.ayi bekliyorum simdilik sabir modundayim diyetide sabirla denerim zorlanmam ins
cocuga direkt vurmayacak sekilde mecbur aciliyor canim.ama cam acik da uyunmaz ki.kapatinca gene ayniSelam kizlar bu ne sicak yakizi disari cikardik mis gibi uyudu 1 saat evde hic uyumuyir acaba sicaktan mi cam acsamda sicak eve direk gunes vuruyor ceyranda yaparsa kiz hasta olur diye korkuyorum vantilator var acsam hasta olur diye korkuyorum yine hep korkuyorum bende.
Birde bizim kizda ufak bir problem var sag goz capaklaniyor ve hafif akiyor doktor netira diye bi damla onerdi 3 gun kullanin dedi kullandik azalma var ama hala devam yasayan var mi?
Gece gece koptumOlsun gece benim en azından
Yaa geçen ben de düşündüm bunu. Kızlarla aynı şehirde olsak, birbirimize gidip gelsek birlikte büyüse bebekler ne güzel olurdu dedimMesela benim 1 nisan trollum sizin bebeleri trollerdi oturur gülerdik falan seninki çarşaf getirin huleeyn derdi, @agacsizkoalaa ninki ay beni yormayın uykum geliyor derdi, Tikkabilla ninki annecim bugün de 40 gr almış miyim derdi, Umudum- unki getir tamam kız emicem memeni derdi, Kalppare ninki ve eggplantlover inki el ele tutuşur, bugün süt icmicez mama verin de hadi gidin istediğinizi yeyin bugün bizdensiniz köftehorlaar derdi, @Sonsuzsukurler inki annecim havadaki toz zerreciklerini toplar misin rahatsiz oluyorum derdi, @dilzar inki bizim bebelere öğüt verirdi, C cecenn inki gece uykusu dediğin bölünmeden olmaz diye bizimkilerin aklını celerdi, ebru_can_ebru nunki de gece uykusuna karşıyız diye pankart açıp onu desteklerdi, @Cherrygum inki ne yapsaam ne yapsaam bir Hamak alıp sallansam diye şarkı söylerdi, @Jadesi ninki en son gelirdi, bizimkilerin sohbetini dinleyip konuyu anlamaya çalışırdı
Ay inşallah kimse alınmaz
Hayırlı olsun ne güzel hemen karar verebilmen içine sinmesi baktın ve aldın Allah güle güle oturmak nasip etsinKızlar evi aldıkkkKiracısı var şu an, 1 aya taşınacağız inşallah
Burası bile çok sıcakken oraları düşünemiyorum bile herhalde nefes alamazdım o kadar sıcakta bizim kızda çok bunaldı bugün bütün gün huzursuzdu sıcaktan..bizde analı kızlı çok tuncuduk bugünKızlar bugün hava ne sıcak böyle yaBebişi de aldık annemlere gittik öğleden sonra. Akşamüstü oğlanı sahile götürelim dedik. Annemlerin ev sahile yürüme mesafesinde. Öyle bir sıcak ki hava bırakın dışarı çıkmayı, annemlerin evde 1 saat zor durduk. Oğlan sürekli ağlıyor. Uyumuyor. Alışmış bizim evde klima var sabit 24 derece. Annemlerin ev 32 derece olunca burnumuzdan geldi. 1 saat olmadan geri geldik eve Bir rahatladı sormayın. Banyo yaptırdık, emzirdim uyudu hemen. Tuncumuş çocuk
Dün gece ilk kez küçük hanım erken uyudu ama ben saat 2 buçuğa kadar uyuyamadım tam daldım bil bakalım ne oldu uyandı hanım efendi sil baştan başladık şimdide hala uyutmaya çalışıyorum uyusun hemen yatıcamBebişi uyumuşken uyuyamayanlar burda mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?