2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ayy nerdeyse çözüm bunlar degildir ins dicem böyle çözüm zor canim insallah degildir alerjik falan . Mucize 4.ayi bekliyorum simdilik sabir modundayim diyetide sabirla denerim zorlanmam ins

Orası neresiydi hatırlayamadım? Ay ne güzel ya artık minnakla uçururlar uçurtmaları, çok hoş bir etkinlikmiş
Datça Evet büyüsün de uçururuz artık her sene. İşin güzel kısmı şenlik uçurtma tepesi denen bir yerde. Dağlık arazide. Yılın her ayı eser neredeyse.Bir sürü rüzgar türbini var bu sebeple. Bizim ev de aynı tepede sayılır
Şöyle bir görüntü

Ayy nerdeyse çözüm bunlar degildir ins dicem böyle çözüm zor canim insallah degildir alerjik falan . Mucize 4.ayi bekliyorum simdilik sabir modundayim diyetide sabirla denerim zorlanmam ins
Valla canım inşallah değildir gerçekten. Benim imanım gevredi İnşallah bıçak gibi kesilir geçer bir anda yavrunun bütün sıkıntıları

Ay harika, çok şanslısınız

Bizde öyleyiz şimdi bibs emzik sipariş ettim Kızlar dedi onu deneyeceğim
Benim kızım da hiç bir emziği almadı ısrarla Bibs önerdiler onu da alıyım dedim ve bingo
O olmadan asla uykuya geçmiyoruz şu an; kaybolma riskini göze alamadım üç gün sonra ikinciyi siparş ettim o derece yani

kkelebeketkisi benim yavrum her gün hatta her beslenme sonrası nerdeyse kusuyor . Çok nadirdir beslenme sonrası kusmadıgı zamanlar . Bize de idrar tahlili yapıldı ancak temiz. Reflü dedi doktor. Gaviscon veren oldu , ishal yaptı bıraktık . Kendi doktorumuz da şurup verdi ama içiremiyorum . Püskürtüyor yutmuyor hiç . Mamaya ya da sağdıgım sütün son 10 cc sine katayım diyorum , çocuk zaten zor içiyor , ağzından çıkarınca hiç devam etmiyor . şurup hep boşa gidiyor . Kilo alımımız en son normaldi bizim ama bakalım bu ay çok iştahsızdı da . Bu ay belli olur kilo durumu . 6 aya kadar devam eder reflü dedi doktor umarım 6 aydan sonra geçer .

Tikkabilla valla benim kızın uyumasına özeniyorlar çok ama bu attığın paylaşımdaki durum normal değil o zaman zor uyandırma , uyandıramama durumu bizde hep var doktorumuz uykuyu seviyor olarak yorumladı . Ben de öyle olduğunu düşünmek istiyorum aynı zamanda mamadan da olduğunu düşünüyorum . Mama tok tutuyor , acıkıp uyanmıyor sanırım. Ya da uykuyu yemeye tercih ediyor anası gibi . Açlığa dayanırım ama uykusuzluğa çok zor dayanıyorum . Burda hamişler bel ağrısından , nefes darlığından uyuyamazken son zamanlarda ben fosur fosur uyuyordum yavrum da bana çekti Zaar ama gündüz uykularımız bizim de yok gibi

bips tam bir bakkal emzigi gibi duruyor ama pahası yerinde benimki tutmaz bence emzik şimdiye kadar hic vermemiştim

Selam kizlar bu ne sicak ya kizi disari cikardik mis gibi uyudu 1 saat evde hic uyumuyir acaba sicaktan mi cam acsamda sicak eve direk gunes vuruyor ceyranda yaparsa kiz hasta olur diye korkuyorum vantilator var acsam hasta olur diye korkuyorum yine hep korkuyorum bende.
Birde bizim kizda ufak bir problem var sag goz capaklaniyor ve hafif akiyor doktor netira diye bi damla onerdi 3 gun kullanin dedi kullandik azalma var ama hala devam yasayan var mi?

Kizlar bu arada ben chicco nun emziğini almistim direk tuytu fakat emerken sappur suppur sesler cikiyor hava yutmasindan tedirgin oluyorum bende aventin alacagim.
Birde bebek buyudukce biberon emziğinin deligini buyutun diyorlar. Aventin buyuk sisesinde 2 yaziyor emzik kisminda baktim 2 delik var gibi ama ben 1 ncisinin emzigini takmis ve kullaniyordum degistirsem mi ? Zorlandiginda da hava yutuyormus cunku. Bilgisi olan var mi ?

Internette bunu buldum

Eklentiler

• Screenshot_20200703-001916.webp
    52,4 KB · Görüntüleme: 46
Reactions: Kuf
Kızlar evi aldıkkk Kiracısı var şu an, 1 aya taşınacağız inşallah

hayirli ugurlu olsun..mutluluk getirsin canim

bence hemen telaş yapma.
yedigin birsey de dokunmus olabilir.siddetli gazi cikaramayinca da kusuyorlar.ates vs bak.asinizi yakin zamanda mi yaptırdınız? eger oyle ise asidan olabilir.gecmis olsun

Canım geçmiş olsun Ay gürültü kadar sinir bir şey yok. İnşallah iyisindir şimdi

valla agri kesici ictim.korona falan olmamisimdir umarim
kiz da perisan oldu gunduz uyuyamayinca iyice sinir basti cocugu.atesi de 37.5
acaba onun da basi agriyor olabilir mi? bilemedim asinin 3 gunu bitti.yarin 4. gun.3 gundur olmayan ates bugun mu oldu acaba
sadece verem asisiydi.

ya aslinda bende diyecektim ama moralini bozmak istemedim.ben de altta yatan sebep alerji olabilir mi diye dusundum. ama sen alerjiden yana deneyimlisin.olsa anlardin dedim.âma her cocuk baska oluyor.kiminde sadece agir gaz bile yapabiliyormus.bir de alerjisi olmayan cocuga bile yogurt ayran gaz yapabiliyor.

cocuga direkt vurmayacak sekilde mecbur aciliyor canim.ama cam acik da uyunmaz ki.kapatinca gene ayni

Gece gece koptum

Reactions: Kuf
Kızlar evi aldıkkk Kiracısı var şu an, 1 aya taşınacağız inşallah
Hayırlı olsun ne güzel hemen karar verebilmen içine sinmesi baktın ve aldın Allah güle güle oturmak nasip etsin
Burası bile çok sıcakken oraları düşünemiyorum bile herhalde nefes alamazdım o kadar sıcakta bizim kızda çok bunaldı bugün bütün gün huzursuzdu sıcaktan..bizde analı kızlı çok tuncuduk bugün
Bebişi uyumuşken uyuyamayanlar burda mı
Dün gece ilk kez küçük hanım erken uyudu ama ben saat 2 buçuğa kadar uyuyamadım tam daldım bil bakalım ne oldu uyandı hanım efendi sil baştan başladık şimdide hala uyutmaya çalışıyorum uyusun hemen yatıcam

Ay kızlar cok sıkıldım bugün
Benim oglanin kafasi yumurta gibi topuz kafam diye seviyorum zaten doktor bugün acelesi yok ama beyin cerrahina da bi götürün baksın dedi benim kayış koptu gelişimi güzel 1 kilo almış 4 cm boyu uzamış 1 cm baş çevresi büyümüş bizi takip ediyor seslere tepki veriyor ben kuzenimde böyle dedim hatta buyuj oğlum yanımdaydı o da böyleydi dedim genetik de olabilir dedi nasıl huzursuz etti beni anlatamam
Her ay birsey çıkarıyor bi ay ufurum bi ay böbrek genişlemesi şimdi de bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…