2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım senin kuzu hep öyle, bu paylaşımda bence normalde çok uyumayan bebekler için eğer o gün uyanmıyorsa sıkıntı diyor.
1 aydan sonra 2 noya geçtik biz.. Dün de 3 no aldım 2li satılıyor. 3.ay dolunca ona geçeceğiz.

ayy gulmekten gözümden yas geldi yaaa

ne alincam beee çok hoşuma gittii çok tatlisin
bu smilelar kesmedi beni
helal olsun blup. nasıl gözlemlemişsin..

gülmekten gözümden yaş geldi
Gece gece koptum

Hep beraber sersem sersem bakiniyoz kısmına izninle gülüyorum

kkelebeketkisi Canım benimki de kusuyor. Arada benim de aklımı kurcalıyor ama yeğenim de çok kusardi. Bebek bu kusar deyip geçiyorum. Pazartesi randevumuz var sorucam yine bakalım.

Lepistesb Kuzum sen emzik vermiyor musun? Bak süper bi avutucu inan. Ben de 40 indan sonra anca aventinkini tutturabildim. Bence kesin dene.

simdi kizi salliyorum.aldim elime bir bebek bezi kendimi de yelliyorum neden bebek bezi? cunku baska birsey ararsam uykusu kacacakti besigin cebinden aliverdim.annelik bunu gerektirir dime
oglum anne beni de uyut diyor.oglum sen odana git gelicem 2 dakikaya diyorum (kii nasil gideceksem.ama belki beklerken kendi uyur diye)
anne ben hep seni bettemetten sıtıyıyom aytıt yanitini aldim.oglum hemen gelcem sıkılmadan bekle dedim.bu seferde son kozunu oynad.anne ben acıttım buna karsi koyamam biliyor sipa babası biseyler vereyim dedi.erkek iste gitmis cocuga petibor vermis çocuk da eh pet fena diğil diyor.monuyi begenmedi ekselans bu sabah cok enterasan basladi... ayy gunluk gibi oldu yaz yaz bitmedi burayi birakip kk gunluğe kaydolayim mi nabayim

Sen beni güldürdün ya Allah seni güldürsün

Lepistesb Kuzum sen emzik vermiyor musun? Bak süper bi avutucu inan. Ben de 40 indan sonra anca aventinkini tutturabildim. Bence kesin dene.
Vermedim canim bilerek belki emerse biberonla mucadele edeyim birde emzikle ugrasmiyim dedim ama baktim Emecegi yok vereyim dedim evde sadece wee var da zaten aglayinca ben susturuyorum . Emzigin daha birde düşüruyor tutturmakla ugrasiyorum . Bide benimki kolumda sakinlesip uyumuyor besigi yada carsaf . Sen ne zamanlar ve nasıl kullaniyorsun emzigi

Uykuya geçişte canım. Benimki de itekliyor ama ısrar edince homurdanip emiyo. Daha kolay uyuyor. Uyuyunca atıyor zaten. Bazen de gündüz pusetinde dururken sizlaninca veriyorum işime devam edebilmek için. Atıp inada elini alıyor ama en azından inatlasirken vakit kazanıyorum işte

Kız onun dillerini yerim, pet fena digilmis demek ha

Dogdugundan beridir var . Ilac kullandik simdilerde cok hafif oluyor ama devam ediyor

Yaa ben cokkk mutluyum burayada yazmıştım haydo uykuya dalarken çok sicriyo uykusunda kundak kabul etmiyo bende internetten bi bakmış ve epilepsi belirtisi diye okuyup doktora koşmuştum ya nolur nolmaz beyin mr ve eeg çekilip bakilmasi lazım dediler benimde içime o kurt düştü ya koca kişisinin beyninin etini yedim ilçeden ile gittik mr ve eeg ye gün verdiler döndük eve geldik o gün gelince gittik neyse uyuttular yavrumu ikisi de çekildi bu sefer sonuçlar haftaya dediler ben bir hafta stresten yemeden içmeden kesildim kızlar ya sonuclar cikmis mesaji gelince biz yine hurraa gittik onca yolu vee sonuclar tertemizzzz milyon soru sordum bide normal doktor kesmedi prof a gittik o baktı bilinçli olmak lazım tabi ama internetten bi daha bisey araştırma dedi kısacası kızlar mutluluktan uçuyorum allah dermansız dert vermesin ya uyumayınca uyusana ya haydoo diye sert çıktığım cocuguma bu olay sonrasi ay çen uyumuyonmu diye oyunlar oynamaya basladim saglikli olsun varsın uyumasın kafasına terfi ettim iki haftada çok şükür bin şükür

ohh cok şükür icinin rahatlamasina sevindim..ya senin su cocuga haydo demen beni yikiyo gülmekten

Kesin tutabileceği bir emzik var midir alayim
Memeleriniz ne güne duruyor verin emerek uyusun işte
Bide bu uykuya gecerken elleriyle gözlerini ovusturup duruyor uykusu kaçıyor o elleri siz napiyorunuz uyuturken

Dogum yapicam diye bu kdar sitrese hic girmemistim nedense bu beni cok korkutuyor
Yok bende çok korktum düşün uyuşturma istemedim bile strese hazırlık süreci sokuyor takması gerçekten nefes alver süresi sonrasında hafif regl ağrısı gibi oldu parol iç geçer dedi dr ben onuda içmedim ama bel agrım ve hafif akıntı var normalmiş böyle olması diğer türlü hamile kalma stresi çok daha kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…