- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Tabi ki yazarımBen de duymuştum o emziği kararsız kaldım alsam mı almasam mı diye. Bibs avent soothie ye benziyor sanki ama soothie yi de almadı kızım. Deneyip bana da haber verir misin işe yaradı mı canım?
Canım senin kuzu hep öyle, bu paylaşımda bence normalde çok uyumayan bebekler için eğer o gün uyanmıyorsa sıkıntı diyor.Tikkabilla valla benim kızın uyumasına özeniyorlar çok ama bu attığın paylaşımdaki durum normal değil o zaman zor uyandırma , uyandıramama durumu bizde hep var doktorumuz uykuyu seviyor olarak yorumladı . Ben de öyle olduğunu düşünmek istiyorum aynı zamanda mamadan da olduğunu düşünüyorum . Mama tok tutuyor , acıkıp uyanmıyor sanırım. Ya da uykuyu yemeye tercih ediyor anası gibi . Açlığa dayanırım ama uykusuzluğa çok zor dayanıyorum . Burda hamişler bel ağrısından , nefes darlığından uyuyamazken son zamanlarda ben fosur fosur uyuyordum yavrum da bana çekti Zaar ama gündüz uykularımız bizim de yok gibi
1 aydan sonra 2 noya geçtik biz.. Dün de 3 no aldım 2li satılıyor. 3.ay dolunca ona geçeceğiz.Kizlar bu arada ben chicco nun emziğini almistim direk tuytu fakat emerken sappur suppur sesler cikiyor hava yutmasindan tedirgin oluyorum bende aventin alacagim.
Birde bebek buyudukce biberon emziğinin deligini buyutun diyorlar. Aventin buyuk sisesinde 2 yaziyor emzik kisminda baktim 2 delik var gibi ama ben 1 ncisinin emzigini takmis ve kullaniyordum degistirsem mi ? Zorlandiginda da hava yutuyormus cunku. Bilgisi olan var mi ?
ayy gulmekten gözümden yas geldi yaaa
ne alincam beeeçok hoşuma gittii çok tatlisin
bu smilelar kesmedi beni
helal olsun blup. nasıl gözlemlemişsin..
gülmekten gözümden yaş geldi
Yaa harikasınO değil de gerçekten ne güzel olurdu görüşebilmek Türkiyenin dört bir yanından, birbirini hiç tanımayan kadınlarız. Çoğumuzun ismini bile bilmezken bu kadar birbirimizi tanımak ne kadar değerli ben kendi isminizi bilsem de yine Blup, Koala, Cecen, Lepistes, Tikka, Cherry, Jadesi diye seslenmek isterdim. İyi ki burada buluşmuşuz. Aileme eşime anlatamadıklarımı size anlattım ve her zaman çok iyi geldi. İyi ki varsınız
Gece gece koptum
Hep beraber sersem sersem bakiniyoz kısmına izninle gülüyorumkiz gene uyandı .uyumuyor
aldim geldim mutfaga..oda cok sicak diye..
oglan da uyandi cikti geldi..
hep beraber sersem sersem bakiniyoz.oglanin gozler kapali gibi.birazdan puf uzerinde uyur belli.kiz da abisine sırıtıyor
ben dellenmemk adina kahve mi icem napam ben of
Sen beni güldürdün ya Allah seni güldürsünsimdi kizi salliyorum.aldim elime bir bebek bezi kendimi de yelliyorumneden bebek bezi? cunku baska birsey ararsam uykusu kacacakti besigin cebinden aliverdim.annelik bunu gerektirir dime
oglum anne beni de uyut diyor.oglum sen odana git gelicem 2 dakikaya diyorum (kii nasil gideceksem.ama belki beklerken kendi uyur diye)
anne ben hep seni bettemetten sıtıyıyom aytıt yanitini aldim.oglum hemen gelcem sıkılmadan bekle dedim.bu seferde son kozunu oynad.anne ben acıttımbuna karsi koyamam biliyor sipa babası biseyler vereyim dedi.erkek iste gitmis cocuga petibor vermis çocuk da eh pet fena diğil diyor.monuyi begenmedi ekselans bu sabah cok enterasan basladi... ayy gunluk gibi oldu yaz yaz bitmedi burayi birakip kk gunluğe kaydolayim mi nabayim
Sen beni güldürdün ya Allah seni güldürsün
Teşekkür ederimTabi ki yazarım
Vermedim canim bilerek belki emerse biberonla mucadele edeyim birde emzikle ugrasmiyim dedim ama baktim Emecegi yok vereyim dedim evde sadece wee var da zaten aglayinca ben susturuyorum . Emzigin daha birde düşüruyor tutturmakla ugrasiyorum . Bide benimki kolumda sakinlesip uyumuyor besigi yada carsaf . Sen ne zamanlar ve nasıl kullaniyorsun emzigiLepistesb Kuzum sen emzik vermiyor musun? Bak süper bi avutucu inan. Ben de 40 indan sonra anca aventinkini tutturabildim. Bence kesin dene.
Uykuya geçişte canım. Benimki de itekliyor ama ısrar edince homurdanip emiyo. Daha kolay uyuyor. Uyuyunca atıyor zaten. Bazen de gündüz pusetinde dururken sizlaninca veriyorum işime devam edebilmek için. Atıp inada elini alıyor ama en azından inatlasirken vakit kazanıyorum işteVermedim canim bilerek belki emerse biberonla mucadele edeyim birde emzikle ugrasmiyim dedim ama baktim Emecegi yok vereyim dedim evde sadece wee var da zaten aglayinca ben susturuyorum . Emzigin daha birde düşüruyor tutturmakla ugrasiyorum . Bide benimki kolumda sakinlesip uyumuyor besigi yada carsaf . Sen ne zamanlar ve nasıl kullaniyorsun emzigi
Kız onun dillerini yerim, pet fena digilmis demek hasimdi kizi salliyorum.aldim elime bir bebek bezi kendimi de yelliyorumneden bebek bezi? cunku baska birsey ararsam uykusu kacacakti besigin cebinden aliverdim.annelik bunu gerektirir dime
oglum anne beni de uyut diyor.oglum sen odana git gelicem 2 dakikaya diyorum (kii nasil gideceksem.ama belki beklerken kendi uyur diye)
anne ben hep seni bettemetten sıtıyıyom aytıt yanitini aldim.oglum hemen gelcem sıkılmadan bekle dedim.bu seferde son kozunu oynad.anne ben acıttımbuna karsi koyamam biliyor sipa babası biseyler vereyim dedi.erkek iste gitmis cocuga petibor vermis çocuk da eh pet fena diğil diyor.monuyi begenmedi ekselans bu sabah cok enterasan basladi... ayy gunluk gibi oldu yaz yaz bitmedi burayi birakip kk gunluğe kaydolayim mi nabayim
Dogdugundan beridir var . Ilac kullandik simdilerde cok hafif oluyor ama devam ediyorSelam kizlar bu ne sicak yakizi disari cikardik mis gibi uyudu 1 saat evde hic uyumuyir acaba sicaktan mi cam acsamda sicak eve direk gunes vuruyor ceyranda yaparsa kiz hasta olur diye korkuyorum vantilator var acsam hasta olur diye korkuyorum yine hep korkuyorum bende.
Birde bizim kizda ufak bir problem var sag goz capaklaniyor ve hafif akiyor doktor netira diye bi damla onerdi 3 gun kullanin dedi kullandik azalma var ama hala devam yasayan var mi?
ohh cok şükür icinin rahatlamasina sevindim..ya senin su cocuga haydo demen beni yikiyo gülmektenYaa ben cokkk mutluyum burayada yazmıştım haydo uykuya dalarken çok sicriyo uykusunda kundak kabul etmiyo bende internetten bi bakmış ve epilepsi belirtisi diye okuyup doktora koşmuştum ya nolur nolmaz beyin mr ve eeg çekilip bakilmasi lazım dediler benimde içime o kurt düştü ya koca kişisinin beyninin etini yedim ilçeden ile gittik mr ve eeg ye gün verdiler döndük eve geldik o gün gelince gittik neyse uyuttular yavrumu ikisi de çekildi bu sefer sonuçlar haftaya dediler ben bir hafta stresten yemeden içmeden kesildim kızlar ya sonuclar cikmis mesaji gelince biz yine hurraa gittik onca yolu vee sonuclar tertemizzzzmilyon soru sordum bide normal doktor kesmedi prof a gittik o baktı bilinçli olmak lazım tabi ama internetten bi daha bisey araştırma dedi kısacası kızlar mutluluktan uçuyorum allah dermansız dert vermesin ya uyumayınca uyusana ya haydoo diye sert çıktığım cocuguma bu olay sonrasi ay çen uyumuyonmu diye oyunlar oynamaya basladim saglikli olsun varsın uyumasın kafasına terfi ettim iki haftada çok şükür bin şükür
Kesin tutabileceği bir emzik var midir alayimUykuya geçişte canım. Benimki de itekliyor ama ısrar edince homurdanip emiyo. Daha kolay uyuyor. Uyuyunca atıyor zaten. Bazen de gündüz pusetinde dururken sizlaninca veriyorum işime devam edebilmek için. Atıp inada elini alıyor ama en azından inatlasirken vakit kazanıyorum işte
Yok bende çok korktum düşün uyuşturma istemedim bile strese hazırlık süreci sokuyor takması gerçekten nefes alver süresi sonrasında hafif regl ağrısı gibi oldu parol iç geçer dedi dr ben onuda içmedim ama bel agrım ve hafif akıntı var normalmiş böyle olması diğer türlü hamile kalma stresi çok daha kötüDogum yapicam diye bu kdar sitrese hic girmemistim nedense bu beni cok korkutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?