Aventi tuttu benimki, bibsi de tutuyormuş bebeler genelde. Avent daha uygun ondan başlaKesin tutabileceği bir emzik var midir alayim
Memeleriniz ne güne duruyor verin emerek uyusun işte
Bide bu uykuya gecerken elleriyle gözlerini ovusturup duruyor uykusu kaçıyor o elleri siz napiyorunuz uyuturken
Kolunda mi salliyorsun bips de ya tutmazsaAventi tuttu benimki, bibsi de tutuyormuş bebeler genelde. Avent daha uygun ondan başlakız memede uyuyor ama her zaman dalamiyor emzik şart
Ellerini tutup sallıyorum
Bi de cektigime değse keşke kiminin bünyesi kabul etmezmiş. Dogum pozisuonu mu aliyosm canm nasl oluyo.?Yok bende çok korktum düşün uyuşturma istemedim bile strese hazırlık süreci sokuyor takması gerçekten nefes alver süresi sonrasında hafif regl ağrısı gibi oldu parol iç geçer dedi dr ben onuda içmedim ama bel agrım ve hafif akıntı var normalmiş böyle olması diğer türlü hamile kalma stresi çok daha kötü
Yaa çok güldüm affetsimdi kizi salliyorum.aldim elime bir bebek bezi kendimi de yelliyorumneden bebek bezi? cunku baska birsey ararsam uykusu kacacakti besigin cebinden aliverdim.annelik bunu gerektirir dime
oglum anne beni de uyut diyor.oglum sen odana git gelicem 2 dakikaya diyorum (kii nasil gideceksem.ama belki beklerken kendi uyur diye)
anne ben hep seni bettemetten sıtıyıyom aytıt yanitini aldim.oglum hemen gelcem sıkılmadan bekle dedim.bu seferde son kozunu oynad.anne ben acıttımbuna karsi koyamam biliyor sipa babası biseyler vereyim dedi.erkek iste gitmis cocuga petibor vermis çocuk da eh pet fena diğil diyor.monuyi begenmedi ekselans bu sabah cok enterasan basladi... ayy gunluk gibi oldu yaz yaz bitmedi burayi birakip kk gunluğe kaydolayim mi nabayim
Bazen kolumda bazen ayağımda. Bazen önce kolumda mayisinca ayaktaKolunda mi salliyorsun bips de ya tutmazsaavent hangisi senin ki canim
Ben pantolonun icine koyuyorum ellerini ama hemen cikarmak icin ugrasiyor agliyor
Aventi tuttu benimki, bibsi de tutuyormuş bebeler genelde. Avent daha uygun ondan başlakız memede uyuyor ama her zaman dalamiyor emzik şart
Ellerini tutup sallıyorum
Bazen kolumda bazen ayağımda. Bazen önce kolumda mayisinca ayaktadiyorum ya ben iyice omurgasız oldum bebe ne derse onu yapıyorum bizde kuralları o koyuyor avent ultra air canım. Pantolona bir kez koydum çok rahtsiz oldu bir de havalar çok sıcak, tek zibinla duruyor artık gece gündüz.
Canım çok geçmiş olsun Allah böyle korkular yasarltmasin bir dahaYaa ben cokkk mutluyum burayada yazmıştım haydo uykuya dalarken çok sicriyo uykusunda kundak kabul etmiyo bende internetten bi bakmış ve epilepsi belirtisi diye okuyup doktora koşmuştum ya nolur nolmaz beyin mr ve eeg çekilip bakilmasi lazım dediler benimde içime o kurt düştü ya koca kişisinin beyninin etini yedim ilçeden ile gittik mr ve eeg ye gün verdiler döndük eve geldik o gün gelince gittik neyse uyuttular yavrumu ikisi de çekildi bu sefer sonuçlar haftaya dediler ben bir hafta stresten yemeden içmeden kesildim kızlar ya sonuclar cikmis mesaji gelince biz yine hurraa gittik onca yolu vee sonuclar tertemizzzzmilyon soru sordum bide normal doktor kesmedi prof a gittik o baktı bilinçli olmak lazım tabi ama internetten bi daha bisey araştırma dedi kısacası kızlar mutluluktan uçuyorum allah dermansız dert vermesin ya uyumayınca uyusana ya haydoo diye sert çıktığım cocuguma bu olay sonrasi ay çen uyumuyonmu diye oyunlar oynamaya basladim saglikli olsun varsın uyumasın kafasına terfi ettim iki haftada çok şükür bin şükür
Sağol canim çocuk nörolojisi baktı bize anestezi değil uyku ilacı gibi bisey ağızdan verdiler kilosuna göre verildi uyku hali yani arada uyanir gibi oluyodu bayıltma değil. Sana da geçmiş olsun canım kafa yapıları yatmaktan farklı olabiliyo bisey olduğunu sanmıyorum ❤Canım çok geçmiş olsun Allah böyle korkular yasarltmasin bir daha
Beyin cerrahina mi gittiniz siz benim oğlumunda kafasi geriye dogru uzun diye doktor beyin cerrahı görse olur dedi uyutup dediğin anestezi falan degil dimi normal uykuda çektiler
Canım bir alerjen yedikten sonra 3 gün içerisinde oluyormuş etkisi zaten. Yani diyelim yoğurt yedin alerji yaptı. Etkileri birkaç gün devam ediyor. O sırada sırf mama versen de devam eder huzursuzluk. Ben en son yumurtayı denedim geçen haftasonu. Hala kızarıklık tam geçmedi. Bir de mamanın içeriğine bak çoğunda alerjen oluyor. Bize özel mama verdi sağlık ocağı. Daha kullanmadım ama mamaya başlayacağım zaman onu kullanmak gerekecek.Bak aklima simdi geldi acaba benim sütümden mi böyle yapıyor diye 3 gun sadece mama verdik ama yine ayniydi aglamalari huzursuzlugu
Ay sabahım şenlendi nasıl güldürdün Allah razı olsunsimdi kizi salliyorum.aldim elime bir bebek bezi kendimi de yelliyorumneden bebek bezi? cunku baska birsey ararsam uykusu kacacakti besigin cebinden aliverdim.annelik bunu gerektirir dime
oglum anne beni de uyut diyor.oglum sen odana git gelicem 2 dakikaya diyorum (kii nasil gideceksem.ama belki beklerken kendi uyur diye)
anne ben hep seni bettemetten sıtıyıyom aytıt yanitini aldim.oglum hemen gelcem sıkılmadan bekle dedim.bu seferde son kozunu oynad.anne ben acıttımbuna karsi koyamam biliyor sipa babası biseyler vereyim dedi.erkek iste gitmis cocuga petibor vermis çocuk da eh pet fena diğil diyor.monuyi begenmedi ekselans bu sabah cok enterasan basladi... ayy gunluk gibi oldu yaz yaz bitmedi burayi birakip kk gunluğe kaydolayim mi nabayim
Oh çok şükür gözün aydın.Yaa ben cokkk mutluyum burayada yazmıştım haydo uykuya dalarken çok sicriyo uykusunda kundak kabul etmiyo bende internetten bi bakmış ve epilepsi belirtisi diye okuyup doktora koşmuştum ya nolur nolmaz beyin mr ve eeg çekilip bakilmasi lazım dediler benimde içime o kurt düştü ya koca kişisinin beyninin etini yedim ilçeden ile gittik mr ve eeg ye gün verdiler döndük eve geldik o gün gelince gittik neyse uyuttular yavrumu ikisi de çekildi bu sefer sonuçlar haftaya dediler ben bir hafta stresten yemeden içmeden kesildim kızlar ya sonuclar cikmis mesaji gelince biz yine hurraa gittik onca yolu vee sonuclar tertemizzzzmilyon soru sordum bide normal doktor kesmedi prof a gittik o baktı bilinçli olmak lazım tabi ama internetten bi daha bisey araştırma dedi kısacası kızlar mutluluktan uçuyorum allah dermansız dert vermesin ya uyumayınca uyusana ya haydoo diye sert çıktığım cocuguma bu olay sonrasi ay çen uyumuyonmu diye oyunlar oynamaya basladim saglikli olsun varsın uyumasın kafasına terfi ettim iki haftada çok şükür bin şükür
Akşam yıka canım hem uyku rutini oluşurBanyosunu hep sabah yaptırıyorum ben dün akşam yaptırdım baya rahatladı sanki iyi uyudu ama her gün yaptıramıyorum. Bizim ev 21 22 23 derece arası hasta olur diye korkuyorum.
Benimkinin de kafası öyle. Neden suphelendi peki?Canım çok geçmiş olsun Allah böyle korkular yasarltmasin bir daha
Beyin cerrahina mi gittiniz siz benim oğlumunda kafasi geriye dogru uzun diye doktor beyin cerrahı görse olur dedi uyutup dediğin anestezi falan degil dimi normal uykuda çektiler
Allah korusun ben de internette çok çirkin şeyler okudum
Akşam 8.30da yıkıyoruz her gün, sonra uyku.. Rutin oluşturduk, o da alıştıBanyosunu hep sabah yaptırıyorum ben dün akşam yaptırdım baya rahatladı sanki iyi uyudu ama her gün yaptıramıyorum. Bizim ev 21 22 23 derece arası hasta olur diye korkuyorum.
Bizimkinin uykusu gelince kolda hic durmaz sirti illa yataga degecek yada carsafaBazen kolumda bazen ayağımda. Bazen önce kolumda mayisinca ayaktadiyorum ya ben iyice omurgasız oldum bebe ne derse onu yapıyorum bizde kuralları o koyuyor avent ultra air canım. Pantolona bir kez koydum çok rahtsiz oldu bir de havalar çok sıcak, tek zibinla duruyor artık gece gündüz.
Bak emzik konusundaki tümevarımın doğru olabilirBizimkinin uykusu gelince kolda hic durmaz sirti illa yataga degecek yada carsafabime emzik gelmis ondan aldırdım carsaf ilkelligi olan oglum emzigin de ilkelini alir belki bizim eve ne besikler geldi gitti kizlar 3 hamak 2 besik
Canım içeriği nasılmış bunun? Sleepy kullanıyorum ben, değiştirsem pişik olur diye korkarım.Kızlar ben pamuk ve saf sudan oluştuğu için, e her köşe başında şok market olduğu için tabii bebeland kullanıyordum. Ama bozdu hainler. İncecik yaptılar mendili kendine hayrı yoktu son birkac paketin. Şimdi promum kullanıyorum bu da çok güzel, hem bayağı kalın. İndirim vardı görmüşken atayım dedim. Tanesi 4.44'e geliyor paketin.Eki Görüntüle 2657387
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?