2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kesin tutabileceği bir emzik var midir alayim
Memeleriniz ne güne duruyor verin emerek uyusun işte
Bide bu uykuya gecerken elleriyle gözlerini ovusturup duruyor uykusu kaçıyor o elleri siz napiyorunuz uyuturken
Aventi tuttu benimki, bibsi de tutuyormuş bebeler genelde. Avent daha uygun ondan başla kız memede uyuyor ama her zaman dalamiyor emzik şart
Ellerini tutup sallıyorum

Aventi tuttu benimki, bibsi de tutuyormuş bebeler genelde. Avent daha uygun ondan başla kız memede uyuyor ama her zaman dalamiyor emzik şart
Kolunda mi salliyorsun bips de ya tutmazsa avent hangisi senin ki canim
Ben pantolonun icine koyuyorum ellerini ama hemen cikarmak icin ugrasiyor agliyor

Reactions: Kuf
Bi de cektigime değse keşke kiminin bünyesi kabul etmezmiş. Dogum pozisuonu mu aliyosm canm nasl oluyo.?

Yaa çok güldüm affet O bebek bezi yellemesini ben de yapıyorum, alt değiştirirken falan

Kolunda mi salliyorsun bips de ya tutmazsa avent hangisi senin ki canim
Ben pantolonun icine koyuyorum ellerini ama hemen cikarmak icin ugrasiyor agliyor
Bazen kolumda bazen ayağımda. Bazen önce kolumda mayisinca ayakta diyorum ya ben iyice omurgasız oldum bebe ne derse onu yapıyorum bizde kuralları o koyuyor avent ultra air canım. Pantolona bir kez koydum çok rahtsiz oldu bir de havalar çok sıcak, tek zibinla duruyor artık gece gündüz.

Kız bizim uyutma yöntemimiz aynı.

Banyosunu hep sabah yaptırıyorum ben dün akşam yaptırdım baya rahatladı sanki iyi uyudu ama her gün yaptıramıyorum. Bizim ev 21 22 23 derece arası hasta olur diye korkuyorum.

Canım çok geçmiş olsun Allah böyle korkular yasarltmasin bir daha
Beyin cerrahina mi gittiniz siz benim oğlumunda kafasi geriye dogru uzun diye doktor beyin cerrahı görse olur dedi uyutup dediğin anestezi falan degil dimi normal uykuda çektiler
Allah korusun ben de internette çok çirkin şeyler okudum

Sağol canim çocuk nörolojisi baktı bize anestezi değil uyku ilacı gibi bisey ağızdan verdiler kilosuna göre verildi uyku hali yani arada uyanir gibi oluyodu bayıltma değil. Sana da geçmiş olsun canım kafa yapıları yatmaktan farklı olabiliyo bisey olduğunu sanmıyorum ❤

Bak aklima simdi geldi acaba benim sütümden mi böyle yapıyor diye 3 gun sadece mama verdik ama yine ayniydi aglamalari huzursuzlugu
Canım bir alerjen yedikten sonra 3 gün içerisinde oluyormuş etkisi zaten. Yani diyelim yoğurt yedin alerji yaptı. Etkileri birkaç gün devam ediyor. O sırada sırf mama versen de devam eder huzursuzluk. Ben en son yumurtayı denedim geçen haftasonu. Hala kızarıklık tam geçmedi. Bir de mamanın içeriğine bak çoğunda alerjen oluyor. Bize özel mama verdi sağlık ocağı. Daha kullanmadım ama mamaya başlayacağım zaman onu kullanmak gerekecek.
Ay sabahım şenlendi nasıl güldürdün Allah razı olsun
Oh çok şükür gözün aydın.

Banyosunu hep sabah yaptırıyorum ben dün akşam yaptırdım baya rahatladı sanki iyi uyudu ama her gün yaptıramıyorum. Bizim ev 21 22 23 derece arası hasta olur diye korkuyorum.
Akşam yıka canım hem uyku rutini oluşur
Benimkinin de kafası öyle. Neden suphelendi peki?

Bizimkinin uykusu gelince kolda hic durmaz sirti illa yataga degecek yada carsafa bime emzik gelmis ondan aldırdım carsaf ilkelligi olan oglum emzigin de ilkelini alir belki bizim eve ne besikler geldi gitti kizlar 3 hamak 2 besik

Bizimkinin uykusu gelince kolda hic durmaz sirti illa yataga degecek yada carsafa bime emzik gelmis ondan aldırdım carsaf ilkelligi olan oglum emzigin de ilkelini alir belki bizim eve ne besikler geldi gitti kizlar 3 hamak 2 besik
Bak emzik konusundaki tümevarımın doğru olabilir kız tek tutsun da isterse bakkal emziği tutsun. Ben nuk damaklı, nuk kauçuk, wee yuvarlak denedim iiih tutmadı. Sanki ağzına iğrenç bir şey vermişim gibi oguruyordu en son dedim avent diyor herkes alalım bakalım. Pis lüks düşkünü bunu tuttu Allah'tan bibsten haberi yoktu yoksa bunu da tutmazdi.

Kızlar ben pamuk ve saf sudan oluştuğu için, e her köşe başında şok market olduğu için tabii bebeland kullanıyordum. Ama bozdu hainler. İncecik yaptılar mendili kendine hayrı yoktu son birkac paketin. Şimdi promum kullanıyorum bu da çok güzel, hem bayağı kalın. İndirim vardı görmüşken atayım dedim. Tanesi 4.44'e geliyor paketin.

Canım içeriği nasılmış bunun? Sleepy kullanıyorum ben, değiştirsem pişik olur diye korkarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…