2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kizlar en büyük hatam ne biliyor musunuz, oh derin uyuyo deyip rahat hareket etmek. Ne zaman bunu yapsam gözler lip diye açılıyo

Salladıktan sonra ayağımdan indirmesi dert banada. O kadar çok sıçrıyorki ellerini dua eder gibi açıp duruyor. Bırakıp kalkarken uyanıyor. Şu sallama işinden kurtulmak istiyorum ya.

Reactions: Kuf
pamuktan ucuzmuş kiz. kuru pamuğun paketi 7 miydi 6 miydi öyle birşeydi

Salladıktan sonra ayağımdan indirmesi dert banada. O kadar çok sıçrıyorki ellerini dua eder gibi açıp duruyor. Bırakıp kalkarken uyanıyor. Şu sallama işinden kurtulmak istiyorum ya.
Benimkini de kucaktan beşiğe koyması dert Dediğin gibi eller havaya kalkıyor. Jer koyuşta farklı taktikler deniyorum, doğrusunu bulacağım inşallah..

Ya kızlar minigin fotosunu cekiyordum yakındı yüzüne, flaş açık kalmış. Tam yandi hemen çektim telefonu ama gözlerine zarar vermemisimdir dimi?

İndirmiyorum ki uyanıyor sallamazsam

Hahahhshajha bu ben Her şeyi hastalık sanma
Hay Allahım
Kedi deyince bak ben benim Miaya dayak atacaktım unuttum, çok sinirliyim ona Eşim salonun kapısını açmış tertrmiz salona girip tüm koltuk ve sandalyelerde sefa yapmış, her yer tüyyyyy... Tam taşınma öncesi bari o eşyalar temiz kalsaydı.

Bu seferlik affettt ya yazık onaaa ya benim balkonuma yavru bi serçe düşmüştü geçen gün annesi uçmayı öğretirken düşmüş diye tahmin ediyorum çünkü annesi hep yanındaydı çok küçük ve güçsüzdü baktım yarası falan yok aldım siringayla su verdim minik minik ekmek ıslatıp verdim sonra yine balkona kutuya koydum annesi sürekli solucan falan getirip besliyodu bende eşimle suyunu veriyodum biraz büyüdü de güçlenmeye de başlamıştı ama bu sabah kutuya bi baktım ölmüş çok üzüldüm ya bi bağ olmuştu aramızda ama günlerce anneliğin nasıl kutsal olduğunu gördüm kuş bile olsa bırakmadı yavrusunu ben su verirken görüyodu kızar gibi ötuyodu zarar verdigimi sanıp. Ah analique ah.. Bi kediye kızmaktan konu nerelere geldi

Yaa üzüldüm yavruşa Annesi nasıl üzülmüştür şimdi.. Hayvan da olsa analık yapmayı biliyor ama bazı insanlar çöpe atıp tuvalete atıp kaçıyor. Önceden de anlayamazdım öylelerini ama anne olduktan sonra nasıl yaa diyorum.

BKGK çapaklanma problemi bizde de vardı , akıyordu da . Damla verdi , masaj yaptım geçti ama şimdi de sanki sağ gözü olacak gibi . Bir arkadaşım hiç damla damlatmadan sadece masajla geçtiğini söyledi , bu sefer sadece masaj yaparım

Benimkinin de kafası öyle. Neden suphelendi peki?
Ay ne bileyim büyük oğlumun doktoru pimpirik olduğumu biliyor kullanıyor bence özel hastane olduğu için eşim para tuzağı diyor annem çocuğun hicbirseyi yok saçmalama diyor kafasını olctu 40 cm dedi sonra 39.5 cm dedi internette ortalama 41.5 cm yazıyor

Benimki de 39,5. Kaç aylıktı senin minik? Benimki üç aylık oldu iki gün önce. Bingildagi çok küçülmüş ben ondan Korkuyorum biraz da. Seninki ne alemde?

Ya kızlar minigin fotosunu cekiyordum yakındı yüzüne, flaş açık kalmış. Tam yandi hemen çektim telefonu ama gözlerine zarar vermemisimdir dimi?
Birşey olmaz kuzum.
Hahahhshajha bu ben Her şeyi hastalık sanma
Hahahahha. Bende ilk kedi sahiplendiğimde veterinere sormuştum severken elime birşeyler geliyor diye. Adam bakıp bunları diyorsan herkeste olan birşey meme demişti rezil olmuştum. Niyeyse erkek olduğu için meme gelmemişti aklıma.

Kızlar oyun halısı arayan vardi. Joker'in anakucagi var bende memnunum, bu da güzeldir diye düşünüyorum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…