Kizlar en büyük hatam ne biliyor musunuz, oh derin uyuyo deyip rahat hareket etmek. Ne zaman bunu yapsam gözler lip diye açılıyo
pamuktan ucuzmuş kiz. kuru pamuğun paketi 7 miydi 6 miydi öyle birşeydiKızlar ben pamuk ve saf sudan oluştuğu için, e her köşe başında şok market olduğu için tabii bebeland kullanıyordum. Ama bozdu hainler. İncecik yaptılar mendili kendine hayrı yoktu son birkac paketin. Şimdi promum kullanıyorum bu da çok güzel, hem bayağı kalın. İndirim vardı görmüşken atayım dedim. Tanesi 4.44'e geliyor paketin.Eki Görüntüle 2657387
Benimkini de kucaktan beşiğe koyması dertSalladıktan sonra ayağımdan indirmesi dert banada. O kadar çok sıçrıyorki ellerini dua eder gibi açıp duruyor. Bırakıp kalkarken uyanıyor.Şu sallama işinden kurtulmak istiyorum ya.
Saf su ve potasyum sorbat canım.Canım içeriği nasılmış bunun? Sleepy kullanıyorum ben, değiştirsem pişik olur diye korkarım.
40 tane var pakette ama bayağı güzel ben çok beğendimpamuktan ucuzmuş kiz. kuru pamuğun paketi 7 miydi 6 miydi öyle birşeydi
İndirmiyorum kiSalladıktan sonra ayağımdan indirmesi dert banada. O kadar çok sıçrıyorki ellerini dua eder gibi açıp duruyor. Bırakıp kalkarken uyanıyor.Şu sallama işinden kurtulmak istiyorum ya.
Yok kiz bisey olmamıştır relaxYa kızlar minigin fotosunu cekiyordum yakındı yüzüne, flaş açık kalmış. Tam yandi hemen çektim telefonu ama gözlerine zarar vermemisimdir dimi?
Hay AllahımHahahhshajha bu benHer şeyi hastalık sanma
Yok kiz bisey olmamıştır relax
Benim mesajın üstüne ne güzel olmuş bu öyleHahahhshajha bu benHer şeyi hastalık sanma
Ya kızlar minigin fotosunu cekiyordum yakındı yüzüne, flaş açık kalmış. Tam yandi hemen çektim telefonu ama gözlerine zarar vermemisimdir dimi?
Bu seferlik affettt ya yazık onaaaHay Allahım
Kedi deyince bak ben benim Miaya dayak atacaktım unuttum, çok sinirliyim onaEşim salonun kapısını açmış tertrmiz salona girip tüm koltuk ve sandalyelerde sefa yapmış, her yer tüyyyyy... Tam taşınma öncesi bari o eşyalar temiz kalsaydı.
Yaa üzüldüm yavruşaBu seferlik affettt ya yazık onaaaya benim balkonuma yavru bi serçe düşmüştü geçen gün annesi uçmayı öğretirken düşmüş diye tahmin ediyorum çünkü annesi hep yanındaydı çok küçük ve güçsüzdü baktım yarası falan yok aldım siringayla su verdim minik minik ekmek ıslatıp verdim sonra yine balkona kutuya koydum annesi sürekli solucan falan getirip besliyodu bende eşimle suyunu veriyodum biraz büyüdü de güçlenmeye de başlamıştı ama bu sabah kutuya bi baktım ölmüş çok üzüldüm ya bi bağ olmuştu aramızda ama günlerce anneliğin nasıl kutsal olduğunu gördüm kuş bile olsa bırakmadı yavrusunu ben su verirken görüyodu kızar gibi ötuyodu zarar verdigimi sanıp. Ah analique ah.. Bi kediye kızmaktan konu nerelere geldi
Ay ne bileyim büyük oğlumun doktoru pimpirik olduğumu biliyor kullanıyor bence özel hastane olduğu için eşim para tuzağı diyor annem çocuğun hicbirseyi yok saçmalama diyor kafasını olctu 40 cm dedi sonra 39.5 cm dedi internette ortalama 41.5 cm yazıyorBenimkinin de kafası öyle. Neden suphelendi peki?
Benimki de 39,5. Kaç aylıktı senin minik? Benimki üç aylık oldu iki gün önce. Bingildagi çok küçülmüş ben ondan Korkuyorum biraz da. Seninki ne alemde?Ay ne bileyim büyük oğlumun doktoru pimpirik olduğumu biliyor kullanıyor bence özel hastane olduğu için eşim para tuzağı diyor annem çocuğun hicbirseyi yok saçmalama diyor kafasını olctu 40 cm dedi sonra 39.5 cm dedi internette ortalama 41.5 cm yazıyor
Birşey olmaz kuzum.Ya kızlar minigin fotosunu cekiyordum yakındı yüzüne, flaş açık kalmış. Tam yandi hemen çektim telefonu ama gözlerine zarar vermemisimdir dimi?
Hahahahha.Hahahhshajha bu benHer şeyi hastalık sanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?