Bende bundan var çok güzel ama bizimki bunda uyuyamıyor bir türlü. Memede uyumaya alıştı çünkü. Çok kullanışlı. Hem müzikleri var hem de doğal sesler var. Beyaz gürültü sesi var. Kuş sesi su sesi falan var. Bizimki en çok su sesini seviyor
Niye icilmesin ki? Mütemadiyen içiyorumKızlar emzirirken ya da sağım yaparken şu içiyormusunuz çok sıcak sağım yapıyorum içim çekiliyor çok susadım da
1 nisan doğumlu canim 3 doldu bizimde bingildagi ile ilgili bir şey demedi dur sorayım mesaj atayım ne dicek senin doktor ne dedi canım durumu ile ilgiliBenimki de 39,5. Kaç aylıktı senin minik? Benimki üç aylık oldu iki gün önce. Bingildagi çok küçülmüş ben ondan Korkuyorum biraz da. Seninki ne alemde?
Ben de içiyorum canım neden kiKızlar emzirirken ya da sağım yaparken şu içiyormusunuz çok sıcak sağım yapıyorum içim çekiliyor çok susadım da
Niye icilmesin ki? Mütemadiyen içiyorum
Kayınvalidem tutturdu emzirirken bisey yiyip içilmez diyeBen de içiyorum canım neden ki
Aa benimki de 1 Nisan doğumlu.1 nisan doğumlu canim 3 doldu bizimde bingildagi ile ilgili bir şey demedi dur sorayım mesaj atayım ne dicek senin doktor ne dedi canım durumu ile ilgili
Cehalet başka bir şey değilKayınvalidem tutturdu emzirirken bisey yiyip içilmez diye
Hay maşallahKızlar çok mutluyum, hamile kalmadan önce kullandığım bir korse vardı. Yamuna korse kademeli olanlardan. Doğumdan sonra içine girememiştim. Şu an üzerimdeağustosta tatile gidiyoruz şu şiş ve yumuşak göbeğime faydası dokunur inşallah. He bu arada aralıklı oruç ve karın egzersizi yapmaya devam ediyorum. Kendime yüksek bel bikinilerden bakıyordum, inşallah normalini alabilirim
Kundak yapıp besige koysan onu da mı kabul etmiyor çarşafsporYok kuzum ya bu baya elit kaçıyor benim ilkel oğlumasunu begenmedi buda elektirikli kendi sallaniyor . Ezilip buzulecek carsafta büklüm olacak yan yatacak oyle . Bim emzigini de almadi yan dönüp elini agzina sokmaya calisiyor sokamayinca agliyor
Eki Görüntüle 2657490
Sunu da begenmedi
Eki Görüntüle 2657493
Hayır kuzum sütümü etkilemedi hiç. 16/8 olanını yapıyorum ben. Neden eşinden gizli? Benimki biliyor, ilk önce yok emziriyorsun falan dedi. Dedim sütüm azalırsa bırakırım zaten kızımdan önemli değil. Sonra baktı birşey yok karışmıyor şimdi.Hay maşallahkız bu aralıklı oruç sütü etkiliyor mu? Kaç saatlik olanı yapıyorsun? Eşimden gizli ben de yapsam iyi olacak artık ya☹
Ya ben ayaktayken ciddi şekilde fit duruyorum aynada ama oturunca göbek çıkıyor yumuş yumuş ya..Kızlar çok mutluyum, hamile kalmadan önce kullandığım bir korse vardı. Yamuna korse kademeli olanlardan. Doğumdan sonra içine girememiştim. Şu an üzerimdeağustosta tatile gidiyoruz şu şiş ve yumuşak göbeğime faydası dokunur inşallah. He bu arada aralıklı oruç ve karın egzersizi yapmaya devam ediyorum. Kendime yüksek bel bikinilerden bakıyordum, inşallah normalini alabilirim
Canım anlatsana biraz? Ben de bi kahvaltı bi akşam yiyorum. Uyuyorsa yapayım ben deHayır kuzum sütümü etkilemedi hiç. 16/8 olanını yapıyorum ben. Neden eşinden gizli? Benimki biliyor, ilk önce yok emziriyorsun falan dedi. Dedim sütüm azalırsa bırakırım zaten kızımdan önemli değil. Sonra baktı birşey yok karışmıyor şimdi.Birde zaten ben 2 öğün beslenen bir insandım. O yüzden fark etmedi bana yani.
İşte benimki de süt azalır diye istemez. Bi de bi yalan bulmuş bence böyle çok güzelsin diyeHayır kuzum sütümü etkilemedi hiç. 16/8 olanını yapıyorum ben. Neden eşinden gizli? Benimki biliyor, ilk önce yok emziriyorsun falan dedi. Dedim sütüm azalırsa bırakırım zaten kızımdan önemli değil. Sonra baktı birşey yok karışmıyor şimdi.Birde zaten ben 2 öğün beslenen bir insandım. O yüzden fark etmedi bana yani.
Nasıl bi şey bu oruç bahsedermisin birazHayır kuzum sütümü etkilemedi hiç. 16/8 olanını yapıyorum ben. Neden eşinden gizli? Benimki biliyor, ilk önce yok emziriyorsun falan dedi. Dedim sütüm azalırsa bırakırım zaten kızımdan önemli değil. Sonra baktı birşey yok karışmıyor şimdi.Birde zaten ben 2 öğün beslenen bir insandım. O yüzden fark etmedi bana yani.
6 kilom var benimde ççok rahatsız oluyorum tartıda hiç kilo da verecek gibi değilim akşam eşim işten gelince yemeye başlıyorum halbuki gündüz yiyip akşam yememek lazımYa ben ayaktayken ciddi şekilde fit duruyorum aynada ama oturunca göbek çıkıyor yumuş yumuş ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?