2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ya ben ayaktayken ciddi şekilde fit duruyorum aynada ama oturunca göbek çıkıyor yumuş yumuş ya..
Keşke benimde sadece otururken göbeğim çıksa
Canım anlatsana biraz? Ben de bi kahvaltı bi akşam yiyorum. Uyuyorsa yapayım ben de
Canım mantık çok basit. 16 saat aç kalıp, 8 saat yiyorsun. Ben sabah 11de kahvaltı yapıp akşam 19dan sonra birşey yemiyorum. Akşam salata, ızgara ya da zeytinyağlı yemeye çalışıyorum. Ekmeği sadece kahvaltıda tüketiyorum. 8 saatte istediğini yiyebilirsin ama kilo vermek istiyosan tabi dikkat edicen. İskender üstüne künefe ile olmaz yani 16 saat içerisinde de şekersiz çay, kahve, su içebilirsin.
Şekersiz çay, kahve, su, yeşil çay serbest canım.
Nasıl bi şey bu oruç bahsedermisin biraz
Yukarda tikkaya anlattım canım bak.

Kız ben kiloları verdim ama böyle bir göbeğim hiç olmamıştı Dediğin gibi spor lazım, doktorum önermedi ama karın egzersizlerini..

E ben bunu yapıyormuşum zaten hemen hemen

Şaka bir yana inşallah istediğin kiloya düşer istediğin bikinelere girersin canım, millet de der ki fiyuuu fiyttt kadındaki fiziğe bak bir de çocuk doğurmuş

E ben bunu yapıyormuşum zaten hemen hemen

Şaka bir yana inşallah istediğin kiloya düşer istediğin bikinelere girersin canım, millet de der ki fiyuuu fiyttt kadındaki fiziğe bak bir de çocuk doğurmuş
Ay hadi inşallah ağzın bal yesin

Aventi tuttu benimki, bibsi de tutuyormuş bebeler genelde. Avent daha uygun ondan başla kız memede uyuyor ama her zaman dalamiyor emzik şart
Ellerini tutup sallıyorum

ya sen şu ifadeyi koyunca son cümleyi recep ivedik edasiyla okuyasim geliyor diyorum demek ki blupum bir araya gelsek arada erkek sesi taklidi yapip bizi guldurecek

Yaa çok güldüm affet O bebek bezi yellemesini ben de yapıyorum, alt değiştirirken falan

yeni kesfettim sabah ezaninda herkesi bir odaya toplayip tüm kapi pencereyi acip evi bir estirdim de anca uyuduk.ezan saati epey serin oluyor.ama ev halki cereyanda kalmasin diye herkes bir odaya geciyor

guldurebildiysem ne mutlu bana

ya sen makara bir kizsin blup..gülmekten yikiliyorum her sefer

Benimki de 39,5. Kaç aylıktı senin minik? Benimki üç aylık oldu iki gün önce. Bingildagi çok küçülmüş ben ondan Korkuyorum biraz da. Seninki ne alemde?

acaba D vitaminini azaltsan mi? belki de cok ihtiyaci yoktur.fazla D vitamini bingildagin erken kapanmasina sebep olabiliyor diye duydum.ama yine de doktora danismakta fayda var.benim cocuklarin da gec kapaniyor nornale gire epey gec.o da sıkıntı süt vs tuketemedigim icin herhalde

Reactions: Kuf
Kundak yapıp besige koysan onu da mı kabul etmiyor çarşafspor
Çıksss canim duvar deldik ip attik carsafi tam el sallama gibi yaptik aksam vakti oldu mu hicbirini istemiyor prensipleri var paşanın ödün veremez illa anne baba eli degecek carsafa
Kiz parmaklarimin hepsi kırık gibi agriyor hergun 3-5 saat mutlaka salliyoruz. 3 olursa iyi günümüz demektir . Sallamazsak krize giriyor o daha kötü diye kopsun parmaklar diyoruz napalim

N
Neti hic okuma canım sen aldin mi düz kafa yasağı fayda etti mi
Bilgildagi sordum canım erken kapanabilir o onemli degil kafasının büyümesi önemli dedi sen de yaz bana doktorla görüştügunde
Amin canım çok korkuyorum ben de Allah korusun bağışlasın yavrularımızi

Duz kafa degil ki senin oğlun kuzum neden o yastigi kullan dedi ki
Bide bingildagini nasil anladin canim bence doktor da sorun gormucektir insallah
Benim oglum sirt ustu yatmaktan kafasi duzlendi yan sevmiyor ben napsam ya

Bide bingildagini nasil anladin canim bence doktor da sorun gormucektir insallah
Sırt üstü yatarken yüzü yukarı mı dönük uyuyor?

Kiz istediğin erkek taklidi olsun, zaten kıl bakımından Recep İvedik'ten çok farkım yok şu an kiloda da yaklaşıyorum gitgide

D vitaminini biraktim kuzum farkettigim gün. Aynen geç de sıkıntı erken de. Bizim sipalar orta yolu seçmez ki zaten
Kız sana bi rahatlık geldi bak gülerek anlatiyosun
Yok canım almadim. Tamam canım pazartesi inşallah bir şey yokmuş normalmiş diye haber vermek nasip olur. Sen sordun mu doktora ne dedi?
Valla bence doktor beni yanlış anladı. İki kez dedim ısrarla düz kafa yastığı dedi. E peki dedim ben de. Bingildagina elimi değince küçülmüş canım fark ettim. Oradaki yumuşak alan küçükmüş. Bir cm kafar kalmış neredeyse
Düz kafa yastığı senin işine yarar ama bak. Gerçi ona da bu kez arkası çıkıntılı oluyor yazanlar varmış.

Kızlar size
Kendimden düşündüm şimdi, tavana bakıp uyusam da kafam ya sağa düşer ya sola
Ince bir yastigimz var canim acaba ondan dolayi mi dönmüyor kafası
Bide birsey soracam kendinizi gazli hissediyor musunuz kizlar cidden merak ediyorum bu sorunun cevabini
Bide bide benimki uyanikken ses cikarmiyor hala kızlar

Yazarken uyanik gülüyordu bana oyuncu

Benimki de hep yana çeviriyor. Ben düz zeminde yatırıyorum bence yastiktan olabilir canım.

Ben çok gazliydim. Yani gazman bir ben ikiydim azaldı sanki son zamanlarda.

Lepistesb Çocuk şarkısı dinletsene bı canım. Oradaki animasyon seslere bence tepki verir.

Benimki de hep yana çeviriyor. Ben düz zeminde yatırıyorum bence yastiktan olabilir canım.

Ben çok gazliydim. Yani gazman bir ben ikiydim azaldı sanki son zamanlarda.Eki Görüntüle 2657529
Ilahi sen bende doğumdan beridir cok gazliyim acaba oğlan ondan mi boyle diyorum ama senin oglunun da gazda vardi gecti dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…