- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Keşke benimde sadece otururken göbeğim çıksaYa ben ayaktayken ciddi şekilde fit duruyorum aynada ama oturunca göbek çıkıyor yumuş yumuş ya..
Canım mantık çok basit. 16 saat aç kalıp, 8 saat yiyorsun. Ben sabah 11de kahvaltı yapıp akşam 19dan sonra birşey yemiyorum. Akşam salata, ızgara ya da zeytinyağlı yemeye çalışıyorum. Ekmeği sadece kahvaltıda tüketiyorum. 8 saatte istediğini yiyebilirsin ama kilo vermek istiyosan tabi dikkat edicen. İskender üstüne künefe ile olmaz yaniCanım anlatsana biraz? Ben de bi kahvaltı bi akşam yiyorum. Uyuyorsa yapayım ben de
Şekersiz çay, kahve, su, yeşil çay serbest canım.İşte benimki de süt azalır diye istemez. Bi de bi yalan bulmuş bence böyle çok güzelsin diye1.55 boya 62 kilo ile ne kadar güzel olabilirim ya biseyler yapmak zorundayım artık. Aralıklı oruç konusunu forumda da gördüm çok mantıklı geldi. Aralarda su çay vs serbest zaten dimi?
Yukarda tikkaya anlattım canım bak.Nasıl bi şey bu oruç bahsedermisin biraz
Kız ben kiloları verdim ama böyle bir göbeğim hiç olmamıştı6 kilom var benimde ççok rahatsız oluyorum tartıda hiç kilo da verecek gibi değilim akşam eşim işten gelince yemeye başlıyorum halbuki gündüz yiyip akşam yememek lazımÇok yumuşak göbekler evet. Diyetle de değilde sporla gidecek sanırım o yumuşaklık sporda zor tabi
E ben bunu yapıyormuşum zaten hemen hemenKeşke benimde sadece otururken göbeğim çıksa
Canım mantık çok basit. 16 saat aç kalıp, 8 saat yiyorsun. Ben sabah 11de kahvaltı yapıp akşam 19dan sonra birşey yemiyorum. Akşam salata, ızgara ya da zeytinyağlı yemeye çalışıyorum. Ekmeği sadece kahvaltıda tüketiyorum. 8 saatte istediğini yiyebilirsin ama kilo vermek istiyosan tabi dikkat edicen. İskender üstüne künefe ile olmaz yani16 saat içerisinde de şekersiz çay, kahve, su içebilirsin.
Şekersiz çay, kahve, su, yeşil çay serbest canım.
Yukarda tikkaya anlattım canım bak.
Ay hadi inşallahE ben bunu yapıyormuşum zaten hemen hemen
Şaka bir yana inşallah istediğin kiloya düşer istediğin bikinelere girersin canım, millet de der ki fiyuuu fiyttt kadındaki fiziğe bak bir de çocuk doğurmuş
Aventi tuttu benimki, bibsi de tutuyormuş bebeler genelde. Avent daha uygun ondan başlakız memede uyuyor ama her zaman dalamiyor emzik şart
Ellerini tutup sallıyorum
Yaa çok güldüm affetO bebek bezi yellemesini ben de yapıyorum, alt değiştirirken falan
Canım bir alerjen yedikten sonra 3 gün içerisinde oluyormuş etkisi zaten. Yani diyelim yoğurt yedin alerji yaptı. Etkileri birkaç gün devam ediyor. O sırada sırf mama versen de devam eder huzursuzluk. Ben en son yumurtayı denedim geçen haftasonu. Hala kızarıklık tam geçmedi. Bir de mamanın içeriğine bak çoğunda alerjen oluyor. Bize özel mama verdi sağlık ocağı. Daha kullanmadım ama mamaya başlayacağım zaman onu kullanmak gerekecek.
Ay sabahım şenlendi nasıl güldürdün Allah razı olsun
Oh çok şükür gözün aydın.
Bak emzik konusundaki tümevarımın doğru olabilirkız tek tutsun da isterse bakkal emziği tutsun. Ben nuk damaklı, nuk kauçuk, wee yuvarlak denedim iiih tutmadı. Sanki ağzına iğrenç bir şey vermişim gibi oguruyordu en son dedim avent diyor herkes alalım bakalım. Pis lüks düşkünü bunu tuttu Allah'tan bibsten haberi yoktu yoksa bunu da tutmazdi.
Benimki de 39,5. Kaç aylıktı senin minik? Benimki üç aylık oldu iki gün önce. Bingildagi çok küçülmüş ben ondan Korkuyorum biraz da. Seninki ne alemde?
İçiyorum ben, kuruyorum yoksa bu sıcakta. Ha anneme kalsa icilmezmis , memelere süt yerine su inermişKızlar emzirirken ya da sağım yaparken şu içiyormusunuz çok sıcak sağım yapıyorum içim çekiliyor çok susadım da
Çıksss canim duvar deldik ip attik carsafi tam el sallama gibi yaptik aksam vakti oldu mu hicbirini istemiyor prensipleri var paşanın ödün veremez illa anne baba eli degecek carsafaKundak yapıp besige koysan onu da mı kabul etmiyor çarşafspor
NAa benimki de 1 Nisan doğumlu.Canım kafası için düz kafa yastığı kullan demişti geçen ay. Bu pazartesi randevumuz var, bıngıldagi sorucam. Daha bu ay kapanmaya başladı çünkü. Çok korkuyorum Allah korktugumuza ugratmasin nette çeşit çeşit şeyler yazıyor ☹
Duz kafa degil ki senin oğlun kuzum neden o yastigi kullan dedi kiAa benimki de 1 Nisan doğumlu.Canım kafası için düz kafa yastığı kullan demişti geçen ay. Bu pazartesi randevumuz var, bıngıldagi sorucam. Daha bu ay kapanmaya başladı çünkü. Çok korkuyorum Allah korktugumuza ugratmasin nette çeşit çeşit şeyler yazıyor ☹
Sırt üstü yatarken yüzü yukarı mı dönük uyuyor?Duz kafa degil ki senin oğlun kuzum neden o yastigi kullan dedi ki
Bide bingildagini nasil anladin canim bence doktor da sorun gormucektir insallah
Benim oglum sirt ustu yatmaktan kafasi duzlendi yan sevmiyor ben napsam ya
Evet canim aynen oyleSırt üstü yatarken yüzü yukarı mı dönük uyuyor?
Kız nasıl duruyor öyle.. Bemim kızı da ben epeydir sırt üstü yatırmaya başladım ama kendi ya sağa ya sola çeviriyor kafasını.Evet canim aynen oyle
Kiz çok dogal degil mi sırt üstü yatinca yukari bakmasiKız nasıl duruyor öyle.. Bemim kızı da ben epeydir sırt üstü yatırmaya başladım ama kendi ya sağa ya sola çeviriyor kafasını.
Kendimden düşündüm şimdi, tavana bakıp uyusam da kafam ya sağa düşer ya solaKiz çok dogal degil mi sırt üstü yatinca yukari bakmasi
Kiz istediğin erkek taklidi olsun, zaten kıl bakımından Recep İvedik'ten çok farkım yok şu anya sen şu ifadeyi koyunca son cümleyi recep ivedik edasiyla okuyasim geliyordiyorum demek ki blupum bir araya gelsek arada erkek sesi taklidi yapip bizi guldurecek
yeni kesfettimsabah ezaninda herkesi bir odaya toplayip tüm kapi pencereyi acip evi bir estirdim de anca uyuduk.ezan saati epey serin oluyor.ama ev halki cereyanda kalmasin diye herkes bir odaya geciyor
guldurebildiysem ne mutlu bana
ya sen makara bir kizsin blup..gülmekten yikiliyorum her sefer
acaba D vitaminini azaltsan mi? belki de cok ihtiyaci yoktur.fazla D vitamini bingildagin erken kapanmasina sebep olabiliyor diye duydum.ama yine de doktora danismakta fayda var.benim cocuklarin da gec kapaniyor nornale gire epey gec.o da sıkıntısüt vs tuketemedigim icin herhalde
Kız sana bi rahatlık geldi bak gülerek anlatiyosunÇıksss canim duvar deldik ip attik carsafi tam el sallama gibi yaptik aksam vakti oldu mu hicbirini istemiyor prensipleri var paşanın ödün veremez illa anne baba eli degecek carsafa
Kiz parmaklarimin hepsi kırık gibi agriyor hergun 3-5 saat mutlaka salliyoruz. 3 olursa iyi günümüz demektir . Sallamazsak krize giriyor o daha kötü diye kopsun parmaklar diyoruz napalim
Yok canım almadim. Tamam canım pazartesi inşallah bir şey yokmuş normalmiş diye haber vermek nasip olur. Sen sordun mu doktora ne dedi?N
Neti hic okuma canım sen aldin mi düz kafa yasağı fayda etti mi
Bilgildagi sordum canım erken kapanabilir o onemli degil kafasının büyümesi önemli dedi sen de yaz bana doktorla görüştügunde
Amin canım çok korkuyorum ben de Allah korusun bağışlasın yavrularımızi
Valla bence doktor beni yanlış anladı. İki kez dedim ısrarla düz kafa yastığı dedi. E peki dedim ben de. Bingildagina elimi değince küçülmüş canım fark ettim. Oradaki yumuşak alan küçükmüş. Bir cm kafar kalmış neredeyseDuz kafa degil ki senin oğlun kuzum neden o yastigi kullan dedi ki
Bide bingildagini nasil anladin canim bence doktor da sorun gormucektir insallah
Benim oglum sirt ustu yatmaktan kafasi duzlendi yan sevmiyor ben napsam ya
Ince bir yastigimz var canim acaba ondan dolayi mi dönmüyor kafasıKendimden düşündüm şimdi, tavana bakıp uyusam da kafam ya sağa düşer ya sola
Yazarken uyanik gülüyordu bana oyuncuKiz istediğin erkek taklidi olsun, zaten kıl bakımından Recep İvedik'ten çok farkım yok şu ankiloda da yaklaşıyorum gitgide
D vitaminini biraktim kuzum farkettigim gün. Aynen geç de sıkıntı erken de. Bizim sipalar orta yolu seçmez ki zaten
Kız sana bi rahatlık geldi bak gülerek anlatiyosun
Yok canım almadim. Tamam canım pazartesi inşallah bir şey yokmuş normalmiş diye haber vermek nasip olur. Sen sordun mu doktora ne dedi?
Valla bence doktor beni yanlış anladı. İki kez dedim ısrarla düz kafa yastığı dedi. E peki dedim ben de. Bingildagina elimi değince küçülmüş canım fark ettim. Oradaki yumuşak alan küçükmüş. Bir cm kafar kalmış neredeyse ☹
Düz kafa yastığı senin işine yarar ama bak. Gerçi ona da bu kez arkası çıkıntılı oluyor yazanlar varmış.
Benimki de hep yana çeviriyor. Ben düz zeminde yatırıyorum bence yastiktan olabilir canım.Kızlar size
Ince bir yastigimz var canim acaba ondan dolayi mi dönmüyor kafası
Bide birsey soracam kendinizi gazli hissediyor musunuz kizlar cidden merak ediyorum bu sorunun cevabini
Bide bide benimki uyanikken ses cikarmiyor hala kızlar
Ilahi senBenimki de hep yana çeviriyor. Ben düz zeminde yatırıyorum bence yastiktan olabilir canım.
Ben çok gazliydim. Yani gazman bir ben ikiydimazaldı sanki son zamanlarda.Eki Görüntüle 2657529
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?