Denedim canim ya tepkisiz bakiyor ellerini ayaklarını hareketlendiriyor ama ses yok . Cok az duydum simdiye kadar . Ama 2 ay doldu aaa uuu demeliydi şimdiye demi yaLepistesb Çocuk şarkısı dinletsene bı canım. Oradaki animasyon seslere bence tepki verir.
Evet doğum pozisyonunda takılıyorBi de cektigime değse keşke kiminin bünyesi kabul etmezmiş. Dogum pozisuonu mu aliyosm canm nasl oluyo.?
Hangi belediye bu süpermişKızlar belediyeden hediye paketi geldi deminGüzel bir çanta içinde bez, ıslak mendil, emzik, biberon, ateş ölçer var. Bir de İpek e mektup.. Saklayacağım hatıra olarak
Yastıktandır ben kullanmıyorum.Kızlar size
Ince bir yastigimz var canim acaba ondan dolayi mi dönmüyor kafası
Bide birsey soracam kendinizi gazli hissediyor musunuz kizlar cidden merak ediyorum bu sorunun cevabini
Bide bide benimki uyanikken ses cikarmiyor hala kızlar
ÜmraniyeHangi belediye bu süpermiş
Aynı benimkiGündüz uykuları düzenli olan kızımın sıcaktan hiç oldu uykuları iki gündür çığlık kıyamet ne dalabiliyor direniyor ama açamıyor gözlerini uyuyuncada kısa zamanda uyanıyor hoy hoy hoy
Ay bende yaa oturunca cikiyo 1.63 boy 56 kilo ama göbek oturunca var halaYa ben ayaktayken ciddi şekilde fit duruyorum aynada ama oturunca göbek çıkıyor yumuş yumuş ya..
Ben de aldırdımKızlar bime gelmiş bu kitaplardan hemen aldırdım eşime. İngilizce çevirilerini de yapıcam hikayelerin .Her sabah okuyayım diyorum.
Boyumuz aynı gibi ben de 164üm.. Kilom da 54 buçuktu en son. Ama göbek var oturunca işteAy bende yaa oturunca cikiyo 1.63 boy 56 kilo ama göbek oturunca var hala
Bizdede oldu geçiyor korkmaSelam kizlar bu ne sicak yakizi disari cikardik mis gibi uyudu 1 saat evde hic uyumuyir acaba sicaktan mi cam acsamda sicak eve direk gunes vuruyor ceyranda yaparsa kiz hasta olur diye korkuyorum vantilator var acsam hasta olur diye korkuyorum yine hep korkuyorum bende.
Birde bizim kizda ufak bir problem var sag goz capaklaniyor ve hafif akiyor doktor netira diye bi damla onerdi 3 gun kullanin dedi kullandik azalma var ama hala devam yasayan var mi?
Saol canım deneyeyim hemen..ne kadar bekletiyorsun sudaagacsizkoalaa paylaşmıştı. 8 adet incir. 500ml süt. İncirler sıcak suda bekletiyorsun. Sütü ısıtıyorsun biraz. Sonra rondodan geçiriyorsun. Ben yaptım 4 kase çıktı dolu dolu bugün yedim ara öğünde.
Benım oglumun da sag gözü doğdugundan beridir capaklanıyor bir damla basta kullandık gecmedi hala da varKizlar bebeği surekli ve gecmeyen gözde çapaklanmasi olan var mı aranizda.? Nasi bi cozum bulacagim artk bilmiyorm damla kullandm 2 tane bitti snradan baska verdiler masaj dediler yapiyorm ama tık yok gecmiyor ve gözü surekli akiyor.eli de hep sag gozunde kaşınıyor galiba sol göz de hic bisey yok cok şükür
Saol canım deneyeyim hemen..ne kadar bekletiyorsun suda
Kaçıncı ayda başladınız acaba alfamete benim daha yedi haftalık bugün sadece bir tane deneme amaçlı içsem etkisini görür muyum çok stresli bir gün geçirdim tansiyonum yüksek hissediyorum basım feci doktor vermedi ben kendim eczaneden aldım korkudan20 leri gördüm canım. Şükür şimdi zaman zaman en fazla 14 oluyor ama zaten yükseldiğini anlıyorsun umarım yoktur, ben günde 3 kez ölçüyorum alfamet içiyorum önce günde 4 doz,
Şimdi 2 tane içiyorum genelde. Sağlıkla kal, bizi haberdar et canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?