2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yastıktandır ben kullanmıyorum.
Gaz bendehiç olmadı galiba ya.. Hatta sezaryenden sonra çok gaz oluyor dediler, olmadı. Ikındım ıkındım gaz yok
Hangi belediye bu süpermiş
Ümraniye

Gündüz uykuları düzenli olan kızımın sıcaktan hiç oldu uykuları iki gündür çığlık kıyamet ne dalabiliyor direniyor ama açamıyor gözlerini uyuyuncada kısa zamanda uyanıyor hoy hoy hoy

Tam daldı tamam diyorum yatağa bırakınca basıyor çığlığı ee hani uyumuştun sen ya diyorum açıyor kocaman ağzını gülünce kıyamıyorum da ama iki gündür habire kucağımda

K Kuf ıncir uyutmasıni sen mi paylaşmıştın kaydetmedim aklımda tutarım diye ama unuttumbuz gibi tatlı bi şeyler yiyesim var bi de sütüm azaldı sanki sıcaklardan olabilir mi ki

Kizlar bebeği surekli ve gecmeyen gözde çapaklanmasi olan var mı aranizda.? Nasi bi cozum bulacagim artk bilmiyorm damla kullandm 2 tane bitti snradan baska verdiler masaj dediler yapiyorm ama tık yok gecmiyor ve gözü surekli akiyor. eli de hep sag gozunde kaşınıyor galiba sol göz de hic bisey yok cok şükür

K Kuf ıncir uyutmasıni sen mi paylaşmıştın kaydetmedim aklımda tutarım diye ama unuttumbuz gibi tatlı bi şeyler yiyesim var bi de sütüm azaldı sanki sıcaklardan olabilir mi ki

agacsizkoalaa paylaşmıştı. 8 adet incir. 500ml süt. İncirler sıcak suda bekletiyorsun. Sütü ısıtıyorsun biraz. Sonra rondodan geçiriyorsun. Ben yaptım 4 kase çıktı dolu dolu bugün yedim ara öğünde.

Kızlar bime gelmiş bu kitaplardan hemen aldırdım eşime. İngilizce çevirilerini de yapıcam hikayelerin .Her sabah okuyayım diyorum.
Ben de aldırdım pdf formatında orjinal ingilizceleri var elimde, oradan bakıp yazacağım ben
Ay bende yaa oturunca cikiyo 1.63 boy 56 kilo ama göbek oturunca var hala
Boyumuz aynı gibi ben de 164üm.. Kilom da 54 buçuktu en son. Ama göbek var oturunca işte

Bizdede oldu geçiyor korkma

Benım oglumun da sag gözü doğdugundan beridir capaklanıyor bir damla basta kullandık gecmedi hala da var

Kaçıncı ayda başladınız acaba alfamete benim daha yedi haftalık bugün sadece bir tane deneme amaçlı içsem etkisini görür muyum çok stresli bir gün geçirdim tansiyonum yüksek hissediyorum basım feci doktor vermedi ben kendim eczaneden aldım korkudan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…