4. Ayda başladım öncesinde varsa da bilmiyordum tesadüfen öğrendik Doğuma kadar içtim. Allah ım tamamına erdirsin sağlıklı doğum nasip etsin inşallahKaçıncı ayda başladınız acaba alfamete benim daha yedi haftalık bugün sadece bir tane deneme amaçlı içsem etkisini görür muyum çok stresli bir gün geçirdim tansiyonum yüksek hissediyorum basım feci doktor vermedi ben kendim eczaneden aldım korkudan
Bahar cım sıcaktan uyumuyorlar. Biz Mersin deyiz burası çok sıcak cam kapı açıyoruz alışsın diye çünkü başka türlü yaşanmaz bu şehirde. Vantilatör de çalıştırıyorum duvara veriyorum içeriyi rahatlatıyor yatarken klima çalıştırıyorum serinleyince kapatıyorum fanı kapalı tutarak. Göz için biz yaşaöadık bişey diyemeyeceğim geçmiş olsun canımSelam kizlar bu ne sicak yakizi disari cikardik mis gibi uyudu 1 saat evde hic uyumuyir acaba sicaktan mi cam acsamda sicak eve direk gunes vuruyor ceyranda yaparsa kiz hasta olur diye korkuyorum vantilator var acsam hasta olur diye korkuyorum yine hep korkuyorum bende.
Birde bizim kizda ufak bir problem var sag goz capaklaniyor ve hafif akiyor doktor netira diye bi damla onerdi 3 gun kullanin dedi kullandik azalma var ama hala devam yasayan var mi?
Seni seçtim pikaçuMaşşallah canım yaş aralıkları da ideal olmuş. Benim büyük 12 yaşında tam ergenlik nazlarındayız. Bebeği bile zor kabullendi ne gerek vardı diye diye ağladı ilk 3 ayçok merhametlidir doğunca herkesten çok o ilgilenecek bence. Allah kolaylık versin hepimize
Söyle bakalım beben şimdi de hareketli mi?Kızlar bugün bebeğim çok aşırı hareketli çok hareketli olması sıkıntı mi
Çok gazlıyım ben su içcem gaz yapıyorKızlar size
Ince bir yastigimz var canim acaba ondan dolayi mi dönmüyor kafası
Bide birsey soracam kendinizi gazli hissediyor musunuz kizlar cidden merak ediyorum bu sorunun cevabini
Bide bide benimki uyanikken ses cikarmiyor hala kızlar
Ben 52 kiloya düştüm hamilelik öncesi kilomdayım ama göbek dediğiniz gibi benim de. Karın bacak ve popo egzersizlerine başlayayım diyorum.Ay bende yaa oturunca cikiyo 1.63 boy 56 kilo ama göbek oturunca var hala
Ay ne güzel fikirAra ara geçmişten önünüze eski mesajlarınızı sunmaya karar verdim, nostalji yapalım
Seni seçtim pikaçuEe kız naptı, tahmin ettiğin gibi kabullendi mi?
Teeee geçmişten bir soru sana. Kullandın mı? İşe yaradı mı?Benim ilk doğumum olacak ama ben hazırladım simdiden. Ablam bu korseler meşhur.oldugunda Aliexpresten almıştı. Onu verecek bana. Bence kesinlikle takılmalı çok faydası oluyor.
Yastik yokken besigi salladiginda kafasi vücudu yuvarlanip durmuyor muYastıktandır ben kullanmıyorum.
Gaz bendehiç olmadı galiba ya.. Hatta sezaryenden sonra çok gaz oluyor dediler, olmadı. Ikındım ıkındım gaz yok
Ümraniye
Şimdiki haline benziyor mu çok merak ettimKızlar buda benim miniğiim
sürmelinin kuzusu asyaydi o. ben öyle hatırlıyorum yani.Aklıma geldi benim de geçmişte ultrason fotoğraflarında çok fotojenik olan bir bebek vardı . Hatta doktoru ultrason fotoğraflarını kullanabilir miyiz filan demişti yanlış hatırlamıyorsam . Kimdi o fotojenik bebek ? Geçmişe döndüm bir ara merak edip ama bulamadım
evet cnm masaj da yaptim hafifledi ama hala var. Damla ne kullandınız netira miBKGK çapaklanma problemi bizde de vardı , akıyordu da . Damla verdi , masaj yaptım geçti ama şimdi de sanki sağ gözü olacak gibi . Bir arkadaşım hiç damla damlatmadan sadece masajla geçtiğini söyledi , bu sefer sadece masaj yaparım
insallah cnmBizdede oldu geçiyor korkma
Evef ya disari cikartiyoruz aksam 1 saat uyuyor, serin oluyor demek. Bugun vantilatiru actim sonra korktum kapadim. Gozude uns gecer tesekkur ederimBahar cım sıcaktan uyumuyorlar. Biz Mersin deyiz burası çok sıcak cam kapı açıyoruz alışsın diye çünkü başka türlü yaşanmaz bu şehirde. Vantilatör de çalıştırıyorum duvara veriyorum içeriyi rahatlatıyor yatarken klima çalıştırıyorum serinleyince kapatıyorum fanı kapalı tutarak. Göz için biz yaşaöadık bişey diyemeyeceğim geçmiş olsun canım
Ahahahah yeni mi yazdım diyorum bendeSöyle bakalım beben şimdi de hareketli mi?
Ay geçmişten mesaj yanıtlamak çok zevkliymiş ya
Amin inşallah siz doğum yaptınız mı4. Ayda başladım öncesinde varsa da bilmiyordum tesadüfen öğrendik Doğuma kadar içtim. Allah ım tamamına erdirsin sağlıklı doğum nasip etsin inşallah
Doktor ne diyo canm masaj dedi mi sanada.? Niye olur anlamadim bizimki de dogdugu gunden beri var malesefBenım oglumun da sag gözü doğdugundan beridir capaklanıyor bir damla basta kullandık gecmedi hala da var
Kız ne izni allasen, yap tabiÇok gazlıyım ben su içcem gaz yapıyor
Ses çıkarmama durumunu doktorunla görüş mutlaka bence canım ya. En azından için rahat eder veya yapılması gereken bir kontrol varsa yapılır.
Ben 52 kiloya düştüm hamilelik öncesi kilomdayım ama göbek dediğiniz gibi benim de. Karın bacak ve popo egzersizlerine başlayayım diyorum.
Ay ne güzel fikirizninle ben de yapmak istiyorum
Yok canım yuvarlanmıyor, çok hafif sallıyorum. Hızlanınca sevmiyor benim kızYastik yokken besigi salladiginda kafasi vücudu yuvarlanip durmuyor mu
Ya benimki de hamilelikte çok hareketliydi yine öyle.. Karnıma dokununca oraya tekme atar iterdi, şimdi de okşasam kızıyorAhahahah yeni mi yazdım diyorum bende
Sorma sorma benim kız ayakları kolları durmuyor kundak yapıyorum onda bile çözüyor kendini anında çıkarıyor kolları
Dur bende akıma katılayım geçmişten sormak hoşmuş
Sucaktan yapıyorlar bu ara genelde, biz yatak odasının cam açık yatıyoruz valla.. İnşallah dokunmaz ama 2 gündür rahat uyuyor çocuk geceleri..benim kiz bugun cok huzursuz...napsam durmuyor susmuyor
nesi var anlamadim.kisacik uyuyup uyanıyor..aklım durdu
Evet canım büyük oranda kendi hallediyor artık maşallah.Ilahi senbende doğumdan beridir cok gazliyim acaba oğlan ondan mi boyle diyorum ama senin oglunun da gazda vardi gecti dimi
Her çocuğun gelişimi farklıdır canım ama yine de o aya uygun gelişim görevleri var. Doktora bi danış için rahat etsin.Denedim canim ya tepkisiz bakiyor ellerini ayaklarını hareketlendiriyor ama ses yok . Cok az duydum simdiye kadar . Ama 2 ay doldu aaa uuu demeliydi şimdiye demi ya
Tarifi vermişler
Benimki de öyle. Bi gider bi gelir o akıntı. Sutumle siliyorum.Kizlar bebeği surekli ve gecmeyen gözde çapaklanmasi olan var mı aranizda.? Nasi bi cozum bulacagim artk bilmiyorm damla kullandm 2 tane bitti snradan baska verdiler masaj dediler yapiyorm ama tık yok gecmiyor ve gözü surekli akiyor.eli de hep sag gozunde kaşınıyor galiba sol göz de hic bisey yok cok şükür
yok ya pek sicaktan gibi degildi.nereye koysak durmadi ağlıyor ağlıyor ağlıyor tam kriz...saatler sonra sizdi ama biliyorum uyanacak çünkü debeleniyorKız ne izni allasen, yap tabi
Yok canım yuvarlanmıyor, çok hafif sallıyorum. Hızlanınca sevmiyor benim kız
Ya benimki de hamilelikte çok hareketliydi yine öyle.. Karnıma dokununca oraya tekme atar iterdi, şimdi de okşasam kızıyor
Sucaktan yapıyorlar bu ara genelde, biz yatak odasının cam açık yatıyoruz valla.. İnşallah dokunmaz ama 2 gündür rahat uyuyor çocuk geceleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?