2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
neyse bir sarki tutturdum... bu kadar gazlı olma demedim mi? pirt pirt pirtla demedim mi? gozler saskin bakma demedim mi...sıkışır gazin cikilmaz basa...baban bakmaz gozun yasina ne islet acar sonunda basina...anammm der donersin bana

Teeee geçmişten bir soru sana. Kullandın mı? İşe yaradı mı?
Yaa süper olmuş bu akım
Bir iki kere taktım canım ya. Hep takmak ne mümkün. Memelerim ağzıma çıkıyo takınca emzirmek falan imkansız. Ek gıdaya geçelim yine takmayı düşünüyorum.

Kucakta mışıl mışıl uyuyan küçük hanım yatağına yatırınca neden hiç uyumamış gibi açar ki gözlerini
benim kiz bugun cok huzursuz...napsam durmuyor susmuyor
nesi var anlamadim.kisacik uyuyup uyanıyor..aklım durdu
Ikinizin de cevabi bebeler uykusuzlugu huzursuzluğu gazi bahane edip huysuzluklarindan ediyor. Söyle ki
Aksam oglum gazlarini ve kakasini cikardi masajda yaptim daha gazi yoktu güldü etti falan. Cok sürmedi bagira bagira agladi. Sebep huysuzluk
Ve Aksam sallarken elimin acısından sinirlendim sonra dedim salla be kizim uğraştığın bu agriyan elin olsun minik kuzucuk saglikli olsun onun minik cani acimasinda varsin uyutmak icin sallayıp yorul dedim

Son düzenleme:

ayy kuzu... yere göğe sigdiramadi kendini.. aklima sen geldin... agla agla anlamadim da..

canim bizdede var o sıkıntı bakayim ins gecer
.
yok ya pek sicaktan gibi degildi.nereye koysak durmadi ağlıyor ağlıyor ağlıyor tam kriz...saatler sonra sizdi ama biliyorum uyanacak çünkü debeleniyor
Uykusu vardır uyuyamiyordur. Ac degil dime ? En son gazi olabilir. Benim kiz durmayinca en son gazi vardir diyip cekiliyorim kenara

Aglayan bebek diyince akla tamam simdi buldum
hemen onun adi gelir lepi lepi lepi
Aglayan bebek demeyin bana cok zor camim benimkide dun aksam agladi ( ayrica bu ara cok agliyor) baktim esim kızıyor kucucuk bebeme dedim bir daha sakin kizma ben kızabilirim ama sen kizamazsin

Benimki de kv ye geldik geleli gece uyanıyor . Gündüz uyumuyor . Akşam üzeri ilk zamanlarda olduğu gibi katıla katıla ağlıyor . Kapalıyım , hava sıcak zaten kafamı gözümü kapatıp duruyorum iyice terin suyun içinde kalıyorum . Hele ki Çocuk ağlayınca. Kv de hiç sormadan etmeden odaya dalıyor . Uyudu mu çocuk , emiyor mu , niye ağlıyor . Yine odaya daldı niye ağlıyor diye şimdi . Çatlamak üzereyim . İnsanın kendi evi gibisi yok . Torun sevsinler diye katlanıyorum .

Sabah 5ten sonra uykunun en tatlı anında uyanıp 1 -2 saat uyanık kalan haydo bunu alışkanlık haline getirdi en güzel uyku o saatte ama ya ağlıcam küstüm oynamıyorum

Kızlar ileride bizim beybibeyler ve beybilaydlere yaptırmak için eğitici aktiviteler hazırlayan bir sayfa var mı bildiğiniz?

Örneğin burda topları bantlayarak kapıya asmışlar 3 tane mavi top getir diyor.
Bu tarz şeyler.

Eklentiler

• Screenshot_20200704_071847_com.instagram.android.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 53
Çok var canım takip ettiğim ama ilk aklıma gelenleri yazayım.
aktivitepaylasimi
biranneninegitimagaci
montessorikulubu
renklikirtasiyeofficial
ogretmen.baba
milena_the_montessori_monster

Son düzenleme:
Herkese günaydın bizim kız bizi erkenden ayağa dikip, uykumuzu kaçırıp kendisi uyudu. Dün yine aldık sahile indik. Dışarda olunca uyumak istemiyor pek etrafa bakıyor. 11de yattı 6da kalktı. Aslında böyle daha güzel oluyor benim gece uykumda bölünmemiş oluyor ama 11 çok geç uyuması için. Yeni düzen bulmam lazım çünkü biz yazı dışarda geçiyoruz genelde. Bakalım nasıl oturtucam yeni düzeni. Şimdi uyanıncada alıp sabah yürüyüşüne çıkıcaz artık prenses ne zaman uyanırsa

Hangi ismi seçtiniz sonuç olarak merak ettim

Ya benimki de farklı ortamda uyumuyor. Bugün kayınvalidemlere gideceğiz mesela ama uyutmaya çalışınca etrafı inceliyor hep uyumuyor. Napıcaz bilmem. Bir de diyelim uyuttum 5 10 dkya mıkırdanınca hemen başına gidip oyy kızım uyandın mı sen diye seviyorlar oysa ben tekrar uykuya daldıracağım, uykusunu açıyorlar devamlı ya..

Eklentiler

• 20200704_080549.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 52
Öff gerçekten o duruma sinir oluyorum bende. Anlıyorum sevmek istiyorlar ama çocuğun gözü kapanıyor yani dalacak yeniden uykuya hemen başlıyorlar ay uyandı mı getirde sevelim. Birde şeye sinir oluyorum çocuk uyurken odasına girip girip bakıp geliyorlar. Ya uyuyor neden giriyorsun odaya yani. Geçen kayınvalidemler giderken gece uykusuna yatmıştı, görmek istediler sokmadım odaya diye suratları düştü. Napıyım uyansa onlar gidecek yatacak gece ben uğraşıcam uykusu bölündü diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…