- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Aynen ya, sevin tamam bir şey demiyoruz ama uyuturken başımda bezlerken başımdalar.. Bak ona da sinirleniyorum. Altını değiştirip geleyim diyorum, peşime takılıyorlar. Gelecem hemen diyorum yok ben de bakayım falan.. Çocuğun götüne neden bakasın. Yok gelme dedm en sonunda, mahremiyet bilsin dedim, bozuldu görümcem..Öff gerçekten o duruma sinir oluyorum bende. Anlıyorum sevmek istiyorlar ama çocuğun gözü kapanıyor yani dalacak yeniden uykuya hemen başlıyorlar ay uyandı mı getirde sevelim.Birde şeye sinir oluyorum çocuk uyurken odasına girip girip bakıp geliyorlar. Ya uyuyor neden giriyorsun odaya yani. Geçen kayınvalidemler giderken gece uykusuna yatmıştı, görmek istediler sokmadım odaya diye suratları düştü. Napıyım uyansa onlar gidecek yatacak gece ben uğraşıcam uykusu bölündü diye.
Fulya bebegin nasil oldu kolik devam ediyor mu3 hafta kullaniliyor disarda 28 c altinda gunes gormeyen.yerde saklaniyor.
Ya hepsi böyle gerçekten. Bende sinir oluyorum. Kayınvalidemlere emzircem dedim bende çıkalım mı diyor ee zahmet olmazsa dedim. Ya sen benim göğsümü niye göresin yani? Geçen geldiklerinde rutini aksatmıyım diye kızımı onlar varken yıkadım. Kendi odasına aldım görümcemle kayınvalidemde girdi. Diyor neden salonda yıkamadın? İçerde babam var anne dedim. Nolcak dedesi o diyor? Ben hoşlanmıyorum öyle herkesin çocuğumu görmesinden dedim. Bu seferde diyor o zaman videoya çekeyim. Hayır dedim. Ee bundan nolacak diyor. Biri eline alır görür falan ne gerek var benim kızımın mahrem yerlerini milletin görmesine ya dedim biraz sesimi yükselterek. Sustu ondan sonra.Aynen ya, sevin tamam bir şey demiyoruz ama uyuturken başımda bezlerken başımdalar.. Bak ona da sinirleniyorum. Altını değiştirip geleyim diyorum, peşime takılıyorlar. Gelecem hemen diyorum yok ben de bakayım falan.. Çocuğun götüne neden bakasın. Yok gelme dedm en sonunda, mahremiyet bilsin dedim, bozuldu görümcem..
Banyo yapan cocuk ne diye kameraya alınırmış. Anne baba belki hatira olsun diye uygun sekilde cekerde onlar neymis . Benim annem babam bebek hassas olur nazarlanir diye yüzüne dikkatli bile bakmazlar dua okurlar baktiklarinda da . Kv gözünü dikmis habire surasi suna benziyor surasi suna kilosu şöyle boyu böyle yuzbin defa dedi bir hafta icinde. Kalpten seven insan hassas davranirYa hepsi böyle gerçekten. Bende sinir oluyorum. Kayınvalidemlere emzircem dedim bende çıkalım mı diyor ee zahmet olmazsa dedim. Ya sen benim göğsümü niye göresin yani? Geçen geldiklerinde rutini aksatmıyım diye kızımı onlar varken yıkadım. Kendi odasına aldım görümcemle kayınvalidemde girdi. Diyor neden salonda yıkamadın? İçerde babam var anne dedim. Nolcak dedesi o diyor? Ben hoşlanmıyorum öyle herkesin çocuğumu görmesinden dedim. Bu seferde diyor o zaman videoya çekeyim. Hayır dedim. Ee bundan nolacak diyor. Biri eline alır görür falan ne gerek var benim kızımın mahrem yerlerini milletin görmesine ya dedim biraz sesimi yükselterek. Sustu ondan sonra.
Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama günah yani. Hadi günah boyutunu geçtim insanların nasıl bir zihniyette olduklarını görüyoruz. El kadar bebeklere, çocuklara şehvet duyanlar oluyor.
Eşimde diyor dedesi o saçmalama... Yok öyle birşey işte. Görüyoruz hep amcalardan, dayılardan, dedelerden geliyor ne geliyorsa...
Haklısın canım, abartmıyorsun. Dediğin gibi hep yakınlardan çıkıyor, dikkat etmek lazım. Eşime de dedim, ablanı 3 kere gelmesin diye uyardım en sonunda böyle böyle dedim. İyi yapmışsın dedi, niye bakmak istiyorlar diyor.Ya hepsi böyle gerçekten. Bende sinir oluyorum. Kayınvalidemlere emzircem dedim bende çıkalım mı diyor ee zahmet olmazsa dedim. Ya sen benim göğsümü niye göresin yani? Geçen geldiklerinde rutini aksatmıyım diye kızımı onlar varken yıkadım. Kendi odasına aldım görümcemle kayınvalidemde girdi. Diyor neden salonda yıkamadın? İçerde babam var anne dedim. Nolcak dedesi o diyor? Ben hoşlanmıyorum öyle herkesin çocuğumu görmesinden dedim. Bu seferde diyor o zaman videoya çekeyim. Hayır dedim. Ee bundan nolacak diyor. Biri eline alır görür falan ne gerek var benim kızımın mahrem yerlerini milletin görmesine ya dedim biraz sesimi yükselterek. Sustu ondan sonra.
Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama günah yani. Hadi günah boyutunu geçtim insanların nasıl bir zihniyette olduklarını görüyoruz. El kadar bebeklere, çocuklara şehvet duyanlar oluyor.
Eşimde diyor dedesi o saçmalama... Yok öyle birşey işte. Görüyoruz hep amcalardan, dayılardan, dedelerden geliyor ne geliyorsa...
Öyle tabi. Mesela istiyorlarki onlar geldiğinde hiç uyumasın onlarla oynasın. Ya daha 3 aylık olmadı bu çocuk nasıl dayansın uykusuzluğa sizin istediğiniz gibi anca 6-7 aydan sonra olur herhalde dedim. Olsun uyumasın gece uyur diyorlar. Olmaz öyle şey siz göreceksiniz diye ben çocuğumun düzenini bozamam kimse kusura bakmasın siz gidiceksiniz geriye ben kalıp uğraşıcam gördüğünüz yeter dedim en sonunda. Sinir oluyorum böyle şeylere.Banyo yapan cocuk ne diye kameraya alınırmış. Anne baba belki hatira olsun diye uygun sekilde cekerde onlar neymis . Benim annem babam bebek hassas olur nazarlanir diye yüzüne dikkatli bile bakmazlar dua okurlar baktiklarinda da . Kv gözünü dikmis habire surasi suna benziyor surasi suna kilosu şöyle boyu böyle yuzbin defa dedi bir hafta icinde. Kalpten seven insan hassas davranir
Bende anlasam bi niye bakmak istiyorlarHaklısın canım, abartmıyorsun. Dediğin gibi hep yakınlardan çıkıyor, dikkat etmek lazım. Eşime de dedim, ablanı 3 kere gelmesin diye uyardım en sonunda böyle böyle dedim. İyi yapmışsın dedi, niye bakmak istiyorlar diyor.
canim bizdede var o sıkıntı bakayim ins gecer
.
Uykusu vardır uyuyamiyordur. Ac degil dime ? En son gazi olabilir. Benim kiz durmayinca en son gazi vardir diyip cekiliyorim kenara
Aglayan bebek diyince akla tamam simdi buldum
hemen onun adi gelir lepi lepi lepi
Kızlar ileride bizim beybibeyler ve beybilaydlere yaptırmak için eğitici aktiviteler hazırlayan bir sayfa var mı bildiğiniz?
Örneğin burda topları bantlayarak kapıya asmışlar 3 tane mavi top getir diyor.
Bu tarz şeyler.
Ya hepsi böyle gerçekten. Bende sinir oluyorum. Kayınvalidemlere emzircem dedim bende çıkalım mı diyor ee zahmet olmazsa dedim. Ya sen benim göğsümü niye göresin yani? Geçen geldiklerinde rutini aksatmıyım diye kızımı onlar varken yıkadım. Kendi odasına aldım görümcemle kayınvalidemde girdi. Diyor neden salonda yıkamadın? İçerde babam var anne dedim. Nolcak dedesi o diyor? Ben hoşlanmıyorum öyle herkesin çocuğumu görmesinden dedim. Bu seferde diyor o zaman videoya çekeyim. Hayır dedim. Ee bundan nolacak diyor. Biri eline alır görür falan ne gerek var benim kızımın mahrem yerlerini milletin görmesine ya dedim biraz sesimi yükselterek. Sustu ondan sonra.
Kesinlikle aynı fikirdeyimYa hepsi böyle gerçekten. Bende sinir oluyorum. Kayınvalidemlere emzircem dedim bende çıkalım mı diyor ee zahmet olmazsa dedim. Ya sen benim göğsümü niye göresin yani? Geçen geldiklerinde rutini aksatmıyım diye kızımı onlar varken yıkadım. Kendi odasına aldım görümcemle kayınvalidemde girdi. Diyor neden salonda yıkamadın? İçerde babam var anne dedim. Nolcak dedesi o diyor? Ben hoşlanmıyorum öyle herkesin çocuğumu görmesinden dedim. Bu seferde diyor o zaman videoya çekeyim. Hayır dedim. Ee bundan nolacak diyor. Biri eline alır görür falan ne gerek var benim kızımın mahrem yerlerini milletin görmesine ya dedim biraz sesimi yükselterek. Sustu ondan sonra.
Masallah canim Allah uzun ömürler versin sorun oldu mu tansiyon ben dün çok kötüydü stres yaptım biraz ve basım çok ağrıdı çıktığını hissettim ama korkuyorum.olcmeye senin ilaçla düştü muEvet canım. Salı günü 3 ay bitecek 7 Nisan da 36. Haftada doğum yaptım
Aldın aldın da kullanıyor musun bakalım bunları de hele
Çok sağol canım, yavruşa da maşallahİyi haftasonları kızlar rota ve menenjit aşısı olduk bugün şu an iyiyiz bakalım günümüz nasıl geçecekateşi 38 in üzerie çıkarsa ver calpolu dedi doktorumuz, kilosu da 6085 gr olmuş boy 62 cm, 3 ay 1 haftalık olduk . Tikka cım etiketleyemedim özel sağlık sigortası ödüyomuş dedi doktor, sigorta formumuzla beraber iğnelerin kutularını verdi böyle gönderin dedi bakalım
Canım ben ilkokula giderdim hala sabahları gözlerim yapışık uyanirdim. Yani bilmiyorum çocuklarda genelde oluyor.
Canım bizim doktor şöyle yazmıştı aşıları, sizinki erken mi oldu?İyi haftasonları kızlar rota ve menenjit aşısı olduk bugün şu an iyiyiz bakalım günümüz nasıl geçecekateşi 38 in üzerie çıkarsa ver calpolu dedi doktorumuz, kilosu da 6085 gr olmuş boy 62 cm, 3 ay 1 haftalık olduk . Tikka cım etiketleyemedim özel sağlık sigortası ödüyomuş dedi doktor, sigorta formumuzla beraber iğnelerin kutularını verdi böyle gönderin dedi bakalım
Kız gündüz bizde düzen yok sadece geceyi düzenleyebildikYa bir haftadır yalnızdık beybibeyle. Eşim ise gidiyordu ikimiz başbaşa iyi kötü bir düzen oturtmustuk. Bugün eşim evde. Eşşek sipası hemen şaştı duzeninden. Len iyice otursun kizlara hava atayım diyodum hevesimi kursagimda bıraktı. Belkim ben de biragacsizkoalaa gibin olacaktım, belkim bir Tikkabilla olacaktım ama nerdeee? Babaci sıpa
Bexera 3-5 ya da 5-7 de yapıyoruz dedi devletin aşılarıyla denk gelmesin diye. Biz 3-5 olsun dedik. Rota da 3. Ayda yapılıyor diye biliyorum ama genelde öyle yaptırmışlar bilemedim canım bir sorun olacağını sanmıyorum ama
Valla geçen biz de gittik, gece uykusuna geçeceği saat gelince döndük. Biraz bozulmuşlar eşim diyor. Yani dedim bebeğin düzeni şaşarsa yanariz biliyosun. İlk bir ay az mı çektik biz? Gece uyumaz, 12'den 5'e kadar ağla ağla ağla, ayy ne kabustu be. Ben de akşam oturması severim ama maalesef bundan sonra bebeğe göre ayarlicaz kendimizi yani. Onlar da kabul etse biKız gündüz bizde düzen yok sadece geceyi düzenleyebildikŞimdi sen bugün gör beni kayınvalideme gidince hepten şaşacak uykular..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?