2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aynen ya, sevin tamam bir şey demiyoruz ama uyuturken başımda bezlerken başımdalar.. Bak ona da sinirleniyorum. Altını değiştirip geleyim diyorum, peşime takılıyorlar. Gelecem hemen diyorum yok ben de bakayım falan.. Çocuğun götüne neden bakasın. Yok gelme dedm en sonunda, mahremiyet bilsin dedim, bozuldu görümcem..

Ya hepsi böyle gerçekten. Bende sinir oluyorum. Kayınvalidemlere emzircem dedim bende çıkalım mı diyor ee zahmet olmazsa dedim. Ya sen benim göğsümü niye göresin yani? Geçen geldiklerinde rutini aksatmıyım diye kızımı onlar varken yıkadım. Kendi odasına aldım görümcemle kayınvalidemde girdi. Diyor neden salonda yıkamadın? İçerde babam var anne dedim. Nolcak dedesi o diyor? Ben hoşlanmıyorum öyle herkesin çocuğumu görmesinden dedim. Bu seferde diyor o zaman videoya çekeyim. Hayır dedim. Ee bundan nolacak diyor. Biri eline alır görür falan ne gerek var benim kızımın mahrem yerlerini milletin görmesine ya dedim biraz sesimi yükselterek. Sustu ondan sonra.
Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama günah yani. Hadi günah boyutunu geçtim insanların nasıl bir zihniyette olduklarını görüyoruz. El kadar bebeklere, çocuklara şehvet duyanlar oluyor.
Eşimde diyor dedesi o saçmalama... Yok öyle birşey işte. Görüyoruz hep amcalardan, dayılardan, dedelerden geliyor ne geliyorsa...

Banyo yapan cocuk ne diye kameraya alınırmış. Anne baba belki hatira olsun diye uygun sekilde cekerde onlar neymis . Benim annem babam bebek hassas olur nazarlanir diye yüzüne dikkatli bile bakmazlar dua okurlar baktiklarinda da . Kv gözünü dikmis habire surasi suna benziyor surasi suna kilosu şöyle boyu böyle yuzbin defa dedi bir hafta icinde. Kalpten seven insan hassas davranir

Haklısın canım, abartmıyorsun. Dediğin gibi hep yakınlardan çıkıyor, dikkat etmek lazım. Eşime de dedim, ablanı 3 kere gelmesin diye uyardım en sonunda böyle böyle dedim. İyi yapmışsın dedi, niye bakmak istiyorlar diyor.

Öyle tabi. Mesela istiyorlarki onlar geldiğinde hiç uyumasın onlarla oynasın. Ya daha 3 aylık olmadı bu çocuk nasıl dayansın uykusuzluğa sizin istediğiniz gibi anca 6-7 aydan sonra olur herhalde dedim. Olsun uyumasın gece uyur diyorlar. Olmaz öyle şey siz göreceksiniz diye ben çocuğumun düzenini bozamam kimse kusura bakmasın siz gidiceksiniz geriye ben kalıp uğraşıcam gördüğünüz yeter dedim en sonunda. Sinir oluyorum böyle şeylere.
Bende anlasam bi niye bakmak istiyorlar hepimizde olan şeyler işte farklı birşey yok yani.

canim bizdede var o sıkıntı bakayim ins gecer
.

Uykusu vardır uyuyamiyordur. Ac degil dime ? En son gazi olabilir. Benim kiz durmayinca en son gazi vardir diyip cekiliyorim kenara

valla hala anlayamadim
sadece agladi ve agladi ve agladi

uyudu ve biz de uyuduk..sonra 7 gibi oglan uyandi. gelmis ayaklarimin üstüne yatmis hizli hareket etsem yeri opecek.kedi mi evlat mi ayirt edemedim.hic boyle huylari yoktu.aldik odasina goturduk.babasi ise gitti.baktim uyumus.bende yattim.baktom gene ayaklarimin ustunde korkuyorum uyumaya yataktan duserse diye.bizim baza yuksek

Aglayan bebek diyince akla tamam simdi buldum
hemen onun adi gelir lepi lepi lepi

hahhahahahahah

ya özür dilerimm.sen hep ağliyor diyorsun ya.ondan şeeyettiydim

pinterest de yiginla canim.montessori yazman yeterli
klasor olusturabiliyorsun hem.

ya koala o kadar dogru bir hareket ki
ben de mahrem diye.kimseye alt degisimine izin vermedim.babaannesi almak istedi.yok ben alirim dedim.oglanda da keske davransaydim boyle...oglana dedesi sorup duruyormuş.pipi yerinde mi..yoksa dustu mu..guluyormus falan.babaanesi anlatiyor bir de.dedim bir dqha bu cocuga boyle sakalar yapilmayacak...bir daha sadece sen goturebilirsin tuvalete.ve kimse gormeyecek.mahrem bilsin.bu nasil bir hareket dedim.baktim onunu alamiyorum.esime dedim sen uyar.esim de oyle yogun calisiyor ki ha uyarcam de uyarcam gunler geciyor.adam hala girgir goygoy..acik acik uyardim adami..baba ogluma pipisini sorup durma.rahatsizim bu durumdan dedim.e yabanci miyiz dedi.sen yabanci olmayabilirsin.durum normal degil.alismasin dedim.mahrem bilsin dedim.yarin obur gun okula gidecek bu cocuk dedim.oglum da rahatsiz bu durumdan dedim..aay nasil sinirim bozuldu ya...
sonra gondermedim birkac gun.normallesti.sinir ederler insani boylesi..

Kesinlikle aynı fikirdeyim

Evet canım. Salı günü 3 ay bitecek 7 Nisan da 36. Haftada doğum yaptım
Masallah canim Allah uzun ömürler versin sorun oldu mu tansiyon ben dün çok kötüydü stres yaptım biraz ve basım çok ağrıdı çıktığını hissettim ama korkuyorum.olcmeye senin ilaçla düştü mu

İyi haftasonları kızlar rota ve menenjit aşısı olduk bugün şu an iyiyiz bakalım günümüz nasıl geçecek ateşi 38 in üzerie çıkarsa ver calpolu dedi doktorumuz, kilosu da 6085 gr olmuş boy 62 cm, 3 ay 1 haftalık olduk. Tikka cım etiketleyemedim özel sağlık sigortası ödüyomuş dedi doktor, sigorta formumuzla beraber iğnelerin kutularını verdi böyle gönderin dedi bakalım

Çok sağol canım, yavruşa da maşallah

Canım bizim doktor şöyle yazmıştı aşıları, sizinki erken mi oldu?

Ya bir haftadır yalnızdık beybibeyle. Eşim ise gidiyordu ikimiz başbaşa iyi kötü bir düzen oturtmustuk. Bugün eşim evde. Eşşek sipası hemen şaştı duzeninden. Len iyice otursun kizlara hava atayım diyodum hevesimi kursagimda bıraktı. Belkim ben de bir agacsizkoalaa gibin olacaktım, belkim bir Tikkabilla olacaktım ama nerdeee? Babaci sıpa

Kız gündüz bizde düzen yok sadece geceyi düzenleyebildik Şimdi sen bugün gör beni kayınvalideme gidince hepten şaşacak uykular..

Canım bizim doktor şöyle yazmıştı aşıları, sizinki erken mi oldu?

Eki Görüntüle 2657748
Bexera 3-5 ya da 5-7 de yapıyoruz dedi devletin aşılarıyla denk gelmesin diye. Biz 3-5 olsun dedik. Rota da 3. Ayda yapılıyor diye biliyorum ama genelde öyle yaptırmışlar bilemedim canım bir sorun olacağını sanmıyorum ama

Kız gündüz bizde düzen yok sadece geceyi düzenleyebildik Şimdi sen bugün gör beni kayınvalideme gidince hepten şaşacak uykular..
Valla geçen biz de gittik, gece uykusuna geçeceği saat gelince döndük. Biraz bozulmuşlar eşim diyor. Yani dedim bebeğin düzeni şaşarsa yanariz biliyosun. İlk bir ay az mı çektik biz? Gece uyumaz, 12'den 5'e kadar ağla ağla ağla, ayy ne kabustu be. Ben de akşam oturması severim ama maalesef bundan sonra bebeğe göre ayarlicaz kendimizi yani. Onlar da kabul etse bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…