Valla geçen biz de gittik, gece uykusuna geçeceği saat gelince döndük. Biraz bozulmuşlar eşim diyor. Yani dedim bebeğin düzeni şaşarsa yanariz biliyosun. İlk bir ay az mı çektik biz? Gece uyumaz, 12'den 5'e kadar ağla ağla ağla, ayy ne kabustu be. Ben de akşam oturması severim ama maalesef bundan sonra bebeğe göre ayarlicaz kendimizi yani. Onlar da kabul etse bi
Kuzum annemlerde kaldım bi ay, rutin ne ola ki durumundaydimCanım sizin rutininiz var mı gece uykusundan önce?,
Aynen rotayı biz de 3.ayda yaptıracağız.Bexera 3-5 ya da 5-7 de yapıyoruz dedi devletin aşılarıyla denk gelmesin diye. Biz 3-5 olsun dedik. Rota da 3. Ayda yapılıyor diye biliyorum ama genelde öyle yaptırmışlar bilemedim canım bir sorun olacağını sanmıyorum ama
Haklısın valla, biz de öyle yaparız bugün.. En azından uyku eğitimi verene dek katlansınlar. Sonra inşallah her yerde uyur bebişler.. İlk zamanlar neydi kız öyle 3 saat 4 saat uyutmaya çalışmalar oyy oyy kafayı yiyecektim.Valla geçen biz de gittik, gece uykusuna geçeceği saat gelince döndük. Biraz bozulmuşlar eşim diyor. Yani dedim bebeğin düzeni şaşarsa yanariz biliyosun. İlk bir ay az mı çektik biz? Gece uyumaz, 12'den 5'e kadar ağla ağla ağla, ayy ne kabustu be. Ben de akşam oturması severim ama maalesef bundan sonra bebeğe göre ayarlicaz kendimizi yani. Onlar da kabul etse bi
Saat 12 oldu mu uyaniyodu ve partiye başlıyordu yaHaklısın valla, biz de öyle yaparız bugün.. En azından uyku eğitimi verene dek katlansınlar. Sonra inşallah her yerde uyur bebişler.. İlk zamanlar neydi kız öyle 3 saat 4 saat uyutmaya çalışmalar oyy oyy kafayı yiyecektim.
Yatırmadan banyo çok iyi geliyo bebelere şekerparem.buz 40 cikardigimizda rutin olusmustu.ta ki 2. ay asisina kadar.malum bize 2. ayda verem asisi ile diger aşılari ayri zamanlarda yaptilar.ayin basi ve sonu şeklinde..ee oyle olunca rutin mutin Hak getire..insAllah duzelir ne diyim.. duzelse de 4. ay asisi gene ayni uff
Valla bilmiyorm eger olmadi burda bi ozel hastahane var gözü icin ona giderim bakalmCanım ben ilkokula giderdim hala sabahları gözlerim yapışık uyanirdim. Yani bilmiyorum çocuklarda genelde oluyor.
Bende takip ediyorum çok güzel duyusal oyun önerileri var sabırsızlanıyorum o günlere gelebilmek için
Ayy maşallah hadi gözünüz aydın gelmiş geçmiş olsunKızlar az önce kalp doktorundan çıktık. Deliklerden biri kapanmış zaten kapanmasını bekliyorduk. Diğeri büyümemiş ama şah damarına yakın olduğu için takip gerekiyormuş. 6 ay sonra kontrol.. Doktor siz bunu unutun, yok gibi yaşayın dedi. Kapanma ihtimali yüzde 50ymiş. Acile falan bir sebepten giderseniz de söylemeyin korkuyorlar dedi
Geçmiş olsuuuunnnKızlar az önce kalp doktorundan çıktık. Deliklerden biri kapanmış zaten kapanmasını bekliyorduk. Diğeri büyümemiş ama şah damarına yakın olduğu için takip gerekiyormuş. 6 ay sonra kontrol.. Doktor siz bunu unutun, yok gibi yaşayın dedi. Kapanma ihtimali yüzde 50ymiş. Acile falan bir sebepten giderseniz de söylemeyin korkuyorlar dedi
Ah bu büyüklerin pipiyle derdi hiç bitmiyor zaten. Net dur bu konuda kuzum bir kere taviz verirsen arkası gelir.hahhahahahahah
ya özür dilerimm.sen hep ağliyor diyorsun ya.ondan şeeyettiydim
pinterest de yiginla canim.montessori yazman yeterli
klasor olusturabiliyorsun hem.
ya koala o kadar dogru bir hareket ki
ben de mahrem diye.kimseye alt degisimine izin vermedim.babaannesi almak istedi.yok ben alirim dedim.oglanda da keske davransaydim boyle...oglana dedesi sorup duruyormuş.pipi yerinde mi..yoksa dustu mu..guluyormus falan.babaanesi anlatiyor bir de.dedim bir dqha bu cocuga boyle sakalar yapilmayacak...bir daha sadece sen goturebilirsin tuvalete.ve kimse gormeyecek.mahrem bilsin.bu nasil bir hareket dedim.baktim onunu alamiyorum.esime dedim sen uyar.esim de oyle yogun calisiyor ki ha uyarcam de uyarcam gunler geciyor.adam hala girgir goygoy..acik acik uyardim adami..baba ogluma pipisini sorup durma.rahatsizim bu durumdan dedim.e yabanci miyiz dedi.sen yabanci olmayabilirsin.durum normal degil.alismasin dedim.mahrem bilsin dedim.yarin obur gun okula gidecek bu cocuk dedim.oglum da rahatsiz bu durumdan dedim..aay nasil sinirim bozuldu ya...
sonra gondermedim birkac gun.normallesti.sinir ederler insani boylesi..
Emzik hariç hepsini kullanıyorumAldın aldın da kullanıyor musun bakalım bunları de hele
Ya bir haftadır yalnızdık beybibeyle. Eşim ise gidiyordu ikimiz başbaşa iyi kötü bir düzen oturtmustuk. Bugün eşim evde. Eşşek sipası hemen şaştı duzeninden. Len iyice otursun kizlara hava atayım diyodum hevesimi kursagimda bıraktı. Belkim ben de biragacsizkoalaa gibin olacaktım, belkim bir Tikkabilla olacaktım ama nerdeee? Babaci sıpa
Afiyet olsun canımBu arada incir uyutmamı yaptım dün akşam bugün yedim gayet güzel inş.süte de yarar içine bide ceviz kattım birazda tarçın ohhh miiiisss oldu teşekkür ettim tarif için
Ya kızlar arada kötü anlarinizi da yazin ya ( olmasin insallah ama olursa yazin) bir aglayan uyumayan biz gibi hep biz seyy etmeyelim yazin ki aaa normalmis demekki diyelimValla geçen biz de gittik, gece uykusuna geçeceği saat gelince döndük. Biraz bozulmuşlar eşim diyor. Yani dedim bebeğin düzeni şaşarsa yanariz biliyosun. İlk bir ay az mı çektik biz? Gece uyumaz, 12'den 5'e kadar ağla ağla ağla, ayy ne kabustu be. Ben de akşam oturması severim ama maalesef bundan sonra bebeğe göre ayarlicaz kendimizi yani. Onlar da kabul etse bi
Benim inaniyorum digeride kapanacakKızlar az önce kalp doktorundan çıktık. Deliklerden biri kapanmış zaten kapanmasını bekliyorduk. Diğeri büyümemiş ama şah damarına yakın olduğu için takip gerekiyormuş. 6 ay sonra kontrol.. Doktor siz bunu unutun, yok gibi yaşayın dedi. Kapanma ihtimali yüzde 50ymiş. Acile falan bir sebepten giderseniz de söylemeyin korkuyorlar dedi
hadi gözünüz aydin canim. çok sevindim.Kızlar az önce kalp doktorundan çıktık. Deliklerden biri kapanmış zaten kapanmasını bekliyorduk. Diğeri büyümemiş ama şah damarına yakın olduğu için takip gerekiyormuş. 6 ay sonra kontrol.. Doktor siz bunu unutun, yok gibi yaşayın dedi. Kapanma ihtimali yüzde 50ymiş. Acile falan bir sebepten giderseniz de söylemeyin korkuyorlar dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?