2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Canım sizin rutininiz var mı gece uykusundan önce?,

Canım sizin rutininiz var mı gece uykusundan önce?,
Kuzum annemlerde kaldım bi ay, rutin ne ola ki durumundaydim şükür evime geldim şimdi her akşam önce yıkıyoruz, sonra emziriyorum, sonra uyutuyorum. Dirense de uyutuyorum valla maşallah diyeyim de bari bu sasmasin

Haklısın valla, biz de öyle yaparız bugün.. En azından uyku eğitimi verene dek katlansınlar. Sonra inşallah her yerde uyur bebişler.. İlk zamanlar neydi kız öyle 3 saat 4 saat uyutmaya çalışmalar oyy oyy kafayı yiyecektim.

Reactions: Kuf
buz 40 cikardigimizda rutin olusmustu.ta ki 2. ay asisina kadar.malum bize 2. ayda verem asisi ile diger aşılari ayri zamanlarda yaptilar.ayin basi ve sonu şeklinde..ee oyle olunca rutin mutin Hak getire..insAllah duzelir ne diyim.. duzelse de 4. ay asisi gene ayni uff

Saat 12 oldu mu uyaniyodu ve partiye başlıyordu ya odaya geçiyorduk bir umut belki uyur diye ama nerdeee of çok fenaydı. Gaz bi yandan, uykusuzluk bir yandan, yok sarılık yok süt yetmedi mama versek, mamayı kusar, kaka mukuslu. Hoş kaka hala aynı da yumurta da değil benimki bence. ay en büyük dertlerimiz bunlar olsun da tek sağlıkları yerinde olsun

Yatırmadan banyo çok iyi geliyo bebelere şekerparem.

Bizim de ikinci ay aşılarından sonra bozuldu herşey tam düzene girdik derken sıcaklar fena bastırdı uyuyamıyor mızır mızır mızır..hep kucakta yatırınca yatağa ağlıyor sürekli emmek istiyor eee meme mi dayanır buna susuz mu kalıyor acaba

Bu arada incir uyutmamı yaptım dün akşam bugün yedim gayet güzel inş.süte de yarar içine bide ceviz kattım birazda tarçın ohhh miiiisss oldu teşekkür ettim tarif için

Kızlar az önce kalp doktorundan çıktık. Deliklerden biri kapanmış zaten kapanmasını bekliyorduk. Diğeri büyümemiş ama şah damarına yakın olduğu için takip gerekiyormuş. 6 ay sonra kontrol.. Doktor siz bunu unutun, yok gibi yaşayın dedi. Kapanma ihtimali yüzde 50ymiş. Acile falan bir sebepten giderseniz de söylemeyin korkuyorlar dedi

Ayy maşallah hadi gözünüz aydın gelmiş geçmiş olsun

Geçmiş olsuuuunnn

Ah bu büyüklerin pipiyle derdi hiç bitmiyor zaten. Net dur bu konuda kuzum bir kere taviz verirsen arkası gelir.
Aldın aldın da kullanıyor musun bakalım bunları de hele
Emzik hariç hepsini kullanıyorum emzik küçük gelince bibse geçtik.
Kız bizimde herşey saati saatine değil, sadece rutin aynı
Bu arada incir uyutmamı yaptım dün akşam bugün yedim gayet güzel inş.süte de yarar içine bide ceviz kattım birazda tarçın ohhh miiiisss oldu teşekkür ettim tarif için
Afiyet olsun canım

Ya kızlar arada kötü anlarinizi da yazin ya ( olmasin insallah ama olursa yazin) bir aglayan uyumayan biz gibi hep biz seyy etmeyelim yazin ki aaa normalmis demekki diyelim

Benim inaniyorum digeride kapanacak

hadi gözünüz aydin canim. çok sevindim. inşallah diğeri de kapanır kisa zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…