2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yatırmadan banyo çok iyi geliyo bebelere şekerparem.

yaa bende baslayayim her gece banyosuna bakayim.ama derdi ne anlamadim.bugun de agliyor.gunduz bari uyurdu.bugun o da yok.derdi ne anlamadim.pzt doktora gidecegim kontrole.ya sanirim pirinc dokundu.agliycam ya.karni cok şiş.davul gibi.yazik ya napsam çıkmadi.ya su a101 de rezene anason var icsem olur mu? saf rezene degilmis.ondan korktum icemedim.esim almis.kimyon yedim kesmedi.anason dokunursa bi de diye cekiniyorum.kendim de hiç icmedim bana da dokunursa diyorum.bilemedim.benim rutin şu gunduz uyuyor.napsam en fazla 1.5 saat tutabiliyorum agliyor zirliyor uyuyor.e oyle olunca gece uyuyamiyor.ya denedjm defalarca uyku araliklarinda uykusunu acayim diye ama oyle bir sinirleniyor ki...ne gece ne gunduz uyumuyor..daha beter oluyor.gecem gunduzum mahvoluyor...

QUOTE="agacsizkoalaa, post: 64408827, member: 939828"]
Ah bu büyüklerin pipiyle derdi hiç bitmiyor zaten. Net dur bu konuda kuzum bir kere taviz verirsen arkası gelir.

Emzik hariç hepsini kullanıyorum emzik küçük gelince bibse geçtik.

Kız bizimde herşey saati saatine değil, sadece rutin aynı

Afiyet olsun canım ❣
[/QUOTE]

ya ben bilemedim.babaannem dedeme kizdi cocuga pipiyi sorma dedi kavga ettiler diye anlatinca anladim.adam 75 yasinda...onun zamaninda bu espriler normaldi belki ama su an oyle pis bir zaman ki..cocugun byle seyleri normal karsilamamasi lazim..bazen boyle bir devre 2 cocuk getirdigim.icin icime sıkıntı dogmuyor degil..zaman cok karisik.. Allah korusun Allah a emanetler hepsi yavrularimizin

Reactions: Kuf
Lepistesb Yanlız değilsin canım üzülme dün gece 3 u geçiyordu yattığımda 3 gündür çok huzursuz sıcaktan uyuyamıyor sürekli mızır mızır katıla katıla ağlıyor meme istiyor sürekli ee habire emmeye süt kalmıyor çekince gelmeyince daha çok ağlıyor neler neler hele büyük kızdan hiç bahsetmeyeyim yaptıkları akıllara zarar çok şaşırıyorum ve üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyor 20 dk.uyuyor ufaklık o arada ne yapayım diye bakıyorum heryer heryerde ama çok da uykum var

Ya kızlar arada kötü anlarinizi da yazin ya ( olmasin insallah ama olursa yazin) bir aglayan uyumayan biz gibi hep biz seyy etmeyelim yazin ki aaa normalmis demekki diyelim
saat kaçtı kalkti hatırlamıyorum o saatten bu saate uyumadi bak. iflahimi söktü.

bir de üstüne üstlük küçük kızım bir şişe maden suyunu koltuğa döktü. belki milyon kez içeceklerinizi yiyeceklerinizi masada ye dememe rağmen. sen söyle sen işit hesabi. bir ben uyuyorum kurala. derleyip topluyorum sonra arkama bir dönüyorum ki eskisinden daha dağınık. gün içinde yüzbin kez kıyafet değişiyor. haftalık dolaplarini düzeltiyorum. iki gün sonra küçük olaninki çarşamba pazarina dönüyor. bayağı bir söylendim bağırdım da. ş

simdi minnoşu suya soktum. son koz olarak. normalde aksam yatmadan sokardim ama bugün sıcak ve nemli. bakalim inşallah uyur da. azıcık rahat ederim.

ya kizlar soylemeyim diye diye kendimi yedim.ama yine danismak istedim..oncelikle sezeryan korkusu olan okumasin.kimseyi urkutmek istemem.benimama sunu unutmayin herkesin doğumu kendine özel.benim bile iki dogum birbirinden farkli oldu. 1. sezaryenim sonrasi ben yerlere baktigimda heryer kandı.yani zemin.ve doktor kavga ederek o kiza birsey olursa sorarim ben size diyerek cikmisti.tansiyon 6 ya 4 olmustu.gerisi duman oldu.gorememeye basladim.sadece bagris duyuyordum.3 gun hastanede tutuldum ve 1.5 sene camasir sepeti bile kaldiramadim.agri aci hic bitmemisi.2. boyle olmadi.sukur iyiyim.2. sezaryen sonrasi bana soylenen 1. ameliyatin cok kotu gecmis oldugu.hatta bunu yapan kim bile dediler ameliyathanede bana.
ben bunu dun yenidogan yogunbakim da calisan bir arkadasimla konustum.o sezeryanlara da giriyor.bana dedigi muhtemelen senin olmadik bir yerini yanlislikla kesmisler ve kani durduramamislar.sen de ondan fenalasmissin dedi.cunku 2. dogumda ortalik gayet temizdi.bana muhtemelen sana kan bile verilmistir dedi.bana sana bunlar rapor edildi mi dedi.hayir dedim.ustunu örtmüşler dedi.bilmen gerekir nerene zarar geldigini dedi.nereme zarar gelmis olabilir ki kiz korkutma beni dedim.ic organlar bile olabilir bilemem dedi canim feci sıkıldı.korse taktin mi dedi.yok doktor 6 ay hicbirsekilde korse takmayacaksin dedi bana dedim..guldu eee nasil bir dikis varsa icinde patlar diye korkmus belli dedi.ama bu ameliyatta sen korse tak doktora sor korse önemli dedi.off moral alt ust.ben simdi 3 yil sonra rapor mu isteyim hastaneden..

oh şükür gecmis olsun annesi

Ya kızlar arada kötü anlarinizi da yazin ya ( olmasin insallah ama olursa yazin) bir aglayan uyumayan biz gibi hep biz seyy etmeyelim yazin ki aaa normalmis demekki diyelim

+1

Kızlar test yaptım şimdi yok çıktı sizce 2-3 gün sonra tekrar etmeme gerek var mı?

Eklentiler

• E27D8513-6FBF-465D-BCFD-2E42493378A6.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 42
Ay canım çok geçmiş olsun. Çok şaşkınlıkla okudum birşey olsaydı ikinci sezaryen de söylerlerdi herhalde ya yine de ultrason ile baksınlar. İçin rahat etsin

Kızlar 3 ay 3 günden bildiriyorum;

Çok şükür akşam ağlamalarımız yok denecek kadar azaldı. İstediğini yapmayınca ağlıyor sadece.

20.30 dan sonra banyo yaptırıyorum emiyor bazen az oynuyor sonra emcem diye ağlıyor emiyor sonra mızırdanmaya başlayınca hamağa koyuyorum 1 dk kadar orda direniyor sonra kolik müziği sesiyle dalıyor hemen uykuya.

Ben çok uğraşırdım uyusun diye. Plates topu, saatlerce ayakta sallamak..Bazen 1 saate yakın ağlardı. Canı çıkardı yavrumun ağlamaktan. Çok şükür 3. ay teorisi bizim bebekte gerçek oluyor gibi.

3. aya 3-4 gün kala oldu bu değişiklikler.. Bazı günler nadir ağlamalar oluyor hala. Ama belirgin değişiklik var Allah'a şükürler olsun.

son kozum da işe yaramadi yine uyumadi

Ay canım çok geçmiş olsun. Çok şaşkınlıkla okudum birşey olsaydı ikinci sezaryen de söylerlerdi herhalde ya yine de ultrason ile baksınlar. İçin rahat etsin

benim oglus karnindan ciktigi gibi doktorun elinden makası kaptı.bağrislar sonra basladi zaten.alamadilar.kac kisi üşüştü.sonra cocugu gordum.gerisi yok gibi.arkadasimda o makas icine dustu muhtemelen dedi.kadin dogumcuma gittigimde sorup anlaticam.

b
mesele şu ki yiyorum ama pişiremiyorum ve pişen yerde duramıyorum.pisirtip salonda yemem lazım

hey gidi gunler..yaaa sekerpare o zaman pisiremiyordun simdi pisiriyor yiyemiyorsun.bu mesaj tarihe not dusulsun.alerjim geçince simdiki halime tesekkur edecegim

akıma kendi mesaj alıntımda katildim.gorunce dayanamadim

Kv beni çıldırtacak . Emzirirken zaten başıma geliyor bir de durup ben ne bileyim ben gelin benim oğlanlar şapur şupur emerdi , oluk oluk sütüm olurdu diyor . Sanki ben ona benim niye böyle diyorum . Başıma gelip zırt bırt bunu söylüyor .çocuk kaka yapıyor al amcası değiştir al dedesi değiştir diye ısrar ediyor . Altı değişecek alıp oturma odasına götürüyor . Allahtan kaynım o konuda dikkat ediyor , altı değişirken yanında kalmaZ . Ama kayınbabam öyle değil . Ne var değiştiririm diyor hemen yelteniyor . Çocuğu alıp kaçıyorum odama . Uyudu mu , uyandımı valla delirdim daha bir hafta olmadı . Bir de durup durup şimdi çocuk büyütmeye ne var demeleri yok mu

Ohhh maşallah de canım biz en son öyle dedikten sonra hala daha düzeltemedik uykularımızı

Ne yazık ki bir kadına hemcinsinden başkası yapamıyor kötülüğü büyüksün tecrübelisin destek olsan moral versen ya yok illa kendileri ile kıyaslayacaklar.o senin canın bir parçan senden daha çok kim sevebilir ki sen istemezmisin oluk oluk aksın sütün düzenli emsin..
Ay o ne cahillik mahremiyet nerde kaldı amca dedenin alt değiştirdiği nerde görülmüş bırak değiştirmeyi aynı ortamdayken bile değiştirilmez Allah sabırlar versin canım sana karşındakilere de anlayış ve insaf

Ay bunların hepsi mi aynı model olur

Senin kaynananda tam sinir bozucu. Şu süt kıyaslamaları beni öldürüyor. Zaten hepsinin sütü çok iyiymiş mübarek, hepsininki bizden fazlaymış. He tamam sensin deyip geç canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…