2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar kayınvalidem bebeğime 'annem, annecim' deyip duruyor. Eşime daha hamileyken söylemiştim böyle şeyler istemem diye. Şimdi yine söyledim bir daha olursa konuş yoksa ben bozarım dedim. Ne demek annecim yani? Senin 2 evladın var bu benim çocuğum. Tamam en az onlar kadar seviyordur eminim, hatta belki daha çok ama onun bir tek annesi var o da benim yani. Kıskanmak değil yanlış anlamayın. Sinir oldum sadece.

Hadi gözün aydın canım inşallah diğeri de kapanır altı ay içinde
Ya kızlar arada kötü anlarinizi da yazin ya ( olmasin insallah ama olursa yazin) bir aglayan uyumayan biz gibi hep biz seyy etmeyelim yazin ki aaa normalmis demekki diyelim
Kız ben iyi bisey yazıyo muydum ki
Canım ben anasonun kendisini içtim günlerce. Beni fena sersemletti. Oğlan 15 günlük falandı sanırım hiç durmuyordu. Oğlana etkisi olmadı bence. Hatta o ara ağlaması arttı ben ona bağladım bıraktım içmeyi. Ama yine de geçmemişti ilgisi yoktu sanırım.
Canım ikinci sezaryenk yapan doktorla gorus bu konuyu bence. Böyle böyle bir şey olmuştu, siz gördünüz mü bir sıkıntı var mıydı diye sor bakalım. Demiş zaten kötü bi ameliyatmis diye ama ayrıntı versin sana.
Bende akıma katılmak istiyorum. Birşeycik olmadı maşallah sapasağlam beybibey.
Sağlam teyzesi beybibey deli mi durttuydu o gün acaba beni? Manyak gibi kapı silmeye giristiydim
Ahaha kahkaha attım Allah da seni güldürsün
Amiiin
Yuh ne panik olmuşlar. Sakin davransalar belki de bişey olmayacaktı
Valla kuzum ben burada saçlarımı yoldum yerine, Allah sabır versin. Oluk oluk sütüyle yoğurt da mayalamis mi sor bi bakiyim

Senin kaynananda tam sinir bozucu. Şu süt kıyaslamaları beni öldürüyor. Zaten hepsinin sütü çok iyiymiş mübarek, hepsininki bizden fazlaymış. He tamam sensin deyip geç canım.
Benimkinin aklıyla arası yok . Çok ciddi söylüyorum bunu gerçekten normal bir birey değil .

Senin kaynananda tam sinir bozucu. Şu süt kıyaslamaları beni öldürüyor. Zaten hepsinin sütü çok iyiymiş mübarek, hepsininki bizden fazlaymış. He tamam sensin deyip geç canım.
Kız benimki tam tersi üç ay emzirebilmis gelmemiş sütü. Hatta kaynanasi gorumcesi falan memeleri sarkmasin diye emzirmiyo diye dedikodu çıkarmışlar. Yazık ya kadına. Bak belki de o yüzden bana kaynanalik yapmaz pek şükür.

Benimki de aşkım diye seviyor devamlı, ben de aşkım denmesini sevmem. Annem de yapıyor gerçi.. Söyleyeceğim bir gün..

Kız Allah ne yapmaya aklıyla arası yok mu hayatımda böyle güzel hakaret duymadım
Gerçekten yok çok ciddi söylüyorum bunu aklıyla arası olan bir anne çocuğuna sinirlenince bıçak yerine terlik atar en kötü bizimki bunu yapmış biri nasıl normal olsun .
Valla keşke söyleyebilsem yoğurt mayalama işini , hiç kimseye öyle lafını da veremem . Sinir oluyorum kendime

ver bebegi kaçın bakalim ne a,kadar kolaymış bebek bakmak. insanın evi gibi yok zaten de bir de moral bozarak daha da zorlastirmasalar isi.

Canım desen de anlamaz ki bu tipler. Hiç yorma kendini. Kocana de ki süt konusunda annen konuştukça stres oluyorum, stres oldukça sütüm iyice azalıyor. Lütfen uyar de. Kapasin anasının çenesini.

Canım desen de anlamaz ki bu tipler. Hiç yorma kendini. Kocana de ki süt konusunda annen konuştukça stres oluyorum, stres oldukça sütüm iyice azalıyor. Lütfen uyar de. Kapasin anasının çenesini.
Söyledim zaten ona ama belli ki daha dememiş anasına . Oyy kv konusu açılınca çenem durmaz . Ne dedikodu yaptım be iyi ki burası var

Reactions: Kuf
Benim kızın gündüz uykusu iyice bozuldu kalmadı hatta. Şuan kız kardeşim var ona bırakıp yemek yapabiliyorum ama o gidince napıcam kara kara düşünmeye başladım. Gece nispeten düzene girdi 2 3 kere kalkıyor ama ona razıyım sıkıntı değil benim için. Birde artık uykuya geçeceği zaman sürekli söyleniyor homurdanıyor emziği de düşerse yandık öyle ağlıyor ki tekrar başa sarıyorum. İnşallah 3.aya doğru düzelir şu uyku düzeni artık.

Senin adina cok sevindim ve oglumu sallarken suan bana umut oldun hala 1ayim vat ama olsun sonrasi guzel olsun

Hayretle okudum bi baktır hemen canim ya

Kizlar selamlar nasilsiniz ben bugun anneme dogru geldim kendisi memlekette ama ablamlarla bulustuk bebek durmuyor 3 kisi basedemedik hele ablamib bir tanesi cok panik su ver bu cocuga bu cocuk ac sen guzel tutamiyorsun aaay valla cok yoruldum evde tek basima bu kadar stres olmuyordum :) neyseki kuaforume gidip belime gelen saclarimi kestirme firsati buldum :) bu arada bizde 3. Ayimizdayiz ama aglamalar dahada artti son 2 haftadir. Gulmelerde daha fazla artti bu arada ama aglamasin yaa artik birde katiliyor valla ne yapacagimi sasiriyorum

Kızlar takip edemedim bugün hiç ya, hastaneydi kayınvalideydi falan.. Pertim çıktı, çocuk da yeni uyudu. İnşallah geriye dönük okuyabilirim uyanmazsa..

Kizlar son birkac gündür uyuturken elleri gozlerini ovusturuyor yada agzina almaya calisiyor kendini mizirdatiyor sonrada kendini uyutmuyor 2 saattir salliyoruz

Bi ara benm kv de dedi de bi daha diyemedi tepki vererek baktim bi oyle. Kb oglum dedem ikisini de syler. Bu kv olsn kb olsn geneli ayni galiba ya valla cok sinir bozucu yaptiklari hersey konustuklari hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…