- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Ayyyy gercekten Rabim şu kaynanalardan bizi uzak etsinKv beni çıldırtacak . Emzirirken zaten başıma geliyor bir de durup ben ne bileyim ben gelin benim oğlanlar şapur şupur emerdi , oluk oluk sütüm olurdu diyor . Sanki ben ona benim niye böyle diyorum . Başıma gelip zırt bırt bunu söylüyor .çocuk kaka yapıyor al amcası değiştir al dedesi değiştir diye ısrar ediyor . Altı değişecek alıp oturma odasına götürüyor . Allahtan kaynım o konuda dikkat ediyor , altı değişirken yanında kalmaZ . Ama kayınbabam öyle değil . Ne var değiştiririm diyor hemen yelteniyor . Çocuğu alıp kaçıyorum odama . Uyudu mu , uyandımı valla delirdim daha bir hafta olmadı . Bir de durup durup şimdi çocuk büyütmeye ne var demeleri yok mu
Allahtan burnuna sıkmış başka yerlerine de sıkabilirdiAyyyy gercekten Rabim şu kaynanalardan bizi uzak etsinbenim kv de gogsunu bi sıkarmış ta karsi duvara gelirmis hep onu der. Burnuna bi sikarmis tam icine girermis cok inandirici degil mi tam bir mikroplar ya valla ben byle knusmayi sevmezdim etmezdim zorla kaşınıyolar ama işte ne deyim ki
Bahar izninle şu mesajına gülebilir miyim? Lütfen güleyimAynen benim ilk gebelik ama rahat hareket edememe sureklı bebegı düşünme, iş yapma vs, doğumdan sonra uykusuzluk flan cok problem olmaz gibi geliyor bana..
Ay çok duygulandım şu mesaja denk gelince.. Doğdu da adı İlke oldu bileKızlar bizde isimi kesinleştirdik bu arada. 'İlke' olacak kızımızın adı Allah nasip ederse.
Burnu kurumasn diyeyms oyle dio. Ona kalsa anne sütü faydali deyip heryerine sıkılır diyecekAllahtan burnuna sıkmış başka yerlerine de sıkabilirdiTövbe Yarabbim ne saçma şeyler ya.. Burnuna niye süt sıkar bir insan, ne yaşamış acaba..
ooo benimki karşı duvari delip geçiyor diyeceksin öylelerine. geçen yoğurt mayaladim çok gelince. tövbe estağfirullah çok olunca ne oluyormuş sankiBurnu kurumasn diyeyms oyle dio. Ona kalsa anne sütü faydali deyip heryerine sıkılır diyecektee karsi duvara senin sütün de fışkırıyo mu bi de kendiyle kiyasliyo o huylari da var he bunlarda anne kız bile ayni olmazken yani. Yine tartistim zaten valla byle seyler okuyorm ya iyice bi sinir gelio bana
Kal geldi banaAllah’ım sana geliyorum . Sizi de sıkıyorum biliyorum ama yazmazsam şişeceğim. Bizim düğün olalı olmuş 6 yıl hala düğün borcu öderiz . Düğünde bize takılan paraları bunlar aldılar . Hiç ses etmedim . Ama üstüne sizin borcunuz diye düğünden sonra eşime kağıt yazıp vermişler . Bize takılan altın , para dahil hepsini biz geri ödeyecekmişiz .şok olmuştum . Benim ailem çoluk çocuğumuza yatırım diye düşünür giderler düğünlere . Evlatlarından geri ödeme beklemezler . Bunlar hiç bir yatırım yapmadığı gibi bir de üstüne düğünden kazanç elde ediyorlar . Her yaz aynı tantana . Bir kere bizim kimseye borcumuz yok deyip çıktığımda evden kovmakta beter etti kv . Gecenin 12 sinde yola düşüp evimize gelmiştik . Şimdi yine başladılar şu düğüne 100 dolar şu düğüne çeyrek borcunuz var demeye . Bu normal bir durum mu ? Enayi gibi hissediyorum kendimi
AhhhOhhh maşallah de canım biz en son öyle dedikten sonra hala daha düzeltemedik uykularımızı
Senin adina cok sevindim ve oglumu sallarken suan bana umut oldun hala 1ayim vat ama olsun sonrasi guzel olsun
İnşallah rahatlarsın canım. Aklıma geliyorsun gün içerisinde bir anda. Dua ediyorum senin için. İnşallah rahatladığının mesajlarınıda okucaz burda. Çok az kaldı. 3 ay olmasın 4 ay olsun hepsi gelir geçer...Rahatlıcaksın inşallah bebeğinde sende.Kizlar son birkac gündür uyuturken elleri gozlerini ovusturuyor yada agzina almaya calisiyor kendini mizirdatiyor sonrada kendini uyutmuyor 2 saattir salliyoruz
İnşallah yavaş yavaş ağlamalar da biter yerini tümden gülmeler alır.Kizlar selamlar nasilsiniz ben bugun anneme dogru geldim kendisi memlekette ama ablamlarla bulustuk bebek durmuyor 3 kisi basedemedik hele ablamib bir tanesi cok panik su ver bu cocuga bu cocuk ac sen guzel tutamiyorsun aaay valla cok yoruldum evde tek basima bu kadar stres olmuyordum :) neyseki kuaforume gidip belime gelen saclarimi kestirme firsati buldum :) bu arada bizde 3. Ayimizdayiz ama aglamalar dahada artti son 2 haftadir. Gulmelerde daha fazla artti bu arada ama aglamasin yaa artik birde katiliyor valla ne yapacagimi sasiriyorum
Yokkk artık şaka gibi...tepkinizi dile getirin bence en iyi ihtimal eve dönersiniz sorun kökten hallolurAllah’ım sana geliyorum . Sizi de sıkıyorum biliyorum ama yazmazsam şişeceğim. Bizim düğün olalı olmuş 6 yıl hala düğün borcu öderiz . Düğünde bize takılan paraları bunlar aldılar . Hiç ses etmedim . Ama üstüne sizin borcunuz diye düğünden sonra eşime kağıt yazıp vermişler . Bize takılan altın , para dahil hepsini biz geri ödeyecekmişiz .şok olmuştum . Benim ailem çoluk çocuğumuza yatırım diye düşünür giderler düğünlere . Evlatlarından geri ödeme beklemezler . Bunlar hiç bir yatırım yapmadığı gibi bir de üstüne düğünden kazanç elde ediyorlar . Her yaz aynı tantana . Bir kere bizim kimseye borcumuz yok deyip çıktığımda evden kovmakta beter etti kv . Gecenin 12 sinde yola düşüp evimize gelmiştik . Şimdi yine başladılar şu düğüne 100 dolar şu düğüne çeyrek borcunuz var demeye . Bu normal bir durum mu ? Enayi gibi hissediyorum kendimi
Zamanında ödemem demişti ama mecbur kalıyor ödemeye . Hayırsız bir babası var yemiş bir yerlerde zamanında parayı . Bu da annesini zorda koymak istemiyor aklınca .Kal geldi banane tepki vereceğimi şaşırdım ne desem... Eşin birşey demedi mi ya o nasıl abuk bir durum
Sık görüşmüyorsanız sorun olmaz bence takılmayın o kadar yada özel olarak söylrmryşn babaanne diye alttan alta belirt gitsinKızlar kayınvalidem bebeğime 'annem, annecim' deyip duruyor. Eşime daha hamileyken söylemiştim böyle şeyler istemem diye. Şimdi yine söyledim bir daha olursa konuş yoksa ben bozarım dedim. Ne demek annecim yani? Senin 2 evladın var bu benim çocuğum. Tamam en az onlar kadar seviyordur eminim, hatta belki daha çok ama onun bir tek annesi var o da benim yani. Kıskanmak değil yanlış anlamayın. Sinir oldum sadece.
Kökten hallolmuyor maalesef canım . Ben annesiyle babasıyla konuşmayınca , buraya gelmeyince kötü ben oluyorum . Ertesi yaz hatta sömestr da hiç bir şey yok gibi yine getiriyor beni buraya .ve yine şu düğüne şu borç bu düğüne bu borç ödüyoruz kaldığımız yerden . Ödüyoruz madem tamam . Durumları yok diyorum vermeden de içim rahat etmiyor . Ama gel gelelim bu yaz kardeşimin düğünü var . Bilezik takmak istedim bir sürü laf etti eşim . Yok kardeşim iyilik bilmezmiş bilmem ne . Bir sürü tartışmasını yaptık bir de bununYokkk artık şaka gibi...tepkinizi dile getirin bence en iyi ihtimal eve dönersiniz sorun kökten hallolur
ya öyle şey mi olurmuş. zaten öyle bir şey istenmez de bunlar da hem takılanları alip hem istiyorlar. Allah yardımcın olsun. ben buradan sinir oldum. senin stresini düşünemiyorum.Allah’ım sana geliyorum . Sizi de sıkıyorum biliyorum ama yazmazsam şişeceğim. Bizim düğün olalı olmuş 6 yıl hala düğün borcu öderiz . Düğünde bize takılan paraları bunlar aldılar . Hiç ses etmedim . Ama üstüne sizin borcunuz diye düğünden sonra eşime kağıt yazıp vermişler . Bize takılan altın , para dahil hepsini biz geri ödeyecekmişiz .şok olmuştum . Benim ailem çoluk çocuğumuza yatırım diye düşünür giderler düğünlere . Evlatlarından geri ödeme beklemezler . Bunlar hiç bir yatırım yapmadığı gibi bir de üstüne düğünden kazanç elde ediyorlar . Her yaz aynı tantana . Bir kere bizim kimseye borcumuz yok deyip çıktığımda evden kovmakta beter etti kv . Gecenin 12 sinde yola düşüp evimize gelmiştik . Şimdi yine başladılar şu düğüne 100 dolar şu düğüne çeyrek borcunuz var demeye . Bu normal bir durum mu ? Enayi gibi hissediyorum kendimi
Offf ağlamayı öğrendiklerini düşünüyorum bizimde morartıyor sesi gidiyor öyle ağlıyor sonra bir anda susuyor bayıldı mı diyorum bir gün bizden kalpten gidersem şaşırmayın diyorumKizlar selamlar nasilsiniz ben bugun anneme dogru geldim kendisi memlekette ama ablamlarla bulustuk bebek durmuyor 3 kisi basedemedik hele ablamib bir tanesi cok panik su ver bu cocuga bu cocuk ac sen guzel tutamiyorsun aaay valla cok yoruldum evde tek basima bu kadar stres olmuyordum :) neyseki kuaforume gidip belime gelen saclarimi kestirme firsati buldum :) bu arada bizde 3. Ayimizdayiz ama aglamalar dahada artti son 2 haftadir. Gulmelerde daha fazla artti bu arada ama aglamasin yaa artik birde katiliyor valla ne yapacagimi sasiriyorum
Ben söyleyim helen diKaynanayi ne yapmali kaynar kazana atmali
Yandim gelin dedikce altina odun atmali
Kizlar gecmisi yad ederken gunde bir litre sagan buzluga bol bol depo eden kimdi
Eki Görüntüle 2658081
Görmediğimi duymadığımı bunlarda görüp duyuyorum . 6 yıl oldu hala bir çok şeylerine şaşırırımya öyle şey mi olurmuş. zaten öyle bir şey istenmez de bunlar da hem takılanları alip hem istiyorlar. Allah yardımcın olsun. ben buradan sinir oldum. senin stresini düşünemiyorum.
Çok kötülermiş ya... Eşin desin bişeyler anca yetişiyoruz çocuk oldu desin. Ne kadar saçma açıklamaya bile gerek yok ya aslında. Nereli kv ler? Bizimkiler yozgatlı onlarda hepsini alacakları ki bizim altınların engel olduk. Bizim orda gelin le damada kalır bütün takılanlar benim bildiğim.Allah’ım sana geliyorum . Sizi de sıkıyorum biliyorum ama yazmazsam şişeceğim. Bizim düğün olalı olmuş 6 yıl hala düğün borcu öderiz . Düğünde bize takılan paraları bunlar aldılar . Hiç ses etmedim . Ama üstüne sizin borcunuz diye düğünden sonra eşime kağıt yazıp vermişler . Bize takılan altın , para dahil hepsini biz geri ödeyecekmişiz .şok olmuştum . Benim ailem çoluk çocuğumuza yatırım diye düşünür giderler düğünlere . Evlatlarından geri ödeme beklemezler . Bunlar hiç bir yatırım yapmadığı gibi bir de üstüne düğünden kazanç elde ediyorlar . Her yaz aynı tantana . Bir kere bizim kimseye borcumuz yok deyip çıktığımda evden kovmakta beter etti kv . Gecenin 12 sinde yola düşüp evimize gelmiştik . Şimdi yine başladılar şu düğüne 100 dolar şu düğüne çeyrek borcunuz var demeye . Bu normal bir durum mu ? Enayi gibi hissediyorum kendimi
Kız bunlar senin mi?Kaynanayi ne yapmali kaynar kazana atmali
Yandim gelin dedikce altina odun atmali
Kizlar gecmisi yad ederken gunde bir litre sagan buzluga bol bol depo eden kimdi
Eki Görüntüle 2658081
Mesajini okuyunca icim bir anda sicacik oldu Allah razi olsun canimmm amin insallahAhhhkaç aylıkken böyle rahatlamıştı bebek canım? Birde kaç gün oldu tekrar ağlamaya başlayalı?
İnşallah rahatlarsın canım. Aklıma geliyorsun gün içerisinde bir anda. Dua ediyorum senin için. İnşallah rahatladığının mesajlarınıda okucaz burda. Çok az kaldı. 3 ay olmasın 4 ay olsun hepsi gelir geçer...Rahatlıcaksın inşallah bebeğinde sende.
Birde yattığı yerde kollarını sıkıştır canım mutlaka... Hava sıcak olsa bile ince bir müslinlede olsa. Benimkide yumruğunu emicem diye umuyor. Kollarının altına sıkıca sıkıştırıveriyorum müslini. Hareket ettiremiyor. Biraz mızırdanıp uyuyor. Açık kalırsa uyumuyor çok uzun süre.
İyice dalınca istersen rahatlatırsın örtüyü terlemesi diye canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?