2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ayyyy gercekten Rabim şu kaynanalardan bizi uzak etsin benim kv de gogsunu bi sıkarmış ta karsi duvara gelirmis hep onu der. Burnuna bi sikarmis tam icine girermis cok inandirici degil mi tam bir mikroplar ya valla ben byle knusmayi sevmezdim etmezdim zorla kaşınıyolar ama işte ne deyim ki

Allahtan burnuna sıkmış başka yerlerine de sıkabilirdi Tövbe Yarabbim ne saçma şeyler ya.. Burnuna niye süt sıkar bir insan, ne yaşamış acaba..

Aynen benim ilk gebelik ama rahat hareket edememe sureklı bebegı düşünme, iş yapma vs, doğumdan sonra uykusuzluk flan cok problem olmaz gibi geliyor bana..
Bahar izninle şu mesajına gülebilir miyim? Lütfen güleyim

Kızlar bizde isimi kesinleştirdik bu arada. 'İlke' olacak kızımızın adı Allah nasip ederse.
Ay çok duygulandım şu mesaja denk gelince.. Doğdu da adı İlke oldu bile

Allahtan burnuna sıkmış başka yerlerine de sıkabilirdi Tövbe Yarabbim ne saçma şeyler ya.. Burnuna niye süt sıkar bir insan, ne yaşamış acaba..
Burnu kurumasn diyeyms oyle dio. Ona kalsa anne sütü faydali deyip heryerine sıkılır diyecek tee karsi duvara senin sütün de fışkırıyo mu bi de kendiyle kiyasliyo o huylari da var he bunlarda anne kız bile ayni olmazken yani. Yine tartistim zaten valla byle seyler okuyorm ya iyice bi sinir gelio bana

ooo benimki karşı duvari delip geçiyor diyeceksin öylelerine. geçen yoğurt mayaladim çok gelince. tövbe estağfirullah çok olunca ne oluyormuş sanki

Allah’ım sana geliyorum . Sizi de sıkıyorum biliyorum ama yazmazsam şişeceğim. Bizim düğün olalı olmuş 6 yıl hala düğün borcu öderiz . Düğünde bize takılan paraları bunlar aldılar . Hiç ses etmedim . Ama üstüne sizin borcunuz diye düğünden sonra eşime kağıt yazıp vermişler . Bize takılan altın , para dahil hepsini biz geri ödeyecekmişiz .şok olmuştum . Benim ailem çoluk çocuğumuza yatırım diye düşünür giderler düğünlere . Evlatlarından geri ödeme beklemezler . Bunlar hiç bir yatırım yapmadığı gibi bir de üstüne düğünden kazanç elde ediyorlar . Her yaz aynı tantana . Bir kere bizim kimseye borcumuz yok deyip çıktığımda evden kovmakta beter etti kv . Gecenin 12 sinde yola düşüp evimize gelmiştik . Şimdi yine başladılar şu düğüne 100 dolar şu düğüne çeyrek borcunuz var demeye . Bu normal bir durum mu ? Enayi gibi hissediyorum kendimi

Kal geldi bana ne tepki vereceğimi şaşırdım ne desem... Eşin birşey demedi mi ya o nasıl abuk bir durum

Ohhh maşallah de canım biz en son öyle dedikten sonra hala daha düzeltemedik uykularımızı
Ahhh kaç aylıkken böyle rahatlamıştı bebek canım? Birde kaç gün oldu tekrar ağlamaya başlayalı?
Senin adina cok sevindim ve oglumu sallarken suan bana umut oldun hala 1ayim vat ama olsun sonrasi guzel olsun
Kizlar son birkac gündür uyuturken elleri gozlerini ovusturuyor yada agzina almaya calisiyor kendini mizirdatiyor sonrada kendini uyutmuyor 2 saattir salliyoruz
İnşallah rahatlarsın canım. Aklıma geliyorsun gün içerisinde bir anda. Dua ediyorum senin için. İnşallah rahatladığının mesajlarınıda okucaz burda. Çok az kaldı. 3 ay olmasın 4 ay olsun hepsi gelir geçer...Rahatlıcaksın inşallah bebeğinde sende.

Birde yattığı yerde kollarını sıkıştır canım mutlaka... Hava sıcak olsa bile ince bir müslinlede olsa. Benimkide yumruğunu emicem diye umuyor. Kollarının altına sıkıca sıkıştırıveriyorum müslini. Hareket ettiremiyor. Biraz mızırdanıp uyuyor. Açık kalırsa uyumuyor çok uzun süre.
İyice dalınca istersen rahatlatırsın örtüyü terlemesi diye canım.
İnşallah yavaş yavaş ağlamalar da biter yerini tümden gülmeler alır.
Benimki 39+3 haftada doğdu. Belki bu 3. ay teorisi asıl doğması gereken tarihle beraber işliyordur. Biz neredeyse paraleliz.
Sen kaç haftalık doğum yapmıştın canım?

Yokkk artık şaka gibi...tepkinizi dile getirin bence en iyi ihtimal eve dönersiniz sorun kökten hallolur

Kal geldi bana ne tepki vereceğimi şaşırdım ne desem... Eşin birşey demedi mi ya o nasıl abuk bir durum
Zamanında ödemem demişti ama mecbur kalıyor ödemeye . Hayırsız bir babası var yemiş bir yerlerde zamanında parayı . Bu da annesini zorda koymak istemiyor aklınca .

Sık görüşmüyorsanız sorun olmaz bence takılmayın o kadar yada özel olarak söylrmryşn babaanne diye alttan alta belirt gitsin

Yokkk artık şaka gibi...tepkinizi dile getirin bence en iyi ihtimal eve dönersiniz sorun kökten hallolur
Kökten hallolmuyor maalesef canım . Ben annesiyle babasıyla konuşmayınca , buraya gelmeyince kötü ben oluyorum . Ertesi yaz hatta sömestr da hiç bir şey yok gibi yine getiriyor beni buraya .ve yine şu düğüne şu borç bu düğüne bu borç ödüyoruz kaldığımız yerden . Ödüyoruz madem tamam . Durumları yok diyorum vermeden de içim rahat etmiyor . Ama gel gelelim bu yaz kardeşimin düğünü var . Bilezik takmak istedim bir sürü laf etti eşim . Yok kardeşim iyilik bilmezmiş bilmem ne . Bir sürü tartışmasını yaptık bir de bunun

Son düzenleme:
ya öyle şey mi olurmuş. zaten öyle bir şey istenmez de bunlar da hem takılanları alip hem istiyorlar. Allah yardımcın olsun. ben buradan sinir oldum. senin stresini düşünemiyorum.

Offf ağlamayı öğrendiklerini düşünüyorum bizimde morartıyor sesi gidiyor öyle ağlıyor sonra bir anda susuyor bayıldı mı diyorum bir gün bizden kalpten gidersem şaşırmayın diyorum

ya öyle şey mi olurmuş. zaten öyle bir şey istenmez de bunlar da hem takılanları alip hem istiyorlar. Allah yardımcın olsun. ben buradan sinir oldum. senin stresini düşünemiyorum.
Görmediğimi duymadığımı bunlarda görüp duyuyorum . 6 yıl oldu hala bir çok şeylerine şaşırırım

Çok kötülermiş ya... Eşin desin bişeyler anca yetişiyoruz çocuk oldu desin. Ne kadar saçma açıklamaya bile gerek yok ya aslında. Nereli kv ler? Bizimkiler yozgatlı onlarda hepsini alacakları ki bizim altınların engel olduk. Bizim orda gelin le damada kalır bütün takılanlar benim bildiğim.

Düğün ertesi el öpmeye gittiğimizde kv kp görümce oturmuşlar altınları sayıyorlardı bizim. İnanılmaz şok olmuştum görünce. Hiç beklemiyordum onlardan. 1 yıl oldu daha atamadım üstümden iyice dellendim bende şimdi hatırlayınca.

Canım ezdirtmeyin kendinizi ya söyleyin ödeyemeyiz diye. Masrafımız çok deyin.

Mesajini okuyunca icim bir anda sicacik oldu Allah razi olsun canimmm amin insallah
Seninde benimde Hepimizin bebegi saglikli huzurlu sakin bol uykulu bol iştahlı hersey gayet yolunda olsun
Bugün aldim sabahligimin kemerini yumusak bir kumaş zaten bagladim kollarini uyudu ama yatagina koyunca kipirdanamayinca baktim ayildi tekrar söktüm valla büyüsün bu benim bebe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…